Speltips: 47 Miljoner JP på Åbys V75 12/3

V75-Omgången.

47 Miljoner beräknat i sjurättspotten på Åby som är värd för omgången den här veckan. Åby har sin open-stretch att ta hänsyn till och ett upplopp under medellängd, på 180 meter. Åby är också lite bredare vilket är gynnsamt för hästar som har problem med utrymme i voltstart.

Bästa Spiken!

Omgångens största favorit infriade förväntningarna förra veckan men ändå hittade ingen alla rätt. Tror det är hög chans att omgångens största vinne även idag där 6 Amalencius B.B. har en perfekt uppgift när värsta konkurrenten fick bricka 12. Nurmos skickar den här till Åby och även om galopprisk varit hög på barfotabalns, historiskt sett för honom så har han ju stabiliserats i år och ser riktigt stark ut. Tror Örjan vinner lite hur han än väljer att köra då hästen är minste en klass för lågt och då det bara är galopp mot så spikar jag honom i avdelning fem.

Gå Kort! Svårt med något lopp man enkelt löser på några få streck den här omgången. Tänkbart lopp att försöka gå kort i är Stoeliten där favoriten är härdad mot hingstar och valacker i högsta klassen ner på Vincennes så att ett par av loppen blev misslyckade där är inte mycket att säga om.

6 Dear Friend har bra spår och kan öppna bra så kan ta spets här men jag ger inte upp om det inte skulle bli så. Hon har även en stark avslutning att tillgå så i litet fält är segerchansen hög. Given ensam A-häst för mig binär biken åker åker på som hon inte får tävla med i Frankrike. Tänkbar spik men motbud saknas inte.

1 Global Brilliance är startsnabb men svårbedömd i träningen och kanske behöver ett lopp i kroppen för att vara i full form. Kan leda loppet runt om eller vinna från rygg på ledaren även utan full form så räknas tidigt från toppspår.

10 Carna Sensei vann lätt från dubbla tillägg på Åby sist och nu blir det optimala förutsättningar med barfota runt om och flera startsnabba där framme. Mindre fält att runda och hon fäller många till slut här med.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 1-10. C 2-9-5-7. D 4-3-8.

Se "Gå Kort!"

6 Dear Friend är stark favorit som kanske kommer till ledningen här och då det är en av de sista starterna i karriären för henne lär man inte spara på något sätt. Flera i loppet är bra men det är en del årsdebuter medan hon startat på så formen är nog bra här.

Tar med lägesgynnade 1 Global Brillance och toppformade 10 Carna Sensei.

2 Chablis Girl blir nästa på rankingen då hon fått ett bra läge och är startsnabb så kan bli rygg ledaren här. Inte lika bra som det bästa här men skulle kunna skrälla med perfekt lopp som Jepson kan ge henne. Hans val före 5 Red Lady Express som har större uppgifter framför sig. Gillade hästen skarpt i fjol och fick bra betalt då inte alla andra tipsters höll henne lika högt. Nu ör det debut mot äldre och matchats mot fyraåringsloppen så klart så inte alls givet att det blir toppinsats direkt här.

9 Betting Pacer tror jag får svårt att hålla ryggen på Global Brilliance om Chablis Girl vill ner mellan. Kan ändå bli tredje invändigt med tur och ska kunna skrälla men inte så tidig för mig.

7 Vichy Grif kommer från stall med full form så med rätt resa ska hon kunna vara långt fram till slut, Som nästan o-spelad är det kul chansning om man tar många då det låter bra i stallrapporterna där.

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 6-1. C 8-12-11-7-4-9. D 3-10.

Klass 1 över lång distans och favoriten 1 Digital Indy blir ganska klar favorit och kanske lite för hårt streckad. Platsar på kupongen även om det inte är givet att han kan hålla upp innerspåret. Han lär ju kunna ta sig ut och kanske få överta men skulle det bli rygg på ledaren eller tredje invändigt så är det ok med på Åby. Rankas ändå ner ett snäpp på dåligt spelvärde.

5 Borups Tornardo är anmäld barfota runt om och även om det inte blev bike sist så är det anmält så igen så man får anta de hittat en som ska passa honom bättre då. Utrustningsändringar och läge som gör att det måste vara toppchans då han är kvar i klassen och han rankas etta på bättre spelvärde än favoriten. Kan dessutom hänga på startsnabb vid sidan och få överta ledningen om han är före favoriten.

6 Rosi Garline gick första barfota sist och höjde sig på det så fint att det inte lyser rött där nu. Nedstruken till perfekta bricka fem nu och den här lär vara bra för klassen med formen på topp.

8 Equal To None är härdad i klassen och nu kör Goop själv plus att man är nedstruken ett spår. Tidig på bra spelvärde till rimlig procent. Eventuellt skulle det bli bike här nu men inget i bike-infon på det ännu.

Tycker fyra hästar höjer sig här i frågan om segerchans men det är dock inte lågt ner till övriga i frågan om kapacitet. Garderar man vidare blir loppet väldigt dyrt, nästan alla kan vinna.

4 Nettan Sånna är startsnabb och kommer kanske förbi favoriten men släpper väl ledningen här så den av favoriten eller kanske Borups Tornardo som är först framme får väl överta.

Sämsta lägena har 11 Art Vendil och 12 Cuenca men de är bra för klassen, i form och till låga procent är de aktuella. Främst den senare då som får Örjan upp, bike på och barfota bak nu.

9 Lucifer Sam såg jag tidigare i veckan som lite övertsreckad men han har gått tillbaka ett par procent och är inte chanslös.

Avdelning 3.

Ranking A 4 B 10-7-6. C 5-11-3 D 9-8-2-1.

Gulddivisionen över kort distans och favoriten har fått bakspår. Så även om det är rejält kuskplus, toppform och barfota runt om på 10 Stoletheshow så är det ändå favorit i fara. Han har varit intressant i sina andra starter som outsider men som stor favorit är han given att gardera även om han är de som har högst segerchans i loppet.

4 Disco Volante är startsnabb från toppläge och även om han var dålig sist är det inte alls säkert han är det igen. I spets på kort distans på barfota runt om kan han vara hur bra som helst. Har bara gått barfota fyra gånger och vunnit två så klart plus. Intressant också att det kan bli första gången någonsin med helstängt huvudlag!

7 Upstate Face matchade eliten direkt när han gick upp i guld i fjol och även om det är årsdebut nu ska han räknas tidigt.

6 Hazard Boko var struken sist så kanske behöver loppet i kroppen för att vara på topp så med ett par snabba invändigt kan det bli vingelrisk. Bara en av flera nu men omöjlug att räkna bort nu när det dessutom blir optimal sommarpalats med barfota bak.

5 Harran Boko kanske inte ska räcka mot de bästa men skulle Disco komma bort kan det vara Harran som sitter i spets och då kan det gå, även rygg på ledaren är ju bra position på aktuell bana.

11 Holt Water skrällde i Guld näst sist och blir det tryck på loppet kanske han kan lifta med i rygg på favoriten sista 800, då borde avslutningen bita bra igen. Som o-spelad är det en kul kantboll om man tar många.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 14-10. C 1-4-9-12-13-5. D 2-15-7-6.

Vidöppet stolopp där favoriten 9 Donna är överstreckad och jag rankar ner henne rejält här. Hon står hårt inne på tillägget och höjde sig i spets men helt andra förutsättningar nu.

3 Magical Mile är betydligt mer intressant och har bra chans men det finns galopprisk. David tror dock att hon till skillnad mot många andra ska ha lägre galopprisk med barfotabalans så mycket intressant info.

Flera på tillägget står ganska bra till när ett par blivit strukna där bak.

10 Deversity Pellini ska gå första barfota runt om i 25:e starten så mycket intressant. Många får lite sämre kusk när det är en typ av lärlingslopp men den här är det kanske mer intressant på körsvennsbyte. Räknas mycket tidigt.

14 Lisa Liseuxe har vi varnat för vid segrarna då hon fällt stora favoriter och går från alla positioner så väldigt tidig här. Från springspår kan hon öppna bra så med lite tur att komma ner i banan en bit fram lär hon vara tuff till slut för övriga.

1 Benita Winner har bästa läget och kan få ett lopp i rygg på ledaren så ska kunna vinna därifrån nu när det blir barfota runt om.

4 Gabi Goes To Paris är startsnabb med men chansartat fjärdespår gör att procenten är låg. Skulle hon komma till plankan och hitta rygg ledaren eller tredje invändigt så har hon en duktig körsven som kan få fart på henne då luckan kommer.

Avdelning 5.

Ranking: A 6. B 12-2. C 11-4-10. D 1-9-5-7-8.

Se "Bästa Spiken!"

6 Amalncius B.B. Är nog bara bäst här och kvar i för låg klass så enbart galopp i vägen för vinst. Visst finns galopprisk och på reducerat system kan man spela med hård reducering och ha några bakom om han skulle göra bort sig. På matematisk kupong blir motbuden för dyra i förhållande till segerchans här tycker jag. Visst kan man spela mot med motiveringen att värdet/utdelningen är lätt att få upp rejält med motbuden men jag fastnar i att det är en bra storfavorit här den här gången.

12 Best Of Dream Trio var riktigt bra från samma läge sist men tuffare mot nu. Man sa att stallkamraten som kom ut förra veckan skulle vara lika bra eller bättre men den dög inte alls efter ett par veckor i Admirs regi. Kan bli samma med denna att den tappar om han inte trivs med miljöombytet. dessutom är han klar för final om två veckor inte alls givet att det speciellt offensivt upplägg den här gången. Fel klass på den här med så tidig vid gardering men finns anledningar att inte gå på honom den här gången.

2 G.K. Justus är bra och från fint utgångsläge borde man få ett bra lopp. Startat å en hel del på V75 och var tvåa i en final mot bra motstånd i november. Lite färre starter i vinter men nu blir det barfota runt om och han står bra inne i klassen.

4 Bravo sabotage har fått ett par starter i Brons och fint läge igen gör att han ska tas på allvar då han är startsnabb och kan få ett fint lopp här. Kanske spets och släpp till favoriten.

11 Asteroid matchade kulltoppar i fjol och står väldigt bra inne i Brons på V75. Har väl större uppgifter att sikta på så kanske blir tufft i första starten mot äldre direkt i comebacken men Goop upp är bra så klart.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 1. C 3-8-6-15-7-11-13-10. D 14-4-12.

Öppet lopp i ett försök till Diamantsoet till idag. Lite tuffare för tilläggshästarna här tror jag men de är inte helt borta och vid bred gardering tycker jag man ska strecka nästan alla hästar.

Bra favorit som inte inte är så hårt streckad är 5 Love You Sweden som är gynnad av en strykning på främre volten som ger lite mer plats åt alla där framme. Bergh-häst som lär gynnas av barfota-balanser. Hunnit göra en start på barfota bak redan i mars och vann. Har fyra raka segrar sedan hon kom till Bergh i slutet av oktober i höstas och den här är nog väldigt bra för den låga prissumma hon bär. Hög segerchans och tänkbar spik. Öppet lopp bakom och det finns många kul bakom så jag lutar ändå att strecka all och hoppas på skräll. Men inte för att ta ställning för spik, det är "en-eller-alla" för mig här.

1 Sanibel är bra med från fint läge och vann ju bra stil på V75 sist på Åby så räknas igen trots kuskminus.

15 Nina Ginto är startsnabb så bra med barfotabalans här och räknas trots läge en bit bak. Det är ändå springspår på tillägget så kan ha tur med positionerna om man öppnar fort.

3 Icecream In blev stressad av omstarter sist och nu får man mer plats efter en strykning. Kommer man iväg så öppnar hon snabbt och barfota fram är plus nu. Får bra resa där framme och räknas med chans som lågt streckad.

Många i loppet som rycker skor så chans att flera höjer sig rejält med första skorycket för året så många med chans här.

Avdelning 7.

Ranking: A 11. B 5-6-4. C 10-2-3-7-9. D 8-1.

Silverdivision och favoriten 11 Phoenix Photo går ner lite på strecken och det lär vara jämnt mellan honom och 5 Sweetman på insatsproventen till slut. Phoenix är en starkare häst som lär slå många till slut om Örjan ger honom chansen och då det blir bra spelvärde på en så tuff häst finns spikläge. Det finns så klart på kartan att Örjan ger honom ett snällare lopp den här gången och kör för sent men kanske löser hästen det ändå. Det är så klart en chansning att spika från bakspår på Åby i hög klass men till under 30% är det bra läge tycker jag. En extra detalj är att man tidigt i veckan sa att man skulle spara skorycket till finalerna om två veckor men nu lyser det rött här, så indikation på att man inte gett upp loppet.

Sweetman öppnade inte alls så snabbt som jag trodde han skulle göra men såg ut att ha krafter sparat i rygg på ledaren till slut. Många går på det och spikar här men jag är inte lika övertygad. Vid gardering vill jag ha många som får bra lopp där framme även om så klart Sweetman i spets ska vara med tidigt.

6 Randemar R.D. Har bara gått barfota en gång tidigare och det är intressantare låg procent nu. Tar många i spurten för Jepson.

4 Baritone Artist möter ofta hårt motstånd och sist var han ute i Guld så ner i rätt klass nu och från perfekt läge kanske han får rygg på Sweetman. Vinner kanske från stretchen då.

2 Innovation Love är det positiva rapporter kring och skoryck är så klart stort pluss här.

3 Astroncente Zack och 10 Unico Broline duger båda bra i klassen med och räkans vid bredare gardering. Att notera i loppet är att alla 11 hästarna gör skoryck första gången i år, så barfota runt om på alla här.

Stora systemet

Avd.1: 1-6-10.

Avd.2: 1-5-6-8.

Avd.3: 4-6-7-10.

Avd.4: 1-3-4-10-14.

Avd.5: 6 Amalencius B.B.

Avd.6: 1-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15.

Avd.7: 11 Phoenix Photo

3360 Rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 6 Dear Friend

Avd.2: 1-5-6.

Avd.3: 4-6-7-10.

Avd.4: 3-10-14.

Avd.5: 6 Amalencius B.B.

Avd.6: 5 Love You Sweden

Avd.7: 11 Phoenix PhotI

48 Rader som kostar 24:-


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se