Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 15/8

Travderby

Inga framgångar igår efter att Roberth Bergh körde sönder inledande avdelningen vilket borgade för mitt skrällbud 3 Young Mistress. Men vad gör karln? Hur kan man välja det upplägget i stället för att krypa ner gratis i rygg på ledaren? Hade jag varit hästägare hade jag hämtat hästen omedelbart och brunnit av totalt. Riktigt huvudlöst kört till ingen som helst nytta. Till kvällens tävlingar på Jägersro är det väldigt jämnt spelat på förhand och vi får nog ganska högt odds även på en favoritdubbel. Jag tror allra mest på 5 Shejk i inledningen och 7 Sobel Caviar i avslutningen. Men först ska vi heja fram våra svenska damer till en finalplats i VM.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

10 Conte Prad blir lite förvånande knapp favorit. Går ner en aning i klass till det här loppet men har ett snävt femtespår i volten och bara en seger senaste året som kom i oktober. Nu kryllar det inte av hästar som staplat upp segrar i loppet och han tål ju att göra lite själv i loppen så jag kan hålla med om att Jepson har högst vinstchans i loppet för det är inte så mycket emot denna gång. Bra vinstchans utan strul.

Motbuden :

5 Shejk har gjort tre starter för Kolgjini och varit ok varje gång. Inledde lovande hos Pasi Aikio men återfinns numer i träning hos Kolgjini som har haft hästen sen i vintras. I årsdebuten gick han inget snällt lopp men avslutade riktigt rappt. Starten efter var ett tufft V86-lopp där han dessutom stod ganska hårt inne och senast var det Tingsryd där det inte är lätt att ta något från kön när ledaren får bestämma. André Eklundh får chansen nu vilket jag tycker är ett litet minus vad det gäller spetschansen men plus när det kommer till kusk. Inget fel på Adrians köregenskaper men jag gillar André skarpt. Skulle inte alls förvåna mig om den här trendar ända till favorit under tisdagseftermiddagen och jag tycker dessa två höjer sig kraftigt över övriga.

12 Global Action har visat helt ok form och stallet uppåt. Lövgrens ”bästa chans” för dagen enligt stallet men det säger ju inte så mycket då övriga två har väldigt mediokra chanser. Dock så gillar jag läget med bra spår för en snabbstart och han går ju in i mål varje start i princip men jag tror ändå att vinna blir tufft.

9 Look Håleryd har inte vunnit lopp på två år men gått bra i monté på slutet. Verkar dock trivas bäst under sadeln numer men går ju tider som ska räcka en bit så letar man efter tänkbara skrällbud så är väl detta den av Untersteiners jag skulle strecka på formen. Ska kunna prestera i sulky också.

4 Rizzi Brodda går bra varje gång men kraftigt överstreckad till 11% Håller nog fin form men bara två segrar på 44 starter säger det mesta. Hon är ingen tiger i loppen och måste smygas in i det längsta för att vilja vara först. Som skrällbud på den fina formen, visst. Till 11%? Nej tack.

2 Sebbe Cee vill Markus till spets med och det kan man förstå men formen? Har inte visat något som helst på slutet som får mig att tro det ska räcka till seger även om man når ledningen trots att man har fem vinster där på nio försök. Men då kusken uttalar sig som han gör så får vi anta att man kommer svara ledningen om man når dit vilket öppnar upp loppet en aning och kanske missgynnar min vinnare i loppet lite så övriga på start säkerligen släpper.

Skrällen :

8 Vasco De Gama har levererat bra avslutningar det senaste. Smäller snart. Brukar få med sig någon seger varje säsong men inte lyckats sätta dit nosen än i år så det kommer nog snart. Inte alls otänkbart att det kan räcka till seger i detta mediokra gäng. Lär inte bli så många procent på denna som tränarkörd dessutom. Går med i alla tempon och avslutar alltid bra.

Vår Vinnare : 5 Shejk

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Crowning Kronos är knapp favorit på förhand trots bara en seger i år. Även här ersätter André i vagnen i stället för Adrian och visst är det lite oroväckande att man bara har fyra segrar och sjutton andra/tredjeplatser. Totalt sett jättefina siffror men på detta spel räknas bara vinst. Bra spår dock även om jag inte tror hon kommer blanda sig i någon spetsstrid. I alla fall inte initialt och när det är korta häcken finns det risk att det körs hela vägen så man får välja taktik med omsorg då det är hästar både invändigt och utvändigt som kan öppna bakom bilen. Nja. Jag tror jag lägger mina ägg i en annan korg för tycker det är en tveksam favorit.

Motbuden :

7 Sobel Caviar har gått riktigt bra för Sövik sen han tog över från Untersteiner. Dock ingen tur med spårlottningen eller vad sägs om 7-11-12-9-7 på fem starter. Desto mer imponerande då att man ändå har fått med sig en seger och två andrapris. Dock skall sägas att han har två galopper i raden vilket man sällan såg i tidigare regi. Tror chansen är bra på visad form och att det kanske blir bra fart hela vägen på loppet. Kan få loppet.

6 Devs Donator har tagit alla fyra segrar i år från spets. Ska laddas. Tre rena spetssegrar och en från rygg ledaren där man fick ledningen gratis 500m före mål då ledaren galopperade men klart är att hästen går allra bäst just i den positionen så Markus Waldmüller gör ingen hemlighet av att här ska det laddas. Osäkert om det lyckas då både 1 och 2 kan öppna men skulle han lyckas så är han riktigt segerfarlig. Sårbar men måste nog streckas.

1 Inca Mearas fick bra spår och bra kusk. Kan öppna. Lite svår att sätta in i sällskapet dock för har haft vissa problem på svensk mark tidigare men har två spetssegrar i raden även om senaste delades. Stefan Persson är dock ingen galning och kanske nöjer man sig med ett rygglopp den här gången för ska man svara alla angrepp utifrån kommer det kosta. Aningen överstreckad till 15% kan jag tycka.

9 King Of The Hill testas barfota runt om nu för första gången i Adrians regi. Håll dock utkik för det är ofta man drar tillbaka och sen kör med bakskor som två senaste starterna men även om så har han visat så pass bra form att han nog skulle kunna växla ner det här gänget. Bra startryggar men tveksamt om han kan utnyttja dom så han inte visat någon direkt startsnabbhet hittills i lopp. Bara 4% på en Kolgjinihäst på hemmaplan är streckvärt om man garderar.

Skrällen :

2 Global Bam Bautin körs av duktiga Wilma Karlsson den här gången. Hon känner Untersteiners hästar väldigt väl och jag tycker hon kör otroligt vårdat i loppen. Två mindre bra insatser från hästen på slutet är inget jag tar så hårt på för det har varit från riktigt svåra lägen och hästen har visat att han trivs allra bäst när han får vara med där framme. Från spår 2 tycker jag hon sitter lite på leken här, kommer hon förbi invändiga kan hon välja taktik därefter och annars borde det finnas plats att krypa ner i rygg då hästen från spår 9 inte är så snabb att han kan täppa till. 9% kanske är i högsta laget på en ”skräll” men jag tycker vinstchansen ligger ganska korrekt däromkring för han har matchats ganska tufft och ner i klass nu.

Vår Vinnare : 7 Sobel Caviar

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-10

DD 2 : 2-6-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se