Speltips: 41 Miljoner i Jackpot på V75, Hagmyren 31/7

V75-Omgången.

Jackpot på lördagens V75-omgång då både sexor och femmor frös inne på Jägersros extra-omgång i tisdags då det blev favoritparad under Hugo Åbergs-dagen. Hagmyren är värd för veckans V75 där det är oerhört kort upplopp, med sina 161 meter, för att vara en annars väldigt vanlig 1000 metersbana. Spår en bit ut bakom vingen är fördelaktiga här då både ett och två får stå tillbaka lite i vinststatistiken, jämfört med andra banor. I voltstart är det som vanligt spår 1 och 6 som är bäst.

Andelsspelen

Alla rätt förra lördagen på andelsspelen och ca 30 tkr in på systemet! Det fanns klart utrymme för högre utdelningar där en högt rankad i tipsen till under 4% bara var en dryg nos från vinst i inledningen. Våra andelsspel för 200:-/andel finns på atg-tillsammans där vi inte tar ut någon extra avgift. Sök efter laget TRAVPUNKTSE200 om ni gillar tipsen då jag baserar systemet där på stora spelförslaget härifrån. När det är jackpot spelar jag även ett extra stort system för 500:-/andel i laget som heter TRAVPUNKTSE JACKPOT . Där brukar jag spela med en gemensam spik med det andra systemet, men försöker variera lite i övrigt även om det så klart är baserat på rankingen i tipsen. Båda spelen siktar på ca 8-12 andelar per system beroende på intresse och kan lämnas in två gånger om vi blir många.

Bästa Spiken!

I Gulddivisionen är det lite skiktat och tre hästar sticker ut på strecken där två delar på favoritskapet så klart läge att ta ställning.

8 Click Bait var en av förhandsfavoriterna till Elitloppet innan spårlottningen efter att ha slagit bland andra Don Fanucci Zet från spets tidigare i vår. Slog sedan många namnkunniga i näst senaste starten för att sedan vika ner sig mot ett par bra hästar sist. Nu är det lite enklare mot och på den här banan kan det vara klart fördelaktigt att starta en bit ut i banan så även om åtta så klart är jobbigt så är han ändå loppets spetsfavorit. Jag tror man laddar och sedan leder loppet runt om.

Gå Kort!

I andra avdelningen är det ett kallblodslopp, där brukar jag vilja försöka spika eller ta många, men det blir dagens kort-lopp. Nu är favoriten bra med toppform men vad som inte syns bland senaste starterna är att han är väldigt ojämn och har ofta nära till galoppen.

8 Tekno Viking 58% är trots allt ett spikbud då han nog vinner loppet relativt ofta men det ser ut som han kanske blir lite för stor favorit. Galopprisken är ändå för hög historiskt för att det ska vara bra läge att spika om han blir nära 60% under eller runt 50% är han given som ensam A-häst men så små marginaler är det. Kanske har han stabiliserat sig men svårt att lita på det och jag garderar med ett bra motbud.

10 Tangen Frikk 16% sattes i Öysten Tjomslands träning för bara en månad sedan och kom dit i bra form. Han tände till direkt på miljöombytet och vann debuten i nya regin i stark stil och går nog framåt med loppet så rekordsänker säkert nu på en snabb bana. Vinst-van i tidigare regi med 26 bland de två främsta varav 17 vinster på karriärens 63 starter och matchat bra norska hästar i klassen. Det är oftast lite tuffare att ta sig upp i klasserna i Norge då det finns fler bra hästar med mindre pengar där bland kallbloden och han ska stå riktigt bra inne här.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 4-1. C 2-10-9-7-6. D 8-3-11-12.

Silverdivisionen inleder omgången och det är en öppen historia på förhand då det inte alls stämde för favoriten sist. Måste väl vara favorit i fara här med det loppet tidigt i minnet.

5 Born Unicorn 33% skyller man misslyckandet på att han inte fungerade i biken sist och visst kan det vara så men tveksamt formintryck och galopp så inte alls något att gå på fullt ut idag. Lite enklare Silverdivision nu när han slipper ett par värstingar han mötte sist men det är bra motståndare nu med och kanske ett jämnare fält där många kan vinna om de får rätt lopp och är på topp så jag lutar åt ganska bred gardering. Han är nog förstahästen här trots allt på läge och kapacitet, då flera andra inte heller visat absolut toppform heller.

2 Moritai Degato 15% visade ett bra intryck bakom hästar med sparat i Silverdebuten och ska nog hävda sig bra även i den här klassen då han höjt sig hela året. Nu är det Erik upp med spetsläge och de har spårat runt om tillsammans förut. Den gången var det mot Gulddivisionare som stod 20 meter bakom och han var jämnt spelad med Floris Baldwin som inte kunde ta en meter. Då hade Morotai under 700 tkr tjänat och har gått framåt sedan dess så från ledningen eller rygg på ledaren ska han absolut kunna vinna här.

4 Even´s Cool Boy 14% håller Dunder högt och den här är bättre än hans placeringarna på slutet skvallrar om då det varit omöjliga lägen i sommar. Nu är det toppspår och han vann i klassen trots spår åtta bakom bilen över kort distans så sent som i maj. Kommer han ner bra i banan slår han många till slut och ska räknas mycket tidigt här.

9 Tabasco C.D. 18% är ny i klassen men får Goop upp och anmäld på favoritbalansen och med bike som han inte går i så ofta. Rygg på bra hästar och ska kunna komma igenom bra men ändå lite övertsreckad den här gången, då han ofta nöjer sig med att bli tvåa och det är ingen fin egenskap när man ska försöka vinna på V75.

1 Viking Brodde 8% är bättre än raden och tillhörde favoriterna i Harpers i fjol och har bland annat vinst i Walter Lundbergs Memorial, vinst i V75-final på meritlistan från tidigare säsonger. Håller riktigt hög klass när han är på topp och här har han ett fint smygläge med första gången Jepson upp. Det har blivit fel i många av loppen i år där han blivit hängande i tredjespåren länge, blivit påkörd och haft sämre lägen ett par gånger. Bike på nu och Jepson får nog vara med och bestämma huvudlag efter värmningen då han testat det mesta och kör med vad som passar för dagen. Lurigt läge men Jepson brukar lösa det och procenten är låg så chansas upp i rankingen på spelvärdet.

7 Ivory Di Quattro 3% är också han bättre än formraden skvallrar om men trivs inte bakom hästar så kanske styrs fram i dödens och kostar det inte allt för mycket så ska han kunna segerstrida på sin höga kapacitet.

10 Zap Di Girifalco 7% har bara fyra lopp i nya regin och står bra inne i klassen. Gocciadoro meddelade när han började dyka upp på sin filial i Stockholm att hästarna skulle nog vara som bäst senare på säsongen och det har varit ruggiga intryck på några av hans djur tidigare i veckan så toppform på stallet nu. Höjer den här sig det minsta så går det vinna trots spåret till klart spelbar procent den här gången.

6 Jaques Noir 1,5% är ganska startsnabb när man laddar fullt och spåret är bra på den här banan så bör komma ner i bra position där framme med Ohlsson upp i biken. Varit i Jennifers träning sedan april och många som höjt sig i den regin under året och den här var riktigt bra för tre starter sedan. Tempotorsk efter långsamt mellanvarv näst sist och dragen bakåt i kall rygg sist så har nog en del sparat efter de starterna.

Avdelning 2.

Ranking: A 8. B 10. C 6-3-7. D 2-9-1-5-12-4-11.

Se ”Gå Kort!”

8 Tekno Viking och 10 Tangen Frikk höjer sig rejält här och att båda skulle komma bort är osannolikt. Springspår på favoriten och han ska väl rankas klart först då värsta motbudet har bakspår på samma tillägg. Mer motieveringar upp vid ”gå kort”.

6 Kalmar 14 är tredjehästen som drar en del streck men ska var lite sämre än de två jag rankar först och det gör mitt lås lite bättre att man kan plocka bort en av de två som får en del streck bakom den stora favoriten. Var klart slagen av Tangen Frikk sist och den är nog ännu bättre nu så det ska skilja mer i strecken här. Dessutom fick Kalmar glida fram till ledningen medan Tangen Frikk gick utvändigt hela vägen och tryckte på i omgångar för att sedan plocka ner Kalmar, som var stor favorit. Var bra som treåring men har sedan varit skadad så kanske framåt lite med ett par lopp i kroppen. Spår fem i volten nu och ingen känsla att den här ska slå de bästa nu även om det ska lättas i balansen med första barfota bak. Ska man gardera loppet med fler än mina så är Kalmar näst på tur men man behöver få med en värre kantboll än så för att systemuppbyggnaden ska bli bra vid gardering.

7 Sundbo Komet 5% är så klart intressant från bästa springspåret på första tilläggsfållan med första gången Goop upp. Men här måste han rekordsänka med ett par sekunder för att rå på de tre bästa men kan få ett bra lopp och slår nog många så kommer favoriterna bort finns chansen. Framgångarna i år har kommit i monté så tveksamt om han räcker här.

3 Höstbo Elis 3% har ett spår man kan komma iväg bra från och han trivs över långa distanser där de betrodda har mindre erfarenhet av längre lopp kan det ge honom ett litet plus. Bra kusk som skrällt i kallblodslopp på V75 tidigare i sommar och ekipaget är det tänkbart skrällbud vid bredare gardering.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 9. C 1-5-10-3-7. D 6-2-4-12-11.

Se “Bästa Spiken!”

8 Click Bait 32% borde vara huvudet högre än konkurrenterna här då värsta motbudet fick bakspår och värsta konkurrenten i spetsstriden fick innerspåret.

1 From The Mine 31% är klart överstreckad med många startsnabba utvändigt och även om han är snabb själv så ska han inte kunna svara 6 M.T.Insider 0,4%. Det ställer till det för From The Mine och det kan bli som bäst tredje invändigt trots startsnabbhet så kanske letar försöker man komma ut i banan och oavsett blir det chansartat. M.T.Insider är väldigt startsnabb och har ett spår han ska kunna öppna väldigt fort från och tar sig nog förbi alla invändiga och släpper när Click Bait kommer. Får ett bra lopp i rygg på ledaren men brukar inte räcka ändå men kan hjälpa favoriten då han tar ledningen nästan varje gång från sånt här läge.

9 Diamanten 14% har visat uppåtform på slutet och tränar också starkt så är nog värsta motbudet här trots bakspåret. Det är många startsnabba där framme som aviserar laddning och det kan Diamanten profitera på till slut så tidig vid gardering.

5 Esprit Sisu 12% var väl lite av en besvikelse sist och även om han var precis före Diamanten näst sist så ska det stämma bra här och han ska ha höjt sig från sist för att slå de bästa den här gången. Kan vara så att är bättre när det nu blir barfota runt om men ska nog vara strax under 10% här men har stigit istället under fredagen.

10 Inti Boko 6% tjänade sina pengar som treåring då han vann Kriteriet och var tvåa i Breeders’ Crown men var även bra som fyraåring även om det blev galoppmisslyckanden i de två stora finalerna han satsade på då. Vart klart okej som äldre och nu är det årsdebut och klart missgynnad av bakspår då han är startsnabb. Kapabel men borde väl få snällt upplägg nu?

Avdelning 4.

Ranking: A 15. B 13-9-7-12 C 1-3-2-4-10-6. D 14-11-5-8.

Diamantstoet med fullt femtonhästars-fält fördelat över tre startfållor och bästa hästen längst bak ska väl ha bra chans att runda fältet, men upploppet är kort här och inte givet att det går.

15 Digital Class 19% är bästa hästen utan tvekan och är härdad i öppen klass mot hårda hingstar och valacker på V75 och Solvalla-lopp. Det ger helt annan hårdhet och hon har även vunnit lopp i Bronsdivisionen över 2640 meter och dessutom slagit stoelit-hästar i våras. Var trea i stenhård Silverdivision sist och inga Rotate, Upset Face, Dixie Brick eller Diana Zet med den här gången så här ska hon vara huvudet högre än sina konkurrenter. Det blev dock tufft att ta dubbla tillägg i Diamantsto-finalen näst sist men bättre proposition nu med mindre tjänat på både de från grunddistansen och mellanfållan och hon ska ha bra chans att runda alla.

Det är dock kort upplopp och många att runda så kanske blir man tvungen att gardera lite trots allt, speciellt då Goop har en stark trio i loppet. 9 Alexi Quick 18% kör han själv, som ska kunna komma bra på det från andraspåret på mellanfållan. Växlas dock ner från tre gånger i bike till vanlig vagn i voltstarten, så litet minus. Stallets 7 Rapunzel 20% kom i Goops träning i april och har ett par lopp i kroppen nu men går upp rejält i klass. Aviserat barfota runt om första gången och Adielsson upp från springspår är så klart plus men blir överstreckad som favorit och rankas ner lite på dåligt spelvärde. Står hårt inne där framme och borde få svårt att stå mot de bästa om det skulle kosta lite att komma till spets.

13 Make More Cider 9% är Goops tredje häst i fältet och den kom till honom i vintras och har inte levt upp sin höga kapacitet ännu. Hittar man rätt på henne så är det springspår på tillägget med Jepson upp och det ska innebära att hon komma en bit fram i starten och hittar man bara ner i andraspåret på bra sätt måste hon räknas tidigt. Bättre än raden och två lopp i kroppen efter strykning och behandling.

12 Namanga Bo 5% gör första voltstarten i Tinters regi men hon tror det ska fungera. Hon säger också att det är Tysklands snabbaste fyraåriga sto som verkar siktas mot större lopp och ska hon duga mot hårda kullkamrater så borde hon ha bra chans här.

1 Xanthis Fantasy 8% har bästa startspåret i volten där framme och är även den här bättre än raden visar, men vinner heller inte så ofta. Från bra spår ska hon få bra lopp och kan skrälla.

2 Fly Bird Fly 1% kommer från Dunders stall och hon ska kunna gå barfota nu och den balansen har han skrällt på förr. Dunder har ruggigt stark statistik både som tränare och körsven och det är ett bra skräll-läge även om tränaren varnar för att det inte är helt enkelt med spår två för henne kanske.

3 Jilla May 3% kanske utmanar favoriten i spetstriden och om hon får gå ifred där framme eller få ett fint lopp i rygg på ledaren ska hon kanske kunna skrälla.

10 Madam Af Djupmyra 11% är nog lite överstreckad då hon står hårt inne på tilläggsfållan och saknar taktiker i vagnen. Går upp rejält i klass och vinsterna har kommit med 20-30 tkr i förstapris så tror att hon får svårt här.

Avdelning 5.

Ranking: A 6. B 4-9. C 1-2-10-11-5. D 8-3-7-12.

Klass 2 över kort distans med bilstart och här kommer omgångens största favorit ut och då är det läge att försöka fälla så klart.

Visst är vinstchansen hög för 6 Ervin Zet 80% men inte så hög att en av årets högsta spelprocenter inom V75 ska hamna på honom. Inga jättetuffa gäng han slagit och sist på Årjäng var han slagen av både ledaren och en snabb avslutare så även om insatsen var klart stark så vann ju inte. Körsvennerna bakom konkurrenterna här har så klart sett loppet sist och såg då att om man svarar så kan man slå honom, så inte alls givet att han blir framvinkad. Viss vingelrisk även om han ska kunna snabbstarta härifrån men det är väl ett led i matchningen och inte nu han ska vara som bäst. Anmäld både till Derbyt och Breeders’ senare i höst så man kanske inte går all in här i toppning även om det maxat i balansen aviserat på förhand.

4 First Move L.M. 3% är startsnabb från toppspår och kan bli ledaren här. Känns han bra för dagen svarar han nog favoriten över den korta distansen men kan också få bra lopp i rygg på den stora favoriten om han släpper.

1 G.K.Tetris 2% är starstnabb med kuskplus här så även om innerspåret är svårt på banan så kan han få bra position härifrån och skulle det bli rygg på ledaren ska han kunna överraska. Anmäld med bike och barfota runt och blir det så är det första gången för båda. Lopp i kroppen efter att ha varit ifrån lite och ska vara bättre nu.

9 King Kong 7% är ganska bra för klassen och tar tuffa lopp på rätt sätt enligt tränaren så går nog framåt med loppet sist. Debut på distansen och han ska kunna slå många till slut så hamnar inte allt för långt bak måste han ha bra chans att vinna.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 5-11-9-3-4. C 8-2-10. D 1-12.

Klass 1 med voltstart över medeldistans och här har et par av de mest streckade dragit snäva startspår så kanske finns det skrällchans i loppet då det kan bli vingel på favoriten och ytterligare betrodda. Väldigt jämnt lopp och det behöver inte vara fel att stercka samtliga då flera lågt streckade borde ha vettig chans att skrälla.

5 Titan Yoda 29% har gått väldigt bra för Jennifer Persson och trots spåret måste han ha bra chans. Andraplatsen på V75 näst sist från spår 12 kom dock i Klass 2 och upp i klass nu så även om han duger här med så står han hårt inne och har bara 12 lopp i kroppen totalt. Lurigt startspår med så favorit i fara och garderingen är på sin plats.

4 Borboletta 13% är startsnabb men det är svårt att snabbstarta från spår fyra i volten så risk för lite vingel här. Gocciadoro har dock visat ruggig form på stallet senaste tiden och den här är bra för klassen och ska kunna vinna igen. Är dock klar för finalerna och får vanlig vagn när det är voltstart så från det aktuella spåret får han rankas ner lite.

6 Gazza B.R. 16% måste räknas tidigt då han har bästa springspåret med Goop upp och tar nog ledningen här. Går på alla distanser och kan leda loppet runt om med lopp i kroppen.

3 Trumpie 14% kan banan där han vann efter starkt slutvarv sist. Barfota runt om nu och bra spår så med lopp i kroppen efter tävlingsfrånvaro så är kanske formen bra och han är nästan alltid med där framme till slut. Får svårt att ta ledningen då Goops är snabb men hittar han rygg på den blir det bra lopp och kanske testas rycktussar första gången nu.

2 Dont Be Weak 6% kommer från försök och final men är kvar i klassen med bara ett par tusenlappar till godo och här är det bra spår för honom. Lättare mot nu och ska hamna bra till så klar vinstchans.

9 Mandela Zon 1,5% är totalt bortglömd här då han gick riktigt bra i våras på V75 då han bland annat slog ett riktigt fint Klass 2-gäng i finalen i mars. Gått upp en klass så klart men redan gjort det klart bra även där men haft en träningsperiod och varit struken i en tilltänkt start så frågetecken för formen men var bra direkt efter vinterträningen i februari så brukar prestera i comeback. Chansar på att ranka högt på det höga spelvärdet.

8 Iceland Radio 5% kommer från andraplats i Diamantstoet på V75 sist så har formen på topp och gör säkert ett bra lopp även nu. Står riktigt bra inne i klassen och från ett smygläge ska hon kunna skrälla.

11 Tattoo Avenger 8% gillade Mats E näst sist då han körde honom till seger med gott om krafter sparat. Han vann sedan ett lopp i Finland inför det här med både norsken och tussarna o-ryckta. Missgynnad av bakspår då han är startsnabb men Mats säger att han svarar bra när man rycker i trådarna och det låter som den här är riktigt bra för klassen även om han står lite hårt inne.

10 Zenone Bar 3% kommer med full form då han vann med tussarna o-ryckta sist och står väldigt bra inne i klassen på pengarna. Gått från usla lägen ett par gånger i rad och räknas igen, så ska kunna skrälla med rätt resa.

Avdelning 7.

Ranking: A 3. B 10. C 11-2-1-5-7. D 9-4-8-6-12.

I avslutningen är det jämnt streckat mellan ett par hästar men också ett par bakom som drar en del streck så läge att ta ställning. 3 The Bald Eagle 21% är i absolut toppform och står väldigt bra inne i klassen till skillnad mot värsta motbudet på pappret. Vann i riktigt bra stil sist trots dåligt utgångsläge och i starten före fick han sparat efter att ha blivit hängande och tvingats backa ner i fältet. Nu är det inte så hård Bronsdivision och från bra utgångsläge ska han kunna leda runt om, då han är startsnabb när man laddar och i den här formen.

2 One Kind Of Art 25% är loppets favorit men ny I klassen och har en tusenlapp över klass-gränsen för att ha varit kvar i Klass 1. Visst har han kapacitet att vinna direkt här från bra spår men det är inte enkelt att vinna direkt mot rutinerade Brons-hästar. Visst ser raden bra ut men den här har historik av att varit väldigt ojämn i prestationerna med mycket galopper så inte alls att lita på.

1 Barolo Roc 16% har gjort några starter för Goop där han experementerat lite med balansen och kanske har han hittat rätt nu. Jag trodde på honom sist i enklare Bronsdivision och han borde väl vunnit det loppet för att få maxbetyg, även om han var godkänd som tvåa. Blir nog över från start men kan han få rygg på ledaren och Goop har vässat lite extra så ska han kunna vinna med lucka till slut, även om upploppet är kort.

10 Otroligåsåfin 13% är riktigt bra för klassen och distansen ska passa så när man sparat hovar till barfota måste han räknas mycket tidigt. Proffskusk upp är stort plus här med och även om det blivit lite för långt mellan starterna kan han svara för en riktigt bra prstation här då formen på hela stallet är bra för dagen.

11 Xanthis De Roi 3% var lite spänd och stressad sist och bilstart är bättre för honom och det blir lugnare med bakspår så även om det är lurigt att komma till från spåret så behöver det inte vara iskallt för just honom. Radat upp fina prestationer i Wäjerstens regi och hans hästar gör det bra mest varje gång så ska absolut ha skrällchans då det är ett ganska öppet lopp på pappret.

7 Tale Of Jacks 8% är bra men har klart vingelläge här och haft dåliga spår många gånger på slutet och då blir det tufft på V75. Borde få det för tufft den här gången.

Stora systemet

Avd.1: 1-2-4-5-7-9-10.

Avd.2: 8-10.

Avd.3: 8 Click Bait

Avd.4: 3-7-9-12-13-15.

Avd.5: 1-4-6-9.

Avd.6: 2-3-4-5-6-8-9-11.

Avd.7: 3 The Bald Eagle

2688 Rader som kostar 1344 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-2-4-5-7-9-10.

Avd.2: 8-10.

Avd.3: 8 Click Bait

Avd.4: 15 Digital Class

Avd.5: 1-4-6-9.

Avd.6: 5-6-11.

Avd.7: 3 The Bald Eagle

168 Rader som kostar 84 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se