Speltips: Bojkott av V86 18/11

Vi väljer att stå över veckans V86 och ber om ursäkt till alla andelsköpare att vi stänger spelen denna onsdag, hoppas ni har förståelse för vårat beslut och väljer att delta i bojkotten. Vi tog beslut under förmiddagen att tillsammans med många andra andelsspel och privatpersoner gå ihop för en bojkott av omgången.

Detta i protest mot många underliga och tveksamm domslut under senaste tiden och hoppas därmed att det blir en synlig sänkning av omsättningen som ska få dom styrande att se över regelverket och hur det tolkas/efterlevs. I februari var jag på plats på Solvalla och såg ett ekipage köra långt innanför bangränsen och därmed ta sig förbi utvändiga och vann loppet på denna manöver. I lördags hände en om inte lika grov förseelse så åtminstone en förseelse som fått många att undra vad bangränserna är till för. Tillsammans med många andra vill vi nu att ST ska se över regelverket och agera fort. Jag ser till exempel helst att det skulle vara ett professionellt domar-team som åker runt på banorna för en jämnare nivå på bedömningarna i alla avseenden. Det finns flera varianter och många regler som bör ses över och hoppas det händer något snart på den fronten.

Vad gäller det sportsliga så kommer jag nog se sändningarna under onsdagen och för er som väljer att inte bojkotta kanske ni ändå kan lägga en mindre lapp än ni tänkt, för att bidra lite till den lägre omsättningen, så att säga. För er tror jag From The Mine är hästen med störst vinstchans i omgången och mitt tips är att gardera dom stora favoriterna i dom lägre klasserna och luta er mot stabila ekipage som alltid levererar. I inledningen är det vidöppet så där behövs nog många streck. I övrigt ser det gaska skiktat ut i många loppen och det bör gå att komma undan med ganska få streck i flera av avdelningarna.

Vi öppnar för spel igen till lördagens jackpot på V75, välkomna tillbaka då och tack till er som väljer att delta i vår gemensamma bojkott!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se