Speltips: 35 Miljoner Jackpot På V75 Bergsåker 28/8

V75-Omgången.

Både sexor och femmor frös inne från Jägersros extra V75-omgång under Derby-uttagningarna, vilket ger en jackpot på 35 miljoner i beräknad utdelning i sjurättspotten på lördagen. Bergsåkers som är värd för omgången är känd som en skräll-bana, och det är upploppet som är lite över medellångt som gör att fler får chansen till slut. 200 meter är det och banan är genomsnittligt bra. Spår ett bakom bilen är kanske lite bättre på Bergsåker än på många andra banor, från start. I övrigt ingen vinkad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till.

Statistik och Spelteori.

Den här omgången ser ut att ha lite sämre potential till hög utdelning med det har man ju gissat fel på förr och man får så klart hoppas att man ska kunna fälla några favoriter och få till bra värde i kupongen. Det ger alltid mer än annars när det är jackpot på travet, då pengarna alltid betalas ut (om det inte blir att ingen hittar alla rätt). Jackpotpengarna läggs i bara sjurättspotten på V75 och fördelas på alla som får alla rätt så högre utdelning än det blivit annars är garanterat. Dessutom gynnar jackpottar omsättningen och det gör också att det blir lite högre utdelningar och när det är löningshelgen gör det också sitt till bra omsättning, så omgången är spelvärd trots ett par skiktade lopp.

Bästa Spiken!

I inledningen kommer mycket trolig vinnare ut och 12 Admiral As borde väl vara ännu mer streckad än har är om det varit från vilket annat spår som helst än spår 12. Den här hade många som favorit till att vinna Jubileumspokalen i år (viket så klart var mycket oseriöst tippat av många annars travkunniga personer, igen nämnd ingen glömd). Där var han klart överspelad efter all ”reklam” hästen fick i Kanal75 och efter sölig start blev det galopp redan in i första svängen då han kanske blev stressad av att inte kunna hänga med i tempot med startsnabba runt om. Nu är det ner i rätt klass och här ska han bara vara överlägsen motståndet och han måste väl bara vinna loppet. Spikas, då man tål en stor favorit i första avdelningen på streckspelen, då det är värre med stora favoriter i sista eller näst sista avdelningen, för chansen bra till utväxling av värdet.

Gå Kort!

Tänkbart att gå kort i avslutningen, Sundsvall Open Trot där titelförsvararen 8 Milligans School nog bombas offensivt. Så om stallkamraten 6 Click Bait tar sig förbi dom invändiga kan Milligans hänga på ute i banan, i draget så att säga och så får han överta spets tidigt. Har någon av 6 och 8 har en sämre dag så lär ju Örjan se sin chans och 4 Who’s Who har ju visat sig alltmer startsnabb när Örjan tryckt av så från toppspår är han utmanare i spetsstriden. Tror dock inte han kan svara Click Bait om den är vid sunda vätskor och den släpper väl bara till stallkamraten sen. Milligans och Who’s är en stark favoritduo men körs det en del så kommer andra in i matchen och 5 Gareth Boko kan snabba tider så med rätt resa kan det vara dags för riktigt bra prestation här. Fint spår och kommer bra på det och Riordan har ju haft fin form på sina andra elithästar på sistone.

Avdelning 1.

Ranking: A 12. B 5-6-7. C 10-11-9-2-1. D 3-4-8.

Se ”Bästa Spiken!”

Silverdivisionen inleder omgången och det är över 2640 meter med autostart den här veckan och det som är bra för loppet är att den stora favoriten 12 Admiral As 61% fått just spår 12. Det gör att det kanske blir lite mer spännande än annars, jag tror ändå han bara är bäst och vinner loppet.

7 Gardner Shaw 15% drar en del streck men har spår långt ut och fick kvala i juli efter tre raka galoppmisslyckanden. Vann i comebacken men det är redan en månad sedan och frågetecken för formen då han dessutom är ganska ny i Silver. Visst är det inte så tufft förutom favoriten den här gången men man ska ner i banan så det finns orosmoment här, men distansen är plus för honom.

5 Evens Cool Boy 5% har bra spår bakom bilen och Dunder håller honom högt och det är nog siktat mot uppgiften här på hemmaplan. Debut över distansen men det ska nog fungera bra då han är stark och rejäl. Ofta dåliga spår men han är startsnabb och härifrån ska han kunna få bra position långt framme och skulle han ta spets ska han kunna skrälla om favoriten har en sämre dag.

6 Fort Knox 5% ska kunna öppna bakom bilen speciellt då det är aviserat första gången i bike här. Ganska ny i klassen men gjort många lopp i hård konkurrens inte minst genom sin unghästkarriär och den här duger nig bra här. Får man bra effekt av biken så kan han vara många längder före de mest betrodda tidigt här och borde ha vettig skrällchans.

Avdelning 2.

Ranking: A 3 B 11-2-7-8-9-6. C 1-4-10. D 5-12.

Klass 2 och här är det högst chans för skräll så spelar med alla då loppet ser svårt ut på förhand och helt enkelt också för att jag vill ha en skräll här. Voltstart över medeldistans är det som gäller. Många startsnabba där framme och det kan bli lite fart från start när positioner ska intas så med tryck på loppet kommer även de från sämre lägen in i matchen.

8 Double O.Seven 16% är favorit trots bakspår och spår åtta i voltsrat är ju alltid spännande med skrällbud, men mindre kul för en favorit. Kan inte utnyttja sin startsnabbhet men då den framför är startsnabb kanske han kan ha lite tur att komma igenom bra ändå. Växlar ner från bike till vanlig vagn så favorit i fara här.

7 Conch On In 16% är tvåa på strecken på de tidiga systemen men alla rensar bra här då ingen har mycket streck. Springspår och lättas i balansen med barfota fram men står dåligt inne på pengarna och har två raka galoppmisslyckanden i rad. Elfving har haft lite formtapp i början av augusti med mycket strykningar för feber på hästarna. Kan behöva någon riktigt lopp i kroppen och den här har inte gått ett helt lopp sedan i maj.

3 Västerbo All In 13% har ett bra spår i volten och är startsnabb så med duktig voltstarts-kusk kan det mycket väl bli ledningen. Den här vann 100tkr-lopp sist så kommer med full form och är bra inne i loppet.

2 Emperor 13% har ett bra spår och kanske kan gå i bike trots voltstart då han är travsäker och lättmanövrerad och han är snabbare ut ur volten än bakom bilen, allt enligt tränaren Oscar Berglund.

6 Finalizer 7% har bra springspår och rejält kuskplus så borde kunna köras till ledningen här då han är startsnabb. Ny regi sedan sist är intressant och tänder den här till på miljöombyte så ska det gå torts att det är lite tuffare än han är van vid. Kan ju köras i rygg på ledaren med och har chans även därifrån.

11 Raja Knight 8% kommer från seger i 80tkr-lopp på Solvalla när han kördes offensivt första gången barfota runt om. Det passade honom bra så skolöst igen och kuskplus samtidigt som han står perfekt inne i loppet, så han är tidig trots spåret. Oppererat halsen i våras och nu börjar det funka bättre så kan höja sig alltmer med loppen med.

9 Majestic Up 10% får Jepson upp och kommer från försök och final i klassen och står nu bra inne. Omöjliga lägen då och betydligt enklare mot nu så då kan det gå trots chansartat spår.

1 Dreams Happen 4% är ett sto som står ganska hårt inne i klassen men de flesta hästarna i veckans Klass 2 står hårt inne på pengarna. Hon är startsnabb och har bästa spåret i volten så kan få rygg på ledaren och ska kunna vinna därifrån.

4 Felix Dara 4% har snävt spår men Wäjersten har bra snurr och den här är startsnabb så kanske kan komma i väg bra trots spåret. Hemmaplan är fördel, speciellt för mer orutinerade hästar i lägsta klasserna och den här ska tas på allvar även om den möter hårdare nu.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 5-3-10. C 4-1-12-2. D 9-6-11-7.

Svenskt Mästerskap för kallblod och titelförsvararen 8 Månlycke A.M. 85% blir väl oerhört svårslagen här och spår 8 kanske han riskerar att bli mindre störd från. Kan bara köras framåt och får väl överta när han väl kommer fram. Lite tråkigt att inte fler bra anmälde hit men det är tunt i toppen bland de svenska kallbloden senaste åren tyvärr.

5 Björs Frej 3% skrällde rejält i det här loppet för två år sedan och gick sist andra gången i livet barfota runt om. Det föll väl ut och han var fin så det är formtoppat hit och Örjan upp så ska kunna skrälla igen om favoriten blir hängande i spåren och kommer bort på något sätt.

3 Don Viking 3% var tvåa i loppet i fjol och kör in bra pengar hela tiden och sämre insatserna i Finland beror på dålig kuskinsats och stort kuskplus nu. Kommer favoriten bort är hon klart tänkbar skräll.

10 Järvsöodin 1% är no Jan-Olov Perssons bästa chans att vinna SM i år då den fick aningen bättre spår än 12 B.W.Rune 2% där båda har väl börjar växa in i eliten. B.W.Rune var bra under vintern men haft lite svårt att hänga med dom bästa på sommaren och blev bortlottad här tyvärr. Järvsöodin har sänkt sina tider allt eftersom senaste säsongerna och i år har han gått flera 22-tider på medeldistans och kommer han rätt till i loppet så ska han kunna skrälla. Han har också 26 segrar på 77 starter så det är bra skalle på honom.

4 Mel Odin 3% bör väl nämnas med som startsnabb från toppspår men ska väl inte räcka som 15-åring.

Avdelning 4.

Ranking: A 1-13. B 14-3-15. C 7-11-8-6-2-9. D 10-12-4.

Diamantstolopp och här är det dessutom Ungdomslopp för födda -91 till -03. Lite speciell proposition utan hästar med lite mindre pengar längtst fram och en mellanfålla, som det oftast brukar vara. Nu får hästar med upp till en miljon på kontot starta före hästar från Stoeliten och ibland gästar ju hästarna med strax under miljonen den klassen med, men från lika start. Det gör det till ett klart bra lopp för de på grunddistansen även om de tuffa längst bak allt som oftast ändå klarar av att ta in tilläggen så är det chansartat.

1 Miss Silver är startsnabb från bästa spåret och det här loppet brukar vinnas från främre fållan så grundtipset är att den här leder loppet runt om. Står perfekt inne och är helt annan häst i spets än från kön så ska bedömas på prestationerna i ledningen då det är mest troligt att hon körs där den här gången. Mycket duktig körsven nu som ska ställa klockan på låg 13-tid och då kan det bli tufft att gå sista varvet i tredjespår, om han får fuska bort lite på mellanvarvet och sedan kan öka hela vägen in sista 800.

13 Hevin Boko 18% åkte dit på kortspeed mot Diana Zet sist och inte mycket att säga om och det här är en hårding som möter dom bästa varje gång. Andreas Lövdal har höjt sig rejält i sina styrningar senaste åren och det är nog många som skulle säga att det är kuskplus mot ordinarie körsven, men nöjer mig att tycka att det är likvärdigt, där många andra kanske får lite minus på den fronten.

14 Unique Juni 14% gjorde comeback sist med tredjeplats i EM för Ston och har hårdheten som krävs för ett slutvarv i tredjespår och ändå ha mod att avgöra i en slutstrid. Går framåt med loppet och kommer att vara bra här.

15 Activated 11% tävlade i samma kull som Conrads Rödluva och slog henne i både Drottning pokalen och StoChampionatet från betydligt sämre lägen så hon kan spurta ner vem som helst när hon är i form. Nu är det ju det som är frågan, hon borde väl behöva lopp i kroppen då det här årsdebut för henne. Hon ska ha tränat starkt och Magnus A brukar ju vinna den här lopptypen så svår att räkna bort.

3 Zante Grif 21% har faktiskt minst pengar i loppet men blev diskad från en 110tkr seger i våras och var lite sämre ett par lopp efter det. Nu tycker Båth att det ska vara samma form igen som vid diskningen då visade uppåtform sist. Bör få bra lopp även om Båth tycker volt kan vara besvärligt så är det ändå ett fint tredjespår och segerchansen måste vara hög då hon får ett bra lopp där framme nu.

7 Ies Elisabet 4% vinner inte ofta men har varit nere i Frankrike och härdats på slutet och det kan många hästar tända till på när dom kommer hem. Den här är speedig och har ett fint springspår så ska kunna hamna riktigt bra på det direkt och räknas med viss skrällchans.

11 Orlando drar en del streck och Mats borde väl haft ett par att välja i loppet så att han valde den här säger väl något. Lite överstreckad då det blev bakspår en bit ut och tilläggshästarna kan vara ifatt den här tidigt så då är det chansartat.

8 Ava 2% skulle kunna hitta rygg på ledaren med lite tur om han kan följa ettan och då är det en tänkbar skräll om luckan kommer till slut. Vinner sällan och speciellt inte lopp i den här klassen men var tvåa mot hingstar och valacker i Bronsdivisionen näst sist och tröttnade med offensivt upplägg sist så ska ha sin smygare.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 3. C 7-8-4-12-2-6. D 9-1-10-11.

Långlopp i Klass 1 med 3140 meter bilsstart.

3 Mateo De Reve 33% spikade jag på Visby när han bara tredjehandare i loppet mot enklare motstånd och han har gjort det fortsatt bra då han svarade för bra insats vid vinsten på Solvalla sist. Nu är det V75 och lite hårdare mot men har så klart med gått framåt och han har fått ett bra läge här. Han kan öppna bra och kommer han till ledningen kan han ju leda runt om men jag tror en annan är snabbare och kanske kan den här bli fast om han tar sig förbi invändiga men sedan blir överflyglad av mer startsnabb utifrån.

5 Albert Zonett 16% har perfekt läge bakom bilen för att laddas och jag tror han ska kunna komma ner bra i banan då inte andra här är speciellt startsnabba heller. Barfota runt om har han bara gått på en gång tidigare, då han vann och det är ett plus och jag hoppas det ger en extra växel i starten med här. Matchats i enklare gäng på slutet men siktats mot den här uppgiften på hemmaplan och fick ett kortlopp sist för att få upp lite mer fart i benen. Allt är upplagt för en riktig toppinsats på hemmaplan och kanske tänkbar chansspik faktiskt.

7 Tattoo Avenger 2% är den jag tror kan spetsa och man hade siktat hit men kändes fin sist så man körde barfota och i spets men han blev het och tröttnade. Nu vill man se honom i ryggar och det går att köra barfota igen men nu blir det norskt huvudlag så han inte hetsar upp sig. Han blir sällan trött säger tränaren och då ska ju distansen vara ett plus och det är kul skrällbud som kan gå framåt med tätare starter nu. Vill man köra i ryggar så är väl rygg på ledaren bra och skulle Dunder få iväg Albert hyggligt kanske han kan köra sig till ledningen efter bit, om det är Tattoo som sitter där.

8 Gaylord Am 10% har jag spikat vid segrarna på Visby i sommar och den här trivs i långlopp. Läget är uselt men kör man framåt en bit bör det väl gå att komma ner i banan då många tar det lugnt från start över den dryga distansen.

Jörgen Westholms duo 2 Made Of Stars 15% och 6 Carry Cash 13% ranks ner lite på dåligt spelvärde då jag ser båda som lite överstreckade här. Den först nämnda har inte vunnit lopp med 100tkr i förstapris eller mer och var klart slagen av favoriten sist de möttes. Den senare är ett sto i öppen klass och det brukar ta ut sin rätt på V75 och kanske speciellt över så här dryg distans.

4 G.K.Justus 4% är intressantare utmanare från fint spår som gör debut över distansen men gjort det bra vid en start över 2540 meter. Står bra inne på pengarna och var nära seger i final av Klass 2 sist, i snabb avslutning, så bra form och flest startpoäng i loppet.

12 Amiral 2% är ofta hårt spelad men blir bortglömd nu och Redén-tränat ska aldrig räknas bort med kapabel häst. Rätt vad det är så hittar han rätt och hästen börjar vinna och den här inte på något sätt varit dålig på slutet. Står lite hårt inne och läget är det sämsta men med lite tur kan han skrälla rejält.

Avdelning 6.

Ranking: A 4. B 6. C 9-3-7. D 10-5-2-1-12-11-8.

Bronsdivisionen över kort distans och det är en stark favorit från perfekt utgångsläge och en klart tänkbar spik om man vill fälla en av de större i stället eller spela med tre spikar på ett mindre system.

4 Swagger 35% vann direkt i Brons i juni då han stod hårt inne i klassen men var totalt överlägsen, nästan en hel sekund före övriga fältet, ensam på målfotot. Förlusterna på slutet har sina förklaringar och han ska vara bättre förberedd nu och det finns hov för optimal balans, så rejäl lättning mot sist. Leder normalt runt om men motstånd saknas inte.

9 Brezza Du Kras 29% har varit väldigt bra i sina starter i Sverige men det är ett fyraårigt sto i Bronsdivisionen, från bakspår så det borde bli svårt. Gocciadoros hästar vet dock ibland inte om att det ska vara tufft i loppen och över-presterar ofta i ”fel” klass och den här hade ju stått bra inne på grunddistansen i Diamantsto-loppet idag. Gocciadoro ville väl starta på kort distans eller slippa voltstart kanske, men nu blev det bakspår och det borde bli för tufft men svår att räkna bort på vad hon visat.

3 Gogobet Sisu 7% är stark och rejäl men hopplöst osäker. Man har siktat hit och hänger på biken men man tror på större chans till felfritt bakom bil än med voltstart och här hänger man dessutom på blinkers för att få honom lite rappare och mer fokuserad över distansen.

6 Frodo S. 18% har öppnat väldigt snabbt bakom bilen och vunnit ett par liknande lopp från spets, fast över full distans på slutet. Mesta startpoäng i fältet men får svårt att ta sig förbi Swagger men har den en sämre dag lär den här kunna ta spets och blir då den som kan leda runt om. Tänk dock p att den här redan är klar för finalerna på Solvalla om en månad så måste inte vinna loppet så att säga. Det är dock långt dit och man kör så klart inte någon preparé för det.

Avdelning 7.

Ranking: A 8. B 4. C 5-10-3-6. D 2-9-1-7.

Se “Gå Kort!”

8 Milligans School 21% blir nog släppt till spets om han laddas då 6 Click Bait 5% ska ta sig förbi dom invändiga. 4 Who’s Who 31% är allvarlig utmanare i både spets-striden och till segern så klart. Blir det körning så öppnar det upp loppet.

Riordans duo 5 Gareth Boko 6% och 10 Zarenne Fas 6% är främsta utmanarna där båda kanske inte får de bästa positionerna direkt men gynnas av det lilla fältet. Stallet håller riktigt bra form för dagen i allmänhet och på sina stjärnor i synnerhet. Intressant med Jepson upp bakom Zarenne Fas men på läget är ändå Gareth tredje hästen.

3 Very Kronos 24% är lite överstreckad på de tidiga systemen men utmanar så klart också de andra två betrodda om det blir fart på loppet. Ett par galopper på slutet oroar så klart då det lär komma ner hästar framför med fart den här gången. Han är ojämnt startsnabb och lägger i väg bra själv men hade inte en chans mot Who´s Who första biten på Jägersro och Click Bait kan han heller inte svara så klart. Jan få ett bra lopp i draget men det är länge sedan han gick ett helt travlopp om man säger så det kanske saknas lite här.

Stora systemet

Avd.1: 12 Admiral As

Avd.2: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.

Avd.3: 8 Månlycke A.M.

Avd.4: 1-3-7-13-14-15.

Avd.5: 3-5-7-8.

Avd.6: 3-4-6-9.

Avd.7: 4-5-8.

3456 Rader som kostar 1728 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 12 Admiral As

Avd.2: 1-2-3-4-6-7-8-9-11.

Avd.3: 8 Månlycke A.M.

Avd.4: 1-13.

Avd.5: 5 Albert Zonett

Avd.6: 4 Swagger

Avd.7: 4-8.

36 Rader som kostar 18 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se