Speltips: 6 Miljoner Jackpot GS75 Tingsryd 18/8

Omgången.

Jackpot även på GS75 denna veckan och en lurig omgång som kan komma att ge bra utdelning. Tingsryds travbana är väldigt speciell jämfört med övriga banor i Sverige och här får verkligen alla chansen. Anledningen till detta är att ett varv är en hel mile, 1609 meter och svängarna är långa, visst tar på krafterna att gå en längre strecka ute i spåren, men det går att hålla bra fart genom svängarna då det inte är så snävt. Upploppet är modell längre också så klart, 218 meter hör till dom längre i landet och positionerna är lite mindre viktiga in i första svängen än på många andra banor. Underlaget är dessutom bra och många hästar trivs på Tingsryd, så det går bra att lägga lite ’besvärligare’ djur högre upp i rankingen på just denna banan.

Bästa spiken!

Ser riktigt upplagt ut för 5 Durello 57% som tyvärr stiger i procent under dagen, men detta ser ut som en bra chans. Positiv info och bra träningsrapporter från stallet, nykastrerad sedan senast och tränat starkt en tid och nu blir dessutom första barfota runt om.

Flera av motbuden är ston och ett par av dom är bara tre år, och värst mot är just i den kategorin, vilket är tveksamt i öppna klasser. Även om det nu rör sig om låg klass så brukar dom ha svårt att slå hingstar och valacker men 4 Galant Sisu 21% är ändå värst mot, speciellt om hon tar ledningen och nu går i amerikansk bike istället för svensk.

Gå kort!

Lite fegt väljer jag att ta upp tredje avdelningen här, där vi ser en stark häst i favoritposition och bara sju hästar till start. 4 Thriller N.P. 65% blir omgångens största favorit och även om det är lockande att försöka fälla så förstår jag att det är en bra vinstchans här och jag brukar ju spika bästa hästen när det rör sig om lopp över 3 kilometer. Men nu när han är väldigt stor favorit och det är ett par jämnbra hästar mot känns gardering given, samtidigt vill jag inte slösa för många streck och helgardering känns inte som bra värde här.

Streckar två motbud, den en är 7 Breidablicks Cognac 16% som kommer från Conrad Lugauers stall med ständig toppform, och som går mot sitt överlägset bästa år någonsin. Den här håller han högt i aktuell klass och har mycket pengar kvar att tjäna i år. Han tror dessutom banan ska passa bra och att distansen är den rätta, så given på kupongen.

Vid ett tredje streck är 6 Zio Tom Jet 9% lika given, en fin häst som startat på V75 mot värstingarna i klassen på slutet från omöjliga lägen och har full form trots att inte resultatraden skvallrar om det, var bland annat lång före Breidabliks Cognac med liknande resor, i senaste starten.

Avdelning 1.

Mest intressanta här är 3 Derby Simoni 15% och 11 Vertigo N.P. 23% där den sist nämnda blir favorit trots bakspår i jämnt lopp, står bra inne och har gått riktigt bra på barfota runt om och med svensk bike. Derby Simoni kvalade in till kungapokalen och har varit ute mot betydligt hårdare gäng än detta, visat form på slutet och nu blir det återigen amerikansk bike istället för den svenska han gått i två starter nu. Dessutom ganska startsnabb så här kan han nog välja upplägget lite och given i andrahäst här.

Jämnt spelat lopp och den vågade låser på mina första två streck, men det krävs en hel del hästar till på kupongen för att känna sig helt säker att överleva inledningen.

Ranking: A 11. B 3.2. C 6.8.12.7.5.1. D 4.10.9.

Avdelning 2.

Se ”Bästa spiken!”

Ranking: A 5. B 4.6.10. C 8.3.7. D 1.11.2.9.

Avdelning 3.

Se ”Gå kort!”

Ranking: A 4. B 6.7. C 2.3. D 1.5.

Avdelning 4.

Här hittar jag min kompletterande spik, i form av 1 Glowbull Fusion 12% som var nära favoriten 5 Corleone D.K. 36% sist efter att gått i dödens på den då. Nu kan det bli omvända lägen då det ryktas om första bike på Jepsons uppsittning. Från innerspår kan han kanske få till startsnabbheten bättre då och håller han upp ledningen ska det vara bra mycket större segerchans än procenten antyder. Han kan även vinna från invändigt läge då det är stor chans att luckor kommer på vägen då det är låg klass på loppet och då spricker fälten gärna upp.

Favoriten blir överstreckad denna gången och då han inte är så startsnabb blir det nog ingen ledning för honom denna gången och då är det favorit i riktig fara. Rankar istället 3 Leica Håleryd 27% tvåa som gjort det klart förbättrat på barfota runt om i senaste fyra starterna och har nu spår invändigt om favoriten.

10 Spedy Jay Vicane 6% är tidig vid gardering, han har startat på aktuell bana tidigare och har 2/4 på Tingsryd och sist var det barfota och bike vilket resulterade i spets och slut till 27 ggr pengarna här. 4 Jesper Trot 7% har mött lite tuffare motstånd på slutet och kanske fått lite hårdghet av det, bra startspår men ändå bara aktuell vid bred gardering.

Ranking: A 1. B 3.10.5. C 4.11.8. D 7.2.9.12.

Avdelning 5.

Två hästar höjer sig över övriga här, så väl på strecken som i vinstchans, och det kan vara idé att ta ställning och spika 7 Veravia AS 22% som jag bedömer vara den bättre hästen av dom två. Klart förbättrad på barfotabalans i senaste tre starterna och är ganska startsnabb, men sjundespår kan ändå ställa till det en del och jag väljer nog att gardera till slut.

3 Miss Pastis 32% har form och kommer med två raka vinster och räknas så klart igen från bättre läge och provas nu barfota, vilket inte funkat tidigare, men på Tingsryds fina underlag kan det passa bättre.

Mycket öppet bakom och det är inte fel att ta så många plånboken tillåter då det handlar om ett stolopp i låg klass och många gör debut på banan och svårt att veta vilka som trivs mycket bättre här, vilket gäller i många loppen och det är inte dumt att chansa lite i garderingsloppen.

Ranking: A 7. B 3. C 11.6.5.1.4. D 8.2.9.10.

Avdelning 6.

Återigen ett öppet lopp, men nu i högsta klassen och Favoriterna är allt annat än självklara här. 6 Speedy Foxy Vicane 27% blir favorit på att hon varit ute i gulddivisionen i vintras och våras, men så klart inte räckt till längre fram på våren. Nu återkom hon sist efter kortare uppehåll och går kanske framåt med det loppet i kroppen men ingen given vinnare och lite överstreckad nu.

2 Food Money 26% blir också rejält överstreckad idag och är bara en i mängden här, då han nog inte tar sig förbi invändig häst i starten och det även finns snabbar utvändiga hästar från start.

3 Dragster 16% har jag nämnt som drag här ett par gånger och är en häst man bara måste gilla, och här kan han dra på i snabbt tempo hela vägen, men han är hopplöst ojämn, kommer nog förbi 1 He´s A Diffacolt 1% och är mycket tidig på lappen. Även 1 är skulle kunna vara en riktig rysare från rygg ledaren då han kan tända till på regibyte inför denna starten.

9 Ferrari River 9% har tjänat minst i loppet och står hårt inne, men har kunnande och är på väg uppåt i karriären medans flera av dagens motståndare kanske redan passerat deras ’bästföredatum´. Åter igen Lugauers formstall och han är tidig i rankingen här. Bland övriga kantbollar är 10 Tango Negro 6% intressant, då han gjort det bra i fyra starter i ny regi och han duger absolut mot dagens motstånd.

Ranking: A 3. B 9.6.2. C 10.1.5.8. D 12.4.7.

Avdelning 7.

Var inne på Randermar R.D. här men han blev struken under förmiddagen och jag tvingades tänk om här och fastnar i att jag måste måla på så mycket pengarna räcker till!

5 Illuminati 50% är så klart befogad favorit men 50% är mycket, speciellt i sista avdelningen så han ’får inte vinna’ och tvingas ranka ner på brist av spelvärde, även om eventuellt första bike låter spännande.

8 Sanda Love 3% blir totalt bortglömd idag och är bra för klassen, nedstruken ett spår nu och brukar tillhöra favoriterna, så given på spelvärde denna gång.

2 Niky Flax 14% blir tidig på bra läge och visad form och ska vara Johans bästa chans för dagen.

Ranking: A 8.2.5. B 4.10. C 11.6. D 1.7.9.

Stora systemet

Avd.1: 1.2.3.5.6.7.8.11.12.

Avd.2: 5 Durello

Avd.3: 4.6.7.

Avd.4: 1 Glowbull Fusion

Avd.5: 3.7.

Avd.6: 2.3.6.9.

Avd.7: 2.4.5.8.10.

1080 Rader som kostar 1080 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 3.11.

Avd.2: 5 Durello

Avd.3: 4.6.7.

Avd.4: 1 Glowbull Fusion

Avd.5: 3.7.

Avd.6: 2.3.6.9.

Avd.7: 2.5.8.

144 Rader som kostar 144 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se