Speltips: 50 Miljoner Jackpot på Bodens midnattstrav 18/6

V75-Omgången.

50 Miljoner i Jackpot på lördag då V75 avgörs som midnattstrav med spelstopp 20:30 och Norrbottens Stora Pris som huvud-attraktion med en miljon till segraren. Det är alltså största travdagen på året för Boden som har ett ganska långt upplopp med 200 meter och ban-bredden är väl tilltagen. Ingen open stretch eller vinklad vinge att ta hänsyn till, så inga konstigheter i övrigt. Tiderna på vissa hästar är lite långsammare från den banan, men det beror mest på att det är isbana på vintern här uppe och då blir tiderna lite lugnare över lag men även sommartid är det kanske lite långsammare bana än genomsnittet.

Bästa Spiken!

I Norrbottens Stora Pris är det svårt att gå mot omgångens i särklass största favorit i en viss 8 Don Fanucci Zet 80% som blir väldigt hårt streckad men det är befogat. Han bör vinna loppet åtta gånger av tio så inget högt spelvärde så klart men spikar som vinner är bra spikar. En stor jackpot och även om det ser ut att vara risk för lite lägre utdelningar den här omgången så ska man komma ihåg att det ger mer än det dubbla oavsett utdelning den här veckan tack vare den höga jackpotten. Det viktiga är att få sju rätt just en sådan vecka för sexor och femmor kommer få svårt att leta sig upp i större pengar. Det som talar extra mycket för DFZ som en stabil spik är att loppet blev riktigt skiktat och vettigt motbud saknas efter att 2 Who´s Who blev struken, han kunde kanske gett favoriten en match från spets.

Gå Kort!

I Silverdivisionen är det tyvärr fortsatt skiktad klass på V75 med inte ens fullt fält den här veckan och favoriten har väl ganska bra segerchans men blir för stor favorit den här gången. Loppet ligger som avdelning tre på V75 där 6 Amakencius B.B. 53% kommer från en tredjeplats i Harper Hanovers lopp men så mycket bättre än ett par andra här är han inte även om Nurmos stall börjat visa form på slutet. Ändå giivet att försöka fälla Amalencius den här gången då han är omgångens näst största favorit. Han är ute på långresa och det finns en del galopper i historiken, även om han blivit stabilare till den här säsongen så finns oron där, när det kanske är ett snäpp för långt ut bakom vingen och viss vingelrisk finns är han given att minst gardera, jag rankar till och med en annan före.

2 Henry Flyer Sisu 16% har varit hos Nurmos tidigare och vann sitt Derbykval från bakspår men galopperade i finalen. Han har bara gått i bike en gång tidigare vilket han fick bra fart i en Breeder´s Crown-semifinal som treåring, där han galopperade till slut när mjölksyran kom, (vann det loppet gjorde en viss San Moteur). Nu är det regidebut och biken åker på direkt och han kan nog öppna hyggligt då bike mycket väl kan ge effekt på startsnabbheten. Man har siktat mot det här loppet för det kan bli sista starten i Silver och han är så klart väldigt bra för klassen som en av kulltopparna som unghäst. Förstahäst då han kan vara först av dom betrodda till plankan och då lär han väl svara alla här och kanske leder loppet runt om.

5 Ivory Du Quattro 9% har halsopererats inför säsongen och Bergh som har många hästar till start under tävlingsdagen håller den här som bästa chansen i intervjuer. 2640 meter är plus då han bland annat var tvåa i Örebro Int´l och ute i Harpers under fjolåret, dessutom härdad på Vincennes. Formhöjande lopp i kroppen som han vann enkelt i billigare gäng och kanske kan han hålla sig före favoriten hela loppet från perfekt utgångsläge. Annars kan han ta dödens och släppa ner favoriten framför sig tidigt i loppet och hoppas att dom där framme knäcker varandra medan han då kan vara starkast till slut.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 1-12-2. C 9-4-3-10-11. D 8-6-7.

Bronsdivisionen och ett lopp som kanske är lite jämnare än procenten antyder men givet att favoriten höjer sig en hel del i fråga om segerchans.

5 Devils Tongue 45% är loppets spetsfavorit då hästarna invändigt är lågt streckade och borde vara glada för att få den här ryggen. Han kan kanske ta spets av egen kraft från perfekt spår men ska ett par andra söka position där framme kan det bli utdragen körning även om dom vill släppa. Visst kan det kosta för mycket eller till och med bli galopp men galoppen sist fanns anledningar till med svajig vinge som han sprang in ifrån spår långt ut och precis bakom bilen ska inte sådant kunna hända. Bra chans till spets och slut här för hemmaekipaget och tänkbar spik men landar ändå i att kanske gardera loppet då han trots allt kommer från galopp och är kanske allra bäst på kort distans.

1 Got To Dash 6% kom upp i Brons redan sensommaren 2020 och skrällde rejält i klassen förra sommaren efter att ha hittat ner i rygg på ledaren just på Boden. Här kan det absolut bli rygg på ledaren igen då han är startsnabb och intressant med kuskplus nu när Ulf kört några gånger att då få upp Örjan är givet plus från fint smygläge.

3 Iceland Radio 3% är väldigt startsnabb med och kommer hon förbi Got To Dash kan det vara hon som får fint lopp i rygg på favoriten här.

2 Harper Seabrook 4% fick bli tvåa på nytt rekord näst sist på Solvalla bakom Lardja Vrijtouth under Elitloppshelgen, så fått upp lite mer fart i benen och står bra inne i klassen. Bra spår och intressant kuskbyte här. Stallkamraten 11 Omega Superstar 6% är också bra men uselt startspår och han nöjer sig lite för ofta med andrapriset i loppen. Tänkbar vid riktigt bred gardering men inte så tidig.

9 Double Trouble E.P. 15% står väl bra inne i klassen och har tänt till på miljöombyte så nu blir det kuskplus dessutom i andra starten i Jokis regi. Lite överstreckad på överskattat läge då man dessutom växlar ner lite i huvudlag men absolut intressant vid bred gardering.

12 Mellby Ironman 13% har två lopp i kroppen i nya regin och även om läget är risigt är det en häst som ska hävda sig bra i klassen, tidig. 10 Inspector 2% tränas av Wäjersten med men får Mats E upp nu och gick fort i biken sist men missgynnad av bakspåret då han är startsnabb och behöver så klart lite tur för att komma in i matchen.

4 Just Celebration 1% var struken sist men behöver inte vara allvarligt då det varit strykningar från bricka 12 och inte mindre än fyra spår 12 bakom bilen i rad på slutet. Toppspår nu och extremt få starter på barfota runt om är intressant och hästen har gått bra för Ulf O så högre segerchans än vad kollektivet bedömer.

Avdelning 2.

Ranking: A 13. B 12-6-11. C 5-4-15-10. D 3-8-2-7-1-9.

Kallblodslopp och där gillar jag att ta ställning då oftast de är lite enklare att räkna på väntade prestationer i den här typen av lopp. De bästa går sina tider även om det blir ett par svängar I tredjespår osv. Jag spelar nog med kompletterande spik på minst ett system här.

13 Tangen Frikk 26% är loppets klara favorit speciellt sedan Bokli Rapp N.O. ströks och det är helt rätt att han blir stor favorit här till slut. Mött eliten och gjort det bra precis bakom dom bästa som bland annat fyra där Månlykke A.M. vann I april. Nu har han ett lopp i kroppen sedan han varit och betäckt och avslutade snabbt bakom Philip Ess och B.W.Rune I den starten. Med tätare starter nu och mot billigare motstånd måste segerchansen vara riktigt hög. Han ska dock köras till slut och det är inte troligt att synar dödens tidigt här så viss chans finns för att han blir tempotorsk och inte når fram. Jag tror dock att Ulf kör I tid och då ska han bara vara bäst men nämner ett gäng motbud för vid gardering krävs väldigt många streck.

11 Buska Blyg 15% har ett fint startspår på tilläggsfållan men inte riktigt hittat fjolårsformen, men ändå kört in hyggliga pengar i år även om det blivit färre segrar. Stark och rejäl så när Bergh kör själv ska man räknas med chans i öppet lopp bakom favoriten men som klar andrahandare är den här kanske lite överstreckad så bara en av många vid gardering. Stallkamraten 12 Lome Storm 4% är nog inte sämre men har lite mer chansartat spår och givet vingelläge. Stark och rejäl så intressant med ny körsven som kanske kan köra offensivt tidigt här. Vunnit 17/37 och 5/12 i fjol med nästan 500 tkr inkört det året. Ett lopp i kroppen och tätare starter efter strykning så tidig vid gardering.

6 Källsjöviking 5% har bästa springspåret men kanske inte kan hålla 7 Torpa Pål 1% utanför sig men får nog överta spetsen från den ändå. Här står man bra inne på pengarna med 20 meter försprång på hästar han kan starta från lika start med I många andra propositioner. Över lag en bra proposition för hästar som får starta på grunddistansen men det är klart enklare hästar. Därför är det troligt att Källsjöviking kan sitta i ledningen efter en bit för alla andra där framme borde vara nöjda med rygg på ledaren. Glöms ledaren bort kan han rinna undan.

5 Sundbo Rymling 7% är också en tänkbar spetskandidat men spår fem I volten gör att det borde vara fördel Källsjöviking att vara först framme. Men skulle man pricka perfekt och hitta till plankan kan den här även spurta bra så tänkbar skräll.

10 Forspärla 4% är ensamt sto I loppet och det brukar vara svårt att sätta nosen först I högre klasser bland kallbloden då men det var klart formintryck sist. Nu är det kuskplus, tätare starter och fortsatt barfota runt om som sist vilket är bra.

4 Björkeviking 3% har chansartat utgångsläge men är nog ganska bra för klassen. Kan ha tänt till på att tävla och träna i Finland där det är lite annan ras av kallbloden och det går ganska fort även på långsamma banor där.

15 Kringlers Viktor 7% är ensam på springspåret och har utvecklas i år med rekordsänkning sist med seger på 23-tid och kommer man iväg bra från springspåret och kommer ner i banan en bit fram måste den räknas.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 6-5. C 8-7-4-9. D 10-11-1-3.

Se “Gå Kort!” för längre motivering lite högre upp till varför jag väljer att snåla på strecken i det här loppet och vilka hästar jag fastnat för. Jag stänger loppet på två eller tre ekipage men nämner ett par tänkbara skrällar bakom, om någon vill ha ett streck till här.

6 Amakencius B.B. 53% är en bra häst men fått snabba pengar och ganska ny i Silver där han ska duga bra men möter ett par riktigt bra motståndare invändigt. Bike på är klart plus efter voltstartslopp sist i Harpers där han var bra som trea mot stenhårt motstånd och ner i rätt motstånd nu.

2 Henry Flyer Sisu 16% är från samma kull som favoriten och har tjänat mer pengar på färre starter mot kulltopparna. Tänder den här till på miljöombytet och annan träning då det dessutom är bike på så är det mycket intressant.

5 Ivory Du Quattro 9% är mer rutinerad i klassen, halsopererad och kanske Berghs bästa chans för dagen trots många att välja på från stallet.

8 Gooner 9% är väldigt bra och vann från ledningen sist i enklare gäng men kördes till spets efter en bit då och inte alls så startsnabb att han skall hamna riktigt bra på det härifrån. Han går alltid in i mål men med tre värsta konkurrenterna invändigt blir det svårt att slå alla tre från vingelläge i starten.

7 Xanthis Coktail 2% gick okej mellan hästar i finalen sist och medans många här är relativt färska i klassen är den här desto mer härdad och gör bra lopp mest hela tiden. Även om det är viss vingelrisk här ute så är den här startsnabb så hittar man ner en bit fram och ett par betrodda kör mot varandra så är det inte chanslöst här.

4 Magic Cash 1% trodde man från tränarhåll skulle vara bättre sist men kanske kommer formhöjning nu i stället med två lopp i kroppen. Gjorde bara en start i fjol och bytte tränare efter det så hemma-häst nu som ska gå första i nuvarande regi med bike och barfota runt om. Toppspår, kuskbyte är intressant med, tänkbar hemma-skräll.

Avdelning 4.

Ranking: A 1. B 8-14-5. C 6-9-4-7-3-11-15. D 12-2-13-10.

Diamantstoförsök med tilläggslopp där favoriten står bra till på grunddistansen och borde ha bra chans satt leda loppet runt om jag rankar henne som ensam A-häst men förordar bred gardering.

1 Amie Ness 25% startar 20 och 40 meter före värsta motbuden så borde ha bra chans att leda loppet runt om. Samtidigt har hon bara fem startare innanför västen så även om fyra är segrar är det inget att gå på rakt ut här då tilläggshästarna är nära tidigt med bara tre på grunddistansen.

8 Endless Story 21% har vunnit 13/24 men heller inget att gå på då hon har sina segrar i Finland och spår fem i svensk volt är klart vingelläge. Vi streckar vidare.

14 Ava 9% tål lite tillägg mot det här gänget och borde slå många här men det kan så klart bli för långt fram. Bara en av många men ganska tidig på hemmaplan med nära miljonen på kontot mot betydligt enklare motstånd än hon är van att möta.

5 Carroty 13% är Bergh-tränat som testat mot kulltoppar utan att få med sig pengar i den typen av starter. Har ettan högst upp i raden så tappar mycket startpoäng om det inte blir bra placering nu och spår två i volten på tilläggsfållan är bra läge.

6 Anthem 3% står bra inne på pengarna i propositionen och får kuskplus från ett bra spår i volten här så borde ha något högre chans än procenten antyder.

9 Icegirl.L.A. 4% har utvecklats med vinterträningen efter skadefrånvaro förra sommaren och hösten. Tre lopp i kroppen och ganska startsnabb så fint med springspår och Ulf Ohlsson upp och den här kan hamna bra på det.

4 Pitch Perfect F.I. 7% har bra spår på tillägget och kuskplus så given vid gardering här.

7 Juno Beach 10% vann liknande lopp på V75 i vintras och hade lite längre mellan starterna inför förra loppet så kanske framåt med något tätare starter nu.

3 No Beer Drinker 2% har sin enda seger vid favoritens enda förlust så det ska väl inte skilja så här mycket på strecken mellan dom två. Petri Salmela har bra form och rejält laddat inför den här omgången på hemmaplan och den här kan absolut skrälla här om man hittar rygg på ledaren som man siktar på.

11 Ellen Degeneres 1% kan köras rakt fram från spår åtta på tilläggsvolterna och med lite tur kommer luckor till slut i den här lopptypen. Barfota runt om och visad form på slutet.

15 Mellby Guava 1% står lite tufft inne i propositionen men ska gå barfota bak vilket hon gått på få gånger med ganska bra statistik på det. Bra fart för klassen.

Avdelning 5.

Ranking: A 1. B 6. C 2-3-4-8-10-7-5. D 9-11.

Voltstartslopp i Klass 2 och det är lägsta klassen så läge att försöka få favoritfall även om det också här är en ganska vettig favorit, men det kan bli svar om ledningen här så jag väljer att ranka en annan före.

6 Frozen A.F. 32% står perfekt inne i loppet efter att ha varit bra som trea i klassen näst sist. Nu är det Örjan upp och bästa springspåret så hög chans att den här kommer till ledningen och spårar loppet runt om. Men 1 One Touch 9% har bästa spåret i voltstarten så när han varit bra på slutet måste han räknas tidigt. Han kan hålla ledningen här då han svarat favoriten bakom bilen sida vid sida. Bra chans även från rygg på ledaren så jag rankar honom först på högt spelvärde här.

2 Ayah de Lux 18% har ett bra andraspår och med två lopp i kroppen ska han räknas här. Kom till Bergh i somras och har en vinterträning för honom i kroppen och gått framåt så klart. Stark och rejäl som visat form men står lite hårt inne i klassen och bara en av flera då spelvärdet inte är så bra på honom till ganska hög procent.

3 Holy Moses Mearas 19% har ännu bättre spår och vunnit 2/5 i sin nya regi. Hemmahopp som är tvåa på strecken och kanske lite överstreckad men ska räknas ganska tidigt. Kommer man ner till sargen som tränare och körsven vill så stiger chansen för luckor brukar ju komma i lägsta klassen.

4 Grappelli 10% har en del galopper i historiken och även galopp i enda starten barfota runt om. Nu blir det den balansen igen och man tror det ska ge en del men stor häst från spår fyra i volt oroar så bara en av många.

8 Extrem Brodde 1% har fint smygläge och kuskplus så skulle ettan hålla upp ledningen kan den här få rygg på ledaren, annars kan det ändå bli tredje invändigt. Luckor brukar komma i lägsta klassen och tänkbar skräll som kommer med formintryck på Boden sist och har segern längst upp i raden p just Boden även om det var i enklare sällskap.

7 Jocashi 1% står hårt inne på pengarna men vunnit lopp nere på Halmstad för tidigare tränare och det har börjat lossna här uppe i nya regin nu. Hemmahäst som kan skrälla om man skulle pricka från springspåret och komma ner i banan på vettigt sätt.

10 Bosse Bee 2% radade upp fina insatser på isen i vintras kommer numed ett lopp i kroppen efter att ha varit struken och går säkert framåt med det. Hemmahäst som kan överraska då han tål att gå en bit i spåren.

5 Winstone Tabac 3% kommer med två raka segrar från bredd men nu blir det barfota runt om, som han vann på näst sist. Femtespår i volten med startsnabba runt om kan innebära vingel men tänkbar skräll vid riktigt bred gardering.

Avdelning 6.

Ranking: A 7. B 1-8-5. C 3-6-4-2. D 11-10.

Klass 1 avgörs över kort distans och även här en vettig favorit då 7 L.A.Boko 40% är startsnabb och kan komma till spets trots spår långt ut. Han gjorde det bra i finalen av Klass 2 på Solvalla under Elitloppshelgen bakom Kentucky River men före bland andra Luuk Schermer och då duger man bra i Klass 2 med.

1 Black And Quick 16% är också startsnabb men innerspåret på Boden är inte helt lyckat och kanske blir han över men skulle han kunna svara upp alla blir han att räkna med. Kan även få rygg på ledaren här och ska gå brafota runt om efter att ha gått med skor i regidebuten sist. Hävdat sig Sovalla mot liknande hästar så ska ha bra chans här.

8 L.L.Labero 16% är med startsnabb men från spår sida vid sida utanför favoriten borde han inte komma förbi den. Har han tagit loppet på rätt sätt sist kanske han är tuffast från dödens här.

5 Soleil d’Inverne 9% har toppspår och rejält kuskplus så när man kommer med form och har siktat på det loppet på hemmaplan måste det tas på allvar.

3 Tim Jerry 4% står lite hårt inne men får kuskplus och ska gå barfota runt om så räknas från bra utgångsläge.

6 Flight Deck 1% vann sist Mats E körde för två starter sedan och står bra inne på pengarna här. Startsnabb så kan han hitta ner i vettigt slagläge ska han kunna skrälla här med två lopp i kroppen.

4 Polar Operation 2% gjorde det bra enda gången hon gått i bike så klart plus med den på från toppspår.

2 Dikt Drew 2% är också ett sto i öppen klass men har överraskat på stallet med att vara bättre än väntat på slutet. Kanske höjer sig ytterligare och det krävs så klart nu när det är tuffast någonsin mot för henne.

10 Yoshi News 0,3% och 11 Magic Caviar 0,3% står båda hårt inne men är formtoppade hemmahästar som kanske ändå inte ska räcka men på kort distans när alla vill till framåt kan det bli stumma ben till slut. Ett par strykningar där bak gynnar så klart även om det måste bli svårt att räcka här.

Avdelning 7.

Ranking: A 8. B 5. C 7-9-6. D 10-4-1-3.

Se “Bästa Spiken!”

En miljon väntar segraren i Norrbottens Stora Pris och tanken är att 8 Don Fanucci Zet 80% ska få viss revansch efter galoppmisslyckandet i finalen av Elitloppet. Redén var ändå väldigt nöjd efter loppet med hur bra han känts inför och efter det så var väl en galopp av ren friskhet så att säga. Nu möter han väldigt enkelt motstånd för att vara ett lopp med så stor prislapp och han skrämde väl bort motståndet när man sa man skulle sikta hit och det går många lopp med fina prispengar både veckan före och veckorna som kommer så ingen annan från världseliten valde att starta här. Han vinner loppet lätt och kanske kommer till lendningen tidigt nu när han är nedstruken ett spår men en lugn dödens är inte fel heller och kontrollera loppet från utvändigt.

5 Esprit Sisu 6% fick perfekt utgångsläge och är startsnabb så skulle favoriten komma bort är det givet att den här kan rinna undan från spets.

7 Mindyourvalue W.F. 1% är bra och startsnabb med vid laddning och även han är nedstruken ett spår så ska kunna hamna bra på det och skulle favoriten bli struken eller man verkligen vill försöka fälla så är det två nämnda motbuden som är aktuella.

9 Born Unicorn 4% är favoritens stallkamrat som provas med ny kösven nu men från bakspår borde det bli för tufft.

6 Vitruvio 2% söker efter formen är tuff i grunden och duger i alla sammanhang när formen är bra så har man hittat någon form nu kan han vara tänkbar från nedstruken till toppspår

Stora systemet

Avd.1: 1-2-5-12.

Avd.2: 13 Tangen Frikk

Avd.3: 2-5-6.

Avd.4: 1-4-5-6-7-8-9-11-14.

Avd.5: 1-2-3-4-6-8.

Avd.6: 1-5-7-8.

Avd.7: 8 Don Fanucci Zet

2592 Rader som kostar 1296 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 5 Devils Tongue

Avd.2: 13 Tangen Frikk

Avd.3: 2-6.

Avd.4: 1-5-6-8-9-14.

Avd.5: 1-6.

Avd.6: 7 L.A.Boko

Avd.7: 8 Don Fanucci Zet

24 Rader som kostar 12 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se