Speltips: 3,2 Miljoner Jackpot på GS75, Åmål 9/10

Francesco Zet

GS75-Tips med 3,2 Miljoner Jackpot på Åmåls travbana

GS75-Omgången.

3,2 Miljoner i JP när femmorna frös inne förra veckan och GS75 går den här veckan i Åmål. Banan är bara 800 meter lång med ett väldigt kort upplopp på bara 105 meter gör att det är främre träffen som gäller när man går in mot sista svängen, svårt att ta längder annars här.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast. När det är Jackpot ska man dock inte spela för endast V7 då JP-pengarna fördelas i alla tre utdelningspoolerna, till skillnad från nästan alla andra streckspelen.

Bästa Spiken!

Jag tycker att i sista avdelningen borde det skilja mer på strecken mellan bästa hästen i 2 Omega Lama som inte ens är favorit före 5 Zolatin. Helt fel favorit som bara gått en hög 15-tid en gång i livet med Örjan upp och i övrigt mest 17-tider i loppen. Det är ettor i raden som drar ögonen till sig hos tidiga spelare och min spik i Omega Lama har suttit fast med sparat i ett para av starterna i formraden och någon galopp, sånt håller tillbaka strecken. Omega har annars gått flera 14-tider ända sedan i vintras så är längre fram helt enkelt och ska vara en bättre häst för dagen. André har bra snurr på stall och styrningar i övrigt och den här kan nog öppna lite bättre än favoriten från start och min förhoppning är att han är före hela vägen, från start till mål. Kn få ta över ledningen från flera om han inte skulle lägga beslag på den själv. Bike på tyder på att man vill gå för det med och intressant ändring framförallt för spetsstriden.

Gå Kort!

I första avdelningen är det läge att stänga loppet på ett lås i två hästar där favoriten är den rätta men drar nog för mycket streck. Voltstart och gynnsamt läge för startsnabba 6 Stepping Dreamboy med bra kusk och han kommer väl till spets och leder runt om väldigt ofta men till över 80% är det bara för mycket. På ett litet system med färre rader för stora utdelningar kan han väl vara en tänkbar spik men jag väljer att gardera med en häst för att ha chansen med många rader för högre utdelningar.

4 Ready Trophy står bra inne i klassen och gjorde några starter på V75 i vintras men ser ut att vara bättre lopp för honom nu när han har ett lopp i kroppen efter kortare tävlingsfrånvaro. Han är van att gå i vanlig vagn medan favoriten växlas ner från bike nu i och med voltstart så det kan vara små grejer som gör att dom här två är närmare varandra i mål än procenten antyder att det ska vara.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 4. C 5-1-2-7-8-12-10. D 3-11.

Se ”Gå Kort!”

6 Stepping Dreamboy ser ut att hålla sig runt 80% och över så det blir för stor favorit här och även om segerchansen är hög så är det inte så mycket bättre häst än vad 4 Ready Trophy är. 5 R.K.Queen stod för en av tidernas största skrällar inom V75 tidigare i somras och tuffare nu från spår fem i volten men det är tunt bakom mina två. Starkt lås på två hästar inleder omgången.

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 3-2. C 1-4-7-8-6. D 11-10-9-12.

Kortlopp, spårtrappa i låg klass men det skiljer lite i den här trappan på pengarna och ekipagen från bra lägen står bra till.

Delat favoritskap mellan 3 Amazing Lady N.O. och 5 Explode där den förstnämnda har ett par galopper i raden som oroar och favorit i fara då hon kommer från galopp. Explode är nog en häst med bra kapacitet för klassen då han vunnit fyra av sina sju starter och just här på hemmaplan har alla segrar tagits. Tre år bara men är min förstahäst i loppet då han kan sitta i spets tidigt och han blir nog knapp favorit till slut, i jämnt lopp skulle det kunna vara tänkbart att chansspika honom faktiskt.

2 Satchmo M.S. kom med bra insatser direkt när han startade efter uppehåll och regibyte då han kom till Sverige i höstas. Gick sedan ur form och gör intressant comeback här där det är aviserat bike på direkt så ska räknas från bra läge. 1 Farbror Melker testas med tätare starter och ska lättas lite fram så med lite tur skulle man kunna skrälla efter lopp på innerspåret. Dessutom bike nu, som han bara gått med en gång tidigare så plus. 4 Looks Magic får ordentligt kuskplus från toppspår och även om hon inte visat så mycket så kanske Jepson kan lura henne först om ett par av dom bättre kör mot varandra och den här kan få bra lopp i draget från fint utgångsläge.
7 Princess Coron kommer med form då han skrällvann sist och nu blir det dessutom första gången barfota runt om och kanske kan han skrälla igen då han kan öppna snabbt för bra position.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B 4. C 11-2-5-3. D 10-6-7-8.

4 Marsha är startsnabb från okej läge då hon slipper hästar utanför sig så skulle hon komma till spets blir nog svår att fånga för övriga. Fjärdespår i volten kan dock göra att hon kanske inte tar sig till ledningen då invändiga favoriten 1 Esprit Fairway körs för ledningen så klart. Här lättar man med första barfota runt om och så är det Jepson upp på Esprit så det blir loppets spetsfavorit och därmed också loppets favorit. Men kan bli lite körning då det är två där framme som vill till spets. 11 Stommens Lisa står på tillägg från start men med få hästar i fältet och springspår kanske man kan hamna riktigt bra på det så ska räknas riktigt tidigt här. Vinner inte så ofta så kanske lite i överkant på procenten här men ändå mycket intressant. 2 Global Cutthecrap gör det bra varje gång och nu ska man testa första gången barfota runt om från bra läge så måste räknas tidigt här. 5 Larissa Band är så klart svår att räkna på kanske behöver starta på för att hitta formen men från bar smygläge och nu i tredje starten i nya regin skulle det kunna vara en tänkbar skräll. Hade inte startat på länge vid comebacken näst sist och sist blev det galopp men hon har nog bra kapacitet för den här låga klassen. 3 A la Carte Alo kan öppna och är en av få hästar där framme och kan skrälla från kanske rygg oå ledaren eller liknande resa om luckan kommer i tid, för det är svårt att växla ner någon på det korta upploppet här.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 5-7. C 10-4-12. D 1-8-9-2-11.

Autostart i låg klass med en väldigt stor favorit i 3 Buster Moon där det är Jepson upp på Goop-tränat och den här kan öppna helt okej och kanske kommer till ledningen i kraft av sit stora favoritskap. Har ett par galopper i raden och bara gått en gång från framspår bakom bilen i lopp så även om han öppnade bra då är det inga garantier för att det bara funkar lika bra igen. Visst är det toppchans för spets och slut men orutinerade hästar och över 50% på den här då vill jag gardera.
5 Delayed är stallkamrat till storfavoriten och den här har också bra spår och är rutinerad bakom bilen men har inte öppnat sylvasst tidigare men det som är intressant nu är att det är bike på första gången med framspår. Testade biken sist från bakspår och gick bra i den vagnen så intressant nu från toppspår och man har ju sett att vissa väcks upp rejält redan från start med amerikansk vagn på. 7 Milliondollarbill utmanar Goop-tränade favoritduon då han är kraftigt gynnad av att vara nedstruken ett spår. Den här kan öppna bra från start och kommer med form då han var tvåa sist trots galopp och spår 12 bakom bilen på Färjestad var han ändå tvåa i mål. 10 Fossens Wilma har bra fart för klassen och kommer med ett lopp i kroppen efter uppehåll så ska vara framåt. Har vunnit från bakspår förr så även omd et klart missgynnande för startsnabb häst kan det absolut gå.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 6-4. C 1-2-9. D 5-8-7-10-12.

3 Strong De La Hoya har bra utgångsläge och är bra häst i klassen han är i men blir för stor favorit då han bara vunnit 1/9 i år och inte alls givet att han hittar till spets här. Han har dock lite snabbare tider i benen än dom flesta här och kanske är han bara bäst även från dödens i det här gänget. STRUKEN 11 Pegasus R.R. har så klart riktigt dåligt läge på aktuell bana men är kanske bara bäst…. STRUKEN! 6 Fiery Heart kan öppna snabbt och kommer den här till spets tror jag inte man släpper till favoriten och den här kan leda loppet runt om. Ingen kanon direkt men växer i spets och vann 40 tkr-lopp på Solvalla från ledningen för tre starter sedan. Bra efter galopp som trea näst sist och förra starten är bara att glömma från spår 12, bättre läge nu. 4 Livi Poldark har varit ute i lite V75-lopp men inte räckt till även om han var helt okej fyra som ospelad för tre starter sedan. Två lopp i rad från bakspår och tillägg sedan men nu är det helt andra förutsättningar. Bike och barfota runt om från toppspår så måste vara intressant här. 1 Boots Hanson är rejäl och står bra inne på pengarna. Får ett bra lopp på innerspår och hittar man ut i tid kan den här fälla alla till slut.

Avdelning 6.

Ranking: A 13-12. B 11-14-10. C 6-8-1-7-3. D 9-5-2.

Kallblodslopp där några höjer sig i skiktat lopp men kanske är ändå ingen helt chanslös här, jag är dock inne på att man kanske kan låsa loppet på två hästar.

12 Tangen Tore gillar jag läget för och den här fick väl lite sparat sist bakom hästar och fårn springspåret på sin fålla med Jepson som förstärker kan man vara långt för övriga på tilläggen på kör. Jag spelar med den här tidigt här.

13 Alm Nagano är så klart bästa hästen men vinner inte så ofta nu när han får möta dom bästa i Norge i och med att han kommtit upp i miljonen på kontot. Här är det så klart jobbigt läge men samtidigt enklare mot än vad han oftast är van vid så chansen måste vara bra och stänger på dom två.

Avdelning 7.

Ranking: A 2. B 10-5. C 11-3-6-7. D 4-1-12.

Se ”Bästa Spiken!”

5 Zolatin är loppets favorit men undrar varför och jag tar ställning mot då jag håller 2 Omega Lama som en bättre häst. Första med bike är intressant och jag är inne på att han kan leda loppet runt om då favoriten Zolatin inte är startsnabb. Tuff motståndare är 10 Bontoni Degato som inte vinner lopp lika ofta som favoritduon men här är det uppåtform på slutet. Man är gynnad av ett par strykningar i loppet och Jepson upp är bra på häst som verkar vara klart speedig för klassen. 11 Explosive A.F. kommer med ett lopp i kroppen efter strykning så borde vara framåt med det och var bra som ospelad då. Tänkbar storskräll om favoriterna där framme kör mot varandra och bjuder in bakspårshästarna i loppet. 3 Il Frate AM har tre lopp i sin nya regi och mötte tufft motstånd sist för klassen så ner i rätt sällskap igen och från bra spår på hemmaplan räknas han vid bredare gardering. Även hästarna från bricka 6 och 7 kan 14-tider på distansen och kan mycket väl var snabbare än favoriten här.

Stora systemet.

 1. 4-6.
 2. 1-2-3-5.
 3. 1-2-4-5-11.
 4. 3-5-7-10.
 5. 1-3-4-6.
 6. 12-13.
 7. 2 Omega Lama

1280 rader som kostar 1280 kronor.

Lilla systemet.

 1. 6 Stepping Dreamboy
 2. 1-2-3-5.
 3. 1-2-4-11.
 4. 3-5-7.
 5. 3-4-6.
 6. 12-13.
 7. 2 Omega Lama

72 rader som kostar 72 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se