Speltips: 32 Miljoner i Jackpot då V86 Xpress körs på Bjerke & Solvalla 7/2.

Genrebild

32 Miljoner i V86-Jackpot på Bjerke & Solvalla 7/2.

Omgången, Banorna & Andelar.

Jackpot-förstärkt omgång med 20 miljoner extra gör det så klart extra intressant och 32 miljoner beräknat i åtta-rättspolen den här veckan. Ingen hittade alla rätt förra veckan vid jackpot så extra stor jackpot och Bjerke har fått ihop lite fler hästar i fälten än vad vi är vana vid så klart bra spelvärde den här veckan.

Båda banorna är ganska lika varandra, med strax över medellångt upplopp och liknande spårstatistik. Voltstartsystemet är lite annorlunda i Norge där spår två, fyra och fem är inte lika snäva som i Sverige, spår fyra är fortfarande det sämsta franspåret men spår fem är betydligt bättre än i Sverige. I Norge finns inte skotvång på vintern så några testar barfota fram där även om banan är ganska hård då det ska vara kallt.

Mitt andelsspelet är baserat på stora spelförslaget här i skrivna materialet. Det finns länk bland andelar på hemsidan och vi spelar butiksandelar numera, via dagensbästaspel. Mitt andelsspel spelar med 9 andelar per system och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

I andra avdelningen går jag på 6 Sandokan som får chansen igen efter att jag gick på honom förra veckan men det blev helt fel från spår fem i volten den gången. Visst var det en risk och han blev inte ens favorit och jag fick rätt i att den som trendade uppåt kraftigt inte skulle komma till spets, så inte missnöjd att jag tog ställning för Sandokan då. Han såg ut att gå i mål med en del sparat bakom hästar och har gått bra med start vecka, vecka tidigare så räknar med bra insats nu. Autostart nu så kommer man bara lite bättre på det, den här gången, så är han nog bara bäst då jag tycker det är enklare mot och det är en bra spik.

Gå Kort!

I sjunde avdelningen är det en väldigt stor favorit från bricka 12 och visst är det bra segerchans för den stora favoriten då han kanske bara är för bra för den låga klass han är kvar i. Spåret kan dock ställa till det och jag låser loppet med hans stallkamrat där framme som med är bra för klassen och kan få ett bättre lopp där framme. Se avdelning sju för vilka hästar jag syftar på.

Avdelning 1.

Ranking: A 6-7. B 2-3-1-9. C 4-10-12-13-5. D 8-15-14-11.

7 High Performance har bra chans att spetsa och leda loppet runt om d¨det är voltstart och han har ett springspår men han har gått bra i sin amerikanska vagn så inte givet att han är lika bra för vanlig sulky. Yttersta springspåret är chansarat med så klart.

Ett ganska bra lopp i låg klass och jag är inne på att gardera brett här.

6 King Okay kan nog ta sig iväg bättre från det här spåret i voltstart än bakom bilen och man ska testa lite annat huvudlag på honom för att han ska hålla sig lugn i loppet. Han har vunnit 6/14 så bra skalle på honom och tidig.

2 Max Eagle F.T. har ett bra spår och står liksom favoriten väldigt bra inne på pengarna så givet att han är tidig då han kommer med full form med tre raka segrar.

3 Quality King gör alltid bra lopp och har bra utgångsläge och ska kunna få ett bra lopp, då är han vass i spurten till slut.

1 S.M.K. Shamal har ett toppspår och kan kanske haman i vinnarhålet här så från rygg på ledaren med lucka i tid håller han farten in i mål och kan skrälla.

9 Pointiac får kuskplus och går från V75-start i Sverige till enklare lopp, även om det är ett bra lopp för klassen här ska han räknas med chans, då han gick i mål med sparade krafter sist.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 3. C 1-5-10-9. D 7-2-4.

Se ”Bästa Spiken”

6 Sandokan har två lopp i kroppen nu efter uppehållet och går nog framåt en del med loppen och fick en del sparat sist. Möter inte tuffare nu så strular det inte på vägen kan han nog vinna loppet från dödens så en stark spik.

5 Hipster K. är startsnabb från toppspår så intressant läge men ska nog inte gå i ledningen mot det här gänget ochska ses med chans från vinnarhålet. Svårt att veta vem han släpper till då 3 Beenthereseenthat kan öppna snabbt med men om favoriten kommer med i draget utanför Hipster kanske Sandokan ändå kan vara före för att ta över. 3 Beenthereseenthat vek ner sig i spets sist dessutom och med favoriten utvändigt kanske man inte kan stå mot Sandokan även om man kommer till ledningen. Kommer favoriten bort så är den här första utmanare men hög procent så inte så kul ändå.

1 Speedy Cash Vicane är bra men riskerar att bli över rejält här så utelämnad till turen och borde få svårt att plocka ner favoriten till slut här, om det är ett par längder fram.

Avdelning 3.

Ranking: A 5-7. B 1-6-9. C 12-11-4. D 3-8.

Här är 7 Fridi ganska klar favorit men har inte vunnit lopp ännu och spår en bit ut så är det vingelrisk och en favorit i fara. Visst ska hon vara betrodd då hon gått bra som tvåa flera gånger men som amatörtränat sto i öppen klass från det här spåret i öppen klass måste hon rankas ner på dåligt spelvärde.

5 Impala Sun har toppspår, är från storstall och lättas i balansen sedan sist så ska kanske vara loppets favorit här.

1 Call Me Goddess är startsnabb och loppets spetsbud så givet att hon är tidig här då han ska kunna försvara sitt innerspår här. Ganska hög procent och vek ner sig sist så kanske lite överstreckad här.

9 Provence Decoy kommer från ett par starter i Sverige mot tuffare motstånd på slutet och gått med skor runt om då. Barfota fram nu, enklare mot och rygg på en startsnabb för ett fint lopp på innerspår nu.

6 Euro S.L. gillade inte den krävande banan sist på norska V75, då han dessutom tävlade i vanlig vagn men nu blir det en bike och förmodligen en fast bana som ska passa bättre. Är inte så startsnabb och vill väl gå i ryggar men borde komma ner bra i banan då han är nedstruken till fina spår fem, så passas till låg procent.

Avdelning 4.

Ranking: A 11. B 2-6. C 8-10-9-5-4. D 1-7-12.

11 Global Enjoy är härdad i betydligt tuffare kunkurrens så givet att han står riktigt bra inne i det här lärlingsloppet där han dessutom fått en bra körsven till loppet. Bakspår men så pass bra att jag rankar honom först ändå.

6 Herr Melin är startsnabb och som nedstruken till perfekta spår fem bakom bilen är det givet att han är ett spetsbud här. Kan leda loppet runt om och tidig men vinner inte så ofta och hög procent så dåligt spelvärde här.

2 Lucia Lane kan öppna bra och har fungerat bra på kort distans tidigare. Man ändrar lite på utrustningen sedan man hade framspår bakom bilen tidigare så tränaren är inne på att hon ska kunna laddas från start nu. Bra spår och klart tilltalande procent här så rankas högt i loppet.

8 Gentiane Evening är bättre än raden, testat på Frankrike-resa med några starter där och får bike på nu för första gången på länge. Gynnad av en invändig strykning och har en bra körsven för loppet så tänkbar storskräll.

Jag försöker att stänga loppet på ganska få streck då många sprider markeringarna frisk i just det här loppet och ska man gardera vidare blir det ganska hårt betrodda som är på tur.

9 Kate River duger i klassen men söker efter formen och jag är inne på att hon är övertsreckad till runt 18% här. Streckar man fler än jag gjprt är hon ändå aktuell på sin höga kapacitet och för en bra kusk här.

10 Molly Avant har sina bästa lopp i ledningen där hon vunnit nästan alla sina vinster och helt fel läge här som hårt betrodd. Visst är det bra form och ska man strecka fler är hon aktuell.

5 Light On Me har ett bra spår och fungerar på sprinterdistans men har varit struken sedan sist så frågetecken för formen här.

Avdelning 5.

Ranking: A 13. B 12-7-2. C 8-6-4-14-11. D 5-10-1-9.

13 Tangen Tone körde in en halv miljon som femåring och höjt sig, så mot enklare motstånd ska hon bara vara bäst. Tangen Tone har visat stigande form i vinter och åkte dit till slut efter offensiv styrning och här är det enklare mot så troligt att hon vinner oavsett upplägg här, då hon helt enkelt är så mycket snabbare än dom där framme.

7 Asakstjerne stod 40 meter bakom 2 Anna Maserati som vann från ledningen 20/1 och den senare galopperade sist och har en hög galopprisk. Nu är det en strykning där framme så givet att det kan bli bra i ledningen för henne nu men hon står som sagt 20 meter sämre till mot ett par tuffa konkurrenter den här gången och ännu tuffare 40 meter bakom. Asakstjerne gjorde bra lopp men kom också igenom bra och borde väl kunnat vara närmre ledaren i det loppet till slut. Enkare hästar än favoriten och båda är överstreckade då dom behöver få det att stämma en del för att vinna.

8 Hafell Bris gick bra som trea i loppet dom nyss nämnda var etta och tvåa i men fick ju rygg i Asakerstjerne in i det sista och kunde inte kliva förbi.

12 Stas Eldi har mest pengar i loppet och möter enklare än hon är van att tävla mot men var en bit efter favoriten från lika start då man möttes 16/12 och ska inte räcka mot henne här heller. Mot övriga kan hon vara bra och skulle favoriten komma bort är hon given utmanare.

Avdelning 6.

Ranking: A 10. B 9-1-8-6. C 4-5-7. D 3-2.

10 Global Evolution är bra men har bara gjort tre starter och bara en i voltstart där det blev galopp så man måste räkna på viss galopprisk här och gardering är på sin plats. Felfri är han kanske bara för bra och jag rankar honom först i loppet men garderar en del här.

1 Wille's Shaman är startsnabb och har bästa spåret så ska kunna hålla spets men kan också få ett bra lopp i rygg på ledaren här, oavsett måste det vara lite högre under 4% som kollektivet spelat honom till här.

Ett av formstallen i vinter på Solvalla är stall Melander som har två hästar till start här och båda räknas tidigt där Örjan kör 6 Oracle Vixi från springspår och den här kanske kan ta ledningen eller rygg på ledaren här och borde ha vettig chans. Stallkamraten 8 Cloud Busting vann sist och visar full form så räknas tidigt trots stängt spår här men i litet fält ska han ha bra chans.

9 Kite Runner fick väl lite fel läge då han vann från spets sist men visar full form med och ska kunna vinna trots bakspår. Har bra speed och ska kunna slå alla här med rätt resa.

Avdelning 7.

Ranking: A 12. B 7-2. C 6-1-5-9-11-4. D 10-3-8.

12 Wall Of Moni är en kanske en blivande kanon som fick ett lopp i dödens i comebacken sist men vann lätt då han är kvar i på tok för låg klass. Nu är det kallt läge och när tränaren kör själv kan det bli fel i det taktiska och även om hästen borde vara överlägsen är jag inne på att jag vill gardera med ett motbud här, då han är runt 80%.

Man får bra betalt på vem som helst bakom en så stor favorit och jag är inne på att stallkamraten 7 Emma Talking måste vara mest intressant här då man sett stall Hamre låta sin andra häst i loppen vinna tidigare mot stora favoriter. Så står det mellan de två till slut så är det inte omöjligt att Frode inte tar avstängning för drivning med storfavoriten. Kuskplus och 4% på en som också verkar vara lite extra för den här låga klassen och man säger inga ändringar så kan bli fortsatt barfota fram här.

6 Heart Of Love är startsnabb och hamnar bra på det men är en åttaårig märr som kanske inte kan stå emot dom bästa här även om det blir spets och skulle man släppa om Emma talking kommer tidigt så kan man få bra lopp i vinnarhålet.

Bra lopp på innerspåret kan också duon 1 Caramel Volo och 2 Sweet Brillanti få och är det den senare som får rygg på ledaren i loppet kan det absolut vara en tänkbar skräll.

2 Sweet Brillani har nog bra form och fin kurva på utvecklingen där man dessutom testar amerikansk vagn för första gången här och han kanske höjer sig och kan göra bra lopp även i spets med den vagnen. Bortlottad sist och kanske kan svara Heart Of Love här, intressant i så fall.

Avdelning 8.

Ranking: A 2. B 3-5. C 11-1-10-12-7-9. D 6-4-8.

2 Jopp sladdade i kön i starten och sjätte ytter en bit, för att sedan avancera snabbt till dödens och höll bra. Nu får man MAD upp som startat året i absolut toppform på sina styrningar och den som verkar vara stark och ha en del fart med, så MAD borde kunna bjuda honom på ett riktigt bra lopp från så mycket bättre utgångsläge den här gången. Bra favorit där kollektivet verkar sprida strecken så tänkbar spik till och med.

1 Makian Degato kan öppna snabbt från start men jag är inne på att han är överstreckad då jag tror att 3 Valnes New Love tar sig förbi i starten, då innerspåret inte är helt enkelt på Solvalla i starten. Valnes galopperade sist i voltstart men öppnade snabbt starten före med bil så han är spetsbudet och har ett lopp till i kroppen då han gick bra efter galopp i förra starten.

5 Tug Of War har fått ett par banjobb inför det här loppet och ska vara väl förberedd i sin comeback här. Alltid intressant när Untersteiners skickar få hästar till Solvalla och bra vinstchanser allt som oftast där jag inte tror att

11 Zazu kommer med två lopp i kroppen och får chansen vid körning. 10 Ziva borde ha vunnit sist men visade sig att hon var sjuk då och då är hon ursäktad. har hon studsat tillbaka efter det snabbt nu så kan hon vara en tänkbar skräll även om hon inte vinner så ofta.

Stora systemet.

 1. 1-2-3-5-6-7-9.
 2. 6 Sandokan
 3. 1-5-6-7-9-11-12.
 4. 2-6-8-11.
 5. 13 Tangen Tone
 6. 1-6-8-9-10.
 7. 7-12.
 8. 2-3-5-11.

6720 rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-2-3-5-6-7-9.
 2. 6 Sandokan
 3. 1-5-6-7-9-12.
 4. 11 Global Enjoy
 5. 13 Tangen Tone
 6. 1-6-8-9-10.
 7. 7-12.
 8. 2 Jopp

360 rader som kostar 90 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se