Speltips: 58 Miljoner JP på V75 Halmstad 9/7

V75-Omgången.

Hela 58 Miljoner i Jackpot på Halmstads fina V75-omgång, då femmor frös inne under torsdagens extraomgång och då ingen hade sju rätt i lördags blev potten väldigt stor den här veckan. Vi har videomaterial till omgången där vi går igenom avdelningarna grundligt så leta efter länk dit här på hemsidan eller via våra FB-grupper. Ni kan också söka direkt efter trav.se på YouTube där ni kan prenumerera på kanalen för att se när nya avsnitt kommer upp. Vi släpper oftast videomaterial till V86 och GS75 så oftast är det onsdag förmiddag eller söndag förmiddag det finns nya genomgångar ute.

Den här veckan är annorlunda då jag och Jens Lönnaeus kommer att vara på plats nere i Halmstad på deras stora helg för året som har Sprintermästaren i fokus. Ruggigt tuff vinnare i kullens kung Fransesco Zet som gick riktigt snabb tid i dödens i finalen och kunde vunnit med ännu mer om Örjan velat. Totalt överlägsen.

Spel och andelar.

Spelstopp för V75 går 16:20 som vanligt men jag kommer att stänga andelsspelen för köp redan 15:00 för att vara säker på att hinna få in spelen och kanske göra sena justeringar. Vi kommer fram till ett bra grundssytem i video-analysen och det blir det jag bygger andelsspelen på. 200:-/andel spelar vi och ca 10 andelar beroende på intresse så sök efter laget Travpunktse200 så ska jag försöka rensa lite så det finns plats för er som vill ha andel. Rensar då och då bland dom som inte köpt på ett tag och bara hoppa med igen om jag tar bort någon som vill köpa andel. Vid jackpot spelas också ett lite större system för 500:-/andel och det laget heter Travpunktse Jackpot, där spelar jag oftast med "bästa spike" som samma spik men brukar välja en annan kompletterande spik än på 200-systemet. Även där ligger vi oftast runt 10-12 andel beroende på intresse.

Bästa Spiken

Bästa spiken ligger redan i inledande avdelningen den här lördagen och det är ett klart spetsbud som dessutom inte alls är speciellt hårt streckad. Många slösar streck i första avdelningen för att överleva på streckspelets inledning så alltid bra speltekniskt att försöka spika sig ur den avdelningen. Nu är det guldläge att göra det då 1 Ture L.A. 26% är streckad på klart tilltalande procent. Voltstart i Bronsdivisionen och spår ett är så klart bland dom absolyut bästa spåren att ta ledningen från. Ture är startsnabb och som Untersteiner-tränad borde man väl siktat rejält mot det här loppet. Mycket bra chans att spåra loppet runt om så bra spik att inleda med.

Gå Kort.

Vi väljer att spela med ett lås i högsta klassen som avslutar omgången och vi väljer att chansa bort favoriten på spelförslaget. 10 Brother Bill 14% och 4 Phoenix Photo 10% blir hästarna vi låser loppet på. Där jag ser Brother Bill som loppets klart bästa häst och kraftigt understreckad här. Dock finns väl frågetecken för formen och Nurmos hästar som var ute under torsdagen underpresterade lite på Halmstad. Han åt och drack inte som han skulle inför Elitloppet så ursäktad att han var sämre där och nu rapporterar han ha tränat starkt. Tror på riktigt bra insats då man åker samma dag för att slippa övernattning och den här går från alla positioner i loppen. Phoenix Photo som vi ändå väljer att dubbla systemet med är mycket lägesgynnad och borde verkligen kunna få ett bra lopp där framme. Det kan bli många längder att hämta in på honom till slut och han är ett par snäpp längre fram än dom betrodda när spurterna ska dras upp. han går hela vägen in i mål och visade klar uppåtform sist bakom bra hästar. Kul och spelvärt lås.

V75 Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 2-8. C 6-5-3-7-12. D 9-4-10-11.

Se "Bästa Spiken!"

1 Ture L.A. spikas på hemmaplan med fint spetsläge och till klart rimlig procent.

Garderar man loppet tycker vi att Goop har ett kul bud som skulle kunna hitta ner i rygg på favoriten här. 2 Shapes 6% står bra inne i klassen och var fin i både försök och final samma dag i kortlopp i Lindesberg sist, där han var trea och tvåa så formen är bra. Petter Karlsson körde så stort kuskplus med chefen upp nu så från rygg ledaren kan han skrälla.

8 Sidney Celeber 17% är loppets bästa häst och han står bra inne i klassen på pengar och kapacitet men har lottats till chansartat läge. Dessutom anmäld med skor men tidig vid gardering.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 11. C 8-13-2-9-4-7-10-15-1-3. D 12-5.

Favoriten är bra och gjorde ett helt okej lopp mot tuffare motstånd än nu på V75 sist. Nu blir det första gången med bike för 6 Black Fire 45% så rätt favorit då man hoppas på mer snabbhet från start i den vagnen. Kanske kan man köra sig till ledningen men det är ett ungdomslopp och många som vill söka position dör framme kan öppna upp loppet.

Vi nämner många motbud i tipsen men det kan vara läge att strecka ännu fler och ett åar vi inte nämnde är 4 Vasco 5% och 7 Nikki Minaj 1% som båda får gå i bike nu. Första gången för den senare och hon är dessutom startsnabb. Båda körs av bra kuskar i sammanhanget och tänkbara skrällar i lopp som är vidöppet bakom favoriten som trendat en del uppåt och kanske bli alldeles för stor favorit till slut.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 7. C 5-3-1-6. D 4-9-8-11.

Här spelar vi med komletterande i spik i givna spetsbudet men är så klart oroliga att 7 Adde S.H. 14% skulle kunna vara riktigt bra med. Han trivs på kort distans med riktigt bra statistik på sina lopp där och kan vinna loppet från dödens. Skulle favoriten komma bort eller bli struken så är han bra att sätta den här som reserv då han inte ens är tvåa på strecken. Vi förordar dock spik på 2 Golden Guard 44% som kommer att bli svårpasserad i ledningen på utpräglad spetsbana. Hamnar annars på betrodda vid gardering så bra lopp att ta ställning i och rekommendationen är att gå väldigt kort här med spik eller lås på två streck.

Avdelning 4.

Ranking: A 10. B 5-2. C 6-7-1-12-9. D 8-4-11.

Klass 2 och klassen där favoriten lite oftare bränner än i många andra klasser på V75 så här försöker jag fälla favoriten. Visst kan han nå spets och har där bra chans men hårdare mot nu och spelar med klart mer streckvärda markeringar före. Förordar bredare gardering av loppet och kanske inte fel att strecka smatliga här. Vill man ändå gå kort i loppet så kan tre streck vara lämpligt.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 6-1-7. C 5-11-10-9. D 2-4-8.

I femte avdelningen är det Klass 1 med omgångens största favorit i 3 Hidalgo Heldia 62% som till och med har stigit lite i procenten under fredagen. Han blir för stor favorit även om han nog är kvar i alldeles för låg klass och kanske bara är totalt överlägsen, speciellt från spår då han kan hitta till ledningen tidigt här. Garderingen och det dåliga värdet i honom ligger i att han har klar galopprisk. han har galopperat både från start och sent i loppen där han har tre galopper av de fem starter han gjort för Lugauer.

1 X. Tour 6% får bike på för första gången i sin 17:e start och är startsnabb så med bike ska han ha bra chans på rygg på ledaren här. Skulle favoriten komma bort kan han kanske leda loppet runt om. En dålig dag för favoriten och galopp senare i loppet kan den här ha fått resa fram dit på innerspåret och är absolut streckvärd här.

5 Hilltop Hawk 1% hoppas man så klart att man träffat formen bättre med hit än på slutet och nu blir det barfota runt om från toppspår så han får ses som loppets rejäla skrällchans.

Bland hästarna precis utanför spelförslaget nämner jag 11 Hobart 1% som ska gå barfota runt om och i bike som han bara testat en gång tidigare. Lite bortlottad men varit tvåa i försök och final av Klass 2 i år och var trea i ett tidigt 'Margaretalopp' så borde stå sig bra även i Klass 1. 10 Grappa Boy 1% har nog även han betydligt högre segerchans än den blygsamma procneten antyder. Följde med klart godkänt i finalen näst sist på barfota runt om så nu igen. Båda kommer med form då dom vann sina respektive senaste lopp.

Avdelning 6.

Ranking: A 7. B 4-5-12. C 13-10-14-9-8. D 2-15-11-6-1-3.

Om nu flera favoriter vunnit så behöver man en skr'll här för att få upp värdet så i tipsen förordar vi många streck men vill säga att favoriten är den rätta och 7 Jeans´n Passion 27% har en vettig chans. Spelar man någon typ av reducerat system och fått in ett par kantbollar tidigare så är det okej att gå med henne som utgång eller ensam A-häst, beroende på hur man lägger upp det. Spårtrappa så läget är inte alls lika kallt som i vanligt auto-lopp och hon är ganska startsnabb så kan hamna bra på det. Vi nämner många motbud i video-tipsen. Bland dom hårt streckade som vi rankar ner hamnar 9 Hattusa 16% som vi ser som klart bättre då hon får vara med där framme hela vägen och läget gör att hon är kraftigt överstreckad. Så att hon rankas ner är helt på utblivet spelvärde här men hon duger så klart bra i klassen och vid fler streck än på systemförslaget är hon aktuell. 8 Bahama Passion 5% hamnade med utanför spelförslaget men ligger med i C-gruppen och kommer även hon med vid bredare gardering. Hon ska gå i bike och barfota runt om, en kombination hon gått snabba tider på och hon är startsnabb.

4 Aurora Show 12% är intressantast bakom min a-häst då det är fint läge och debut i ny regi där det blir barfota bak direkt i comebacken. Den här och övriga streckade hästar nämns i video-tipsen med motivering.

Avdelning 7.

Ranking: A 10. B 4. C 5-1-11-8-9-3. D 6-12-7-2.

Se "Gå Kort"

Vi chansar med ett vågat lås här på två hästar där ingen av våra streck är favorit även om jag kan tycka att 10 Brother Bill 14% borde vara loppets knappa favorit. Bara hälften av strecken mot loppets favorit 11 Admiral As 27% där det borde bli mycket svårt för favoriten att vinna. Man pratar om utrustningsändringar i form av att man kanske ska ta bort någon käkrem eller liknande men man "vågade inte" det i Elitloppet så det tyder väl på viss galopprisk då. Roligare motbud finns vid bredare gardering men skulle även ta med favoriten om man streckar fem-sex hästar kanske.

4 Phoenix Photo 10% kompletterar låset här då han dragit ett absolut toppspår och bör komma ner i bra slagläge bakom några startsnabba här.

5 Zaccaria Bar 11% har också ett bra spår som nu kanske ska gå barfota runt om. Var lite nedsatt av långresa inför Sweden Cup och garanterat bättre nu så nästa häst vid bredare gardering.

1 Emoji 16% är startsnabb men har ingen känsa alls att han ska kunna svara ett par av hästarna lite längre ut. Ser honom som överstreckad som andrahandare då han möter tuffare men tänkbart streck vid många.

8 Night Brodde 11% drar en del streck men tror mindre på honom då det kan kosta för mycket att ta ledningen från bricka åtta. Dessutom är det inte alls givet att han tar sig förbi 3 Ultion Face 1% som kanske körs i ledningen trots den bllygsamma procenten. Skulle man dock gardera loppet rejält så är båda aktuella som c-hästar på någon form av reducerat system på att det är troligt att någon av dom sitter i ledningen.

9 Gareth Boko 2% är härdad mot eliten så på hemmaplan och med fortsatt blinkers som sist kanske han tänder till då man planerar att rycka tussarna lite tidigare i loppet. Lite för att prova något och se om man kan få hono mer skärpt i loppet.

Stora systemet

Avd.1: 1 Ture L.A.

Avd.2: 2-6-8-9-11-13.

Avd.3: 2 Golden Guard

Avd.4: 1-2-5-6-7-10-12.

Avd.5: 1-3-5-6-7.

Avd.6: 4-5-7-10-12-13-14.

Avd.7: 4-10.

2940 Rader som kostar 1470 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1 Ture L.A.

Avd.2: 6-8-11.

Avd.3: 2 Golden Guard

Avd.4: 2-5-10.

Avd.5: 3 Hidalgo Heldia.

Avd.6: 7 Jeans´n Passion.

Avd.7: 4-10.

18 Rader som kostar 9 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se