Speltips: 31 Miljoner JP på V75 Bollnäs 30/7

Häst 23

V75 Bollnäs 30/7

Omgången

31 Miljoner i Jackpot då femmor frös inne under tisdagens extraomgång där Hugo Åbergs Memorial avgjordes på Jägersro. Nu på lördag är det Bollnäs som är värd för V75 och det är en ganska snabb bana där många tycks trivas på underlaget. Upploppet är långt med sina 207 meter men ändå vinner ledaren lite oftare här än i genomsnitt. Inga konstigheter i övrigt, då varken vinklad vinge eller open stretch finns att tillgå här. Omgången innehåller ett par ganska stora favoriter där vi försöker fälla en men spikar omgångens största favorit i avslutningen som ser ut att ha klart högst segerchans under dagen.. Kan vi även hitta ett par kantbollar i övriga lopp ser det ut att kunna bli bra utdelning då det är jackpot-förstärkt omgång med ett par femtonhästarsfält och i övrigt ett par ganska öppna lopp på förhand.

Video-tips & Andelar

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Vi bygger grunden till systemet där, i skrivna tipsen försöker jag få med lite utrustningsändringar vi kan ha missat i videomaterialet mm. På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter TRAVPUNKTSE200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system två gånger, för önskat antal andelar. När det är JP på lördagar öppnas även TRAVPUNKTSE JACKPOT för 500:-/andel.

Lördagens Spikar!

Vi har två riktigt fina spikar i omgången som vi tror har riktigt bra segerchans och i inspelade tipsen har vi 12 Åsrud Vilja som omgångens bästa spik på högt spelvärde i andra avdelningen då hon inte ens är favorit. Klart högst segerchans i omgången ser dock 9 Born To Run ut att ha i avslutande avdelningen inom V75-spelet och det kommer nog att bli han jag spikar på båda systemen till slut, så får ses som omgångens bästa spik, trots hög procent. Kommer då att spela med annan kompletterande spik på det större systemet och är då inne på chansa på att 1 High Line Pellini leder första avdelningen runt om som knapp favorit.

Gå Kort!

På dom två olika systemen spelar jag med en gemensam spik och varvar mot två olika kompletterande spikar. Då kommer jag att försöka gå kort i samma lopp jag har kompletterande spikar i så det handlar om första och andra avdelningen. I kallblodsloppet för ston i andra avdelningen höjer sig ett par hästar rejält i förhållande till kapacitet och det är heltäckt på två markeringar från bakersta fållan trots dubbla tillägg över kort distans. På det ordinarie system väljer jag dock att ta ställning och spika den som visat mest på distansen av dom två medan jag dubblar systemet på det större andelsspelet. I första avdelningen lutar jag åt att det borde räcka med två-tre streck vid gardering men spikar den troliga ledaren på det större systemet.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 8-5. C 6-2-10-4. D 3-7-11-9-12. Här pratar vi om att gå kort i inspelade tipsen och vi spelar med troliga ledaren tillsammans med en kantboll från bra smygläge och tänkbart att spela tvilling med samma hästar då vi tror på rygg på ledaren för tänkbara motbudet. Det kan bli så att jag spelar med ett tredje streck och tar med en häst från chansartat läge men med väldigt hög kapacitet för klassen. 1 High Line Pellini är givna spetsbudet och en bra favorit som kan leda loppet runt om till inte allt för hög procent så det är en tänkbar spets-spik då många verkar sprida strecken rejält här i inledande avdelningen. Häst från formstall, voltstartsexpert från bästa spåret och hästen har sämre placeringar från bakspår där han inte alls kämpar lika bra från som i ledningen. 8 The World Is Mine har ett roligt läge för en skräll som har bra chans att få rygg på ledaren här och det är första motbudet på högt spelvärde. Norskt huvudlag första gången sist och så blir det igen plus barfota runt om nu vilket han inte gått på så ofta men gjort det bra då vid ett par tillfällen. 5 I Can Steel höll ju Westerholm som en av stallets bästa hästar i fjol när han radade upp segerar i lägre klass. Han vann årsdebuten men gick ur form men vann direkt i comebacken sist i överlägsen stil på lång distans så går säkert framåt med loppet och visade form. Nu är det chansartat spår varför vi rankar ner honom som trea men kapacitetmässigt är tillhör han så klart dom bästa här och är tänkbara tredjestrecket här. 6 S.J.’s Tribute drar en hel del streck men fick Örjan bortbytt då han åker över till USA för att köra Hambletonian-försöken och andra fina lopp i helgen på Meadowlands. Givet att den här ska kunna öppna snabbt från bästa springspåret men tror inte den tar sig förbi favoriten och inte heller givet att han ens är snabbast från springspåren så vingelrisk och får ses som överstreckad. 7 Sister Of Mercy är startsnabb från springspår med men tävlar oftast i enklare sällskap så borde inte räcka här. 2 Bästa Nestaär missgynnad av att inte få gå i bike här och kanske är det halvvarvet för långt för honom men ändå tänkbar vid många streck då det kan bli första gången med norskt huvudlag den här gången från klart bra utgångsläge. 10 Feel the Benefit hade det lite tufft mot hårt motstånd oftast i fjol och höjt sig lite i år med en vinters träning till i kroppen. Mats E kör och formen verkar okej då han är behandlad sedan sist så kanske något högre segerchans än procenten antyder här. 4 Oskar Run menar man från stallet är gynnad av volt då han ändå inte startar snabbt med bilstart men spår fyra är chansartat och han vinner inte så ofta så bara en av riktigt många vid bred gardering här.

Avdelning 2.

Ranking: A 12. B 11. C 10-7. D 8-13-3-2-1-9-6-4-6-14-15.

Kallblodslopp över kort distans för enbart ston och vi nämner loppet bland både Lördagens Spikar och Gå Kort. Två hästar eller ta ställning för spik är alternativen då loppet är oerhört skiktat och det finns ett par hästar till i fältet som drar en del streck men där tränaren ligger riktigt lågt på 10 Grude Tilla som startar från mellanfållan. Hon ska inte kunna slå dom två bästa här menar Westholm och tror tränare och kusk det så får man ta det på allvar så klart överstreckad till 16%. 7 Vännfors Stjärna är loppets spetsbud från springspår med Erik A upp så givet att den här kommer till ledningen tidigt men har vikit ner sig mot enklare hästar och får svårt att hålla över det ganska långa upploppet här. Hon är betydligt långsammare än värsta konkurrenterna och 13% är väldigt mycket på häst som måste rekordsänka rejält för att duga. Visst kan det gå men då krävs det galopper eller rejält med trafikproblem för båda betrodda där bak och att båda ska komma bort är så klart osannolikt. 12 Åsrud Vilja är den med mest meriter i loppet efter att ha vunnit på 21-tid redan 2016 och sedan gjort väldigt många tider under 1.23 i många år som är farter ingen annan ännu levererat i loppet. Hon har matchats mot dom bästa hingstarna och valackerna under större delen av sin karriär och gjort det bra då hon tjänat nästan fyra miljoner. Man låter ruggigt uppåt inför starten och har höga tankar om väntad prestation här så man måste bara ta det på allvar då hon är nästan hälften så mycket streckad som loppets favorit. Här är det nedväxling i vagn men det blir så likt en bike man får ha i voltstart med någon form av hybridvagn så drar inte allt för stora växlar på att man blir av med den amerikanska vagnen här. 11 Stjärnblomster går många på efter en rejäl höjning senaste året och även hon har fått tävla en del mot eliten sedan hon tjänat allt mer pengar. Hon har dock inga större meriter på kortare distanser än medel och kommer så klart kunna rekordsänka en del här men faktum är att hon inte gått under 1.23,0 i lopp och nu möter hon en som gjort det väldigt många gånger och tillochmed 1.20-tider så det är helt annan uppgift än hon är van vid här. Visst har värsta motbudet inte varit så jämn och stabil i år och i fjol som hon brukar så många spekulerar i att form kan slå klass här men inte lika säker. Väljer ändå låsa med båda på ett av systemen även om jag ser Klart spelvärde i att gå mot favoriten här.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 6-10-3-11. C 2-4-8. D 9-1-7. Gulddivisionen över kort distans och här är tränaren bakom loppets stora favorit 3 Sister Sledge inte alls inne på att det ska vara toppform nu då hon varit struken i våras och gör comeback den här starten. Nära 50% då man ligger lågt och hon dessutom inte startat något mot äldre eliten så att bara kräva seger i Gulddivisionen varannan gång som kollektivet gör är att begära för mycket. Hon är bra nog i grunden att vinna från fint utgångsläge men bara en av flera här och rankas ner på dåligt spelvärde. 5 Inti Boko gillar jag och han är startsnabb från ett av dom bästa spåren så borde han hamna riktigt bra på det och skulle man komma hela vägen till ledningen är loppet kanske bara över. Jag tror han kan slå tänkbara ledaren i 2 Disco Volante från dödens med. Disco söker efter formen och är bara aktuell vid väldigt många streck den här gången. Inti Boko hade kanske kunnat vara ett spikförslag om han inte varit så osäker i travet som han är och kanske blir det galopp och bredare gardering är att föredra. Stallkamraten 10 Seismic Wave är upp och ner i formen men gjorde det bra i dödens på Inti Boko sist då båda var före Hail Mary i loppet. Att gå utvändigt ledaren i 07 tempo efter 500 meter och 09-tempo på varvet och ändå hålla så bra som han gjorde över full distans tyder på att formen är i stigande nu. 6 Snowstorm Hanover är stallkamrat till favoriten och kommer med lopp i kroppen efter comeback sist och är nog inte mycket sämre än favoriten här. Chansartat läge däremot med spår något snäpp för långt ut bakom vingen men på tok för lågt streckad då han tände till i nya regin som han nu redan varit i ett år redan. 11 Global Adventure är väldigt lågt streckad i förhållande till kapacitet och det är inte den värsta Gulddivisionen så vi räknar med bra chans trots spåret. Väldigt spurtstark och tål att gå i spåren så lär kunna svara för en vass långspurt om det blir det minsta tryck på loppet där framme kan han hinna fram. 4 Zaccaria Bar var man så klart inte helt nöjda med uppträdandet för sist då han var hetsig och man provar nu att ta bort det helstängda huvudlaget och kör med öppet den här gången. faller det väl är det häst med kapacitet som duger och här är det ju perfek startspår för bra lopp. 8 Diamanten fick det serverat sist och borde väl avgjort loppet enklare om han skulle fått fullt godkänt men seger är seger och han kommer med form. Nu är läget väldigt chansartat så vi väljer att spela utan honom den här gången då det finns roligare skrällbud i loppet. Skulle det bli strykningar invändigt är det inte omöjligt att han ramlar med på någon kupong då han är startsnabb och håller fortsatt godkänd form.

Avdelning 4.

Ranking: A 6. B 7-5-3-1. C 12-8-2-11. D 4-9-10. Silverdivisionen över den korta distansen och då kan man tänka sig att ledningen borde vara guld värd speciellt som favoriten 1 Readly Lavec vunnit alla sina segrar från ledningen. Han är startsnabb och vann debuten i klassen sist från ledningen men inte så startsnabba mot den gången som nu och jag är inte alls säker på att han håller upp innerspåret här även om det är klart okej på Bollnäs. Att man tvingas köra med bakskor nu gör kanske något tillsammans med att han är klar för finalen som blir nästa lopp för honom. 3 Dark Roadster är nog lite rappare ut bakom bilen och är det jämnt brukar det vara bra att komma en bit utifrån och här vill man till spets så det kan bli rejäl körning mellan dom två mest betrodda. Tror den här kan ta sig förbi men ser det inte riktigt som en V75-vinnare men då det är spets-chans och lite enklare lopp för klassen kan det gå men det kan också bli utdragen körning. När två träter vinner en tredje brukar det ju heta men vi gör då inte som många andra som tror sig kunna lista ut vilken den tredje är utan vi spelar med flera olika alternativ och streckar ett gäng bakom. Den som ligger närmast till hands bakom är ändå 6 Morotai Degato som både kan öppna ganska bra och avsluta snabbt. Här verkar det som man siktat lite hit då man sparat hovar för att kunna köra barfota runt om den här gången och det låter allmänt uppåt. Han mötte ett franskt monster vid montéstarten under Elitloppshelgen men vann sina andra två starter i disciplinen och vissa hästar tänder till på starter i monté då dom sedan kommer tillbaka till sulkylopp. Tycker att han står bra till här och är förstahästen på högt spelvärde här. 7 Gooner gör det nästan alltid bra och nu har stallet full form. Han är både hyggligt startsnabb och har en stark långspurt att tillgå så hittar man bara ner i banan från chansartat läge ska han kunna slå det här fältet.
12 Dwayne Zet var ute i både försök och final av Sweden Cup och ner i klass sedan. Men två lopp samma dag kanske satt i benen näst sist och gången efter var han bra igen i lättare gäng. Topphäst för klassen så det kan faktiskt gå trots sämsta läget. 5 Digital Summit har gjort få starter senaste två säsongerna och är han tillbaka i gammalt gott slag med ett kvallopp och ett lopp i kroppen så går ingen säker här. Toppspår och kanske är det hästen med högst kapacitet i fältet. Anmäld första gången barfota runt om sedan 2019. 8 Zanzibar Wise As är bra men svårt läge och man vill nog ha något lopp till i kroppen innan man tror på full form här. Hon har gjort riktigt bra lopp tidigare i Sverige och även starka insatser på Vincennes men varit skadedrabbad. Skulle formen vara bra redan nu kan hon absolut vinna då det inte är den värsta Silver den här gången och biken åker på för första gången på länge nu. 2 Tale of Jackshar man haft problem med fodret för och man har fått kasta flera ton hö så nya grejer nu. Har det förra varit dåligt kan det ju kanske till och med höja honom som vi såg hos många hästar för Stenströmer förra helgen där man också varnade för höbyte efter att fått slänga mycket dåligt. Fint läge, startsnabb och lättplacerad häst som kan få ett bra lopp. 11 Global Bookmaker vinner inte så ofta men visat lite smygform på slutet och får kuskplus mot sist så kanske inte helt borta trots spåret.

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 6-8-5. C 11-12-3-10. D 9-1. Lägsta klassen med Klass 2 över lång distans med bilstart och visst ser det upplagt ut för favoriten efter strykning av den tidigare mest betrodda. Sådan strykning gör också att favoriten kommer stiga på strecken och vi är inne på att gardera även om vi förstår att segerchansen är hög för 2 Real Scotch. Växer i ledningen så viktigt för honom att komma dit men det finns ett par som lär laddas en bit ut i banan så inte alls givet att det blir så enkelt som många tycks tro här. Han har väldigt bra statistik i spets men desto sämre bakom hästar då Svante också är inne på att han inte alls tar i som ska i ryggar så väldigt sårbar om han skulle bli överflyglad. Första gången i bike gör ändå att jag håller honom som knapp spetsfavorit men jag garderar tidigt här då det lite blir här pengarna fördelas redan, då jag tror på hög segerchans för en stor favorit i avslutningen. 6 Laredo Boko vill man ju sikta mot Derbyt med och han fick tufft lopp sist med att gå först i tredjespår så tycker inte alls han gjorde bort sig även om krafterna ebbade ut till slut den gången. Nu blir det tätare starter som Berghs hästar kan tända till på ibland om det varit passande träningsupplägg inför det. Går från delad favorit förra veckan till under 9% den här veckan mot ungefär samma motstånd. Nedstruken till perfekta bricka fem och hittar han ner i bra slagläge kan han absolut vinna loppet och är jättetidig. 8 Mercenary växlas upp till bike nu mot sist och är behandlad ett par gånger sedan senaste starten så stämmer aktionen lite bättre än på slutet kan den här öppna bra och utmanar favoriten i spetsstriden. Nedstruken två spår och med amerikansk vagn kan han överraska i startrusningen och stallet har haft bra form över lag på slutet och här kollar många på bricka 8 och bläddrar vidare utan att kanske tänka på två strykningar så här kan visst spelvärde finnas. 5 Kash Keeper ska gå i bike för första gången från perfekt spår och visade form och styrka sist så här är nog formen bra och då blir det intressant med amerikansk vagn så klart. Han kan öppna bra och får han bättre effekt av biken i startsnabbheten än favoriten så är det inte omöjligt att den här kommer till spets. 11 Declan kommer från formstallet Wäjersten och ska gå halvstängt huvudlag den här gången och givet att han är en av dom som gynnas av strykningarna när han lottats till bakspår. 12 Likeaboss är under en procent och så klart med gynnad av strykningarna och den här lär inte göra bort sig i lägsta klassen då han gjort det bra i 60tkr-lopp på Solvalla. 3 Narraganset är en fin spurtare som höjt sig sedan man började rycka skorna och kommer med bra form hit, tänkbar.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B: 3-14 C 15-13-1-11-7. D 9-3-10-4-2-5-8-12. Ett försök i Diamantstoet över medeldistans med fullt fält och femton hästar utspridda på tre startfållor. Vi har sett gång efter annan att man rinner undan från startfållan under sommaren även om det är bra hästar som startar en bit bakom och vi rankar ett par från grunddistansen först här. 6 Faeza Zet är en vettig favorit och jag rankar henne som ensam A-häst här men tycker att det är ganska öppet bakom. Var betrodd i sitt kval till Stochampionatet sist där hon från uselt spår inte kunde nå topp-två. Då gick hon i bike och barfota runt om, båda för första gången men nu blir hon av med den amerikanska vagnen då det är volt men fortsatt barfota. Hon har bra chans att komma till ledningen här och ska kunna leda loppet runt om. Men det är ston och dom kan vara upp och ner i prestationerna mer och i den här typen av stolopp händer ofta oväntade saker och jag brukar vilja gardera den typen av lopp. 3 Global Boostblir vårt andrastreck i loppet då hon borde kunna öppna bra från fint spår så kanske kan komma ner på innerpåsret, hon bör hur som helst hamna bra till där framme. Hon har gjort det bra i liknande lopp där ändå bra hästar från tilläggsfållan varit nära henne tidigt i loppet men hon ändå gått bra mot dom. För lågt streckad här och kul skrällbud så tidig på högt spelvärde här. 14 Impala Am vann ett lopp med i princip samma proposition för fyra starter sedan i bra stil och sedan har hon varit fyra i en Diamantstofinal och även fyra i både försök och final av Stosprintern. I det unghästloppet lottades hon till bricka 8 bakom bilen och fick även det spåret i finalen så klart bra insatser. Ensam på springspår på tilläggsfållan och inte värre lopp än det hon vann i maj så när hon förmodligen gått framåt med loppen efter det i kroppen borde hon ha väldigt hög segerchans. 13 Madame Af Djupmyra kanske fått lite för mycket streck den här gången då hon verkar ha slitna hovar och ska med skor bak och dessutom fått ett femtespår i volten här. Vingelläge men bra nog att duga och vid många streck ska hon med. Lite överstreckad är nog även 1 Bird Lane men hon kan få fint lopp i rygg på ledaren eller som trea invändigt och även hon är tänkbar vid många. 11 Iceland Radio är spurtstark och från fint utgångsläge med spår tre på tilläggsfållan så det är lite intressant med ny kusk här. 7 BeAWinner har ett springspår här och prickar man från start ska hon kunna komma bra på det direkt här. Hon kommer från kval till Stochampionatet där hon fick bakspår och inte kunde ta något och är bättre än raden så med ettan högst upp borde man väl vara angelägen om bra placering här.

Avdelning 7.

Ranking: A 9. B 5. C 10-7 D 2-11-3-12-1-6-4-8. Bronsdivisionen över 2140 meter autostart och jag tror favoriten bara är bäst trots bakspår och spelar med honom som spik. 9 Born To Run är den tillsammans med Suedi AMG som Gocciadoro sa tidigt i våras blir dom två som kommer att klättra snabbt till högsta klassen i Skandinavien och det har ju börjat bra för båda i sommar. Den här är ju kvar i för låg klass fortfarande och lär ju inte ha några som helst problem i Silverdivisionen heller. Han ska bara gå runt dom här då det inte blev tuffaste Brons i övrigt och jag spikar trots bakspår och hög procent. Man har ju sett när Gocciadoro tror gott om sina hästar att han sällan lämnar något åt slumpen och det lär bli offensivt upplägg tidigt om det skulle tas upp där framme. 5 Hombre D. kan öppna bra och har perfekt utgångsläge här då man kanske ska köra i bike den här gången. Det blir i så fall andra gången man kör i amerikansk vagn och det kan bli rycktussar för första gången så bra maxningar här tillsammans med barfota runt om. Skulle man komma till ledningen blir det här hästen för övriga att slå. 10 Strong Heartbeat brukar alltid tillhöra favoriterna och stångats måt många som sprunigt genom klassen men fortfarande kvar i Brons så står så klart bra inne i loppet. Visst blir favoriten tuff att rå på men skulle han komma bort så är den här jättetidig till väldigt spelvärd procent. 11 Sidney Celeberser vi som överstreckad som klar andrahandare då det är bakspår och kuskminus den här gången. Visst går hon säkert framåt med ett lopp i kroppen och fäller säkert många här men det finns roligare streck om man vill gardera här. 7 No Doubt är startsnabb och även om han fick snabba pengar och är ny i klassen kan han hävda sig bra om man skulle komma hela vägen till spets här. Garderar man loppet är han intressant. 2 Musett af Djupmyra är väldigt startsnabb men tror inte hon räcker här men man vet ju inte om man kanske vill prova i spets igen om man kan svara 5 och 7 här men inte givet. Bäst segerchans som man släpper till en bra och får lopp i rygg på ledaren. Dessutom bakskor på nu så man kanske släpper över medeldistans.

Stora systemet

 1. 1-5-8.
 2. 12 Åsrud Vilja
 3. 3-5-6-10-11.
 4. 1-3-5-6-7-8-12.
 5. 2-3-5-6-8-11-12.
 6. 3-6-14-15.
 7. 9 Born To Run

2940 Rader som kostar 1470 kronor.

Lilla systemet

 1. 1 High Line Pellini
 2. 12 Åsrud Vilja
 3. 3-5-6-10-11.
 4. 1-3-5-6.
 5. 2 Real Scotch
 6. 3-6-14.
 7. 9 Born To Run

60 Rader som kostar 30 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se