Speltips: 49 Miljoner Jackpot på V75 14/5

V75-Omgången.

49 Miljoner Jackpot på Umåker som är värd för lördagens V75-omgång den här helgen med spelstopp 16:20. Upploppslängden är nära medellång med sina 184 meter och bredden är strax över medel på båda långsidorna. Banan har varken open stretch eller vinklad vinge att ta hänsyn till. Andelen spetssegrar ligger lite under medel men andelen favoritsegrar är precis som riksgenomsnittet här, så inga konstigheter.

Bästa Spiken!

Det finns två hästar från Daniel Redéns stall som har höga segerchanser i respektive lopp så klart men jag väljer att lyfta en roligare spik här. 6 Conrads Anette 14% ser ut att ha bra spetschans från springspåret i sjätte avdelningen. Hon har bara gått i ledningen en gång och vann då, nu är hon nog en bättre häst. Visst fick hon ett perfekt lopp då hon släppte ledningen med bra lucka när hon slog 5 Succession 18% på Solvalla 6/4. Men hon var flera längder före då och gick i vanlig vagn då Succession gick i bike. Nu går båda i vanlig vagn så klart och min idé går ner i rätt klass nu efter att mött för tufft sist. Såg fin ut bakom bland andra Imhatra Am sist och inga miljonärer mot nu.

Gå Kort!

I femte avdelningen är det femåringslopp där två hästar höjer sig men tänkbart att spela med ett tredje streck även om två hästar kanske räcker.

10 Mister Hercules 61% blir väldigt stor favorit här trots bakspåret och även om han tagit kliv i utvecklingen så är det inte helt enkelt att vinna från bakspår även om fältet är litet. Han har så klart bra segerchans men glömmer Örjan bort ledaren kan det bli för långt fram trots få hästar att runda, kör Örjan i stället mot troliga ledaren bjuder han in en tredjehäst i matchen.

4 Rome Pays Off 15% har två lopp i kroppen för Wäjersten och borde kunna hitta till ledningen den här gången och blir då svår att fånga in. I regidebuten för Wäjersten näst senast vann San Moteur och Wäjersten var nöjd så förvånande passiv styrning sist då han avslutade vasst med sparat. Skyhög kapacitet och var ju nära att fånga in Önas Prince i Kungapokalen i fjol bland annat.

Avdelning 1.

Ranking: A 4. B 9-6. C 8-1-3-11-2-7. D 12-10-5.

Klass 1 över kort distans med bilstart och knapp favorit är också loppets spetsfavorit 4 Castor the Star 26%. Jag försökte fälla honom som betrodd i förra starten på V75 då jag trodde det skulle kunna bli mer tryck på loppet. Han sträckte på sig i bra stil när Hefner Am var närgången till slut. Det var faktiskt ett tuffare Klass 1-försök på pappret den gången än nu och han var ny i klassen då. Nu är det ännu bättre förutsättningar för en snabb häst och kort distans måste passa honom bra då han bara startat på det en gång på 1600 meter och vann lätt den gången med ett snabbt sista halvvarv. Given försthäst men klar för finalen och man sparar bakhovarna den här gången med skor på där så små orosmoln finns.

6 Fabulous Pellini 23% står perfekt inne i klassen och gör intressant comeback efter träningsperiod. Ett sto i öppen klass men hon har lite pengar i förhållande till kapacitet och den här har papperna i ordning som syskon till Readly Express är det en häst som spås en lysande framtid. Fortsatt skor på och första starten på ett tag gör ju att det inte är givet att man bara bombar upp i dödens men det kanske inte finns mycket andra val då det kan bli vingel härifrån om man tvekar. Kan vinna loppet från utvändigt men kan vinna från andra positioner med och räknas mycket tidigt.

9 Devils Tongue 13% låter på Sandra som det är en häst för betydligt högre klasser och han matchades mot kulltoppar som bland annat trea i sitt kval till Kriteriet och små marginaler från att ha betydligt mer på kontot. Står riktigt bra inne i loppet och även om man så klart hade önskat ett bättre läge så är det inte helt iskallt. Ska ha gått framåt mycket med två lopp i kroppen. Kort distans är inga problem och vann Klass 1 redan i oktober, som treåring över just kort distans på 11-tid.

3 Twigs Got U. 13% har gjort några riktigt bra lopp över den korta distansen så klart intressant men även om han står bra inne på pengarna så har han haft svårt de få gånger han startat i 100 tkr-lopp. Kan få bra lopp i kraft av sitt fina utgångsläge men kanske lite överstreckad så bara en av väldigt många vid bred gardering.

8 No Limit Express 2% är en häst som varit favorit på V75 från bricka 12 bakom bilen och gjorde det då bra som tvåa. Har bara provat kort distans en gång, även då som tvåa på V75 och sedan har det varit ett par galopper. Upp i klass nu och hade lite problem med halsen senaste starten så kan behöva loppet men det är inbakat i den låga procenten. Han har hög kapacitet och nu åker biken på i kombination med barfota runt om så det blir första gången med den kombinationen. Under 2% på Magnus A med så här bra häst som maxas ska aldrig nonchaleras.

11 Geronimo Am 2% har gjort det väldigt bra de få starter han gjort på kort distans och kommer med bra form hit och tätare starter brukar Berghs hästar gå bra med. Vann V75 över kort distans i januari från kön och ska kunna skrälla även här då han var klart förbättrad på barfota bak sist. Stallkamraten 7 Baby Boy 2% fick med risigt läge men spetsade från bricka 8 sist på V75 så ska nog kunna hamna bra på det. Kuskminus och framskor på nu så får ligga bakom stallkamraten i rankingen.

2 Prometheus 5% får skor runt om nu och kommer från seger barfota så klart minus. Men man kanske kör med helstängt som man ska ha provat i träningen så intressant ändring där. Läget är bra men han står hårt inne och körsven som inte radar upp segrar på V75 så ska vara en bit ner i rankingen men tänkbar skräll på fint läge och form.

Avdelning 2.

Ranking: A 8. B 2-9-7-6-12. C 1-10-5. D 3-4-11.

Klass 2 med voltstart över 2140 meter och då kan mycket hända och tror att man behöver en del streck här.

9 Bara Mahara 22% är favorit trots bakspår och med bara tio starter innanför västen så har han varit snällt matchad för att sist rekordsänka rejält. Han är nog bra för klassen men är inte helt att lita på och kan stressa upp sig inte alls någon favorit att gå på.

8 Firefoot 15% vann comebacken sist och hade inte varit sjuk som några andra i stallet utan bara fått lite vila och sedan träning igen. Han har hög kapacitet och har slagit till exempel 2 Nils Zonett 19% ett par gånger regelrätt. Vanlig vagn är att växla ner för Firefoot men har så hög kapacitet för klassen att han måste räknas tidigt. Som bara fyra på strecken väljer jag ranka honom först även om läget så klart är chansartat är det också ett av dom bästa att gå felfritt från start från. Nils Zonett står bra inne i klassen då han gjort ett par starter på V75 redan och gått framåt med det. Det mest intressanta är att det är så mycket bättre läge än de värsta konkurrenterna så han kan ha ett bra försprång tidigt i loppet här.

12 Ferox Brick 15% håller liksom de tre först nämnda väldigt bra kapacitet för lägsta klassen på V75. Spår 12 är som bekant bättre i voltstart än bakom bilen och han lättas i balansen till den här starten så räknas tidigt trots spåret, men lite sämre spelvärde till hög procent från sämsta läget.

6 Frozen A.F. 6% Får rejält kuskplus här och är nog bättre än många tror låter det som på snacket i alla fall. Han hade problem med vagnen vid senaste Sverigebesöket och han har varit desto bättre på hemmaplan efter det, men suttit fast med sparat i ett par av loppen. Nu blir det första gången barfota bak och det är rejäl lättning då han gått mycket med vinterskor och långa brodd långt in på våren. Eventuellt första gången med ryckhuva med gör det intressant då det blir många ändringar på ganska startsnabb häst från springspår.

7 Behind Lord 8% är startsnabb i voltstart och har två raka segrar efter vinterträningen så ser ut att ha gått framåt. Höjning med på barfota fram och Örjan kör här från springspår så tänkbart at den här kan spetsa eller hitta ner i rygg på ledaren och får ett bra lopp där framme.

1 Mizai 3% går ner i rätt klass nu efter att ha provat på kval till Kungapokalen, där Iznogoud Am vann. Bästa spåret i volten och ganska startsnabb så lär få bra position så ska räknas med skrällchans, framför allt från rygg på ledaren.

10 Dream Sensation 4% är stallkamrat till favoriten och inte långt efter dom bästa här i kapacitet så med ett par lopp i kroppen ska han kunna skrälla med lite tur. En del galopper i historiken och bara 9 starter innanför västen totalt, hade nog velat se Bergh köra själv för att tro på den här.

5 Bunch of Budgies 5% står perfekt inne på pengarna I lägsta klassen och har många bra placeringar i sina starter för Goop. Höjer sig lite på barfota fram på våren. Vinner inte så ofta men ska kunna skrälla här.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B 6. C 3-5-2-4-9. D 8-7-10.

Gulddivisionen och här kommer omgångens största favorit ut och man har väl svårt att se 1 Don Fanucci Zet 86% förlora det här loppet då det finns god chans att han svarar ut alla i starten och sedan blir det en promenad i parken. Visst kan han vara lite tyngre tränad för att gå framåt med loppet för att vara som bäst i Elitloppet men i ledningen förlorar han inte ändå. Antar att man vill prova att trycka av från start i ett lopp som inte betyder något också så vi kan bli lite kul att se trots allt. Man säger från stallet att det inte är något viktigt lopp och i princip att det inte gör något om han skulle sitta fast så låter ju inte som man tänker gå ut och ta dödens ens om läget bjuds, om han skulle bli av med spets.

3 Diamanten 5% är startsnabb så kan spetsa men trivs bäst på kort distans så inte ens givet att man vill köra spets på medeldistans så kan bli att man försöker få rygg på ledaren med den här. Tänkbar från alla positioner om favoriten kommer bort.

6 Esprit Sisu 4% kan öppna väldigt fort från spår som detta och kan vara den som spetsar och leder loppet runt om nu inte Örjan trycker av DFZ fullt ut här. Tre lopp i kroppen nu och slagen av smygkörd som fick perfekt lucka i Finland sist. Sitter DFZ fast har den här väldigt bra segerchans och om, om favoriten skulle bli stuken eller något så hamnar massor av streck på Diamanten och bra att lägga den här som två i rankingen och som förstareserv. För den som garderar loppet är det är starkt lås med den här och för "helgardering" räcker nog att ta med även Diamanten, övriga ska inte räcka när bra hästar fick bra spår.

5 Selmer I.H. 1% kan öppna snabbt ibland med, speciellt från sådant här spår men borde inte blanda sig slutstriden. Kanske kan se till att hålla inne DFZ och kanske kan hjälpa till att hålla ute Esprit Sisu så han kan påverka loppet i inledningen på olika sätt oklart vilket.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 1-4-2-11. C 9-8-7. D 6-12-5-10.

Bronsdivisionen över 2140 meter med bilstart och det har blivit bra lägen för flera av de bra hästarna så procenten hamnar därefter så klart.

2 Bugatti Miles 36% är ganska stor favorit som gjorde det bra i årsdebuten när han spurtade till seger på V75 direkt efter fem månaders vinterfrånvaro. Även om insatsen så klart var bra så tyckte jag att flera underpresterade i det loppet och tuffare mot den här gången. Garderingen känns given men går inte mot helt och plockar med honom tidigt på fint läge och hög kapacitet men rankar ner på lågt spelvärde.

3 Readly Lavec 26% är inte så långt efter favoriten på strecken och den här har minst lika hög kapacitet. Matchades mot kulltoppar förra säsongen och står väldigt bra inne i Brons. Vunnit sju av åtta i spets så kommer han dit från fint utgångsläge är segerchansen riktigt hög. Men han kan få svar invändigt i spetsstriden av 1 Condior 12% som jag gillar stilen på när han kör ner huvudet och bara går hela vägen. Han står perfekt inne i klassen och kommer med två lopp i kroppen. Magnus A upp och det borde kunna bli ledningen trots ett inte allt för bra innerspår här, så ska kunna leda loppet runt om. Att han vek ner sig sist tar jag inte så hårt på då han la en rejäl repa första halvvarvet för att komma till ledningen från spår 12, då blir det ofta mjölksyra till slut. Skallen är det inget fel på det har vi sett tidigare då kämpat hela vägen och intressant kuskbyte nu.

4 Strong Heartbeat 7% är med startsnabb och galopperade bort segern sist i ledningen. Galopp även gången före med krafter sparat och är behandlad efter sist. Nu ska han gå med ett norskt huvudlag, första gången, som ska dras ner tidigt i loppet, för att vara avslappnad fram till start men mer skärpt direkt i loppet. Totalt bortglömd nu efter att ha tillhört favoriterna gång efter annan. Kanske inte når spets med ett par snabba invändigt den här gången men kan få ett bra lopp.

11 Just a Flirt 9% har matchats mot delar av finska eliten och slagit bra hästar trots att han står hårt inne på pengarna. Siktar på att få komma med i Sweden Cup så då behöver han visa att han platsar där varför han antagligen får chansen i loppet trots spåret.

9 Shapes 4% fick stökigt lopp sist så bara att glömma här kan han hålla rygg på favoriten och gå med i attack där, då kan det bita bra till slut. Tänkbar skräll.

8 Perpetuate 1% har tillhört favoriterna i sina lopp gång efter annan och totalt o-spelad nu. Har fält vinterpäls och lättas i balansen nu enligt tränaren och det blir klart lättare skor bak nu. Blinkers istället för norskt nu med så med ett par lopp i kroppen ska han nog vara bra den här starten men lähet är så klart bedrövligt.

7 Ellis Pride 2% går upp i klass men maxas här som han bara gått någon enstaka gång. Barfota runt om i kombination med bike och helstängt huvudlag. Han är ganska startsnabb och ska ha gått framåt rejält med förra loppet i kroppen.

Avdelning 5.

Ranking: A 10. B 4. C 9. D 6-2-1-8-7-5-3.

Se “Gå Kort!”

10 Mister Hercules 61% kan absolut vara bara bäst här och kanske tänkbar spik men då det skiljer väldigt mycket i procenten och värsta motbudet kan hamna i spets tidigt så är det nog läge att dubbla eller spela med tre hästar här.

4 Rome Pays Off 15% är tänkbar ledare då han är startsnabb i sig själv men bör också få överta från de flesta där framme. Kan leda loppet runt om med två lopp i kroppen i sin nya regi.

9 Kurri Jari Boko 14% höll storstilat sist efter tufft upplägg och tar han det loppet på rätt sätt kan han vara ännu bättre nu. Om två träter får en tredje chansen och kommer Goop bra på det här kan han vinna även om han kanske är lite efter de två bästa här i kapacitet så kan han ju få loppet bakom dom.

6 Maesteraemon 4% duger med på visad uppåtform och kapacitet men har inte vunnit lopp i Sverige ännu så ligger väl där han ska i procenten. Övriga ska inte räcka.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 3-13-5. C 9-8-11-12-2-14. D 10-7-1-4-15.

Se ”Bästa Spiken!”

Dimantstoförsök och jag väljer att ta ställning i annars väldigt öppet lopp på pappret där jag gillar 6 Conrads Anette 14% som var fin sist mot hårdare motstånd och hon har höjt sig på barfota på slutet.

5 Succession 18% är loppets favorit men spår fem i volten har fällt större favoriter än så här. Hon är väldigt tidig vid gardering så klart, men bara en av många.

3 Special Topmodel 13% är väldigt startsnabb bakom bilen men startar sällan i voltstart men fick upp farten efter en bit från samma läge vid sin förra start i volt. Höjt sig och tävlat bra i öppen klass på slutet så bra med bara ston mot nu men blir av med biken.

13 Miss Irma 5% åker Goop långt med och fick bästa springspåret på tillägget så Goop ska väl kunna placera henne i fint slagläge. Hon vann ´Margaretalopp´ med 300 tkr i förstapris redan i karriärens tredje start och matchades sedan mot hårt motstånd hela förra säsongen. Årsdebut på 13,5 i ´Margaretalopp´ på Solvalla i år och ett lopp till i kroppen till det här, med vanlig vagn gör att hon ska räknas mycket tidigt.

9 Impala AM 6% står lite hårt inne i loppet men kan hamna bra på det och var ute mot miljonärer i ett Breeders’-lopp näst sist. Gillar spår två tilläggsfållan, det kan bli bra lopp därifrån och Wäjersten är vass.

8 Black Magic Eyes 4% tränas av Reijo Liljendahl och matchats mot kulltoppar men med bike då lite minus på nedväxling i vagn där. Bra smygläge och bra inne i loppet så kul skrällbud vid många.

11 Ies Juvel 4% trivs tillsammans med Emilia som kört henne tre gånger och varit 2-2-3 i tre hårda lopp på snabba tider alla tre gångerna. Formintryck sist höjer chanserna.

12 Staro OnYourmarks 13% har skrällt två starter i rad på V75 och är klar för finalen om ett par veckor så här kanske man tar det lite lugnt från spår fem i volten på tillägget. Lite överstreckad den här gången men inte borta om man streckar många. Lite överstreckad är också 2 Cute And Charming 12% är klar för finalen redan. Bra så klart och kanske kan skrälla igen om man hittar rygg ledaren och rätta luckan för duktiga Magnus A, men man sparar på bakhovarna med skor där den här gången.

14 Krakas 5% här blir det barfota runt om och absolut toppform men klart vingelläge med yttersta springspåret här. Lite för kort upplopp och kanske lite för lång distans då hon tänt till på många kortlopp i rad på slutet.

10 Liquify’em 0,6% ska eventuellt gå med helstängt huvudlag och är hemmahopp så lite maxning där att vänta.

Avdelning 7.

Ranking: A 2. B 1-4-10-9. C 5-3-7-8. D 10-12-6.

Silverdivisionen över 2640 meter med bilstart där favoriten 1 Amalencius B.B. 28% är ganska klar favorit då det sprids friskt på strecken bakom honom. Frågetecken för formen då Nurmos-tränat inte är ute för fullt på banorna över lag, flera av dom som kommer ut håller dock hög klass, så startar man så är det ordning får man anta. Den stora risken här är väl att man blir över från start och även om han kommer hävda sig bra i Silver så är han ändå färsk i klassen så läge att spela med fler hästar den här gången.

2 Huddlestone 12% är startsnabb och tar sig nog förbi favoriten i starten och sedan kan Per välja om han vill köra där och det är väl troligt att han tar mot alla. Han har ju höjt sig gång efter annan och var lugnt tagen inför sist efter att det krånglat vid Solvalla-starten så han ska vara framåt med loppet i kroppen. Bra chans att leda loppet runt om även om han är ny i klassen.

4 Gardner Shaw 15% var fin vid seger från ledningen i årsdebuten och med ett lopp i kroppen är han säkert förbättrad ytterligare, men kanske bäst ett par starter nu då han inte är helt enkel att hålla fräsch. Hårdare mot nu än sist men duger bra i klassen, speciellt om han skulle komma till ledningen här. Viss galopprisk finns alltid på honom och stallkamraten 10 Digital Dominance 12% är lika tidig. Distansen som han gynnas av och han har två lopp i kroppen. Var trea i Harpers i fjol och bra som trea i Örebro Intn’l senast så trivs vid årstiden. Kan behöva lite mer poäng för att vara säker att få starta i Harpers i år igen, så lär inte sista fast i kön. Mats E upp och bike på, det kommer bli snabbt slutvarv för den här.

9 Swagger 16% drar kanske lite för mycket streck den här gången men jag gillar hästen och han har rygg på startsnabb så skulle kunna komma igenom till bra position i andraspår här. Har vunnit från bakspår med men går som bäst i spets så bara en av flera vid bred gardering.

5 Dwayne Zet 4% ligger man lite lågt med men säger samtidigt att han är finare än någonsin efter en tävlingsperiod efter kortare sjukdom. Toppspår och Magnus A fortsatt upp så får den här ett fint lopp ska han kunna skrälla.

3 Xanthis Coktail 5% slipper Phoenix Photo, Unico Broline och Eddy West som han mött på slutet så faktiskt lite enklare Silver och han var trea näst sist. Startsnabb ut och kanske kan hitta rygg ledaren så med stabilare balans nu ska han kunna skrälla (barfota funkade inte sist men kul att man testar när det finns hov till det).

7 One Kind of Art 6% står lite hårt inne i klassen och från vingelläge är han väl inte tidig men kommer med ett par lopp i kroppen och kapacitet som räcker långt.

8 Kalaschnikov 0,7% är ospelad men har hårdhet med seger ner på fransk bana i vinter och comebacken avklarad. Stark och rejäl så distansgynnad. Läget är vad det är men inbakat i procenten. Ingen är helt chanslös i loppet och det ska kunna skrälla här så det behöver inte vara fel att strecka alla.

Stora systemet

Avd.1: 4-6-8-9.

Avd.2: 2-6-7-8-9-12.

Avd.3: 1 Don Fanucci Zet

Avd.4: 1-2-3-4-11.

Avd.5: 4-9-10.

Avd.6: 6 Conrads Anette

Avd.7: 1-2-4-5-9-10.

2160 Rader som kostar 1080 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 4-6-9.

Avd.2: 2-7-8-9.

Avd.3: 1 Don Fanucci Zet

Avd.4: 1-2-3-4.

Avd.5: 10 Mister Hercules

Avd.6: 6 Conrads Anette

Avd.7: 1-2-4-10.

192 Rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se