Speltips: 3,1 Miljoner JP på GS75 23/4

GS75-Omgången.

Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet på tillsammanssidan. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben.

Jackpot på 3,1 miljoner när Årjäng är värd för söndagens omgång. Årjängstravet har ett lite längre upplopp med sina 205 meter men är däremot lite smalare än genomsnittet så lite mindre plats från dom snävare spåren i voltstart att vänta. Ingen vinklad vinge eller open-stretch. Spår ett i volt är bäst, liksom spår fem bakom bilen, så inga konstigheter här. Den lite smalare banan gör att springspåren får mindre plats och det återspeglas i vinststatistiken där springspåren bli lidande. Spår ett är klart bäst här i volt och när det är auto är det klar fördel 5 och 4 följda en bit efter av 6 så precis bakom bilen och en bit ut är fördelaktigt.

Statistik och Spelteori.

I övrigt så kan man kryssa i att enbart delta i sjurättspoolen på GS75 och får då 2,5x utdelningen vid alla rätt men då avsäger sig utdelning på sexor och femmor. Vid jackpot fördelas JP-pengarna i alla tre poolerna så vid just jackpot ska man spela i alla pooler. Är man ensam på GS75 får man bonusvinst på 10 miljoner vilket är rejält mycket mer än vad det brukar ligga i sjurättspoolen och man får då inte x 2,5 även om man kryssat för att enbart spela där men det överskrider ändå med råge vad man hade fått med det upplägget, så fortsatt kul krydda. Den bonusen gick faktiskt ut för två veckor sedan.

Bästa Spiken!

Inte riktigt landat i spikarna ännu men tycker att 9 Baias i tredje avdelningen ska vara bättre än favoriten och strecken kommer väl närma sig varandra till slut. Där två sticker ut kan det vara bra att ta ställning och spika.

Gå Kort!

I sjätte avdelningen har svårt att se det gå utanför de tre mest betrodda där två gör sina årsdebuter medan 12 Frodo S. har ett lopp i kroppen så lutar åt att chansspika trots bakspår på tillägg alternativt spela med ett lås där man tar bort en av de som drar en del streck av de tre bästa här.

Avdelning 1.

Snabblopp i ganska hög klass och flera fina hästar i tiohästarsfält.

2 Vitro Diablo är favorit är för stor favorit för är väl inte helt givet att han spetsar men sitter han ledningen kan han vinna. Rankar ner på dåligt spelvärde.

4 Full of Muscles är med startsnabb med speed från Canadensiska banor och ett lopp i kroppen inför det här. Han mötte bra fyraåringar i comebacken och fick dödens så klart bra insats som trea på barfota och bike direkt. Kort distans är säkert bättre för honom och Henriksens hästar har ju kunnat rusa på i vår så den här kanske bara bombar till ledningen och spårar loppet hela vägen. Tänkbar spik då jag tror han kan ta favoriten från dödens med.

Tryck på loppet och bakspårshästarna kommer in i matchen där både 9 Dats So Cool och

10 Infinitus kan hitta igenom i startsnabba ryggar. Långt upplopp så krigar de betrodda där framme är det kanske de två senare nämnda som gör upp om segern till slut. Absolut toppform och bike på för Infinitus vilket han bara gått i vid något tidigare tillfälle då han vunnit. Nu blir det dessutom i kombination med barfota runt om och han ska rankas tidigt här. 1-2-2 i sin nya regi är höjning. Dats So Cool har fortsatt Jepson upp som är champion på banan och sist var det första barfota runt om på länge i invändigt lopp mot stenhårt motstånd. Ner i klass och barfotan har han bra statistik på förra sommaren.

Avdelning 2.

Stolopp för ungdomar med hästar i väldigt låg klass och det krävs väl några streck här då det ser ovisst ut.

6 Princess Ellen är väldigt startsnabb från helt ok spår lär hon spetsa och kanske leder hon runt om men segerchans även från rygg ledaren så klart. Goggles på nu som hon testade sist och här är det kanske läge att köra i spets mot lämpligt motstånd. Tänkbar chansspik om man behöver spara streck i öppet lopp.

3 Arizona Face är loppets knappa favorit från toppstall där körsvennen inlett året riktigt starkt. Hon ska ha med hästen i mål också och den här har inte vunnit lopp i karriären så favorit i fara då man inte maxar något i balans och vagn här.

2 Janita Honey Love är lika nästan lika hårt streckad som favoriten och här finns väl lite frågetecken för formen då hon fått vila och sedan tränat lätt. Väntat på barfotasäsongen då hon tänder till på det så klart plus med skoryck här på jämn och säker häst från stall som haft fin vår-form. Stallkamraten 10 Kemas Lady är med gynnad av barfotan och den här låter det som att man vet att det ska bli bra insats direkt så lite besvikna på läget så klart. Gustav Johansson upp är riktigt bra i sammanhanget och procenten är låg så tidig.

5 Broccoli Bell blir det maxning på med första gången kombinationen bike och barfota runt om. Har bara vunnit ett breddlopp tidigare men på läget och maxningar är det intressant till låg procent.

8 Vikens Ale har höjt sig rejält på barfotan runt om i senaste två starterna och vann 40 tkr-lopp sist vilket inte många andra i fältet gjort. Spetsade från innerspåret på Halmstad sist så är startsnabb och kan få bra position trots spår långt ut men kan också hamna på vingel så klart.

9 Winning Dream 6% vann 40 tkr-lopp på Solvalla näst sist men mötte för hårt motstånd sist så i rätt klass nu även om hon kanske vill ha 2640 kan det gå.

1 Astrid L.Cheri är startsnabb och får bra lopp så kan man hitta rygg på ledaren ska man kunna överraska lite på hemmaplan där hon vunnit tidigare. Ensam om att ha vunnit fyra lopp där flera i loppet haft svårt att sätta nosen först.

11 Stommens Lisa första barfota runt om någonsin men inte vunnit lopp ännu så blir nog tufft härifrån.

Avdelning 3.

Kallblodslopp i väldigt låg klass med nio hästar utspridda på fyra startfållor där jag tror den med bäst meriter där bak är vassast men vet inte om jag vågar spika.

9 Baias är bara hälften så mycket streckad som favoriten men jag tror det är en bättre häst. Han har i alla fall visat mer än favoriten hittills och kommer med ett lopp i koppen.

4 Rams Bror har inlett karrirären bra med tre segrar på åtta starter och kanske kan han köras fram och få ta över ledningen relativt tidigt. Det är dock andraspår i volten och även om körsvennen är rutinerad så vinner han mycket sällan storfavoriter att leverera med. Visst gick den här dryga 27 sista varvet i förra starten och rekordsänkte rejält men min idé sprang 26-27-tider full väg redan förra sommaren och är kanske bara. Intressant om barfotan faller väl ut den här gången.

8 Voje Linn drar en del streck men är sto på dubbla tillägg som inte vunnit lopp ännu och är överstreckad på de tidiga systemen.

Avdelning 4.

Kortlopp i med ganska bra hästar för klassen och svårt då kanske bästa hästen startar utvändigt om flera vassa konkurrenter som alla ska med bike.

6 Roc Star Joli har man dock inte bestämt vad det blir för vagn men stort plus med barfota runt om som han vann 4/9 med den balansen i fjol. Värsta motbudet och favoriten 5 Dats Pepito har bara 4/34 totalt så lite konstigt att den är nästan dubbelt så hårt streckad som min förstahäst här. Visst har även han höjt sig på barfotabalans på slutet och får nu bike på som han har gått bra i. Var ute på V75 som han var nära att vara ännu längre fram i och ner lite i klass nu. Roc Star är dock väldigt snabb bakom bilen så tar sig nog förbi alla invändiga och blir hästen att slå här.

Avdelning 5.

Dubbelcupen försök med 50 tkr i förstapris är kvällens största lopp och efter en tidig strykning kommer 13 kallblod till start, utspridda på tre olika startfållor.

13 Buska Blyg går bra tider i hårda gäng mest hela tiden men här finns flera som kan springa lika fort och har försprång så favorit i fara. Höjer sig med barfotan på slutet men det kan bli tufft.

1 Tor N.O. har långt försprång mot favoriten och går snabba tider för sin prissumma så står bra inne i loppet och i spets eller rygg på ledaren tror tränaren han kan 25 blankt.

9 Kaptein Kuling gick 1.24,7 på full distans redan över ett år sedan och visat form med seger på 24-tid sist och flera bra insatser innan det. Står bäst inne på mellanfållan och hade nog matchat favoriten även om de står lika start. Svårkörd och hänger på töm men hög kapacitet.

11 Rolf Martin vann första gången på länge sist men det var konstigt lopp och tuffare mot den här gången. Han är 12 år men inte helt borta ändå även om jag ser honom som klart överstreckad nu.

6 Direktör Ribe är startsnabb så för Ulf kan det bli spets från springspår och var uppanmäld sist för att få ett lopp i kroppen. Nu kan det bli barfota runt och framför allt rycktussar för första gången.

Avdelning 6.

Aprilstayern över 2640 meter med ett tillägg och de på grunddistansen borde få svårt att hålla undan för ett par betydligt mer rutinerade hästar där bak.

12 Frodo S. är bästa hästen då han härdats med tio raka starter på V75 där han vann ett par av dom starterna. På 13 starter i Sverige med mindre än 100 tkr i förstapris så har han vunnit sju och varit tvåa i tre så när han går ner i lite enklare lopp vinner han väldigt ofta. Ett lopp i kroppen nu och rejäl höjning på Goops stallform sista veckan så given förstahäst trots bakspår på tillägg.

6 Reddington är klar favorit på tidiga spelen men gör årsdebut och har inte alls samma vassa segerstatistik som min förstahäst här. Gillar den här med och nu har han en vinterträning för Bergh så kan vara rejält förbättrad men frågetecken för formen.

10 Great Vinner är också han V75-meriterad men årsdebut även för honom och det är vingelläge från det yttersta springspåret här.

Avdelning 7.

Kortlopp med omgångens största favorit och det är givet att försöka fälla.

4 Global Billboard är för stor favorit även om han är startsnabb och har perfekt utgångsläge men han har också gärna blivit tvåa som hårt betrodd vid flera tillfällen tidigare. 7 andraplatser och bara tre segrar på 24 starter där han startat i ett 50 tkr-lopp annars bara mindre lopp gör att det är oroväckande på en som är spelad till över 70%.

1 Harry Dynamit är intressant då han kommer från seger på första skorycket på länge. Nu är det dessutom aviserat första gången i bike i 33:e starten. Tränare med vass statistik i år och absolut toppform. Några starter i nya regin och nu blir det norskt huvudlag med.

6 Ceboruco är väldigt startsnabb och kan ta ledningen här och inte givet att favoriten är första framme för att överta.

5 Bunch of Budgies är intressant från toppläge för Goop där i princip alla i stallet visat uppåtform senaste veckan. Optimalt för honom med bike och barfota fram.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 18:30.

Avd.1: 4.

Avd.2: 6.

Avd.3: 9.

Avd.4: 6.

Avd.5: 1-6-9-13.

Avd.6: 12.

Avd.7: 1-4-5.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se