Speltips: 4,4 Miljoner JP på Vaggeryds GS75

GS75-Omgången.

Jackpotförstärkt omgång med en JP på 4,4 miljoner när Vaggeryd är värd för GS75 den här veckan. Upploppet är 200 meter och banan är smalare än medel, lite snäva svängar med något lägre dosering än på många andra banor men i övrigt inga konstigheter. Banan är ommätt och ska vara 1004 meter, därav de lite märkliga distanserna den här veckan. När det är JP på GS75 så läggs extrapengar i alla tre utdelningspoler så inget läge att spela för endast GS7 den här gången, då man avsäger sig utdelning på sexor och femmor vid sådant upplägg.

Video-tips & Andelar.

Vi gör tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Vi bygger grunden till systemet där, i skrivna tipsen försöker jag få med lite utrustningsändringar vi kan ha missat i videomaterialet mm. På ATG-Tillsammans kan vi tyvärr inte spela på GS75 så vi får lägga det som privat andelsspel. Jag lägger länk i kommentarerna på inläggen på fb-sidan Trav.se och fb-gruppen Sverige Spelar. Försöker ligga runt tio andelar per system då vi spelar för 200:-/andel men får spela för så många vi blir där då man inte kan lägga samma system två gånger där, som på tillsammans-sidan.

Bästa Spiken!

I femte avdelningen ska det vara riktigt bra chans för knappa favoriten 5 Hobart 29% till vettig procent. Här har det experimenterats med balansen för på slutet och har inte funkat alls i ett par av loppen. Sist blev det bara fel från risigt läge men nu är det toppspår och han ska vara stabilare med lätta skor runt om. Hög chans att Jepson får ta över spets från alla där framme men kan också spetsa av egen kraft och värsta motbuden har häxlägen så vi tar ställning och spikar.

Gå Kort!

I fjärde avdelningen har vi en annan förstahäst än den stora favoriten. Loppet är väldigt skiktat och favoriten är tidig vid gardering så klart, vi streckar även en tredje häst här och stänger loppet där.

Avdelning 1.

Ranking: A 3-5. B 6. C 7-2. D 4-1.

Få hästar i fältet och dessutom en strykning så här får man väl försöka gå ganska kort och tänkbart att vi stänger loppet på tre streck här, tre eller alla kanske i stolopp över kort distans som inleder omgången.

3 Icecream In 31% blir det första bike för och det är klart intressant då tränaren tror hon ska få lite mer plats kanske. Startsnabb så kan komma till spets och leda hela vägen men allt annat än säker i travet och galopp kan komma när som helst, dessutom står hon hårt inne i propositionen.

5 Rapunzel 20% har fint utgångsläge och kan öppna bra så skulle favoriten ha en sämre dag kan den här sitta i spets tidigt. Formintryck sist på barfota fram som har bra statistik på. 2:a och 3:a i försök och final av Diamantstoet förra sommaren då man lättade i balansen första gången med skorycken och han kanske närmar sig den sommarformen igen nu. Given.

6 Global Countess 9% är minst lika bra som favoriterna och har inte vunnit så ofta då hon ofta matchats mot tuffare motstånd. Tog sig till e3-final men fick inte med sig pengar där. Nu är det klart kuskplus och given på kupongen.

7 Criss Cross 24% ser vi som överstreckad då hon inte startat sedan januari i Italien så stort frågetecken för formen här. Vunnit 12/19 så räknas väl ändå med viss chans men streckar men på fler än dom tidigare tre så tycker jag man lika gärna kan ta alla i så litet fält, då alla får chansen.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 7-1. C 11-8-9. D Övriga.

Riktigt låg klass på ungdomslopp och stolopp där spetsstriden är oklar men favoriten och innerspårets 1 Andante T.M. 27%. Man provade norskt för första gången i förra starten och det var bra så fortsatt så. Skulle man hålla spets är segerchansen så klart bra men spåret kan bli en fälla. Stallkamraten 7 Leia Diablo 7% är bättre än raden och det håller ofta nere procenten, kommer från stortränare och har duktig körsven i sammanhanget. Ganska startsnabb om man vill ladda så kan hitta ner i vettigt slagläge trots spår en bit ut. Har haft problem i svängarna ibland så inte givet att den här banan passar så bara en av flera. Minst lika bra som stallkamraten iaf.

6 Imaybee 21% kan vara den som kommer till ledningen om till exempel startsnabba 4 Sally Lady 0,5% skulle ta sig förbi favoriten från bra läge. Första barfota bak på Imaybee så funkar lättning bra och ger effekt ska den här kunna leda loppet runt om och kanske är förstahästen.

8 Twigs Intensive 0,6% är en av dom o-streckade som borde ha bättre chans än kollektivet bedömer. Bra i första bike näst sist så klart plus med den amerikanska vagnen på den här gången och Stenströmer har haft bra form på stallet så hästen ska räknas i öppet lopp trots spåret.

Bakspårens betrodda duo I 9 And Away We Go 22% och 11 Al´s Showmethehill 13% är också tidiga på kupongen. Den förstnämnda var klart okej sist från omöjligt läge första gången i bike den gången och fortsatt så. Den senare är ett hemmahopp som varit klart framåt på barfota runt om två starter i rad.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 9-3-6. C 10-11-4-7. D 1-8-2.

Se “Bästa Spiken!”

5 Hobart 29% går vi på då det kan vara spets och slut och distansen kanske är mer fördel för honom än för ett par av konkurrenterna.

10 Kron Vici Star 22% och 11 Neo Turbo 22% drar båda mycket streck men båda gör första starterna här för första gången på många månader och borde behöva lopp i kroppen. Inte heller givet att man kör offensivt då det är första starterna på ett halvår i princip.

Mer intressanta vid gardering är o-streckade 6 Rado S.W. 0,3% som får kuskplus barfota fram och bike här.

Given vid gardering är 9 Zoccolduro O.P. 13% som har bästa bakspåret och passar på distansen. Barfota runt om och kommer från formintryck sist så första utmanare här.

3 Straight Flush 2% går framåt för varje start för Henriksen och har bra utgångsläge.

4 Linares 1% är startsnabb från toppspår och kanske spetsar och släpper till favoriten så tänkbar platshäst eller spel på tvilling eller trio till låg procent på barfota runt om.

Avdelning 4.

Ranking: A 7. B 3-2. C 12. D Övriga.

Se “Gå Kort!”

7 AFish 25% är startsnabb och här borde väl senare spelare vara mer vakna så borde närma sig favoriten lite på strecken. Skulle procenten skilja så här mycket så är det här en tänkbar chansspik på spets och slut.

3 Notorius Zon 52% blir för stor favorit och bara en av tre för oss här. Varit ute i hårt gäng sist men oplacerad med så tufft att bli så stor favorit nu och borde väl gå ner något. Behandlad efter sist så kanske behöver ett lopp i kroppen för att vara på topp med, även om vissa gör bra lopp direkt på det.

2 Halakazam 7% är nog inte mycket sämre än favoriten och var före honom i mål då dom möttes på V75 i februari. Den här har ett par lopp i kroppen nu efter uppehåll och fungerade bra på första barfota bak sist så absolut tänkbar skräll från bra läge.

12 Global Chit Chat 7% är bra för klassen med men bortlottad och sto i öppen klass så betalar inte för henne den här gången.

Avdelning 5.

Ranking: A 7. B 6-5-10-12-3 C 4-2-1-8-9. D 11.

Öppet lopp i lägst klass för dagen och det är inte enkelt. Vi tycker att vi har en bra förstahäst i 7 Ici Moi 15% som är franskuppfödd och stark. Har härdats på franska banor men inte startat sedan november men skulle han vara fin i värmningen och se ut att fungera på banan kan det vara en tänkbar chansspik för ett litet system.

6 Jebo Smart 33% är loppets favorit och klart bra i så här låg klass men bara tre år och tre starter innanför västen så inget att gå på men då vi tror mindre på delade favoriten kan det vara läge att låsa på den här och Ici Moi.

3 Arcoveggio 31% tror vi lite mindre på men vid bredare gardering är det ändå aktuellt från bra läge. Inledde karriären för Riordan och varit i Italien nu för att återvända till Halmstad men nu i Dahléns regi. Där har han varit struken i en tilltänkt start och det har varit en hel del strykningar för hästar från det stallet under maj så frågetecken för formen hos häst som är delad favorit här.

5 Go Kyron Go 2% kan nog öppna ganska bra bakom bilen och kommer från seger så ska räknas tidigt från toppspår till fin procent.

10 Luca Di Quattro 2% och 12 Triple Thobo 0,5% är båda klart understreckade och den först nämnda ska gå första gången barfota bak. Den senare vann i bra stil till över 100 ggr pengarna efter offensiv styrning för samma körsven som nu.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 3-1. C 5-7-4. D 2-8.

Har spelar vi med kompletterande spik i 6 King Of Everything 21% då vi tycker att 1 Ready Tonight 44% är kraftigt överstreckad efter en ganska fin insats sist. En svala gör ingen sommar brukar det ju heta och den här stora favoriten har varit favoritspelad tidigare och bränt, och hade faktiskt inte vunnit lopp sedan 2020 som treåring. Vår idé känns desto stabilare och även om det är aviserat ryggresa så oroar det inte då det är så litet fält. Hög galopprisk på favoriten från innerspåret med så det kan hända en del i loppet.

2 Scotch Brodde 2% sätter man på helstängt huvudlag på för att ladda förbi favoriten men felfri favorit kommer man inte förbi i starten men det kan ju kosta att svara för att sitta i benen till slut.

3 Tom N´Jerrydiamant 19% har två lopp i kroppen efter ett ar strykningar och är en klart bra häst för klassen.

5 Namanga Bo 12% är sto så har fördel i propositionen den här gången men borde få svårt mot minst tre tuffare motståndare.

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 3-2-11. C 5-8-1-6. D 4-10-9.

Övertsreckad favorit i avslutningen som är dagens enda lopp som startar med voltstart och garderingen är på sin plats i lågklassigt lopp.

3 Debonair Mary 69% är säkert fältets bästa häst men så här hög procent på en årsdebutanat är bara för mycket. Visst kanske han kan komma till ledningen från ett fint spår i volten men hästarna är orutinerade så kan ju bli störd i volten.

7 Camaiore 5% är tänkbara spetsbudet om nu favoriten skulle komma bort och från springspår kanske hon kan spetsa även om favoriten kommer i väg. Höjt sig på barfota bak i tre senaste starterna och uppåt med Rosleff i vagnen sista två så bra med fortsatt båda dom två grejerna här.

2 Run For Sebastian 10% var bättre än stallet trodde själva att han skulle vara i debuten i nya regin, från bakspår på tillägg. Nu är det betydligt bättre spår och lopp i kroppen så räknar med stark insats. Fin barfota bak i två starter så totalt så plus i balansen.

12 Isac B.M.W. 6% är obesegrad och ska räknas då så klart.

11 Eucalyptus 1% har matchats mot hårt motstånd i sina få starter och borde duga här som totalt bortglömd av kollektivet.

Systemförslaget.

Avd.1: 3-5-6.

Avd.2: 1-6-7-8-9-11.

Avd.3: 5 Hobart

Avd.4: 2-3-7.

Avd.5: 3-5-6-7-10-12.

Avd.6: 6 King Of Everything

Avd.7: 2-3-7-11-12.

1620 rader som kostar 1620 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se