Speltips: 27 Miljoner i Jackpot På V86-Express 9/11

Åby Stora

27 Miljoner i V86-Jackpot på Åby & Solvalla 9/11

V86-Omgången.

Hela 27 Miljoner i Jackpot den här veckan, så extra stor JP då sexor frös inne för två veckor sedan och JP-förstärkte förra veckans omgång där ingen hittade alla rätt. Megajackpot blir det då, när två veckors JP-pengar rullar vidare. Riktigt intressant omgång den här onsdgaen med andra ord och Åby har ett par lite annorlunda propositioner med bland annat ett kallblodslopp med 14 startande och ett lopp med tre startfållor i inledningen. Även ett stayerlopp för endast ston i sjunde avdelningen är klart annorlunda propp. Så inte samma hästar som möter samma hästar den här veckan och det ser ut att vara en svår omgång som kan ge riktigt bra betalt.

V86-Express har som vanligt nu ett spelstopp 20:30 och avgörs den här onsdagen på banorn Åby och Solvalla. Solvalla är en medelbana i dom flesta avseenden medan Åby har lite kortare upplopp som kompenseras av sitt dubbla open stretch. Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

Sjunde avdelningen är ett stayerlopp för enbart ston fördelade på tre startfållor där dom längst bak är gynnade av att det bara blev elva startande där det annars är öppet för femton hästar. Det gör att det är stor skillnad i hur många dom bästa behöver runda här och klart högst segerchans för favoriten 11 EenymeenyminymoeDK där bak och det är min givna spik. Jag gillar ju i övrigt att gå på bästa hästen längst bak i den här typen av lopp då ju längre distans desto mer avgörande är det att bara vara bäst och mindre tur spelar in om man kommer upp över 2700 meter i loppen. Detta är en riktig vinnartyp när hon rår på motståndet och var femma i Sto-EM i augusti bakom Honey Mearas, Sayonara, Sueidi AMG och Kali Smart, så utan sådant motstånd ska hon bara vara bäst här. Väl medveten om att Flemming inte vet om distansen är hennes bästa så spikar jag då jag bedömer henne som bättre än motståndet hon ställs mot i kväll även om distansen inte skulle passa fullt ut.

Gå Kort!

I andra avdelningen kommer omgångens största favorit ut och det blir för hårt streckat på 6 Aragorn As som så klart har hög segerchans men jag väljer att gardera honom till den här höga procenten. Spelar men lås på två hästar på matematiskt system men tar kanske med ytterligare ett par c-hästar på reducerat spel, vilka två ytterligare hästar ser ni vid avdelning två.

2 Zeolit är spetsbudet i loppet och har ett lopp i kroppen för sulky efter att han mött dom bästa i sverige i monté innan det. Offensivt sist på något tung bana och ursäktad att han blev trött sista biten men höll bra som tvåa. Bättre förutsättningar nu med barfota runt och amerikansk vagn på så jag låser med honom då han kan leda loppet runt om.

Avdelning 1.

Ranking: A 10. B 12-3-9-2. C 11-6-1-4. D 8-7.

OBS tidiga favoriten 13 Upstate Face STRUKEN!

12 Husse Boko får tuff uppgift med extra tillägg här men är bra och nu när värsta konkurrenten är struken är han kanske bara bäst här. Loppet lockade inte fullt fält och efter två strykningar ser det ut att vara bra uppgift. Dock var det inget formintryck på topp sist så vissa frågetecken finns så klart men han han radade upp fina insatser förra hösten från dryga tillägg och tar man ut honom igen får man ju anta att han är bättre än sist. Garderingen är dock given och en som kan vara långt före på ‘kör’ är 10 Red Shankly R.S. som har springspår på mellanfålla. Barfota som vanligt men kan vara gynnad av körspö i sin första Sverige-start enligt tränaren. Ska var bättre den här gången och med bra kuskplus är han tidig. När det finns frågetecken för formen på Husse väljer jag att ranka den här först i stället väl medveten om att Husse Boko är en bättre häst.

På grunddistansen har 2 Ivory AM fått väldigt mycket streck efter att tidigare favoriten strukits och hon får en del som förstareserv på lappar som spikat Upstate Face så väldigt överstreckad här. Bara en av många då hon får ett bra lopp där framme vågar jag inte plocka bort henne men rankar ner på dåligt spelvärde. 3 Västerbo Tramp är nog ungefär lika bra där framme och får med ett fint lopp där framme så ska räknas från antingen spets eller rygg på ledaren. 9 Shapes vinner inte så ofta men är härdad på V75 och gör sällan helt dåliga insatser så när efter ett par strykningar räknas även den här med chans. Mer plats i volten nu och tränas i formstall så kan skrälla här.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 2. C 5-4-8. D 3-10-9-7.

6 Aragorn As blir väldigt stor favorit, omgångens största till runt 72% och det är för mycket då han inte är helt att lita på. Jag gillar hästen, litet fält och Nurmos-tränat på hemmaplan med Magnus A upp och nedstruken till femtespåret men han blir för hårt spelad. Hög segerchans men läge att gardera för att sikta på riktigt stora pengar och fäller man den här favoriten blir utväxlingen bra framöver.

5 Reven Dejavu drar mycket streck bakom men haft svårt att räcka när det är lite tuffare motstånd men nu när det är litet fält har han så klart chans om favoriten kommer bort. Han har dock mött 2 Zeolit och varit mindre spelad än den och Zeolit är nog en bättre häst tack vare sin vassa startsnabbhet. Här kan det bli spets och leda loppet runt om när han dessutom får på biken fit. Matchad mot Monté-SM tidigare i höst och har ett lopp i kroppen för sulky nu och kan absolut tända till lite extra efter lite ändrade upplägg. Nu är han nedstruken till innerspåret men det spelar nog inte så stor roll borde vara snabbast ut ändå. Kommer favoriten med kraftigt angrepp tidigt kanske man kan släppa och köra i rygg på ledaren då lucka borde kunna komma i så litet startfält.

4 Harley K. är tänkbar skräll som får bike på första gången på länge nu och startar från bra spår. Goops stall har bra form och hästen är bra i grunden.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 4-2-11. C 5-12-2-1-6-8-7-10. D 13-14-9.

Här spelar jag med spik för den jag tror kan rekordsänka på stigande form i 3 Förlands Pet som får rejält kuskplus och har bra spår är framme. Han växer som spikbud då det är felstreckat på den närmast bakom i 11 Bol Igel där tränaren är tydlig med att den inte är bättre chans än deras andra chans i 2 Sogns Basse och den här betydligt mindre streckad. 4 Pave Tore är också bra där framme men spår fyra i volt är sämst och med körsvenn som inte r så van vid svenskt volt-system så borde det bli svårt. Tappar man inte för mycket i starten räknas den också. 5 Haugestad Duft hade man bytt bett och huvudlag på sist och var uppåt då men spår fem i volten sänker chanserna.

Avdelning 4.

Ranking: A 5. B 3-4. C 6-8. D 2-1.

Bra läge på flera betrodda här och dom höjer sig men favoriten 4 Longgone River har blivit för hårt streckad och är inte mycket bättre än 5 Excusez Moi och 3 Madagascar här. Litet fält och treåringar där alla lär få chansen så inte otänkbart att strecka alla även om en trio höjer sig något. Excusez Moi får Magnus A upp som kört honom en gång tidigare och det var vid seger då han gick första gången i amerikansk vagn. Nurmos-tränat från toppspår får nog räknas först här. Madagskar har haft en del sämre lägen i fält med fler hästar och får nu riktigt bra utgångsläge så måste tas på allvar då det blir första gången i bike från framspår. Varot två två gånger i rad i amerikansk vagn från bakspår på slutet, den kan ju ge lite extra till startsnabbheten och ge ett bra läge här.

8 My Honky Tonk Man är gynnad av strykning och ytterligare mindre fält. 6 Jarel Boko åker Goop långt med och hästen kommer i full form. Gick första i bike sist vid seger så klart bra med fortsatt maxning i vagn-infon här. 2 Brightside är också bra i bike så från fint spår är även han tänkbar skräll. 1 Jack E.E. ska gå första gången barfota runt om och har fungerat bra på barfota bak tidigare, det blir andra försöket i amerikansk vagn för honom och därmed första gången i den från framspår. Kan få bra smygresa här.

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 3. C 8-12-5-9. D 6-10-4-11-7-1.

2 Candlewick slog bland andra Con Crowe från spets tidigt i somras, där hon bara gick undan med flera längder trots att Con Crowe hade fått ett riktigt bra lopp den gången. Candlewick öppnade riktigt snabbt från innerspåret på Jägersro den starten så ska nog kunna öppna bra här. Nu har hon ett lopp i kroppen efter uppehåll där hon var bra som tvåa på distansen trots bakspår och borde vara bättre med loppet i kroppen.

3 Laban Lagö är också startsnabb så det kan bli körning mellan favoritduon men skulle dom komma överens om att en kör i spets och en rygg på ledaren är det väl dom två det står mellan. Dom höjer sig lite här mot övriga men tänkbart att det blir strid om ledningen mellan dom så kanske läge att spela med ytterligare någon. Flera får ju chansen om det blir tryck på loppet.

8 Flap Setting kan öppna väldigt snabbt om man laddar och nu blir det andra gången i amerikansk vagn så skulle man skicka lite från start och komma ner bakom favoritduon där det kan bli körning mellan dom borde man kunna få bra lopp. Så tänker att han ska kunna streckas trots dåligt spår då uttalande om att allt föll på plats sist efter att ha varit lite upp och ner i humöret tidigare. Har man hittat rätt på honom har han nog en del pengar att tjäna och därmed kvar i för låg klass.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 3-7-8. C 2-10-9-4-12-11. D 1-6.

Treåringslopp för ston och en väldigt stor favorit i 3 Global Delight från firma Redén/Khilström från toppspår och kommer från semifinal i Breeders’ så givet att det är ett bra sto. Slog bra kullkamrater och ett par av dagens moståndare trots bricka 12 starten före och duger klart bra här från fint läge. Men hon ska inte vara så stor favorit där många är bra och loppet är jämnare än procenten antyder, dock omöjlig att plocka bort så ska räknas tidigt på intrycket sist.
Startsnabba en bit ut i banan och jag håller 5 Independence Day som spetsbud och ger henne tipsnicken på det. Ledningen eller rygg på ledaren är bra så klart och hon har startat från bricka 8, 11 och 12 på slutet där en start är från E3-final och en semifinal till Breeders’ Crown, så tufft motstånd då. Nu blir det alltså äntligen bra spår med bike på så kan absolut spetsa och leda runt om nu.

Både 8 Millie de Veluwe och 7 Ninepoints Birdie kan också öppna bra bakom bilen och är tänkbara spetsbud men tuffare lägen än min idé så hamnar bakom i rankingen. Maxning hos Ninepoints som vunnit båda sina starter i sin nya regi och får gå barfota och i bike nu så måste vara tidig. Kan som sagt komma hela vägen till spets vid full laddning. Millie är Nurmostränat som bara gått barfota runt om en gång från bricka 12 där det fungerade bra så även om läget åter är kallt är det första barfota med framspår och den här har öppnat vasst med skor så kan komma bra påd et torts spåret.

2 Månskenstösen var med i samma lopp som favoriten vann näst sist men hängde inte riktigt med fullt ut mellan hästar då och var betydligt bättre i starten efter det så stigande form. Nu är det rejält kuskplus när Goop kör själv och fint utgångsläge så med bra lopp kanske hon kan skrälla. 10 Bold Face får ruggigt kuskplus den här starten och stallet går bra i övrigt för dagen. Den här har en del galopper men hög kapacitet så travar hon hela vägen och Magnus kan servera henne ett fint lopp borde hon kunna slå många här. 9 You to Ezme är också tänkbar skräll då hon kan få fint smyglopp och har en vass spurt att tillgå så kommer luckor mellan hästar som det kan göra i lopptypen så kanske det kan gå. Ingen känns helt chanslös här och det behöver kanske inte vara fel att strecka i princip alla.

Avdelning 7.

Ranking: A 11. B 10-8. C 7-9-1-4-5-3-2. D 6.

Se ”Bästa Spiken!”

11 EenymeenyminymoeDK spikas då det är få att runda och hon ska bara vara bäst här.

7 Readly’s Dream drar mycket streck efter att ha varit bra som trea i norska Sto-Derbyt. Nu är det spår fyra i volten mot äldre över ny distans så väldigt chansartat även om hon har hög kapacitet och kommer från stall i full form. 10 Devs Daffodil ser jag ändå som främsta utmanare då även hon har en bra proposition där bak och ska duga bra här. Van att matchas mot hårdare men struken i tilltänkt start i Sto-SM så frågetecken för formen då hon inte gått lopp på över två månader. Dessutom missgynnad av vanlig vagn. 8 Love No Pain vann i nya regin sist och har två lopp i kroppen för Tomas Malmqvist så även om det breddlopp sist är hon nog uppåt och får rejält kuskplus här. 9 Princess Kloster verkar kunna hålla samma fart hur länge som helst och vann efter bra styrning sist så är i absolut toppform. Hon kanske kan överraska igen. 4 Use Face är bättre än raden men är nog bäst utan skor så trots fint läge borde hon få svårt att räcka, då det är lite frågetecken för formen för henne med. 1 Honor har bara gjort den start över så här lång distans, var då klart bra som trea i öppen klass den gången. Det var länge sedan men tränaren har bra träff-procent med dom han åker till Sverige med och hon lär få bra lopp på innerspåret här.

Avdelning 8.

Ranking: A 7. B 1-4-2-10. C 6-3-11-5-8. D 12-9.

Stolopp som avslutar omgången och då jag förordar spik i sjunde avdelningen vill man ju ha utdelningshöjare här istället. Favorit i fara i 1 Southwind Boko som har spår ett i spårtrappa och därmed möter tuffare än hon van att möta. Då hon mött tuffa kullkamrater i lopp med 100 tkr eller mer till ettan har hon resultaten 0, d och d på tre försök. Är startsnabb och gynnad av autostart men har galopperat även med bilstart och innerspåret är inte det bästa på Solvalla så viss galopprisk finns. Bra lopp hon vann sist men det var då i spårtrappa hon stod bra inne i så tuffare nu som väldigt stor favorit, bara en av många här.

4 Swept Wing drar en hel del streck då hon kommer från seger på Solvalla i liknande lopp men stod då bra inne och tuffare mot den här gången. Räknas ändå med chans från bra läge men också hon bara en av flera.

7 Carbonfiber är bara tre år men sent på säsongen och den här har kvalat in till Oaks i höst så hon är en tuffing. Omöjligt läge i finalen då och sedan omöjligt läge i semifinal till Breeders’ och visst är det chansartat läge igen men Magnus A upp får lösa det.

2 Vilja T.Y.C. har två lopp i kroppen och hennes årstid närmar sig med lite långsammare banor, så det är intressant att hon ska testas barfota runt om första gången i 23:e starten nu. Har mer fart i benen än hon visat på slutet då hon gick låg 13-tid tidigt i våras med voltstart borde hon kunna snabbare än det med bilstart. Toppkusk och fint utgångsläge gör att hon absolut ska kunna överraska den här gången. Positiva tongångar från tränaren med som tror på bra form här.

10 Nymke Brigadoon var lovande i fjol och har kommit ner på ännu snabbare tider i år så har helt klart kapacitet för att vinna lopp som det här. Goops stall håller form och nu kör han själv så kanske kan skrälla trots bakspår, då hon tål lite jobb.

6 Hard Landing har bra fart i benen men inte fått utdelning i loppen. Tog pengar i Drottning-pokalen i våras men sedan haft svårt att räcka och gått barfota runt om ganska få starter och nästan alltid i tuffare lopp än det här, så lite intressant. Kan öppna bra bokom bilen så utan riktiga startraketer borde man väl kanske ladda en del med henne.

Stora systemet.

 1. 2-3-9-10-12.
 2. 2-6.
 3. 3 Förlands Pet
 4. 1-2-3-4-5-6-8.
 5. 2-3-8.
 6. 2-3-5-7-8-10.
 7. 11 EenymeenyminymoeDK
 8. 1-2-4-7-10.

6300 rader som kostar 1575 kronor.

Lilla systemet.

 1. 10-12.
 2. 2-6.
 3. 3 Förlands Pet
 4. 3-5.
 5. 2-3-8.
 6. 3-5-7-8.
 7. 11 EenymeenyminymoeDK
 8. 1-2-4-7.

384 rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se