Speltips: 35 Miljoner JP på Årjäng 16/7

V75-Omgången.

35 Miljoner i jackpot då både sexor och femmor frös inne från Jarlsbergs extra V75 under söndagen. Det rullar vidare till Årjängtravets sommar-omgång den här lördagen. Banan har ett lite längre upplopp med sina 205 meter men är däremot lite smalare än genomsnittet så lite mindre plats från dom snävare spåren i voltstart att vänta. Ingen vinklad vinge eller open-stretch. Spår ett i volt är bäst, liksom spår fem bakom bilen, så inga konstigheter här. Den lite smalare banan gör att springspåren får mindre plats och det återspeglas i vinststatistiken där springspåren bli lidande. Spår ett är klart bäst här i volt och när det är auto är det klar fördel 5 och 4 följda en bit efter av 6 så precis bakom bilen och en bit ut är fördelaktigt.

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen tycker jag att favoriten är kvar i en klass för lågt och borde ha väldigt hög segerchans i loppet från klart okej utgångsläge. 6 Zorro Wind 38% slog Sourire Frö sist som sedan var smäll-fin i ett försökslopp till Sprintermästaren i starten efter. Det är häst för högre klass liksom Zorro med så klart och Gocciadoro är väldigt nöjd med formen han hittat här. Han hade fin form förra sommaren i Sverige med då han redan då sprang 1.10,3 under Elitloppshelgen med tredjespår nästan halva loppet. Han är övertygad om att han går en 10-tid från ledningen eller i dödens här vilket så klart är troligt. Han ska ladda vad som går för att ställa frågan om spets och jag tror han blir släppt av dom flesta där framme för vem vill ha Gocciadoro pressande på utsidan. Han blir heller inte missnöjd med dödens och tror på bra segerchans. Jag tror han bara är bäst och spikar på allt.

Gå Kort!

Har inte något riktigt bra sparlopp den här veckan då jag tycker det är lite en eller många i nästan alla loppen. Kanske kan man prova att spela med tre spikar en sådan omgång men jag väljer att bygga med två spikar som vanligt, men utan lås i något lopp, inte ens på det lilla spelförslaget.

Avdelning 1.

Ranking: A 9. B 4-7. C 11-12-2-10-5-6-1. D 3-8.

2640 meter autostart I Silverdivisionen inleder omgången och det ser inte helt enkelt ut.

4 Oracle Tile 31% är loppets klara favorit och kanske kan komma till ledningen i kraft av sitt favoritskap här och då blir mycket vunnet så klart. Lång distans är ett klart plus så han rankas tidigt på det fina läget. Är ändå tufft att vara ganska stor favorit i Silver på sommaren för honom då han alltid tävlar med skor och ger ett handikapp till övriga. Han hävdar sig som bäst på vintern även om han varit fin vid segrar i ett par flerklasslopp över längre distanser på slutet. Han har bäst läge av hästarna jag tror på så rankar honom ändå väldigt tidigt på att han kan få fuska undan mycket här.

7 Gardner Shaw 20% är härdad i klassen som gör det bra mest hela tiden trots usla lägen ofta och åter fått spår ett par steg för långt ut bakom bilen. Goop upp nu är plus och hittar man bara ner i andraspår utan för mycket krångel så har han bra chans här, men vingelrisk finns så klart.

9 E.Type Cash 12% väljer jag att ranka först på högt spelvärde här då han inte är sämre än dom mest streckade i loppet. Han slog Rackham regelrätt när dom möttes i våras och var mer betrodd än Oscar L.A. i starten efter, dom två gör det ju bra i lite större lopp nu. Den här radar ju inte upp segrar som man kan se danska hästar göra i lägre klasser när dom ska testas i svenska V75. Men det beror på att det inte finns så mycket passande lopp i Danmark i klassen så han tvingas möta hästar som gått ur Silver gång efter annan och jag tycker han går ner lite i klass än han är van vid. Bakspår sätter ner chanserna en del så klart men jag tror han har högre segerchans än kollektivet bedömer och rankar honom ensam A.

11 Ad Hoc 4% är häst man gillat som varit hos mindre tränare och ofta körts av kuskar som inte kör lika mycket lopp som den han får upp nu. En start för Bergh har slutat i seger och ingen tvekan om att han kommer höja hästen. Han provade barfota bak första gången i hästens 58:e start och vann från dödens i enklare gäng. Tål en repa i spåren och nu blir det första gången barfota runt om för häst som stångades mot kulltoppar som unghäst och vann något ‘Margaretalopp’ bland annat. Har den här tänt till på miljöombyte och annan träning kan det tillsammans med barfota runt om ge en bra säsong och kanske vinner han V75 redan nu.

12 Viking Brodde 12% är bra häst som trivs på långa distenaser men sällan startar på det och vinner inte så ofta som många andra i Nurmos stall. Han duger bra här men riktigt chansartat läge nu gör att han hamnar som första reserv för mig då jag har ett par bakspårshästar på kupongen skulle han ju komma ner ett spår om någon av dom stryks vilket skulle öka chanserna.

2 Readly Lavec 15% är hårt streckad då många känner igen honom mer från V75 än dom två jag nyss nämnt, men dom har sett honom i lägre klasser och debut i Silver nu. Visst ska han duga även i Silverdivisionen men jag tror det blir tufft att stå mot alla de härdade hästarna i klassen och ser honom som klart överstreckad. Bara en av många vid bred gardering då han dessutom inte startat sedan i maj måste det vara frågetecken för formen nu.

5 Reddington 2% har galopperat två gånger i rad som betrodd i enklare gäng men ska inte vara något fel på då man anmäler snabbt igen varje gång. Vann 100tkr-lopp så sent som i juli, från dubbla tillägg på Mantorp. Jepson upp från toppspår gör det intressant som o-spelad så tänkbar vid bredare gardering.

10 Bo C. 2% har fått kvala efter att ha galopperat i årsdebuten och när man har tre diskningar för galopp i rad får man gå ut i kvallopp och där vann han stort men det säger ju ingenting annat än att han travade och var okej. Den här har vunnit ett par lopp nere i Frankrike men det är länge sedan han visade full form och väldigt chansartat även om han har kapacitet att vinna direkt i comebacken här.

Avdelning 2.

Ranking: A 6-10. B 14-1-15-4. C 12-2-5-13-3-9-8. D 11-7.

Diamantstoet försök där hästarna på startfållan borde ha en bra proposition men då ingen på tilläggsfållan ens är nära taket på vad dom fått ha tjänat. Ändå står favoriten 14 Beatrice Trio 34% på tillägget och visst har hon varit fin i sin nya regi och stått bra inne i loppen hon startat i. Nu har hon fått snabba pengar och varit med i främre träffen i loppen så helt annan uppgift att vänta nu så favorit i fara. Visst kan man träffa bra från springspåret här och komma bra på det med tidigt avancemang men från yttersta springspåret i svensk volt som hon bara gått i en gång från fina spår tre finns givetvis en klar vingelrisk den här gången. Det är inte så vasst lopp den här gången så även om jag tror det kan vara favorit i fara så måste jag ranka henne högt på det hon visat.

4 Carelya 15% är den som drar mest streck bakom men borde få svårt från spår fyra i volten och blir det dessutom någon omstart så måste galopprisken vara väldigt hög så jag rankar ner på dåligt spelvärde här. Örjan upp är så klart bra men bara 2/18 i segerstatistik med fler andraplatser och mycket galopper i historiken gör att hon är överspelad här.

12 Cash And Carry 12% är bra för klassen men har sitt bästa lopp i år och segern från en start i bike så minus när man tvingas växla ner på den fronten. Dessutom tränarkörd den här gången från spår fem i volten så klart vingelläge och bara en av många på hög kapacitet.

6 Hearts 9% Blir den jag rankar först då jag hittar så stora frågetecken hos alla tre mer betrodda medan den här har ett bra spår och kanske kan köras till ledningen här. Tagits försiktigt då hon varit skadad i fjol och gjort det bra och sist blev det sparat på innerspåret. Kommer man till ledningen tror jag på hög segerchans för man tror det är häst för stoderbyt så man vill ge henne lite hårdare lopp från och med nu låter det som. Öppet lopp och vettigt att ranka en tänkbar spetshäst först då jag tycker några av dom på startfållan står bra inne i loppet.

10 Bring Me Wine 6% var hårt betrodd i årsdebuten näst sist i Diamantstoförsök och radade upp segar i fjol innan hon ströks i Derbystoet dit hon vann sitt kval där hon slog tuffa motståndare. Betydligt enklare mot nu och två lopp i kroppen så måste ha bra chans här. Perfekt tredjespår på tilläggsfållan och märkligt lågt streckad så rankar henne tidigt här.

1 Mellby Ia 3% har bästa spåret och kanske vill man prova i spets men hon öppnade inte alls så snabbt som man hade hoppats på sist och gången före kördes hon till spets så hon är kanske så snabb ut som man tycks tro från stallet. Jag rankar ändå hyggligt tidigt på det fina läget och det kan ju bli rygg på ledaren.

2 Easy Star 5% är ganska startsnabb och provas med ny kusk här så kanske tar sig förbi den invändiga på kör och får lopp på innerspår i kanske rygg på ledaren eller i spets. Man ändrar lite i utrustningen då hon galopperade sist då hon gärna vrider på huvudet sätter man på huvudstång så hon inte ska galoppera av den anldeningen, som sist.

15 Madame Af Djupmyra 10% är den som står bäst inne på pengarna på tilläggsfållan men dras med bakspår på tillägg som kan innebära trafikproblem så klart. Ibland har man ändå sett att många som kanske inte borde det vill vara ute i andraspår i den här lopptypen så hon skulle kunna komma igenom hyggligt från spår åtta på tillägget ändå. Något i överkant på procenten kanske men bra för klassen och står som sagt bra inne i loppet så när hon kommer med dokumenterad form ska hon väl streckas ganska tidigt här.

5 Fluttershy A.F. 4% startade snabbt och fick rygg ledaren sist på Halmstad och höll bra som tvåa bakom stallkamraten den gången. Går väl framåt med lite mer fart i benen då hon rekordsänkte två sekunder och kan hon putsa ytterligare och gå en 13-tid där framme måste hon räknas. Spåret är ändå chansartat och bara aktuell vid riktigt bred gardering då jag tror kanske tre hästar är före till plankan här.

13 Biscaia 1% är speedig och gör sig kanske allra bäst på kort distans men skulle Kontio hitta bra ryggar och hon får spela ut sin speed sista biten skulle det kunna vara ordentlig skräll. Stod ändå i 7 ggr pengarna i kanske lite tuffare stolopp på Solvalla sist men totalt bortglömd nu. Har faktiskt tagit två av sina tre segrar för Kontio som bara kört henne fyra gånger så dom trivs ihop.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 2-7. C 13-11-10-9-8. D 14-4-6-15-5-1-12.

Kallblodslopp där jag tror en del på favoriten som radat upp segrarna och borde kunna rekordsänka en hel del då han går framåt med varje lopp. Kanske sticker han iväg till för hög procent men annars är 3 Kong C.K. 45% en tänkbar spik. 11/13 i segrar och bara ett par galopper i karriären då, så vunnit alla felfria lopp och god chans att vinna det här från toppspår i volten på startfållan. Man byter till en snabbare vagn och han har absolut sikatats hit och man tror på en låg 24-tid och gör han det går det inte ta tillägg på honom för övriga. Startsnabb och borde kunna spetsa här och då kanske loppet är över men värsta konkurrenten både i spetstriden och till seger startar sida vid sida i 2 Crussi Dull 24%. Han har ju ett lite besvärligare spår men har också fin segerstatistik i 6/18 och ska gå barfota runt om vilket han har resultaten 1-2-1 på tre försök.

7 Björnmyre Tore 9% utmanar från 20 meter tillägg och han har lite mer rutin än dom två mest betrodda och den här har gjort 39 starter där han varit plats i hela 27 varav 17 är segrar så starka papper. Även han har spår tre på sin volt och borde kunna komma iväg bra därifrån.

13 Tekno Viking 9% har tuff uppgift men är samtidigt också snabb och kan man ta första 20 tillägget utan att det kostar för mycket så finns chansen. Kommer med form och körde in nästan en halv miljon som femåring så har lite mer hårdhet än nästan alla andra i loppet.

11 Brenne Rön 3% får rejält kuskplus med Örjan upp från springspåret så kanske kan rekordsänka en del då han visat att han har bra farter i benen.

10 Wolt 4% har haft en del otur på slutet med att ha trampat av sig en sko näst sist och sist galopp som klar vinnare. Springspår och Torbjörn upp för första gången gör honom lite intressant då han oftast är tränarkörd.

14 Rolf Martin 0,3% trodde jag inte så mycket på då han var ett skrik på Bjerke för ett tre starter sedan och han vann och sedan vann han starten efter med, på den här banan. Inte riktigt tiderna som behövs här men skulle båda betrodda på grunddistans komma bort är nästan ingen chanslös i loppet.

Avdelning 4.

Ranking: A 6. B 3-12-5. C 4-7-2-1-8. D 9-11.

Klass 2 så lägsta klassen med voltstart och en vidöppen historia där favoriten 7 Kövras Joker 27% har ett springspår. Men längst ut så då ska han kunna bli kvar ute I tredjespår in i svängen så det är favorit i fara. Skulle han dock komma till ledningen så är så klart seger-chansen hög och spelar nog inte utan honom men rankar ner på dåligt spelvärde.

6 Ayah De Lux 16% har det bästa springspåret så spets-chansen borde vara riktigt bra här och ska kunna rinna undan från spets. Nu blir det första barfota den här säsongen och han har gått bra med skygglappar på slutet.

12 Red Rum 17% vann comebacken näst sist och var betrodd från bricka 8 bakom bilen på V75 I förra starten. Fick alldeles för tufft lopp och gjorde det ok. Han ska ha fått lite omlagd träning inför det här och spår 12 I volt är inte alls lika illa som 12 auto, dessutom en strykning på bakspår som höjer chanserna. Han är bra för klassen och det låter uppåt från tränar-håll med ett par lopp I kroppen blir han farlig med minsta klaff så måste rankas högt.

5 Quenchless Tile 2% fick lite mer fart i benen sist med kortlopp och med två lopp I kroppen borde han vara framåt nu. Där många gör sina första starter i 100tkr-lopp så är han mer härdad och har sämre formrad än många andra på att han varit ute i tuffare gäng. Är startsnabb så prickar man från start kan det bli riktigt bra lopp för den här i främre träffen hela vägen så som ostreckad är det mycket bra spelvärde på honom. Höjer sig i spets så kommer han dit kan det vara en kul spets-skräll.

3 Casino Vendil 18% har ett bra spår i volten och kan nog öppna hyggligt härifrån. Höjt sig på slutet och framförallt på barfotabalansen i senaste två loppen så fint med samma där och samma körsven som vann med honom sist.

4 Babsans Bankir 2% är behandlad sedan sist och ska gå barfota runt om för första gången så intressant till väldigt låg procent.

2 Cheval Mon Ami 3% är startsnabb som skulle kunna få rygg ledaren då man vill ha honom med ryggresa den här gången då det är tuffare mot än han är van. Barfota runt om är plus mot sist men nedväxling i vagn och har sina segrar från spets så inte jätte-het trots chans på bra lopp här.

1 Hawker Typoon 5% har det bästa spåret i voltstart så även om han har en del galopper i historiken så har ju nu klart bästa spåret att gå i väg från. Första gången barfota fram och även om han inte är något spetsbud trots läget så borde han kunna få ett bra lopp härifrån.

8 Staro Next Move 2% har ett fint skrällspår men inte så bra rygg där ettan kan tappa. Stort kuskplus och kanske är det lättning med barfota fram här. Vunnit 15 av 34 starter och på plats i 25 av loppen men så klart tuffast motstånd någonsin.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 6-2-3-10. C 12-4-9-7. D 11.

Klass 1 över medeldistans med bilstart där favoriten 2 ICouldBeTheOne 30% har blivit nedstruken till innerspår. Han är startsnabb men aldrig körts I ledningen och inte helt enkelt att spetsa från innerspår här. Han är överspelad då han dessutom står väldigt hårt inne I klassen.

5 Conrads Diderot 23% är loppets andrahandare från perfekt spår och han har 4/8 segrar I Bergs regi. Går bra mesta varje gång och måste räknas tidigt här. Stallets bästa chans för dagen uppger man så det är uppåt här och jag rankar hono öfre favoriten.

3 Rossi Garline 7% gillar jag från ett fint spår nu och han är härdad I klassen så står bra inne I loppet. Han får bike på nu efter voltstartslopp sist så klart plus. Kanske trivs han som allra bäst på lite längre distanser men tror absolut han ska kunna prestera bra även på medel.

6 Maffioso Lynx 4% har sett klart bra ut I senaste två loppen på barfotabalans och nu är det dags att testa bike för första gången vilket är mycket intressant. Tränaren gillar spåret då hästen är startsnabb och nu dessutom nedstruken till perfekta spår fem bakom bilen. Var bra med norskt huvudlag sist så fortsatt det och rejält kuskplus med första gången Magnus A upp här.

10 Midnight Special 9%, 9 Kosgi 1% och 12 Castor The Star 8% får alla höjda chanser efter två strykningar och mindre fält att runda. Den först nämnda gjorde bra lopp i V75-försök sist från bricka 8 då han först kördes fram i dödens men sedan avlöst och hamnade tredje utvändigt. Vra bra som tvåa på 10-tid då han åter fått gå på i spåren till slut. Första bike den gången i 26:e starten och fortsatt så gör honom aktuell trots spåret. Castor har inlett karriären i bra stil och får nu provas i bike för första gången och dessutom kuskplus med Örjan upp så chans finns trots spåret. Kosgi har inte alls lika bra chans men intressant då han ska gå i bike för första gången i sin 47:e start. Borde kanske ändå inte räcka från bakspår på V75.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 4-2. C 3-1-5-7-11-10-8. D 9-12.

Se “Bästa Spiken”

6 Zorro Wind 38% är en stark favorit även om det är många startsnabba invändigt tror jag att den här är bara bäst och flera skulle nog vara nöjda att få släppa till honom. Men tror också han vinner loppet från dödens om det krävs.

3 Musett Af Djupmyra 17% är andrahandare men jag ser henne som överstreckad även om hon varit fin på riktigt snabba tider. Inte givet att hon varken kan ta sig förbi invändiga hästar eller kan svara snabba på utsidan. Visst har hon höjt sig rejält på barfota på slutet men vinst i stolopp sist och gången innan galopperade värsta konkurrenten bort sig. Tuffare mot nu.

4 Stenson 13% är startsnabb från kanonspår men inte alls givet att han tar sig förbi alla invändigt här. Gjorde det dock bra från spets där omöjliga för klassen, CharlieBrown Effe bara gick runt dom. Ändå bra spår och maxat i utrustningen så visst är han ett givet spetsbud och borde väl inte släppa till någon över kort distans, han har dock släppt spets med honom nyligen men det var på medeldistans. Ställer Gocciadoro allvarlig fråga är det inte omöjligt att man väljer lopp i rygg på ledaren.

2 C.You Again 9% kördes till ledningen tidigt trots bakspår på Jägersro och vann på 11-tid i mars på aktuell distans och är startsnabb så inte omöjligt att den här spetsar. Står dock lite hårt inne i klassen och oftast ute i enklare sällskap så frågan är om hårdheten finns även om han har 21 segrar på 52 starter. Galopp i comebacken sist så inget riktigt lopp i kroppen på länge ger frågetecken för formen så borde kanske inte köras i spets även om han kommer dit.

1 Global Virgin 5% är hemmahäst som nu blir kraftigt kuskförstärkt men Magnus A upp och han har kunnat svara upp innerspåret förr då jag trott det varit väldigt osannolikt. Här kan det absolut bli rygg på ledaren och trots att det är ett sto i ganska hög klass på V75 så finns chansen då det är första gången i bike i 28:e starten. Tre segrar, två andraplatser och en tredjeplats på nio starter barfota runt om är bra statistik på aviserad balans med. Två lopp i kroppen efter vinterträning är bra också.

Avdelning 7.

Ranking: A 9. B 10-6-8. C 3-5. D 7-2-4-1.

Årjängs Stora Sprinterlopp och här kommer omgångens största favorit ut men riktigt stora favoriter har bränt i just det här lopp förr från bakspår så inte alls givet att DFZ bara vinner. Jag bygger ofta systemen så att om jag landar i bra spik i sjätte eller sjunde avdelningen så försöker jag gardera det andra av sjätte och sjunde avdelningen för att man vill hitta bra värdeökning på slutet. Nu landar jag nog ändå i att jag vill lägga båda spikarna i just sjunde och sjätte avdelningen och man måste kunna göra undantag från hur man generellt sett bygger systemen om det blir så att man analyserar fram spikar i just dom loppen.

I svår analys i att favoriten i sista avdelningen hart hög segerchans i 9 Don Fanucci Zet 72% som är väldigt stor favorit. Det är helt klart tänkbar kompletterande spik trots bakspår på kort distans och hårt motstånd.

10 Vernisage Griff 7% är loppets titelförsvarare som var nedstruken till bricka ett i det här loppet ifjol, där han flyttades ut tidigt och fick tredje utvändigt. Han gick sedan på väldigt sent och tvingades styra på i fjärdespår i sista svängen men då bet det riktigt bra och han vann lätt. 8 Click Bait 7% var klar favorit i loppet den gången och trots ledningen hade han inget svar mot Vernisage Griff, som hämtade in många längder på kort bit då. Vernisage är den hårdare av dom två men Click Bait ska åter ha hygglig spetschans då spåren en bit ut inte är iskalla på den här banan bakom bilen. Han borde spetsa och blir hästen för övriga att slå. Men det kan också kosta en del att spetsa den här gången.

5 Bubble Effe 1% är från samma stall som Vernisage Griff och inte alls omöjligt att han hjälper stallkamraten att få upp tempot i spetskörningen. Borde inte ha med utgången att göra men en faktor i spetstriden.

6 Brother Bill 3% får man bli besviken på insatserna gång efter annan men jag är en dåre som inte släpper en häst jag tycker sett så fin ut inför bland annat Elitloppet. Sämre sist men han hade haft träningsperiod och kanske behövde loppet, då man tror han ska gått framåt med det och låter åter nöjda från stallhåll. Helt okej spår och hittar han bara ner vettigt i banan så är det väldigt intressant med första gången Magnus A upp nu.

Stora systemet

Avd.1: 4-7-9-11.

Avd.2: 1-4-6-10-12-14.

Avd.3: 2-3-7-13.

Avd.4: 3-4-5-6-7-12.

Avd.5: 2-3-5-6-10-12.

Avd.6: 6 Zorro Wind

Avd.7: 9 Don Fanucci Zet

3456 Rader som kostar 1728 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 4-7-9-11.

Avd.2: 6-10-14.

Avd.3: 3 Kong C.K.

Avd.4: 3-4-5-6-12.

Avd.5: 2-3-5-6-10.

Avd.6: 6 Zorro Wind

Avd.7: 9 Don Fanucci Zet

300 Rader som kostar 150 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se