Speltips: 83 Miljoner i Jackpot på V75 Halmstad 31/12

V75-Omgången.

Jättejackpot i finalen av Winterburst och det är hela 89 miljoner beräknat till en ensam vinnare. Det var som vanligt tänkta att gå på Axevalla men de har stora problem med sitt underlag och man lämnar över till Halmstad. På atg och även om man spelar i butik så gäller det att ändå spela till Axevalla, även om banan är ändrad i god tid. (Bankod 08 gäller om ni fyller i vinnare eller liknande kuponger.) Banan i Halmstad är mycket fin och har förmodligen Sveriges bästa underlag så räkna med bra förutsättningar trots årstiden. Upploppet är ganska långt med sina 203 meter och banan är lite bredare än medel vilket är bra i voltstarterna. Ingen vinklad vinge eller open-stretch så inga konstigheter i övrigt.

Statistik och Spelteori.

Bra bana, då är det fördel ledaren och här brukar det kunna gå fort i spets men på vintern vet vi ju att mjölksyran kan komma lite tidigare om man lagt för mycket krafter på att nå spets. Här är det ett bra upplopp med, som ger de där bak chansen med. Vad man kan tänka på mer en omgång som det här är att man kan försöka spela lite mer ’säkert’ och spela de som man tror har högst segerchans och inte nödvändigtvis de med högst spelvärde till varje pris. Man får överbetalt oavsett vika som vinner den här gången.

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen är det spårtrappa och då brukar man ju leta hästar som står bra inne på pengarna från en bit ut bakom vingen eller med bakspår. Här behöver man inte leta länge och favoriten är en väldigt stark sådan från bricka 7 bakom bilen. 7 I Can Steel 56% är bästa hästen Westerholm har tränat enligt honom och då är den så klart kvar i alldeles för låg klass. Spåret är bra i trappa och dessutom har det blivit en invändig strykning så väldigt bra för favoriten och man kör väl bara framåt ute i banan och vinner loppet även om det skulle kosta en del att komma fram. Inte omöjligt att han blir släppt till ledningen om han kommer tidigt.

Gå Kort!

Spelar utan något ”lås” på systemförslaget men tänkbart för er som inte vill spika i första men ändå hålla det riktigt kort så tycker jag att lås på 3 Bravo Sabotage och 6 Roller Coaster Ås kan vara bra. Ska man ha en tredje häst så är 1 Rutger B.L. vara den roliga skrällen där från rygg på ledaren. Garderar man då första kanske man kan försöka att gå riktigt kort i andra avdelningen då 14 Open Sky är hopplöst osäker och man kan då gardera med den som har bäst läge där framme men är orutinerad, i 1 Bontoni Degato. Visst är kanske ingen av de två något att hålla i handen men att en av de två ska fungera och vara långt framme när pengarna fördelas är troligt. Roliga tredjehästen i det loppet är 8 Wingait Leif som ska kunna få rygg på Bontoni, så om den i sin tur håller ledningen får Leif ett bra lopp i vinnarhålet.

Avdelning 1.

Ranking: A 3. B 6. C 1-9-4. D 5-2-7-12-11-8.

En ganska stor favorit inleder omgången men det är rätt favorit och befogad procent då han ska kunna spetsa från bar utgångsläge och då ska han ha hög segerchans.

3 Bravo Sabotage 52% kommer med form och då det är kort distans är ledningen guld värd så mycket hög segerchans och en vettig spik. Han har vunnit 9 av sina 20 lopp och trivs bra på 1640 meter bakom bilen där han vunnit fyra av åtta och varit trea tre gånger. Går på en stor favorit till så kanske vill man försöka hitta några streck att gardera med här, men håll nere antalet streck i inledningen är ofta grundtipset i systemuppbyggnaden.

6 Roller Coaster Ås 12% har gjort få starter i bike och galopp vid ett par av dom och bakspår mot fyraårings-elit en tredje gång. Matchades mot årgångstoppar som treåring men hade en sämre säsong som fyraåring men kapacitet som räcker för det här loppet. Viss vingelrisk men här är det nog på-ställt på hemmaplan när biken åker på. Startsnabb så kan hitta bra position där framme trots spår en bit ut.

9 Bravo Santana 11% var delad tvåa med 5 Beethoven 3% och Santana fick ta över spets som stor favorit medan Beethoven hamnade sist. Nu är det omvända lägen men åter blir Santana hårt spelad och kanske går han framåt med comebacken avklarad. Halvstängt och rycktussar nu på Santana men från bakspår på kort distans mot lite tuffare hade man väl velat se lite bättre formintryck och kanske behövs ett lopp till för att vara på topp. På Beethoven kanske man struntar i att köra i bike då man tror han kan bli för vass med resa så tveksamt nu när det blev flyttat.

Även 4 Leon Zon 3% var nära Santana i mål senast. Leon vann en spårtrappa den här tävlingsdagen i fjol och Stefan P Pettersson har haft ett kanon-år men den här har faktiskt inte vunnit lopp i år även om han gör bra insatser mest hela tiden. Minus-kusk mot på slutet men läget är så bra att man ska kunna skrälla här.

1 Rutger B.L. 3% ska kunna få rygg på ledaren om man kan svara den utvändiga sida vid sida i starten och släppa till favoriten. Nu blir det andra starten i livet på kort distans och därmed första gången med bike på sprint-distans och han har gått bra i biken, så klart intressant på startsnabb häst med god chans för bra smyglopp.

7 Cassiopeia 7% har sina anhängare och drar en del streck men jag fastnar inget för henne. Vingelläge och ensamt sto i öppen klass här så borde få tufft även om det är kuskplus nu.

2 Milos Ganador 4% är startsnabb och kanske hittar tredje invändigt men om han tar sig förbi den invändiga kan han få rygg på ledaren i favoriten och då skulle han skrälla på speed. Aldrig vunnit lopp med mer än 35 tkr till vinnaren så kanske inte räcker men får man rygg på ledaren så har större skrällar än den här vunnit med sådan resa.

Avdelning 2.

Ranking: A 14. B 1. C 8-6-5-15-11-13-3-2. D 7-4-10-9-12.

Tilläggslopp i låg klass där favoriten startar från tillägg med många att runda. 14 Open Sky 22% är klart bästa hästen i fältet och given favorit men hopplöst osäker och garderingen är på sin plats. Han har vunnit båda sina felfria starter i Oscars regi men galopperat i tre, där han gjorde bra upphämtning som tvåa sist så kapacitet så det räcker och blir över här. Rimlig procent så given etta i rankingen.

1 Bontoni Degato 19% har bäst läge där framme men är orutinerad med bara fyra starter innanför västen men går framåt för varje start så klart och är startsnabb så Jepson tar spets om han vill. Skulle Adrian komma fort från springspåret kanske han släpper och då får han med bra lopp. Tror mest på ledningen länge här och bra segerchans.

8 Wingait Leif 3% tro jag ska kunna hålla ryggen på Jepson från fint åttonde-spår på främre fållan. Här kan det bli första gången med rycktussar som testat i jobb så intressant om luckan kommer.

6 Alisson Face 14% tror Adrian ska göra en bra prestation den här gången efter att ha suttit fast med sparat sist. Bästa springspåret och då kan han komma i väg bra och ska räknas med chans, speciellt om han skulle nå ledningen här, men det är inte givet att man tar sig förbi de invändiga, så viss vingelrisk.

5 Timotejs Jackpot 15% låter det väldigt bra kring form och kunnande för den låga klassen men man är oroliga för spåret då han kan vara krånglig. Risk för strul från snävt spår men rankas ändå högt på kunnande.

De på tillägget ska egentligen ha svårt att komma till bra i loppet men favoriten är så bra att jag ändå håller honom högst här och övriga från tillägget ser jag bara som eventuella skrällar med ganska låga segerchanser. Ett par av de där bak är väldigt lågt streckade och borde väl ha viss chans i 15 Boke Palema 3% och 13 Teton Farfetche 1% där det låter uppåt på den första med rycktussar och halvstängt huvudlag. Den senare är stark och bryr sig inte om det blir lite tungsprunget och med ett par lopp i kroppen går han hela vägen in i mål. 11 Ego Sisu 14% räknas med så klart med men är överstreckad med orutinerad kusk för sammanhanget och chansartat läge.

Avdelning 3.

Ranking: A 4. B 1-9. C 3-11-8-7-2. D 6-12-5-10.

Lång distans bakom bilen i låg klass och svårlöst lopp med favoriten från bakspår, några startsnabba i loppet öppnar upp för körning och det kan öppna upp det för övriga.

9 Chasingneonrainbow 41% har gjort det bar på slutet men blir lite för hart streckad då det är bakspår och långresa. Han har visat hög kapacitet för klassen och år så klart tidig men jag garderar.

4 Lampard 17% vann lopp från ledningen på Solvalla sist i biken och den är på igen så tror på spets åter igen och får han fuska undan lite av loppet ska han absolut kunna vinna igen.

3 Rampant 7% och 2 Teanie 3% är båda med startsnabba men tror Jepson sänder rejält från sitt fina spår och tar sig förbi de här två. Den förstnämnda har kastrerats inför den här starten och fått en träningsperiod och ska vara väl förberedd. Det kan vara bra för tävlandet och jag tar med honom tidigt på den ändringen och nu är det första med Mats E upp som också är intressant.

1 Mamaneedshismoney 15% är intressant och kanske inte kan öppna så fort men tar han sig bara ut måste det vara toppchans. Första med bike och första gången även med rycktussar är två rejäla plus så måste passas tidigt även om han riskerar att fastna i säcken här.

11 El Toro Pellini 6% kommer från stall som är väldigt upp och ner i prestationerna över lag men de har haft en formtopp i början av december så sitter det kvar hos den här blir han att räkna med på hemmaplan. Höjning i bike näst sist med och går fortsatt så och har en vass spurt att tillgå så inte borta trots spåret.

8 Theycallmesixten 6% är bara tre år och har bara fem starter innanför västen men har också tre segrar på de starterna så visat kapacitet direkt och fyller ju fyra år i morgon. Läget är chansartat men med tur ska den här kunna skrälla.

7 J.S.Peaky Blinder 1% har inte vunnit lopp ännu men varit tvåa fem gånger. Sist var Rickard besviken på honom då han haft fin form inför det och tränat bra men kan ha varit att han inte fick tillräckligt med fäste. Kanske kommer formtoppen nu i stället och den här stark så blir det tryck på loppet kommer han in i matchen även om läget är chansartat.

Avdelning 4.

Ranking: A 7. B 10. C 1-13-11. D 3-6-8-5-4-9-12-14.

Se “Bästa Spiken!”

7 I Can Steel står bra inne I sin spårtrappa och blir tuff för övriga att slå nu när han dessutom blev nedstruken ett spår. Jag spikar men nämner några motbud för den som vill gardera loppet.

10 Squanto 24% radar upp segrar och det drar så klart streck men det är i betydligt enklare gäng på hemmaplan i Norge även om senaste insatsen var riktigt vass, då han rekord-sänkte rejält. Nu är det dock bricka tio där en lite bättre häst har framspår så borde bli tufft att förlänga segersviten trots rejält kuskplus här. Kommer favoriten bort är han så klart given och för den som garderar är han väl första motbudet trots dåligt spelvärde.

1 Dynamic Twister 4% är ett intressant nyförvärv i David Perssons regi och han har bara hunnit gå ett par jobb för honom inför det här. Han räknas direkt då han är startsnabb och har bra kapacitet för klassen. Kan han svara övriga och släppa till favoriten när den väl kommer så kanske han kan skrälla om favoriten har en sämre dag och den här tänder till lite på miljöombytet.

13 Luringen La Ma 6% är den från bakspåren som ska ha högst segerchans och han står så klart bra inne i loppet. Han gör det riktigt bra oavsett utgångslägen varför en spårtrappa ska vara perfekt för honom men han möter väl en lite för bra den här gången. Kommer favoriten bort är han riktigt segeraktuell då han kommer med full form och har vass statistik.

6 Calypso Coffee 3% kör Ole Johan gärna i spets med om han kommer dit och från femtespår nu laddar han väl så klart. Ingen vidare taktiker i sulkyn men ofta vältränat så hästarna räddar honom men här hoppas man väl att han läser på lite och förstår att hans bästa segerchans inte är att köra så länge lampan lyser. Alltid en faktor i loppen med lite av en dåre i sulkyn.

11 Ninja Zon 0,7% har matchats några starter mot riktigt vasst motstånd för klassen och var bland annat trea i ett Oaks-kval i höstas. Treårigt sto men fyller ju fyra imorgon så kanske inte spelar någon roll. Ett lopp i kroppen där hon inte var på topp och åtgärdad efter det så ska vara bättre direkt nu och här blir det första gången med blinkers.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 1. C 10-12-8-6-2. D 7-11-4.

Stolopp i ganska hög klass där flera mötes sist i ett liknande lopp på Åby och det är klassen precis på väg in i Sto-Eliten kan man säga, där redan flera testat på den klassen med.

10 Chablis Ribb 16% slog många av dagens motståndare vid segern sist som rejäl skräll och hon har så klart chans att slå alla igen men nu är spelvärdet sämre. Hon är ändå tidig då hon gynnas av ett par strykningar i loppet och hon kommer ner ett spår i starten.

5 EenymeenyminymoeDK 16% var det väldigt bra tongångar kring sist och Flemming tyckte det var ungefär likvärdig chans med Emoji som han hade till start samma dag då. Det skulle vara helstängt på och offensivt upplägg och han körde väl framåt men blev hängande lite innan man kom ner utvändigt och hon är ursäktad att hon tröttnade till slut. Flemming gav väl upp loppet efter inledningen och begärde inget extra av henne i det loppet och tar hon det på bra sätt kanske hon är bättre nu. Toppspår nu så får väl ett bättre lopp än sist och jag tror på riktigt bra segerchans den här gången då Flemmings hästar visade fin form under tisdagen då han tog en tränar-trippel på V75.

1 Twinkle Face 29% är startsnabb och loppets favorit men det är fler startsnabba här så kanske kostar en del att svara upp innerspåret här och det ska kunna bli stumma ben till slut även om hon är stark. Kostar det inte alt för mycket att hålla upp ledningen här så kan hon så klart leda loppet runt om och är kanske rätt favorit här på läge och form.

8 Devs Daffodil 6% kommer från Luagauers stall som är på väg tillbaka efter en form-svacka på i princip hela stallet under en period. Den här vann lopp sist på Solvalla efter lite körning i loppet och visade uppåtform även vid de sämre placeringarna då det varit från dubbla tillägg flera starter i rad. Gynnad av invändig strykning och kan öppna bra bakom bilen så kanske kan hitta ner i bra slagläge trots spåret.

12 Darah Bibo 4% är härdad i väldigt många diamantsto-lopp senaste säsongerna och där brukar hon alltid stå med tillägg så van att gå i spåren. Vann lopp i december i fjol när skorna åkte på så det fungerar och på hemmaplan med bike då det är auto så ska hon kunna skrälla. Speciellt då det är färre att runda när det blivit ett par strykningar i loppet.

6 Florist 5% stod för rejäl uppryckning sist och det är lite höjning på hästarna över lag i Oscarssons stall på slutet. Det sedan man fick ordning på en backe att träna i och med bytt foder så ska alla ha tränat bättre en längre period nu och det ger resultat på banan. Är hästarna i form och man samtidigt hänger på bike första gången på länge så får man effekt och fortsatt bike på nu samtidigt som man är nedstruken till perfekta spår fem så räknas åter med chans.

2 Betting Pacer 12% har gjort det bra mot äldre med men är grön i klassen och kommer väl inte till spets här så får väl krypa ner på innerspåret för bästa chans men då blir det också chansartat. För hårt streckad nu tycker jag och väljer att ranka ner på dåligt spelvärde.

7 Call Me Brodda 2% var totalt under isen sist och måste varit sjuk och kan väl i så fall behöva lopp i kroppen. Var det bara mjölksyra som kom tidigt med skor och lite för tufft tempo så är hon kanske ursäktad men väljer att ranka ner rejält nu på oklar form och vingelläge.

11 Beluga West 1% är tänkbar storskräll men hon vinner inte ofta alls längre så tveksamt med moralen men visat uppryckning i formen på slutet.

Avdelning 6.

Ranking: A 1. B 8-9. C 3-15-10-12-13-11-4-5. D 7-2-6-14.

Stolopp med tillägg och femton hästar till start så det är väl skrällchans i loppet men de betrodda är bra och kanske står det mellan några av de streckade men jag plockar med en startsnabb lägesgynnad skräll också.

1 Hattusa 18% ranker jag först på läget och hon ska väl köras i spets och skulle någon ta sig förbi är hon väl snabb nog att ta sig ut för att överta från de flesta där framme om hon inte tar ledningen av egen kraft. Eventuellt blir det non form av stängt huvudlag med som kan höja henne lite.

8 Blue Frontline 21% har gjort det bra från tillägg och vunnit lopp från utvändigt ledaren då hon startat från likande lägen. Bra chans igen med offensiv styrning men det är så klart chansartat trots allt, även om hon är bra och höjt sig på slutet.

3 Ingela K. 5% gjorde sitt bästa lopp sist och verkar gå framåt för varje start så intressant läge då hon är startsnabb. Kanske kan ta rygg ledaren på Hattusa och det brukar ju bli luckor i den här lopptypen så från vinnarhålet är det ett roligt skrällbud.

9 Platinum Tile 17% har ett fint tredjespår på tillägget och står bäst inne på pengarna i loppet så det måste det vara intressant. Mats E upp är också bra då hon gått bra för honom tidigare och nu är det rätt klass då det bara är ston mot den här gången. Uppfräschad inför sist och ska vara bra i ordning även nu och hon är snabb ut ur volten, så tidig.

13 So Superb 18% är delad tvåa på strecken och har ett springspår på tillägget men det är vingelläge då man kan bli hängande och Ole Johan Östre litar jag sällan på att han ska bara ska lösa en besvärlig uppgift. Rankar ner och tar bort ekipaget när jag streckar få hästar här även om hästen är bra men hela ekipaget ska till mållinjen.

15 Aurora Show 7% är upp och ner i prestationerna som många hästar i Dahléns stall och den här har ändå vunnit 16 av sina 31 starter så brukar studsa tillbaka bra efter blekare insatser. Sist var det galopp redan i starten så det blev inget lopp av det och nu är det åter hemmaplan så felfri räknas hon med chans trots spåret.

Avdelning 7.

Ranking: A 9. B 14-2. C 1-7-5-11-10-15. D 4-6-13-12-8-3.

Sylvesterloppet som många siktat på och ännu fler ville vara med så det krävdes många startpoäng för att platsa nu när det är en halv miljon till segraren.

9 Gaylord Am 21% är loppets givna favorit och till bara 21% är han ett vettigt spikalternativ i annars väldigt öppet lopp, då det är jämnt bakom honom. Bortkörd i finalerna sist men gjorde en heroisk insats att hålla till tredjeplatsen och hade väl vunnit loppet på vilket annat sätt han än kört och då hade han gått över nästa tilläggsgräns här, så hade nog inte gått ut i det här loppet då. Nu står han i stället billigt inne på 20-fållan och måste ha absolut toppchans trots spår fem i volten. Det som oroar är väl att det blir skor på nu och att han inte startat på en hel månad. Anders säger att det var första gången med rycktussar vid starten på Färjestad så barfota var inte hela nycken till höjningen av prestationer och han har nog helt enkelt höjt sig rejält på alla sätt så då kan det gå med skor också.

14 Spickleback Face 9% var stor favorit i Gulddivisionen sist och var bra som tvåa bakom Selmer I.H. som verkar vara i ruggigt bra form för dagen så ingen skam att inte nå den. Här är det lämpligare motstånd även om läget med dubbla tillägg så klart är chansartat. Han går hela vägen in i mål och jag tror han rundar många, kanske alla.

2 Ture L.A. 13% kanske kan få ta över ledningen här och ska väl köras i spets på hemmaplan antar jag. Ska vara väl förberedd med banjobb inför det här.

1 Räser Helge 14% får Jepson upp och det är intressant då han lär få ett bra lopp härifrån. Han släpper väl till Johan med Ture och hoppas den ska köras i spets och Jepson har satt dit många från rygg på ledaren när han väl får luckan. Lättas lite i balansen nu med så det kan ge lite extra kanske.

5 Chestnut Bojje 4% är startsnabb från fint spår så lär vara framme vid de på grunddistansen tidigt och det här är loppets tänkbara skräll som rankas upp. Bergh brukar kunna ställa i ordning när han sikatat på ett lopp en längre tid så intressant att se vad den här kan göra nu.

7 King Schermer 14% har meriter nere från Vincennes men här är det kusk som inte är jättevan det svenska voltsystemet samtidigt som det är anmält med bike så det kan bli problem i volten redan. Hästen har hög kapacitet och står man åt rätt håll på kör så kan kusken ta för sig vad gäller att hitta position så måste räknas tidigt vid gardering.

11 Dwayne Zet 8% var jag inne på skulle ha toppchans näst sist och han vann i fin stil då han överflyglade en sämre favorit i det loppet. Bortlottad i starten efter men gjorde det bra ändå som fyra och håller nog fortsatt bra form. Springspår och kanske kan Mats E chansa lite och hitta ner en bit fram, tänkbar skräll med rätt lopp och han tål att gå en långspeed själv med.

10 Moses 4% nämnde jag tidigt i tipsen då han skrällde på V75 näst sist men körde galopp då han kanske började tröttna lite sist, i finalen i november och sedan har han inte startat sedan dess. Borde väl behöva lopp i kroppen för att vara på topp och det är kanske för tufft den här gången.

15 Pacific Face 4% gjorde en stark comeback sist då jag trodde han skulle behöva något lopp i kroppen. Det var kanske så också då han inte stod mot en med mindre än 300 tkr på kontot sista biten. Då stod han 60 meter efter de där framme i litet startfält och nu står han 80 meter bättre hästar med många bra mellan och kortare distans så han får det nog för tufft den här gången.

Stora systemet

Avd.1: 3 Bravo Sabotage

Avd.2: 1-5-6-8-14.

Avd.3: 1-3-4-9.

Avd.4: 7 I Can Steel

Avd.5: 1-5-6-8-10-12.

Avd.6: 1-3-8-9.

Avd.7: 1-2-5-7-9-11-14.

3360 Rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 3 Bravo Sabotage

Avd.2: 1-8-14.

Avd.3: 1-3-4-9.

Avd.4: 7 I Can Steel

Avd.5: 5 EenymeenyminymoeDK

Avd.6: 1-3-8-9.

Avd.7: 9 Gaylord AM

48 Rader som kostar 24 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se