Speltips: 50 Miljoner Jackpot på V75, Åby 13/8

Häst 15

V75-Finaler på Åby 13/8 med 50 Miljoner i JP och Åbys Stora Pris i fokus

Omgången.

50 Miljoner i Jackpot främjar så klart spelvärdet i omgången då ingen hittade alla rätt förra veckan och både sexor och femmor frös inne från söndagens extra omgång utöver det. Dessutom är det väldigt fina lopp under lördagen med Åbys Stora Pris i fokus i sista avdelningen som är ett grupp 1-lopp med hela 1,5 miljoner till vinnaren. Tyvärr har huvudloppet inte lockat så stark uppställning som det borde kunnat ha gjort men STL-finaler i övrigt gör att det är kan vara lite jämnare i övriga lopp än procenten antyder på V75. Visst är det ett flertal ganska starka favoriter och oftast rätt andrahandare med på strecken i många av avdelningarna men så brukar det se ut när det är finaler, dom flesta har sett hästarna mot varandra i starter nyligen men vi brukar ändå inte allt för sällan se skrällar och rejält höjda prestationer under just finalerna.

Video-tips & Andelar.

Vi gör tidigt inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Andelsspelet öppnas till båda dagarna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. När det är jackpot öppnas också TRAVPUNKTSE JACKPOT som spelas för 500:-/andel.

Bästa Spiken!

I tredje avdelningen väljer vi att spela med en klart streckvärd spik då vi är inne på att det är fel favorit på tidiga spelen här och vi kommer nog få fortsatt bra spelvärde på fältets bästa häst i 9 Hildago Heldia. Han är bara streckad till 24% på tidiga kupongerna och han är kvar i för låg klass då han galopperat bort en del fina pengar. Det låter väldigt bra från stallhåll på Hidalgo och vi tror han bara är bäst och går på honom som väldigt rolig spik.

Gå Kort!

Vi försöker gå kort i fjärde avdelningen som är en final i Diamantstoet och förordar tre streck från grund-distansen där. Annars är det tänkbart att välja ett lås i antingen femte eller sjunde avdelningen, beroende på vilken spik man landar i. Få streck i dom två avdelningarna är nog bra lösning då båda loppen har en stark favorit, kanske spik eller spel med ett eller ett par motbud bara där. Är man inte nöjd med spiken vi förordar i tredje avdelningen så är det väl också ett lopp man får försöka lösa på ganska få streck, så det finns faktiskt fyra olika avdelningar att spela med färre markeringar i.

Avdelning 1.

Ranking: A 11. B 1-4. C 8-6-5. D 7-10-2-3-9.

Här är det final i Silverdivisionen och favoriten har fått bakspår men då det inte är en stenhård final det här meetinget så håller vi 11 Unico Broline som klart bäst segeraspirant i loppet. Vi fick ju väldigt bra info på honom sist vid segern på Axevalla, även då från bakspår och nu har han ytterligare lopp i kroppen vilket var oron tidigare att han kanske behövde lite lopp så kanske är formen ytterligare förbättrad nu när det är finaldags. Från ett bra spår hade han väl varit väldigt stor favroit och nu får man honom som ensam A till runt 30% och fram till torsdag morgon var han inte ens favorit på tidiga strecken. En eller många är grundtanken så ni som vill chansa lite och få bra grepp på omgången direkt spikar här även om motbud inte saknas. 5 Adde S.H. har trendat kraftigt nedåt under sista dagarna och har haft rejäla problem att räcka på medeldistans när det kommer till V75 och han borde inte räcka. Rankas ner rejält på dåligt spelvärde. 1 Gooner kan få loppet där framme och lär fälla många till slut om luckan kommer och skulle man kunna hålla rygg ledaren på Adde så lär han slå den till slut på stretchen. Skulle man hamna längre in invändigt är det ingen katastrof heller då det brukar kunna spicka upp bättre till slut på Åby än på många andra banor och det här är en vass avslutare med formen på topp. 4 Rotate går ur klassen om han får med sig lite pengar här och har ett toppspår nu så nu när han går ner i klass sedan senaste starten i Guld så lär hans hårdhet bita bra. Hade rejäl formtopp under förra våren och sommaren men fortsatte att starta på då tills han gick ur formen ordentligt. Nu har han tre starter efter uppehåll och långt mellan starterna så kanske tänder till på lite tätare mellan loppen till nu och är han nära fjolårsformen måste han ha riktigt bra chans här. 6 Natorp Bo gör regidebut och biklen åker på direkt så då det rör sig om en som tillhörde kulltoppen som treåring är det en intressant femåring som lär hävda sig riktigt bra i Silver som kanske vinner redan nu till trevlig procent. Fler vågar köra framåt från spår sex på Åby då många gärna vill ner på innerspåret här och det är bra spår statistiskt sett på den här banan. 8 Galantis har vi ofta tidigt i tipsen när han är underspelad som den här gången. han är en vass avslutare med rätt lopp och han gick bra i vanlig vagn sist men klart plus med bike här. Mest intressant är att se om Magnus A kan få lite extra fart på den här så mycket kul med honom upp i finalen till väldigt låg procent så räknas trots läget.

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 3-2-1. C 11-8-9-10. D 6-4-7.

Final i lägsta klassen och vi är inne på att det är omgångens mest öppna lopp och garderar riktigt brett här, då det också är i den avdelningen vi ser flest skrällar statistiskt sett under finalomgångar genom åren. 3 J.S.Peakyblinders är väldigt tidig här och jag rankade honom som ensam A-häst på Halmstad där han kördes lite för sent och gick snabbast av alla över upploppet som tvåa den gången. Fortsatt formintryck som trea på Axevalla i vanlig vagn och den här har fått bra effekt på barfotabalansen. Nu med bike och norskt huvudlag, ett huvudlag han provar tidigare men det blir första gången med kombinationen barfota runt om, bike och norskt. Dessutom roligt med Mats E upp som är stort plus då han ofta är tränarkörd och från bättre läge än på slutet är under 10% på tok för lågt. Av favoritduon håller vi 2 Run n´Cola högst i kraft av läget och maxningar här som näst sist då han var ute i “Margaretalopp” med bike och barfota runt om. Bland skrällarna rankar vi 5 Finndals Chasseur tidigt som en intressant hemmahäst från toppspår som är startsnabb och ska kunna få ett passande lopp i rygg på ledaren om man väljer att släppa till någon bra här. Nu anmäldes bike på för första gången under fredagen, det gör att vi flyttar upp honom i rankingen då det är väldigt intressant till den här låga procenten. Högt spelvärde och bra segerchans här så lägger hono som ensam a-häst till och med. I övrigt är loppet vidöppet och det behöver inte vara fel att strecka samtliga och vi nämner något om nästan alla i inspelade materialet. Fyra streck eller nästan alla är min rekommendation, Lönnaeus tycker man kanske kan chansspika på bikeinfon på vår a-häst!

Avdelning 3.

Ranking: A 9. B 4-11. C 7-8-5-1-6. D 3-10-2-12.

Se Bästa Spiken!

9 Hildago Heldia är bästa hästen och visst är läget chansartat och viss galopprisk finns alltid för alltid för den här så klart men under 25% och ner mot 21% på dom tidigaste systemen är för lågt. Han kanske kommer upp mot 30% och det är väl mer rimligt. 4 Parveny har såklart bra chans att leda loppet runt om från perfekt utgångsläge men på finalerna vill fler söka positioner där framme så skulle han tvingas gå för fort i starten är det favorit i fara trots att han har 6/6 i ledningen. Hur som helst är han överstreckad den här gången men så klart värst mot vår spik och tidig vid gardering. 11 Inspiration hade vi som omgångens bästa spik vid hans seger på Axevalla sist där han levererade ett visslande upplopp och det är lite annan bana nu men spurten lär bita bra även här och tidig vid gardering av loppet. Från spår långt ut bakom vingen startar underspelade 7 High Line Pellini och 8 Rossi Garline som båda visat sig fungera bra i klassen och visst är det kanske bortlottad och ett par för tuffa mot nu. Båda borde ändå ha något högre segerchans än kollektivet bedömer. Den förstnämnda får bike på nu och den senare spurtar ofta snabbt när han är på humör och båda är hästar med bra segerstatistik så absolut inte chanslösa trots luriga lägen.

Avdelning 4.

Ranking: A 6. B 4-3. C 1-14-5-12-10-6-13-7-11. D 8-2-15.

Finalen i Diamantstoet där det blev bra för hästarna på grunddistansen och i finalerna ser vi ofta att hästarna där framme har bra chanser, bättre än i försöken. Lite längre utläggning om det resonemanget i inspelade materialet där vi förordar att man kan chansa att stänga loppet med några som startar på grunddistansen. 6 Faeza Zet är rätt favorit som nu har kanske ännu bättre chans att komma till ledningen nu än i sitt försök då hon vann från dödens så kan vinna med sådant lopp igen med. Roliga motbuden där framme är främst formtoppade 4 Loaded Leila och 3 Global Boost där den senare gjorde det bra sist och hittar man ner till innerspåret från fint spår ska hon absolut kunna skrälla nu. Den förstnämnda hade vi med mycket tidigt när hon skrällde på Axevalla till mellan en och två procent. Fortsatt lågt streckad då det kan bli norskt huvudlag på den här gången och man provar med ny körsven så det måste vara större segerchans här än vad kollektivet bedömer. 14 Zanella har viss galopprisk och kanske inte bra för henne med mycket hästar runt om menar tränaren och hade hellre haft spår utan hästar framför så hon kan dra i väg som hon vill. Måste vara överstreckad från bakspår på tillägg i finalen här och rankas ner lite på lågt spelvärde som hårt betrodd från kollektivet på dom tidiga kupongerna. Kantbollar där framme i både 1 Biscuit och 5 Ottens Idol där den från bästa spåret med startsnabb kusk borde kunna hitta rygg på ledaren och den senare skrällde sist och har höjt sig på svenska banor, så kanske behöver körspö som nu för att vara som bäst med. Men ska man gardera på i loppet så är nästan alla aktuella så antingen gå riktigt kort eller nästan strecka alla är alternativen. Ensam A-häst på favoriten på reducerade kuponger.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 7. C 1-2-3-11-9. D 4-6-10-12-8.

Mycket stark favorit i Brons-finalen där åtminstone ett par hästar kommer klara sig väldigt bra även i Silver så tänkbart att låsa på dom två. 5 CharlieBrown Effe fick för långt fram sist där dom häll bättre än väntat där framme efter bra fart hela vägen. Nu har han spår innanför värsta konkurrenten och skulle han hålla sig före den får han nog överta ledningen från dom flesta här då det är Åby och favoriter enklare blir fram-vinkade. Är bra nog att vinna från andra positioner och dödens lär vara ledigt så därifrån tror jag han bara är bäst då han ganska snart kommer att tjäna bra pengar i högsta klassen så är Bronsdivisionen på tok för låg klass för honom. 7 Zorro Wind gick jag på sist i tipsen och spikade rätt ut i lite enklare Brons-lopp den gången från liknande läge. Han var bra då och vann lätt och här är han snabbare från start än favoriten så skulle man ta sig förbi kan man nå spets här och kanske leda loppet runt om så till 10% är det bra att låsa med då man får bra effekt om det då skulle bli favoritfall. Gocciadoro tror dock det blir svårt att slå favoriten men ska söka sig framåt direkt så man gör säkert ett allvarligt försök att få upp farten ordentligt från start. 2 Ture L.A. hade vi vunnit fina pengar på om hans uppförstorade målfoto hade gått åt rätt håll på Halmstad för två starter sedan. Han är startsnabb och kanske kan få tredje invändigt så tänkbar storskräll om man hoppas favoriten kommer bort. Tredje invändigt kanske 1 Santos De Castella håller upp och då är det han som kan få ett bra smyglopp. 4 Musette Af Djupmyra är väldigt startsnabb från ett toppspår så tar ledningen men vill väl släppa ifrån sig den här och får lopp i rygg på ledaren. Men krävs nog att båda dom bästa här underpresterar rejält om hon ska kunna vinna, det är långsökt.

Avdelning 6.

Ranking: A 10. B 5-3. C 11-2-6-8-4-7. D 9-1-12. ‘ Fyraåringslopp där vi tror mest på favoritduon men tycker att dom är att lita fullt ut och för att få till ett bra system är vi inne på att man nog behöver gardera den här avdelningen. 10 Seven Nations Army är nog bästa hästen eller åtminstone den som visat mest hittills och även hävdat sig mot äldre eliten. Nu är läget chansartat men löste det sist även om 5 Akilles Face kom nära till slut den gången då den gick första gången i bike den starten. Fortsatt bike där och kanonspår så kan vara före favoriten hela loppet här. Bakom är det öppet och intressant är loppets enda sto i 3 Calypso Di Poggio som slagit hingstar och valacker nere på Vincennes så borde duga riktigt bra här och väldigt bortglömd på strecken. 6 Immanuel K. ar snäppet under kulltopparna i fjol då han kvalade in till flera finaler och har tjänat nära miljonen. Han är startsnabb och kan hitta till ledningen och kanske släppa till någon bra för fint lopp i rygg på ledaren eller så leder han själv loppet länge här. Wäjersen har ju absolut toppform så blir inte överraskad om även den här hittar formen han hade förra sommaren och hösten. 11 Type A. är en snabb häst som får Goop upp så intressant med kuskplus trots spåret. 2 Donizetti söker efter formen men han har oerhört hög kapacitet och tillhörde kulltoppen som treåring så från bra läge med Magnus A så ska han inte räknas bort alls. 8 Edibear gick bra på första barfota runt om sist men det sparar man nog till Derbykvalen nu men det är häst som visat att han utvecklas rejält för varje start under sommaren och är tänkbar trots chansartat läge. 4 Full Of Muscles siktas ju inte mot något derby så det är den här typen av lopp man borde sikta på med honom och nu är det lägesgynnat på hemmaplan så också tänkbar.

Avdelning 7.

Ranking: A 1. B 6. C 8-12-10-4-9-5-11. D 7-2-3.

Åbys Stora Pris där man gör upp över 3140 meter om 1.500 000 till vinnaren med en stark favorit, men det ska nämnas att hästen inte startat på längre distanser än 2640 meter tidigare och innerspår är innerspår. 1 Hail Mary har så klart riktigt hög kapacitet och är en tänkbar spik om man byggt systemet med bra potential tidigare på kupongen. Han ska gå med norskt huvudlag som han gick med under finalen av Elitloppet och det låter väldigt bra kring hästen. Han möter väldigt enkelt motstånd för att vara ett Grupp 1-lopp vilket innebär världselit och 1,5 miljoner till vinnaren här. Hail borde bara ta sig ut om han inte kan hålla ledningen vilket inte är helt osannolikt då det är inte är så mång startsnabba med framspår här. Men kanske är Åby en häxbana för honom då han torskade mot enklare häst på 2640 meter under förra våren på just Åby så även om han gått framåt mycket sedan dess kan det vara något att spekulera i för den som vill gardera omgångens största favorit här. Den gången var han ännu större favorit än nu och stod i 1,18 ggr pengarna. Det är tveksamma motbud här men vi tycker oss hitta en intressant utmanare som provar skandinavisk bana för första gången här i 6 Allways Ek. Det låter väldigt positivt på honom från Gocciadoro som menar att han passat väldigt bra på lång distans och vunnit flera gånger då han provat att startas på Vincennes. Oöm för positioner och tidigare har jag skrivit om att bricka sex är ett bättre spår här än på nästan alla andra banor så kul som totalt bortglömd. Sätter inte långresan i värmen ner honom och så länge det inte blir negativa rapporter på plats så måste man ju tro att det funkar då han åkt i värmen till Vincennes tidigare så verkar fungera bra med resor. 11 Moni Viking känns bra enligt Goop men det låter på honom som att det borde bli för svårt från det här läget så det låter som väldigt passivt upplägg att vänta här. 4 Kennedy har höjt sig i ny regi och radat upp segrar nere i Frankrike och från toppspår ska han väl räknas om favoriten kommer bort. 8 Brother Bill gjorde det bra och var väldigt nära att spurta ner Don Fanucci Zet efter perfekt styrning av Magnus A sist så formen är på topp här. Nu är det debut på den dryga distansen så med lite tur kanske han kan spurta snabbt till slut igen. 12 Milligans School visar oftast sämre insatser från bakspår och trivs klart bäst i spets eller dödens på äldre dagar men då loppet är väldigt skiktat och han är en av få som visat många bra insatser på distansen är han ändå tänkbar vid riktigt många streck. 10 Rackham trodde inte jag skulle räcka alls näst sist men var bra före både 5 Admiral As och Brother Bill då Rackaham svarade för riktigt vass insats. Sist var det kort distans och det är kanske bättre med lägre lopp för honom så intressant då han vunnit enda gången han provat 3000 meter då han stark.

Sysytemförslaget

  1. 1-4-5-6-8-11.
  2. 1-2-3-5-8-9-11.
  3. 9 Hidalgo Heldia
  4. 3-4-6.
  5. 5 CharlieBrown Effe
  6. 2-3-5-6-10-11.
  7. 1 Hail Mary

756 rader som kostar 378 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se