Speltips: 54 Miljoner i JP på Kalmars V75 26/6

V75-Omgången.

54 Miljoner i Jackpot så mycket extra att spela om den här V75-omgången som körs på söndagen. Spelstopp 16:20 söndag eftermiddag är det alltid som gäller på midsommarhelgen. Kalmar är traditionsenligt värd för omgången och banan är lite som ”Axevalla-light” med ett långt upplopp och nästan alltid riktigt fint underlag. Upploppet mäter 207 meter och ban-bredden är rejält tilltagen på båda långsidorna så det är gott om utrymme i voltstarterna. En riktigt stor favorit avslutar omgången men i övrigt ser det inte helt enkelt ut och det kan absolut ge hygglig utdelning även om den stora favoriten i sista avdelningen skulle infria.

Bästa Spiken!

I avslutningen kommer omgångens största favorit och visst är det tråkigt för systemet att bygga med stor favorit i sista men jag tror absolut man kan få upp värdet innan det. Jag misstänker att många större system kommer vilja hitta gardering i sista avdelningen så kanske sjunker 11 Charliebrown Effe 72% i procenten lite. Oavsett så ska han nog vinna loppet sju gånger av tio då han är häst för högre klasser och det är inte den värsta Brons den här veckan. Jag spikar.

Gå Kort!

I Stoeliten som går som avdelning tre är det skiktat och i just den klassen skräller det väldigt sällan och favoriten infriar oftast. Läge att försöka stänga loppet på några få ekipage och jag spelar med tvåhästarslås.

1 Iceland Falls 48% ska man ladda med och vill köra i ledningen så då det inte är så värst startsnabba med framspår här så är bra chans att den här favoriten kan leda loppet runt om. Hon har höjt sig ett rejält snäpp efter frankrike-sejour i vinter och vann direkt i en tuffare Stoelit än det här och sedan matchats mot ännu hårdare motstånd. Hon är hårdast här så bra favorit och tänkbar spik. Men jag spikar redan en stor favorit i omgången och väljer därför att spela med ett motbud här då inte innerspåret är helt enkelt att spetsa från och det är faktiskt inte är givet att ledningen är hennes bästa position även om det borde fungera bra.

7 Audrey Effe 13% har tävlat en del mot hingstar och valacker och startat snabbt mellan väldigt startsnabba hästar så inte helt otroligt att hon tar sig förbi alla i startrusningen, då det som sagt inte är dom värsta raketerna bakom bilen hon möter här. Formintryck sist med lite sparat där det inte gick att ta något i snabb avslutning, men luft ner till övriga när hon var trea bakom två bra hingstar den gången på Åmål. Ett lopp i kroppen efter Vincennes-starter i vinter och lär gå framåt med det så räknar med stark insats och hon kompletterar ett bra lås.

Avdelning 1.

Ranking: A 9. B 1-7-5. C 2-8-4-6-3. D 12-11-10.

Klass 1 över lång distans med voltstart och det ser kanske ganska öppet ut men det verkar många tycka så läge att försöka ta ställning.

9 Rossi Garline 19% tror jag inte är så beroende av biken och inte så missgynnad av bakspår över den långa distansen med voltstart. Han vann V75-lopp från bakspår över lång distans i Klass 1 så sent som i slutet av april. Visst hade han lite tur den gången men klev också förbi en bra häst som borde hållit undan i spets den gången och möter enklare motstånd än han varit ute mot senaste tre loppen. Flemming skickar en häst och det blir kuskplus så jag tror hästen bara är bäst och löser uppgiften över det långa upploppet om nu körsvennen skulle köra för sent.

2 Oskar Run 15% har tävlat en del i enklare lopp utan att vinna speciellt ofta så lite överstreckad här. Visst var han uppåt på barfota runt om sist så bra att det blir så igen från ett bättre spår nu men bara en av många vid gardering då han sällar sätter nosen först.

1 Baroncini Jet 11% har väl tagit till sig träning och lopp på bättre sätt efter att ha kastrerats i vinter och har bästa spåret här. Bra form på honom och på stallet över lag sedan man flyttat och bytt träningsanläggning. Kom med som reserv här på lägst poäng och inte så ofta en sådan vinner V75 men det är ett jämnt lopp så det fördelaktiga läget väger upp och jag rankar den här tidigt då han gått bra barfota runt om på slutet och får fortsatt täta starter. Knapp spetsfavorit men kan också få rygg på ledaren.

7 Loyal Cash 12% har ett fint springspår och har fått några lopp i sin nya regi och kan öppna fort så prickar man från spåret kan den här ta spets. Det kan bli lite körning här men kommer man till ledningen på bra sätt ska han räknas.

5 Feel the Benefit 12% har höjt sig på barfotabalansen på slutet och har också höjt sig efter en vinterträning i Fredrik Wallins regi och går framåt med starterna med. Magnus A har vunnit med honom för tidigare tränare och var tvåa sist så han lär nog att känna honom bättre nu och kommer han bara i väg från spåret tror jag på bra segerchans.

8 Wish Me Magic 3% får ett bra smygläge här och skulle ettan hålla spets så kanske den här kan ha tur och komma igenom till rygg på ledaren här. Tänkbar skräll och jag gillar läget på häst i form som fick en del sparat sist.

6 Mojito Day 5% har fint springspår och visat form så kanske kan skrälla på hemmaplan om man hittar ner tillplankan från bästa springspåret.

3 Fauntleroy 2% är också startsnabb från bra spår så många tänkbara som kanske vill ner på innerspåret som kan gynna men spik om det blir lite körning om positionerna där framme.

4 Black Fire 17% är andrahandare på strecken trots att hästen bara varit ute i lopp med 100 tkr i förstapris en gång mot jämnåriga som treåring där han stod i över 30 ggr pengarna. Har segarna från enklare lopp men så klart visat form och kanske tänkbar på visad form. Spåret är chansartat så jag rankar ner på dåligt spelvärde här då det kan krångla.

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 9. C 2-4-11-7-1. D 6-12-8-10-3.

Lägsta klassen och även om favoriten varit fin så har hon tjänat lite snabba pengar och är ett sto mot hingstar och valacker. Visst ska sådant inte spela lika stor roll i lägsta klassen men det är ändå en faktor att väga in när man vill försöka fälla en så stor favorit som 5 Palmyra 65%. Så ett par grejer som jag väger in som negativa saker och en negativ grej till är att hon faktiskt varit två sju gånger och vunnit fem när hon dessutom tävlat i enklare sällskap i tidigare regi. Visst är det så klart kraftig utveckling i henne hos Lövgren och visst har hon ett par snabba tider och jag rankar henne först och ensam A då det är troligt att hon tar sig till spets och leder loppet runt om. Jag tycker ändå att garderingen kan vara på sin plats här.

9 Real Scotch 20% har väl större uppgifter att sikta på som snyggt matchad hit men häst som bara radar upp segrar måste man ju vara svag för. Rygg på startsnabb häst i andraspåret och kanske kan komma igenom på riktigt bra sätt här och inte omöjligt att han bara är bäst.

2 Franklin Zet 5% gör debut i ny regi och är startsnabb så kan få loppet i rygg ledaren och tänder den här till på miljöombyte kanske han skräller här om luckan kommer som det brukar göra i lägsta klassen.

4 Cabasse 3% har toppspår och sköt till bra över ett långt upplopp sist med första gången bike ryckhuva sist så fortsatt så och ett långt upplopp lär han gilla igen.

11 Andover Heaven 2% maxas med barfota runt om och har varit bra i sin nya regi i år så intressant med skolöst den här gången.

7 Ove Palema 2% kan öppna bra och radat upp jämna 14-tider över medeldistans och går täta starter nu. Gick en 12-tid redan i sin sjunde start på kort distans och här lär han rekordänka rejält så skulle favoriten komma bort kan den här skrälla om man hittar ner i banan på bra sätt.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B 7. C 4-9-2-10-8. D 5-6-3.

1 Iceland Falls 48% och 7 Audrey Effe 12% är ett bra lås i mina ögon.

4 Devs Daffodil 14% får ju inte gå i bike så ofta längre sedan man förbjöd det i voltstartslopp som hon ofta startar i från dryga tillägg. Klart gynnad av bilstart men än så länge är Stoeliten oftast lite för tuff för henne och hon kan inte utnyttja sitt fina spår då hon inte är så startsnabb. Desto snabbar till slut och det långa upploppet passar henne i ett litet fält så tänkbar vid bredare gardering.

9 Digital Class 16% är loppets andrahandare och visst tävlar jon ofta mot hårt motstånd och hänger med bra men vinner inte så ofta. Härdad i Frankrike med i vinter men bakspår gör det högst chansartat och jag ser henne som lite överstreckad här.

2 Florist 3% har bra form enligt stallet så från perfekt spår på hemmaplan med passande långt upplopp fäller hon nog många till slut. Anmäld med skor så inte jättetidig men kunde nog varit spelad på ett par procent till här.

10 Betting Pacer 1% och 8 Call Me Brodda 2% är också två hemmahästar som säkert siktat lite extra hit men bortlottade då båda är startsnabba. Den senare kanske kan få bra position trots spår 8 då hon kan öppna fort. Den först nämnda får väl spara sin speed till slut i stället men båda behöver en del tur och möter lite för hårt motstånd.

Avdelning 4.

Ranking: A 9. B 8-1-7. C 5-2-4-11-14-6-3-10. D 15-12-13.

Försök I Diamanstoet med en favorit från bästa spåret på startfållan och givet att det borde vara bra chans för 1 Whispering Hills 22% att leda loppet runt om. Det är dock så i den här lopptypen att det inte alltid är helt enkelt att sitta i fred där framme i fullt femtonhästarsfält där alla söker positioner. Hon har bara gjort 11 starter totalt och båda segrarna är tagna med bike så inte alls givet att hon är lika vass i vanlig vagn även om hon säkert är lite uppåt nu med lopp i kroppen. På Goop låter det dock som hans andra häst i loppet är minst lika bra och 8 Coco Chanel Effe 6% har hunnit tävla på Vincennes. Debut på skandinavisk bana och det kan vara en riktigt bra grej för den här som vunnit 7 av 17 starter. Spår tre i volten är toppspår på tilläggsfållan och hon kan hitta bra slagläge.

9 Anastasia Tav 19% gillar jag ändå mest då hon höjt sig under förra året med 9 segrar på 20 starter den säsongen och hon är nog ganska hård för den här klassen. Slog hingstar och valacker på snyggt sätt från rygg ledaren sist och visst har det varit starter i bike och tidigt ryckta tussar men tycker ändå hon gått med fart över mållinjen i alla starter i Sverige. Det långa upploppet tror jag absolut ska passa henne men voltstarten med snävt spår gör att jag inte vågar gå rakt ut på henne.

7 Breidabliks Kahlua 11% har också ett spår jag gillar på tillägget och hon är nog lite bättre än sin resultatrad skvallrar om. Hon står riktigt bra inne i propositionen och barfota runt om tyder på toppform men hon vinner inte så ofta och blir hellre tvåa i loppen så bara en av flera. Stallkamraten 10 Maggiore 3% har ett bökigt femtespår men har matchats mot kulltoppar som unghäst och kommer med tre lopp i kroppen i år och lite tätare starter den här gången.

5 Heartbeat Julie 6% har en av en på barfota runt om och inga hästar utanför kan ge bra start trots inte allt för enkelt spår. Står bra inne på pengarna i propositionen så tänkbar skräll.

2 Easy Star 11%. Är behandlad sedan sist och gick bra på barfota runt om två gånger i rad innan det fungerade sämre på Åmåls snäva svängar sist, så kanske mer passande bana nu.

4 Biscuit 7% är startsnabb så på en bred bana utan springspårshästar där framme kanske Uhrberg kan spetsa eller hitta rygg på ledaren trots spåret. Tänkbar skräll om han hittar ner till plankan på rätt sätt.

11 North Dakota 3% springspår med kuskplus. Tätare starter nu och vann tre lopp i höstas på barfota runt om så bra grej med fortsatt det med två lopp i kroppen.

14 Laferrari Dimanche 7% har man valt att inte sätta upp toppkusk på då hon kanske bara ska ha ett lopp i kroppen inför Stochampionatskval. Fått snabba pengar och bar gjort 11 starter totalt så med bakspår på tillägget är det väldigt mycket som ska stämma för att det här ska funka.

Avdelning 5.

Ranking: A 11. B 10-8-5. C 9-7-12. D 1-2-4-6-3.

Silverdivisionen över medeldistans där favoriten 11 Champ Lane 26% säkert har en bra chans trots spåret. Visade att han trivs med miljöombyte i debuten i nya regin sist och med loppet i kroppen är han säkert bättre. Silverdivisionen är ofta ganska jämn på sommaren och många som kan avsluta snabbt med rätt lopp och på banor med långt upplopp där inte favoriten nödvändigtvis sitter i ledningen kan det faktiskt skrälla en del i klassen. Jag väljer därför att gardera loppet brett även om jag rankar favoriten etta som ensam A-häst.

10 Laradja Vrijthout 15% ska kanske helst ha ledningen över kort distans men i den formen han är i kan han kanske köras offensivt här. Ny i klassen men form och kapacitet för att hävda sig även över full distans och tidig vid gardering.

8 Rotate 11% radade upp bra insatser förra sommaren och hösten i sin då nya regi och slog bland andra Hail Mary. Han står perfekt inne i Silver och sist ville man väl bara ha ett lopp i kroppen med i comebacken sist. Läget är kallt men inte den hårdaste Silver så med lite tur kanske han bara är bäst till slut.

5 Adde S.H. 21% har bästa spåret och med enklare hästar invändigt bör han ha riktigt bra chans att komma till ledningen här. Lite väl hårt streckad men står bra inne i klassen och över långt upplopp kan han vinna även från rygg på ledaren om någon skulle komma fort och ta över, då han kanske är som bäst på kort distans.

7 Natorp Bo 13% drar en del streck och kan öppna bra så tänkbart att han spetsar här om man vill släppa med Adde över full distans. Natorp Bo passar på alla distanser och kan göra ett bra lopp även från dödens här.

9 Galantis 5% kördes kanske bort lite sist då man släppte spets och sedan höll han bara farten och det var svårt att ta en längd, men om man hade valt ledningen så kanske han hade blivit svårpasserad. Kan han komma igenom med lite tur här till bra slagläge då han har startsnabba ryggar framför sig så kanske han kan överraska nu.

2 Copaca Banana 0,7% brukar göra sina bästa lopp på hemmaplan och är ganska startsnabb men är ny i klassen och får väl söka sig ner till plankan för att se om han får en lucka till slut.

4 Vichy Grif 1% är med startsnabb och har ett bra spår så kanske tar den här sig förbi 1 A Good Point 6% så någon av dom två får väl rygg på Adde S.H. eller Natorp Bo.

12 Sansjöns Enzo 0,6% har skrällt i Silver förr och från bakspår på Kalmar kom enda årssegern just när Marc Elias körde. Plus med honom upp och plus med långt upplopp och kanske kan han skrälla igen trots spåret.

Avdelning 6.

Ranking: A 1. B 7-10. C 6-4-12-2-11-3. D 5-9-8.

Gulddivisionen över kort distans men då det är långt upplopp och kan bli bra fart hela vägen tror jag inte det är helt iskallt med bakspår här och streckar ett par ekipage med dom utgångslägena. Jag streckar flera där framme med och hoppas non av skrällarna kan dyka upp på fotot.

4 Racing Mange 26% är loppets favorit men var även klar favorit sist och fick loppet men kunde inget efter att ha suttit fast gången innan. Kanske ser som bäst ut när han får sitta fast och det var billiga segrar i årets två vinster så favorit i fara. Visst kan han ändå vinna då han kaske kommer till ledningen fårn ett bra spår men birde inte få itta i fred här och väljer man att köra i ledningen kan det bli ett jobbigt upplopp.

10 Click Bait 20% har mött eliten och faktiskt gått bra bakifrån och är inte hård nog att stå mot dom bästa i eliten från spets. Fått lite tuffa lopp på slutet och kanske kan det sitta i benen eller i skallen och är övertsreckad så bara en av flera här.

1 Gareth Boko 16% ska man ladda vad som går med för att hålla spets med helstängt huvudlag och kanske håller han upp ledningen här eller kommer ut om Racing Mange skulle komma förbi och borde få ta över av den om man kör offensivt. Gillar ju när Magnus A kör men det är ändå roligt med kuskbyte den här gången och äldre hästar kan tända till på sådana ändringar. Kan leda loppet runt om eller få loppet på annat sätt med så chansar att ranka honom först här.

7 Milligan’s School 9% blandar och ger och har blandat på slutet så att säga så hoppas att han ger nu när det blir första gången med Goop upp. På den här bryr jag mindre om vilken form han har för han är en rejäl humörshäst som bara kan ge upp. Han kan mycket väl bomba fram i dödens och den positionen brukar ju vara ledig.

6 Rackham 13% är ny i klassen men skulle han hitta ner i bra slagläge kan han bli en överraskning för övriga här. Vingelläge och kanske lite övertsreckad så bara en av många vid bred gardering.

12 Holy Water 4% spurtar bra ofta och ska väl ha ett sådant lopp. Blir det rejäl fart och han hittar rätt ryggar så blir det kul att se honom flyga lågt över det långa upploppet som ska passa. Vann från spets i enklare gäng sist så fortsatt absolut toppform här.

2 Ultion Face 6% har ett bra spår fått tre lopp i kroppen och visat bra form på slutet så trots att han är färsk i högsta klassen kanske han kan skrälla då han kan hamna bra på det härifrån.

11 Global Welcome 1% är en kulltopp som unghäst men varit skadedrabbad som äldre och bara gjort 36 starter totalt varav han vunnit 18. Några lopp i kroppen nu och gått i amerikansk vagn ett par starter i rad som han inte tävlat i så ofta och satt fast med sparat i trötta ryggar sist så bike-effekt nu kanske om han får lopp på rulle och spela ut speeden till slut.

Avdelning 7.

Ranking: A 11. B 6. C 1-4-9-3-2. D 7-8-10-12.

Se “Bästa Spiken!”

11 Charliebrown Effe 72% låter Ebbinge på som att han fått till sig att det inte är den blodigaste Brons och att det är hästar han ska slå och då lär det bli offensiv styrning. Skulle han ha tur och hamna i hyggligt slagläge kan man ju sätta in attacken sent då upploppet är långt och jag tror hästen bara är bäst och kan vinna loppet på flera olika sätt. Helst ser jag så klart att man kör framåt och tar dödens tidigt för att hålla koll på alla här.

6 Gerben 4% gillar man så klart att det ska bli första gången i bike för när Krebas åker till Kalmar brukar det vara riktigt bra ordning på hans hästar som han tar ut på sin gamla hemmabana. Han är första motbudet till fin procent men bör nog stiga en del under söndagen. Det kan också kosta lite mycket att köra till ledningen från spår en bit ut och hästen är ny i klassen så ingen att bara gå på då favoriten är en klart bättre häst. Tänkbar att låsa med ändå då det är troligt att han kan köras till ledningen på barfota runt om och i amerikansk vagn. Spelar man så har man trolig ledare ihop med bäst hästen.

5 Amorcer Levallo 6% är startsnabb från bra spår men har segrarna från enklare gäng och har haft svårt att räcka på V75 så man borde väl vara nöjd med rygg på ledaren med den här. Kan så klart vinna från den positionen så tänkbar vid många streck.

1 Stenson 10% är startsnabb så kanske kan hitta rygg på ledaren här och kan skrälla i bike, på barfota fram och med blinkers som han höjt sig med.

4 Ornello 1% har toppspår och kommer med form så nu när biken åker på för andra gången i livet är det intressant som o-spelad. Borde kunna öppna hyggligt med den vagnen och utan skor från det här spåret så ska kunna få bra ett bra slagläge här och är stark till slut.

Stora systemet

Avd.1: 9 Rossie Garline

Avd.2: 1-4-5-9-11.

Avd.3: 1-7.

Avd.4: 1-7-8-9.

Avd.5: 5-7-8-9-10-11-12.

Avd.6: 1-2-4-6-7-10-12.

Avd.7: 11 Charliebrown Effe

1960 Rader som kostar 980 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 9 Rossie Garline

Avd.2: 5-9.

Avd.3: 1 Iceland Falls

Avd.4: 1-7-8-9.

Avd.5: 5-7-8-9-10-11-12.

Avd.6: 1-7-10.

Avd.7: 11 Charliebrown Effe

168 Rader som kostar 84 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se