Speltips: 45 Miljoner i JP på Romme 17/4

V75-Omgången.

Stor Jackpot på 45 Miljoner när V75 avgörs på påskdagen med spelstopp 16:20. Romme är värd för omgången och banan är en del av Dalatravet som är ett samarbete mellan Romme och Rättviks travbanor. Jörgen Westholm är största tränaren bland 16 proffstränare på banan som bland andra även Emilia Leo, Joakim Elfving och Fredrik Linder har som hemmabana. I övrigt har man inte vinkad startbilsvinge längre på startbilen. Jag har öppnat extra stora andelsspelet på tillsammans-sidan, Travpunktse Jackpot heter det för 500:-/andel och de vanliga är också öppna så klart, för 200:-/andel.

Statistik.

Banan har lite längre upplopp än medel med sina 205 meter och bredden ligger precis på genomsnittet. Detta återspeglas i vinststatistiken på banan där varken bricka ett och två inte ens återfinns bland dom fem mest vinstrika spåren. 5 är som på dom flesta banorna en bit före övriga där sedan 4 är tätt följt av 7,3 och 6, så ge spåren precis bakom bilen betydligt bättre chans än dom innersta spåren i analyserna. I voltstart är spår ett klart bäst tätt följt av spår sex, dom två ligger en bit före övriga spår.

Bästa Spiken!

Sjätte avdelningen är Bronsdivisionen där det är bra läge att spika 3 Strong Heartbeat 21% som inte ens är favorit. Här ska man rycka alla skorna runt om första gången på ett tag, det i kombination med bike kommer bli riktigt bra. Tränaren tror på bra effekt på skorycket i nuvarande form och från bra läge är spetschansen hög. Han ska kunna leda loppet runt om här och han skyller galoppen på en dålig banan sist så på hemmabanan med fint underlag ska segerchansen vara riktigt bra. Han tränar bra så man låter inte alls oroliga över att han var sämre näst sist och att det blev galopp sist, det lär vara bra ordning på hemmaplan nu.

Gå Kort!

I fjärde avdelningen är det ett kallblodslopp där ett fullt fällt är utspritt på tre startfållor med miljonärer längst bak och de brukar ju kunna komma in i matchen till slut i den här lopptypen. Favoriten 3 L.Q.Widde 74% är för stor favorit även om det så klart är en toppchans på hemmaplan med spetsläge. Vunnit 12/14 och bara kört galopp en gång så förmodligen vinner han loppet ganska ofta. Man får dock väldigt bra värde om han skulle falla och jag väljer att dubbla systemet med bästa hästen på bakersta fållan. 14 Mjölnerspik 7% har bra fart både från start och till slut så kommer han bra på det med lite tur så kan han absolut utmana favoriten till slut. Har mött så mycket hårdare och gjort det bra då han vann direkt i årsdebuten på bra sätt. Ska vara bättre nu och från stallet låter det optimistiskt.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 1-2-6-10. C 7-11-3-4. D 8-12-9.

Klass 1 med voltstart över kort distans så det är vanlig vagn som gäller för alla så favoriten tvingas växla ner mot senaste insatsen.

2 Wingait Henke 24% har höjt sig en del i bike och barfota runt om så minus då man inte kan gå i bike här. Kör man gärna offensivt med och det kan bli körning här då det nog blir svar från innerspåret och ute i banan kommer det några snabbt med från start. Favorit i fara då det är långresa och inte alls givet att man får spets.

5 No Doubt 12% står riktigt bra inne i klassen och ska kunna gå i väg bra trots spår fem i volten men Emilia är duktig och den här klarar voltstart bra. Trivs på hemmaplan och kanske kan vinna loppet från dödens då han gärna går utan någon framför sig. Går framåt mycket med loppet i kroppen efter att inte gått något snabbare jobb inför comebacken sist.

6 Fade To Black Ås 5% stämmer det inte i listorna då han gick med bakskor sist men nu barfota. Fast bomull förra gången men rycktussar den här starten så fina plusgrejer tillsammans med lite justeringar i huvudlaget med. Ett lopp i kroppen efter lång frånvaro då han tvingats oppereras för skada. Bästa springspåret och borde komma bra på det.

10 Fighter chansade man lite med sist och fastnade bakom hästar så får man rätt resa finns sparat till nu. Erik A fortsatt upp och blir det fart på loppet går den här hela vägen in i mål.

1 Twigs Got You 11% har bästa spåret i volten och kommer med två lopp i kroppen. Hit ska han lättas i balansen någon form av tåskor. Man ändrar med i huvudlaget till första helstängt i stället för norskt tidigare. Hemmahopp.

7 Velten Swarovski 15% står lite hårt inne på pengarna men har varit bra i två starter i sin nya regi. På svenska banor är han obesegrad på fyra starter så plus med körspö och bra underlag.

Avdelning 2.

Ranking: A 1. B 2-9. C 6-12-8-11-13-7-14-10. D 3-4-5-15.

Diamantstoförsök i ganska låg klass och här behöver man nog några streck är känslan.

1 Succession 43% har bästa spåret med körsven som kan vända bort ett fält och kanske spetsar kanske här. Ofta betrodd och årsdebuten avklarad men står sämst inne i loppet och har bara gjort sju starter så kanske lite för stor favorit här.

2 Beawinner 12% har två lopp i kroppen och går barfota runt om nu på hemmaplan. Hon kommer få chansen och helst vill man till ledningen så klart men kan bli dödens också då ägarna gärna ser offensivt upplägg.

9 Joy Alissa 5% har bra fart för klassen och står bra inne i loppet så med två lopp i kroppen där hon suttit fast ska hon absolut kunna skrälla här. Startsnabb så kommer nog i väg bra från spår två för Jansson. Vann 4/16 i fjol och körde in 360 tkr den säsongen så går hon framåt med vinterträningen måste hon ha bra chans här i förhållande till sin låga procent.

6 Visual Alert 11% har ett fint springspår och blir nog stabilare med skor den här gången så måste vara tidig här. Mattias Djuse leder tränarligan på Solvalla och hans hästar ska passas i alla sammanhang för dagen, ruggig form där, på det mesta.

11 Modern Times 6% har ett lopp i kroppen och var finalist i Breeders Crown i höstas så mest startpoäng i fältet. Växlas ner till vanlig vagn och spår fyra i volten är dåliga grejer men kapacitet har hon för att slå det här fältet.

8 Listas Marion 2% tränar bra och har inlett året med fina insatser så man väntar på skoryck här men det verkar vara skor runt om igen här. Får bra smyglopp från innerspåret på tillägget. Tänkbar skräll på fin kapacitet.

12 Madame Af Djupmyra 4% har spår fem i volten så lite vingelläge men har höjt sig och varit riktigt bra för sin nya tränare sedan i höstas.

Avdelning 3.

Ranking: A 6-2. B 5-9. C 8-1-12-4. D 3-10-7-11.

Gulddivisionen som är ett uttagningslopp till Paralympiatravets final på Åby.

6 Whos Who 53% blir lite för stor favorit då det är viss vingelrisk här och får kanske avlösa Born Unicorn i dödens efter en bit här. Så klart är det bra segerchans från alla positioner för den här men tillöver 50% är det lite för hårt streckat den här gången.

5 Born Unicorn 16% var väldigt bra efter galopp i årsdebuten så många springer på den här bollen nu och det kommer nog inte bli något högt spelvärde här till slut. Trolig vinnare från bra spår som kan få dödens eller andra ytter kanske men bara en av flera.

2 Milligans School 13% kan fånga upp alla i starten här och spåra loppet runt om på barfota runt om. I finalen sist blev det för tuff inledning med tredjespår genom svängen och han kan studsa tillbaka. Går inte att räkna på hans form och som spetsbud måste han alltid tas på allvar.

9 Spickleback Face 12% är stark och rejäl men visade väldigt speed näst sist så blir det tryck på loppet där framme kan han slå alla i spurten i den fina form han är i nu. Höjningen på barfota runt om senaste två starterna och miljöombytet sedan förra sommaren är väldigt bra.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 14 C 13-6-4-7. D 12-15-5-1-

Se “Gå Kort!”

3 L.Q.Widde 74% är kanske hästen med störst segerchans i omgången men är spelad på väldigt höga procent och det finns ett värde i att gardera den här som trots allt inte gjort så många starter. Var fin på första barfota runt om och går så igen och leder väl loppet runt om väldigt ofta.

14 Mjölnerspik 7% är den som kan gynnas om det skulle bli en eller ett par omstarter där favoriten drar i väg, det är väl det som kan fälla favoriten enligt Jörgen.

13 Norrlands Scott 5% är tredjehästen i loppet som sträckte sig lite i loppet då han reagerade starkt på rycktussarna första gången i höstas. Fick vila lite efter det och tränat mycket i vinter så när tränaren varit positivt överraskad efter två bättre lopp än väntat går han nog framåt ännu mer med starterna i kroppen. Nu är det barfota runt om och Goop upp så klart tänkbar tredjehäst här.

6 Rönningsgutten 6% är den som står bäst inne på mellanfållan så som startsnabb från bra spår kan han hamna bra på det.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 9. C 6-12-3-5-10-11-1. D 2-7-8.

Klass 2 är lägsta klassen på V75 och där brukar det finns lite mer chans för favoritfall än i många andra klasser, rent statistiskt.

4 Brasco Brodde 25% är favorit från fint spår och med maxningar planerade till den här starten. Man provar dock biken först i värmningen och fungerar det går han i den är det toppchans med lopp i kroppen och på första gången barfota runt om. Helstängt huvudlag åker på så när han är startsnabb är det upplagt för ledningen runt om. Ensam a och tänkbar chans-spik i annars vidöppet lopp.

9 Nils Zonett 19% gillar man ju och tål offensiva upplägg. Nu ska han kanske gå med rycktussar för första gången, man provar det i jobb inför. Häst som gått framåt mycket med vinterträningen och blir bättre för varje lopp nu enligt Wäjersten så måste räknas tidigt trots bakspår.

6 Special Topmodel 1% blev för het sist men höll helt okej som trea på V75 med maxningar sist. Nu blir det skor på bak och kanske vanlig vagn. Man byter till norskt huvudlag från helstängt för att hålla honom lite lugnare den här gången. Mycket startsnabb och kanske rusar till ledningen igen och ställer till det för favoriten. Tränaren säger dock att hon kan speeda fort om man sparar så det låter som det kan bli mer passivt upplägg. Happakangas hästar är ofta lite bättre med tätare starter än inför sist så kanske är hon bättre idag och kan leda runt om favoriten kommer bort.

12 Ruger 14% kommer från stall med rejäl höjning i starten av året mot tidigare och den här har starkt bidragit till fina siffror och hög segerprocent. Den här vill Lindegren sikta mot Derbyt med så har nog bra kapacitet för lägsta klassen och kan vinna trots sämsta läget.

3 Love You Long Time 12% är inte så startsnabb men har bra läge och kanske blir lite snabbare på första gången barfota runt om. Bättre läge än han haft på slutet och gjort starter på isbana mest och tunga banor innan det så det blir väldigt stor skillnad med skolöst nu. Står hårt inne men duger nog.

5 Fly Fly My Dream 8% har bra läge och bättre än visat på slutet då det blivit galopp. Den här var tvåa på V75, uppesittarkvällen i vintras och har ett lopp i kroppen nu. Bra upphämtning sist då och är ganska startsnabb från fint spår nu. Dahlborg tror hon tål att gå utvändigt i det här loppet så räknas.

10 Kee Keeper 3% har varit hårt betrodd i först ´Margaretalopp´och sedan i ett V75-försök. Galopp i det första och kördes framåt i senaste starten men fick inte överta och höll väl mest farten till slut. Comeback nu efter att blivit behandlad och tränat bra med ett banjobb inför det här.

1 Livi Power 7% är ganska startsnabb och var fast med sparat vid den sämre platsen näst sist, i övrigt många framskjutna placeringar i sin nya regi senaste fem starterna. Hade någon infektion inför näst sist så fått lite snällare lopp och nu går det framåt.

Avdelning 6.

Ranking: A 3. B 2-6-4. C 8-1-9-10. D 7-5.

Se ”Bästa Spiken!”

Bronsdivisionen där jag spikar 3 Strong Heartbeat 21% på barfota runt om som tränaren tror ska ge bra effek. Han ska kunna leda loppet runt om här då jag tror han öppnar bättre än favoriten.

4 Epimetheus 24% är loppets favorit från toppspår på en fin årsdebut i ledningen mot enklare motstånd. Han tog sig till final i både sprintermästaren och Breeders Crown under förra året men räckte inte där. Han är kvar i brons efter unghästkarriären är så klart bra men han står faktiskt lite hårt inne på pengarna. Kan behöva något lopp till mot äldre för att vara favorit i klassen. Tror inte han tar en längd på Strong Heartbeat i starten så fel favorit. Är inte blixtrande från start och blev av med ledningen som han kunde återta sist. Får väl ett bra lopp där framme och räknas så klart tidigt men bara en av flera som överstreckad.

1 Shapes 14% är startsnabb från fint läge men inte lätt att svara upp innerspåret och han har inte vunnit alla gånger han körts i ledningen så mot bra hästar är nog Goop nöjd med rygg ledaren här. Har inte vunnit lopp med mer än 60 tkr i förstapris så lite tuffare mot än han är van vid men på läge, form, Goop och på optimal balans och utrustning ska det kunna gå från rygg på ledaren. Lite överstreckad, ska nog ligga strax under 10%.

2 Young King 8% står bra inne i klassen och kommer med två lopp i kroppen hit så från bar spår ska den här ha bra chans. Skadedrabbad som bara gjorde fem starter i fjol men hann med att vinna ett Bronsförsök i somras på 1.12,1 full distans och 231 tkr tjänat den säsongen.

8 Borups Tornado 18% har rejält vingelläge i debuten i klassen men vinner man försök och final i Klass 1 så duger man ofta bra direkt i Brons med. Höjt sig med bike och barfota i två senaste starterna och fortsatt så är klart bra. Det kan gå trots spåret.

6 Kimi Di Quattro 6% har vunnit ett försök i klassen redan i år och nu blir det första gången barfota runt om på länge. Har bara gått så tre starter i livet och vid enda starten på Romme till exempel så vann han utan skor så stort plus att han trivs utan skor på aktuellt underlag. Visst är det lite vingelläge men hittar han ner i bra slagläge är det mycket intressant med ny körsven nu med.

9 Reven Dejavu 3% är härdad på V75 så när det nu blir barfota runt om med fortsatt Mats E upp ska han kunna skrälla med rätt lopp från bra smygläge.

10 Cash Cowboy 2% kommer in i matchen om det blir fart där framme och han kan ha tur med att komma igenom bra med startsnabba ryggar i starten.

Väldigt många bra bakom min tänkbara spik och favoriten är överstreckad så vid gardering får man nog nästan strecka alla efter ett par strykningar.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 12. C 7-8. D 5-3-4-1-9-11-10-2.

6 Unico Broline 53% har fått gå från kön och utvändigt och gjort det väldigt bra på slutet så när det nu är läge för ledningen första gången på länge måste segerchansen vara riktigt hög. Jag spikar då det ser ut som alla andra där framme borde vilja ha den här ryggen och värsta motbuden har bakspår. Det är en stark spik i en Silverdivision där ett par sticker ut i kapacitet så väldigt skiktat lopp trots hög klass.

12 Phoenix Photo 20% blir hårt streckad trots bricka 12 och när värsta motbudet fick chans att komma till ledningen där framme. Från stallet är man ändå optimistiska om chanserna så ska med direkt vid gardering. Barfota runt om och bike gav extra kick sist då man slog favoriten här med lätthet efter att Örjan kört perfekt.

8 Cicero T.G. 14% har häxläge för kultopp från Norge som vann årsdbuten i fin stil. Tvåa i norska travderbyt i höstas och har vunnit 11/15. Lite få lopp innanför västen kanske mot de här tuffingarna men med lite tur är han tänkbar. Lite överspelad på de tidiga systemen och bara tänkbar fjärdehäst vid gardering.

7 Eddy West 4% är spelad på väldigt låg procent efter att ha gett upp från dödens sist men la lite i starten då och trivdes kanske inte att gå först utvändigt i bra tempo. I ryggar följer han med i de flesta farterna och kan då avsluta riktigt fort på kort speed med sådana upplägg. Hittar han ner i banan och får en bra rygg att följa ska han absolut kunna skrälla.

5 The Bald Eagle 2% är startsnabb så borde kunna få rygg ledaren på favoriten här och ska kunna skräll med tur.

4 Xanthis Coktail 2% har bra statstik i bike så från bra läge kan man hamna bra på det här och han har en vass avslutning med rätt lopp.

3 G.K. Justus 2% har få starter på barfota runt om och varit fin på den balansen men ny i klassen så behöver nog ett par lopp för att växa in i Silver. Får bra lopp från fint spår med bra kusk.

1 Jaques Noir 1% får barfota runt om och bike på nu så ska kunna försöka få rygg på favoriten för bra position, tänkbart platsbud och kanske komb. Men tror mer på att The Bald Eagle får den positionen, så bara tredje inner för den här kanske.

Stora systemet

Avd.1: 1-2-5-6-7-10.

Avd.2: 1-2-9-12.

Avd.3: 2-5-6-9.

Avd.4: 3-13-14.

Avd.5: 1-3-4-5-6-9-10-11-12.

Avd.6: 3 Strong Heartbeat

Avd.7: 6 Unico Broline

2592 Rader som kostar 1296 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-2-5-6.

Avd.2: 1-2-9.

Avd.3: 2-5-6.

Avd.4: 3-13-14.

Avd.5: 4 Brasco Brodde

Avd.6: 3 Strong Heartbeat

Avd.7: 6 Unico Broline

108 Rader som kostar 54 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se