Speltips: 26 Miljoner Megajackpot på V86-Express, Bergsåker och Solvalla 4/12

V86-Omgången.

Mycket stor jackpot där en ensam vinnare kommer att få över 24 miljoner på åtta rätt. Bergsåker och Solvalla delar på omgången och det är första gången det är skotvång på V86 efter sommaren och hösten. Ovissa förhållanden med lite kallare banor och många som får skor på för första gången på länge, som om inte V86 är svårt nog annars.

Vi var ruggigt nära att hugga efter stora pengar förra veckan då vi levde efter fem lopp med värde på över en halv miljon. Vårat andelspel för 200:- per andel gav nästan 30 000:- att dela på., vi kommer att rensa lite i lagen för att ge plats åt fler. Det finns en del platser i TRAVPUNKTSE200 och vi öppnar även ett större bolag som oftast bara öppnas vid jackpot på V75, för 500: per andel. Det systemet heter TRAVPUNKTSE JACKPOT och jag lägger länkar till lagen i kommentarerna på FB.

Bästa spiken!

En jättefavorit som dom flesta går på och procenten blir därefter, men har mycket svårt att se 3 Van Gogh Z.S. 76% som står i alldeles för låg klass i förhållande till sin kapacitet. Här vinner han nog om det inte blir mer än en galopp på vägen, då det blev ganska billigt mot, för klassen. En sån här omgång så gäller det ju verkligen att få alla rätt och att undvika att slösa med streck i några lopp är viktigt för att få med kantbollar i andra lopp. Det kommer att ge bra utdelning även om en mycket stor favorit vinner.

Gå kort!

I inledande avdelningen har jag svårt att se det gå utanför dom mest betrodda, för mig lutar det åt lås på dom två förhandsfavoriterna från framspår och tycker att det ska vara väldigt starkt.

2 Tekno Eld 35% blir ganska klar favorit, har Magnus E Djuse upp och är startsnabb. Men ett litet minus är att han tjänat sina pengar som unghäst och även om han tillhört kulltoppen så är det ännu svårare för kallbloden att gå mot äldre som femåring, det brukar ta något år att växa in i äldre eliten där och han har bara gjort tre starter i år. Nu är det inte dom allra värsta mot men värsta konkurrenten är bra och tycker nog att den andra ska vara favorit.

Den andra jag talar om är 5 Myr Faksen 27% som går mot en riktigt bra säsong med 8 vinster på 24 starter hittills är han oerhört bra matchad i år men hävdar sig bra ibland mot dom allra bästa. Han har hårdheten som krävs och ett perfekt femtespår bakom bilen med formtoppade Ulf Eriksson i vagnen så kan han vinna från alla positioner. Det kan vara en alternativ spik för er som inte fastnar för någon av mina andra.

Avdelning 1.

Se”Gå kort!”

10 Art Nökkve 13% drar en del streck med, men Håkan Skoglund går mot ett av sina sämre år både som tränare och kusk, med en vinst på året, som dock just denna står för. Dock kan han gå med i dom flesta tempon och är skrällduglig i alla sammanhang, men som lite mer betrodd är han ganska kall. 4 Art Kjarvald 11% är också en del streck på och även om det är bra utgångsläge så har han en vinst på 25 starter i år och det kom i mycket enklare sällskap med ett förstapris på 30tkr. Det ska bara inte räcka mot dom bästa här då formen är dunkel efter vinsten med diskad med galopp, struken, 0 och 6 efter galopp i resultatraden. 3 Super Gullet 8%har tjänat sin a mesta pengar i monté senaste åren så det borde bli svårt att matcha dom några av hårdingarna här trots ett framspår och ny kusk. Bara tänkbar skräll vid många streck och är nog lite överstreckad nu. 9 Torpa Olea 3% är ett sto i öppen klass och dessutom båda segrar i år med barfota fram och enda vinsten i fjol togs på barfota runt om, så kraftigt missgynnad av skotvång nu.

Ranking: A 5. B 2. C 10.3.4. D 12.7.9.1.6.8.11.

Avdelning 2.

Stark favorit i 4 Hawk Cliff 39% som gjorde det bra i comebacken sist mot bättre motstånd. Vann Silverdivisionen i vintras med skor och var tvåa i både försök och final i Bronsdivisionen med skor så den ska funka bra med skor. Men då den varit borta en längre tid inför förra loppet och bara har en vinst på tio starter i år och ofta nöjer sig med att spurta bra som tvåa-trea så är det nog ändå läge att gardera.

3 Dizzy River 20% verkade inte få det att bita ordentligt på Bjerkes besvärliga bana sist och gör dessutom sällan två bra lopp i rad. Ska man gå efter den varannan-gångs-principen på honom så är det väl dags för en bättre prestation nu igen då. Klarar av att gå rejäla repor ute i spåren när han är på humör och sist han var på Solvalla vann han efter att ha gått i spåren sista 1200 meterna från sjätte utvändigt. Två starter sedan vann han lätt mot ganska bra ’silverdivisisonare’ och gången innan blev han störd till galopp som knapp favorit i Silverdivisionen. Har ungefär likvärdig chans som favoriten och rankar den därför före på spelvärdet, då han är hälften så mycket spelad.

11 O.P.Q.C. 2% har varit ute över längre distanser och gått barfota bak på slutet men han är riktigt stark och funkar bra med skor. Kan nog få kick av att det är kortare distans nu och hans styrka kan bita bra till slut här om andra får mjölksyra lite tidigare än vanligt, då det är första gången med skor på länge för många. Klart tänkbar skräll trots spåret, då stallet är i bra form och går mot ett riktigt fint år med bra segerprocent för så väl styrningarna som för träningarna hos Markus B Svedberg. Ett annat formstall med skrällduglig häst är Morten Waage som här har 8 Track Angle 4% från ett bökigt läge, men kommer nån strykning invändigt ökar chansen och då streckar jag, annars bara en markering vid bred gardering. 6 Tobacco 14% bytte regi i september och det har blivit tre raka segrar i ny författning, dock i monté och nu är det Kenneth Haugstad upp som har klena 5% på styrningarna i år och spår en bit ut bakom vingen minskar chanserna. Överstreckad denna gången och bara aktuell vid riktigt bred gardering, andra skrällar är klart mer streck-värda.

Ranking: A 3.4. B 11.8.5. C 2.10.6. D 1.9.7.

Avdelning 3.

Tvååringslopp i låg klass och det oerhört ovisst, bred gardering är att föredra här och det är nog ingen dum idé att ta alla här.

1 Vici Volantes 43% är startsnabb och innerspåret på Bergsåker är betydligt bättre än på många andra banor men då det r väldigt ovisst hur bra några av dom andra kan öppna bakom bilen så är det ändå inte helt givet att det blir så enkelt att hålla upp innerspåret. Oavsett så skiljer det inte så mycket på hästarna här som motiverar att en ska sticka iväg på procenten och garderingen är given.

3 Global Bookmaker 7% är en av dom startsnabba konkurrenterna som kan ställa till det för favoriten och denna har mött hårdare kullkamrater och borde hamna bra på det tack vare läget och startsnabbheten.

5 Axel Ruda 16% är också han startsnabb och har ett mycket bra femtespår och han kan också ställa till det i startrusningen för dom invändiga. Oavsett så lär han få bra resa i främre träffen och med duktiga Magnus A Djuse så väljer jag att lägga honom först i rankingen, då det finns viss risk att favoriten blir över från start.

Blir det lite körning från start så kommer övriga in matchen och 7 Grand Princess 5% som mött fina kullkamrater men galopperat är inte ett dugg sämre än dom betrodda här. Från Båths träning som alltid har ordning på unghästarna och senaste två -tre månaderna har stallet dessutom en formtopp. Hon kan definitivt vinna detta trots att hon är ett sto.

Toppform på stallet har som bekant också Robert Bergh och deras hästar måste passas i alla sammanhang för dagen. 9 Survivor W.F.2% åkte dit mot en av dom betrodda här sist dom möttes men som bekant kan tvååringarna gå väldigt mycket framåt med loppen och denna har bara två lopp innanför västen och man kan räkna med att den går framåt för varje start.

8 Thelma M.M. 14% slog Berghs häst sist dom möttes men med spår längst ut på vingen och med många startsnabba innanför kan det bli lite vingel nu, men räknas ändå.

Ranking: A 5. B 1.7.3.8. C 9.2.6. D 4.

Avdelning 4.

Stolopp över kort distans och det är i lite lägre klass så lite svårtippat så klart och läge att gardera brett här med kanske.

Klar förstahäst är 4 Cherish Love 20% som är hälften så mycket streckad som favoriten. Från ett fjärdespår är det stor chans att hon tar sig förbi favoriten från start om Adielsson vill det, tar han det lugnt och söker bra position behöver inte heller det vara fel. En start i ny regi där hon låg på lite för hårt över medeldistans, kortare nu och då kan det funka att köra snabbt hela vägen och ändå hålla. Andraplatsen 10/9 var bakom omöjliga, för klassen, Giant Shadow, dessutom från spår 8 bakom bilen med skor på, så skor ska vara helt okej. Nu är det bara ston mot och hon räknas oavsett upplägg efter lopp i kroppen i ny regi. Tänkbar spik för den vågade och given utgångshäst för alla system.

Favoriten2 Pastorns Lady 38% får kuskminus nu och även om hon är startsnabb så är det inte alls givet att hon kan hålla ut min förstahäst här och tror dessutom Cherish kan slå denna utvändigt om så krävs. Men om två träter så kan övriga komma in i matchen och det är vidöppet bakom och ett lås är inte en bra lösning. Chansspik på förstahästen eller ta många.

5 Minou Båven 4% är också startsnabb och om hon inte ställer till det för dom betrodda så kan hon iaf få en bra position och blir att räkna med här.

9 Chicago Tindra 1% får rejält kuskplus denna gången och inte alls omöjligt att vi hittar en sån denna veckan med tidigt i ranken. Då Jepson tillhör absoluta toppen av kuskarna drar han ändå långt ifrån lika många extrastreck som några av dom mer populära kuskarna och spelvärdet på honom är ofta väldigt högt.

10 Be The One 17% och 12 Given 7% är båda bara tre år, men det är slutet på säsongen och då kan treåringarna vinna. Lägena är riktigt dåliga över kort distans, med flera startsnabba där framme kan dom komma in i loppet, då båda tränas av topptränare och körs av bästa tänkbara drivers.

Ranking: A 4. B 2.9. C 5.10.7.12.1. D 11.6.3.8.

Avdelning 5.

Se”Bästa spiken!”

Spårtrappa här och för er som vill fälla mega-favoriten får hoppas på galopp och leta skrällar bland dom hårdare hästarna med svårare lägen. 14 I´ll Fixit 3% har mött bra hästar för klassen på slutet och har absolut hårdheten som krävs för att slå övriga här och är van att gå med skor. Bakspår är heller inget problem för skrällhästen 9 Captain Knas 8% som var riktigt rejäl mot bra hästar vid vinsten till över 100 ggr pengarna näst sist, sämre gången efter och gör comeback nu. 8 Noble Boy 4% har varit ute tre ggr på V75 i stenhårda klass 1- försök under hösten och är nu i ordinarie klass, då bör det bita bra oavsett spår. 12 Uncertain When 0,6% får Emilia Leo upp för första gången och det är så klart alltid intressant och hästen är speedig och verkar lättplacerad, så stämmer det med löpningen så kan det vara en tänkbar skräll om favoriten stryks eller liknande.

Ranking: A 3. B 14.8. C 9.12.6. D 15.11.7.5.2.1.13.10.4.

Avdelning 6.

Ett lärlings och ungdomslopp med bra klass på hästarna och här är det så klart fördel favoriten då han körs av ordinarie kusk.

3 Wreckless M.M. 42% tränas av Morten Waage, som tidigare nämnts som ett stall i riktigt stigande form under hela året. Denna är inget undantag och kan dessutom öppna bra från ett hyggligt framspår. Problemet då med lärlignslopp är att. Det både kan kosta för mycket att ta ledningen och sen hålls tempot gärna uppe då många vill framåt och det är inte helt givet att bästa positionen alltid är ledningen i sådana lopp. Även om segerchansen är god så är nog procenten lite väl hög och man får bra betalt för garderingar här.

6 Musique D’Inverne 4% trodde jag mycket på sist då hon mötte bara ston, då blev det galopp och även om hon står bra inne här är hon ju inte lika tidig i öppen klass. Hon är dock startsnabb och kan ställa till det för favoriten lite, men hittar hon ner i vettig position i främre träffen så kan hon ändå vara en tänkbar skräll. STRUKEN NU! FÖRDEL MIN NÄSTA HÄST!

7 Rocky Tilly 21% rankade jag etta vid hans spetsvinst på V75 på Romme 19/10, (med skor runt om) bortlottad i finalen men vann ett billigare lopp efter det i bra stil. Blev nu nedstruken ett spår vilket gör det givet att ladda iväg lite natar jag.

1 Jack Zon 3% är inte så tokig häst och från ett gynnsamt innerspår så kan det bli tal om spårsnål resa och hoppas på luckor till slut. I lärlingslopp blir det allt som oftast luckor och med rätt resa kan han skrälla till. Stall som närmar sig tio miljoner inkört för året redan efter 246 starter. Kusken Johan Brandell är en klart bra lärling och ekipaget räknas tidigt.

Ranking: A 3. B 7.1. C 9.5.11.6. D 2.8.12.10.

Avdelning 7.

Ett lopp i lite högre klass där favoriten har spår en bit ut bakom vingen och det är helt klart inte säkert att han kommer till ledningen, även om han är väldigt startsnabb. 6 Cobourg Hanover 35% går bra med skor och med Emilia Leo, som har bra statistik i år, även tränaren har riktigt vassa siffror för året och ekipaget skall så klart räknas mycket tidigt, kommer han till spets kan det vara slut.

Tror dock en annan är hårdare till slut, 5 Heading Reference 12% var mycket bra sist som först ute i spåren och gjorde jobbet, drog fram dom som var före i mål. Stred ändå in på linjen den gången och var väl något av en moralisk vinnare i det loppet. Fortsatt mycket bra på skor och med bike på, hamnar bara hyggligt på det ska han nog ha riktigt bra chans att vara starkast till slut. Han kan faktiskt vara ett spikförslag.

Robert Berghs stall har tre hästar till start här och 1 Vincent Horse 23% kan öppna snabbt och sätta i käppar i hjulen för favoriten, men borde väl vara nöjd med rygg på den? Svarar han och det blir körning här så kommer även Berghs andra häst in i matchen. 9 Il Diablo 16% som körs av formkusken Ulf Eriksson har en bra speed att tillgå och även om alla tre Berghs hästar står ganska hårt inne i loppet så har dom ändå realistisk vinstchans.

4 Jeppas Picasso 2% har rätta spåret och en bra lärling, ekipaget skrällde tidigare i höstas på V86 och kan göra det igen från ett fördelaktigt läge.

Ranking: A 5. B 6. C 4.9.1.11.3. D 12.10.2.7.8.

Avdelning 8.

I avslutningen kommer kompletterande spiken på stora spelförslaget och även andelsspelt för 200:-/andel.

3 Got To Dash 32% är inte så värst hart spelad och har gjort bort sig med galopp ett par ggr på slutet men från ett okej spår med bäste Jepson upp så räknar jag med spets och slut. Han vann i somras på Solvalla med skor och då nedstruken till just spår tre och han kom iväg riktigt bra, vilket han oftast gör. Han står dessutom bäst inne på pengar här och det känns som han är huvudet högre än sina konkurrenter här.

Enda orosmolnet är väl att det föreligger trots allt viss galopprisk och för er som har streck över så tycker jag nog man ska leta motbud bland hingstar och valacker här. 2 Arctic Agent 4% skrällde sist men blir bortglömd igen, står bra inne, bra spår och tränare i toppform.

11 Eglesias Boshoeve 4% körs och tränas av Björn Goop, hästen är jämn och säker och allt som oftast rejält påpassad på spelet, viket brukar tyda på att dom tror på sin häst. Okej insats sist efter ryggresa, hittar han rätt vägar nu så kan den mycket väl slå alla här.

Men om ni garderar på så behöver ni nog mer streck än så, men ston i öppna klasser rankar jag oftast ner, generellt set.

Ranking: A 3. B 2.11.1. C 7.6.9.12. D 10.8.5.4.

Stora systemet

Avd.1: 2.5.

Avd.2: 3.4.11.

Avd.3: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.

Avd.4: 1.4.5.7.9.10.

Avd.5: 3 Van Gogh Z.C

Avd.6: 1.3.7.

Avd.7: 1.4.5.6.9.

Avd.8: 3 Got To Dash

4860 rader som kostar 1215 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2.5.

Avd.2: 3.4.

Avd.3: 1.2.5.7.8.9.

Avd.4: 1.4.5.7.9.10.

Avd.5: 3 Van Gogh Z.C

Avd.6: 3.7.

Avd.7: 5 Heading Reference

Avd.8: 3 Got To Dash

288 rader som kostar 72 kronor.26


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se