Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 19/9

Genrebild

Upp på hästen igen och tro mig när jag säger att jag verkligen gör jobbet inför varje omgång men man ska inte gömma sig när formen är dålig. Bara jobba hårdare tills det vänder och till denna omgång har jag hittat en riktigt intressant idé i inledningen som jag tror har bra chans att leda från start till mål. Just nu bara 9% och jag hoppas äggen på slutet håller oddset uppe för det är en hel del intressanta ändringar till denna start. Streckar på någon extra i avslutningen och varierar insatsen för att få betalt om min idé infriar mina förväntningar.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

2 Nightontheroad är aningen svårbedömd över distansen efter förra insatsen.
Gick visserligen med skor senast och nu blir det återigen barfota bak men frågan är om det var balansen eller distansen som spelade honom ett spratt senast. Spårtrappa nu vilket innebär att han har näst minst pengar då han startar från spår 2 men det skiljer inte mycket mellan minsta och högsta. Dock inget tryck senast och på den insatsen tycker jag vi kan prova att steka den här favoriten då han börjar närma sig över 50% vilket är högt.

Motbuden :

3 Wanderlust Pellini är riktigt spelvärd till bara 9%. Intressanta ändringar.
Det här blir min klara idé i loppet och jag tycker förutsättningarna är riktigt bra med spår 3 bakom bilen. Gjort fyra bilstarter men lottats till spåren 8-8-7-9 men har öppnat bra med framspår varje gång och nu från ett perfekt spår 3 tror jag det bär av mot spets. Inledde karriären bra och gick då barfota bak men sen man har slagit på skor runt om har det strulat lite samtidigt som det också varit tuffare lopp. Ner lite i klass nu plus att man kommer lätta rejält i balansen från tunga järnskor till lätta aluminium vilket jag hoppas kommer slå väldigt väl ut. Jag spikar.

4 Make Or Break Zaz kan också öppna bakom bilen och brukar leverera.
Tycker Lövgrens hästar går allra bäst på hemmaplan och tycker nog den här är värst emot min vinnare. Både i spetsstriden och till slutsegern. Borde dock bli svårt att ta en längd sida-sida och man kanske nöjer sig med rygg ledaren då han gick bra från den positionen senast. Enligt stallet är han fortfarande lite omogen och inte alltid tar i. Det i kombination med spår utvändigt om min idé gör att jag väljer att ta ställning. Men klar andrahäst i loppet tycker jag om man vill gardera.

6 Prince Villiam har en seger på tio första starterna för Riordan.
Har dock varit ute i ganska hårda sällskap och Victor Rosleff känner hästen väl. Rätt jämn och säker i loppet och sviker sällan bara han går felfritt. Tänkbar skräll med klaff.

Skrällen :

12 Manifest Boko kommer från samma stall som favoriten och inte mycket sämre.
Väldigt mycket tuffare spår så klart men distansen är lång och i gengäld får vi bara 5% istället för 50%. Gustav Johansson håller jag även som klart kuskplus även om det inte är något fel på Christoffers körhänder heller. Levererar i varje start oavsett läge och distans och på fjorton starter har man nio i top 3, tre fjärde och en femte samt en galopp. Kan man få mycket bättre siffror på ett skrällbud till 5%?

Vår Vinnare : 3 Wanderlust Pellini

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

6 Bottnas Idol återkommer efter lite vila men är väl förberedd enligt Preben.
Skulle startat i juni men ådrog sig en hovböld som inte ville läka så istället gav man honom en rejäl träningsperiod över sommaren och nu ska han vara väl förberedd för start. Väldigt ärlig häst som alltid gör sitt yttersta och även om Prebens siffror inte riktigt varit så bra senaste månaden så går han fortfarande mot ett kanonår. Vettig favorit trots avsaknad av lopp men ska nog garderas.

Motbuden :

5 Shejk har gjort fem starter för Kolgjinis och tog första segern näst senast.
Tryckte sig till spets då och gick undan enkelt på en bra tid. Senast var man ute i ett tufft klass-I försök som vanns av Tearsinheaven och gick helt ok som fyra från svårt utgångsläge. Kanske svårt att vara offensiv nu från snävt spår men får ju resa i främre träffen så måste vara väldigt tidig.

3 Arcoveggio står också bra inne på start och testas nog framåt.
Obesegrad i spets efter tre försök och är stark och rejäl så tål nog att testas framåt ganska friskt för att se om invändiga vill släppa. Annars får man krypa ner invändigt och hoppas på turen för har avslutat bra med sådana resor med. Gustav upp nu och underpresterade med honom näst senast men senast var det en rapp avslutning igen och Riordan låter ganska uppåt. Streckas.

1 Longgone River står perfekt inne i loppet och borde hålla spets.
Har visat att han går bra i spets med tre segrar på sex försök och inte sämre än trea men frågan är hur det är med formen. Inte riktigt övertygat på slutet och kan få sina servetter varma här då fältet innehåller många starka hästar. Till 15% är han inte så tidig för mig innan han visat uppåtform i lopp.

9 Orkan Von Haithabu har bra fart men står väldigt tufft till med 40m tillägg.
Har alltid bra avslutningar i loppen men det är väldigt svårt att plocka in 40m över bara två varv. Dock så är det bara tio hästar i loppet vilket gör det hela lite enklare att lösa uppgiften. Inte helt borta.

Skrällen :

4 Darwih Wise L. är en Italiensk import som gör debut för Nordström.
Bra siffror från Italien men lite iögonfallande med så många fler andraplatser än segrar men Per hade tänkt gå raka vägen ut i ett tufft fyraåringslopp med 100K i första så han har nog höga förhoppningar på den här. Svårbedömd men Nordström låter positiv och det räcker för mig för att överväga streck.

Vår Vinnare : 5 Shejk

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3 Wanderlust Pellini
DD 2 : 3-4-5-6


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se