Speltips: 19 Miljoner i Jackpot när V86 Xpress går på Åby & Solvalla 21/2.

Häst 1

V86 Xpress på Åby & Solvalla 20/2 med 19 Miljoner JP.

Omgången och banorna.

19 Miljoner i Jackpot då Åby och Solvalla saxar veckans omgång på V86 Xpress med som vanligt spelstopp vid 20:30. Solvalla är en ganska genomsnittlig bana vad gäller det mesta medan Åby har lite kortare upplopp, där det kompenseras av banans dubbla open stretch. Dåligt med hästar anmälda till loppen på båda banorna den här veckan men spelvärdet hålls ändå uppe då nästan nio miljoner frös inne förra veckans omgång. Ingen utdelning på varken sexor eller sjuor den veckan men nu ser det inte alls lika givet ut att det ska bli favoritparad. Visst ett par stora favoriter tål man på V86 som bekant då det är många lopp att lösa men jag tycker flera favoriter är tveksamma den här veckan.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips till V75 på YouTube som du hittar länk till på trav.se och på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar oftast in torsdag och brukar släppa det sent på torsdagen eller tidigt fredag på Youtube men också i ljudformat där poddar finns.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen kommer omgångens största favorit ut i 7 Decision Maker som har en väldigt bra uppgift här och ska bara vinna loppet. Efter att ha vunnit finalen av Stoeliten under annandagen vann man även Stoeliten sist och har slagit betydligt hårdare motstånd än man nu ställs mot och efter ett par strykningar är det bara sex hästar kvar att runda. Det finns på kartan att alla övriga radar upp sig på innerspår och det bara är att köra rakt fram här för att få ta över ledningen gratis efter en bit då det mest troligt är stallkamrat som sitter i ledningen. Oavsett så är den här för bra för detta loppet och en stabil jackpotspik.

Gå Kort!

I sista avdelningen kommer flera fina hästar ut men jag är inne på att ett par är lite bättre än övriga för dagen, även om det så klart finns mycket utveckling hos många här. Med tanke på att duon jag kommer att låsa loppet på fick så bra lägen som man fick måste det vara väldigt hög chans att vinnaren återfinns blan de två.

4 Spike M.M. är givna favoriten då han är obesegrad efter tre starter. Han är startsnabb från perfekta spår fyra bakom bilen måste det vara god chans till spets och slut här. Han startade igång först tidigare i vintras och gjorde comeback sist och har inte varit trött i mål vid sina segrar så givet att det är en absolut toppchans. han har dock bara gjort tre starter totalt, har spår sida vid sida utvändigt om värsta konkurrenten och är en skör häst som haft skadebekymmer så inget att hålla i handen som klar favorit och jag garderar med ett bra motbud.

3 Zigzag Zagazoo drog på sig lite mjölksyra sist då det var debut över lång distans och han kördes offensivt med tredjespår genom första svängen så ursäktad där och bättre distans för honom nu med kanske. Körde sig till ledningen efter bit sist men kan nog öppna allt snabbare så från bra spår blir det bra placering och skulle favoriten ha en dålig dag kanske den här sitter i spets efter bit. Litet kuskplus nu dessutom och Mats E har vunnit med hästen tidigare och det är hög segerchans för den här med.

Avdelning 1.

Ranking: A 3. B 6-2. C 9-5-1-4-8. D 7.

2 LaFerrari Dimanche kan öppna snabbt men inte givet att man kan svara om Johan lägger lasset med 6 Primadonna Tile som kanske gör sin sista start här och då sparar man väl inte på krutet. Antar att det är maxat och man då vill köra i spets den här gången men hon kan vinna från rygg lednaren med. Oavsett så kan man ställa till det för den stora favoriten här och jag garderar loppet brett här. Favoriten drar över 60% på strecken och visst är hon bra men så stor favorit ska hon inte vara.

3 Jelly Bean Mearas tycker jag är mest intressant då han fått ett lopp i kroppen i sin nya regi och borde vara bättre med loppet. Han har matchats mot kulltoppar och vunnit ett hårt Maragareta-lopp så han duger mycket bra här så från ett bra läge för vasse Jepson upp rankar jag honom först i öppet lopp.

9 Marvelous Steel gjorde ett par bra lopp i december, bland annat som betrodd på V75 och står bra inne här. Vid segern körde Malte så bra med honom upp här då hon kanske trivs med honom i sulkyn. Få hästar och ensamt bakspår gör att hon kan få ett bra lopp och fäller nog många till slut.

5 Yantra Slave Call låg man lågt kring sist då hon skulle behöva lopp i kroppen men var väldigt hårt spelad och gick bra med ryggar in i det sista för att lägga en riktigt snabb spurt om andra platsen då vinnaren av loppet redan var i mål. Nu står hon hårt inne och möter lite tuffare men är bra själv och är hon ännu bättre än sist kan hon absolut skrälla med en vass spurt då hon har bra utgångsläge nu.

1 Hertz tyckte jag blev väldigt överspelad sist på bra snack kring hästen inför den V75-starten och det blev som väntat för hårt spel på henne då. Nu möter hon väl ungefär lika tufft motstånd även om hon står hårt inne på pengarna här och blir totalt bortglömd. Kan hon få ett bra lopp på innerspåret med lucka till slut så kan han skrälla här.

Avdelning 2.

Ranking: A 9. B 6-1. C 8-2-3. D 4-5-10.

Fördel ston i propositionen och bästa hästen är 9 Southwind Boko som fått några lopp i kroppen efter uppehåll och var ute i ett tuffare lopp sist där hon var tvåa och ner i klass hit. Har startsnabba ryggar så kan komma igenom på vettigt sätt och i litet, efter strykning i loppet är jag inne på att hon kliver det här runt det här fältet trots bakspår.

6 Daytona Roc är också ett sto som gynnas av fördelaktig proposition och ska absolut kunna snuva invändiga på ledningen vid full ladding. Det är så klart chansartat men öppnar upp loppet om det blir körning en bit från start här.

1 Max Håleryd är startsnabb och har lyckats hålla upp innerspåret tidigare bakom bilen så gör väl ett allvarligt försök att ta emot alla här för att köras i spets. Vann i comebacken sist och går säkert framåt ytterligare med det loppet innanför västen.

2 Baroncini Jet har också comeback avklarad och går framåt med det loppet så tänkbar vid bredare gardering från bra spår som ganska startsnabb.

8 Rosemarys Tile är så klart gynnad av en strykning men riskerar ändå att hamna på vingel. intressant med Claes Sjöström upp här då hästen gjort flera bra lopp i amerikansk vagn och han får bra effekt i den vagnen. Alltid spännande med den typen av kuskbyte på, kanske, framförallt märrar.

3 A Sniper vinner inte så ofta men duger bra i klassen och går bra mest hela tiden så med MAD frotsatt upp är han svår att räkna bort från toppspår och där det kan bli lite körning i loppet. Med rätt resa har en bra speed till slut så under 5% är lågt faktiskt.

Avdelning 3.

Ranking: A 10. B 7-4-2. C 5-8-9-3. D 1-6.

2 Dear Wise As trivs på lång distans men det har varit i billiga lopp där ingen bråkat med honom och sist blev han släppt till ledningen mitt i loppet. Ingen favorit att hålla i handen då han gav upp som väldigt hårt betrodd i enklare gäng sist, så frågetecken för formen. Man ska ändra på huvudlaget så han inte ska lägga bort lika mycket krafter på vägen, som sist men hamnar en bit ner och får göra jobb den här gången så till runt 42% är han på tok för hårt streckad. jag rankar ner honom på lågt spelvärde men då jag streckar många tar jag med honom som en av flera.

10 Börtas Ankare är en bättre häst på den långa distansen än vad favoriten är då den här tål att göra mer på vägen och skulle passa bra i dödens här. jag är inne på att det är förstahästen då han går ner rejält i klass mot sist och ska ha tränat bra efter det även om han hade lite problem med halsen i just den starten. Det som dock är chansartat är att man ligger lågt och vill ge honom ryggresa in i det sista den här gången, från tränarhåll, så inte alls lika optimistiska tongångar som ibland kring honom och bred gardering är på sin plats.

4 All the Way Cal spetsar och kan köras där men kan också vinna loppet på stretchen så tidig från bra läge där man kanske släpper till 5 Allan Zonett som också kan öppna vettigt vid laddning från toppspår och skulle den här komma till ledninen går han hela vägen in i mål.

7 Bourbon Brodde hade blivit tvåa om körsvennen hållit i hästen och inte försökt nå en ledare som redan var i mål. Nu är det stort kuskplus den här starten och den här kan både öppna och avsluta vasst så hittar man ner i vettigt slagläge ska han absolut kunna vinna.

8 Power Håleryd har kanske inte varit som bäst på lång distans i tidigare regi men gör nu debut för Untersteiners vilket är intressant och tänder han till på annan träning och miljöombyte så är det en häst med bra kapacitet för klassen som ska kunna skrälla här.

9 Moses di Quattro kördes invändigt sist efter att startat från spår fyra i volt och nu blir det helt andra förutsättningar med bilstart, litet fält och bike på, i lite enklare motstånd så skrällbud vid många.

Avdelning 4.

Ranking: A 6-7. B 3-2. C 4-9-5. D 1.

Här var det tidigt tre som delade på favoritskapet men 4 Hackels Humlan sjunker något på procenten med rätta och jag tycker hon är kraftigt överstreckad på fortsatt över 20%. Enklare häst än många andra här och jag rankar ner henne på dåligt spelvärde här.

Nu blir 6 Peak of Glory favorit och ska vara det då hon har spår invändigt om värsta konkurrenten i loppet. Båda kan öppna och kanske är den först framme för att nå ledningen och från spets blir hon hästen att slå. Galopp vid ett par tidigare förluster men fram till sist hade hon vunnit alla fyra felfria lopp hon gått i och galopprisken gör så klart att man vill gardera henne.

7 Global Empress kommer från storstall mot betrodda från amatörstall och den här kan öppna bra så trots spår långt ut tror jag på bra position. Visst är det vingelrisk från spår här ute men intressant är att hon gick bra som tvåa, första gången i bike sist, där det var för långt fram men nu blir det då första med amerikansk vagn från ett framspår. Tidig med Adielsson upp.

3 Sparkling Tile fick det inte att funka i tidigare regi och har varit ett bra tag hos Lennartsson så den här kommer väl förberedd och kan öppna bakom bilen. Intressant regidebut från bra läge här och hästen har hög kapacitet för klassen.

2 Bold Heart kommer med ett lopp i kroppen och ska var framåt med det, hon kan både öppna och avsluta snabbt så borde ha vettig chans här för Goop.

5 Love Gun var dålig sist så man borde vilja ge henne ryggresa den här gången även om hon kan öppna snabbt, tänkbar skräll från rygg på ledaren, men svårbedömd form.

9 M.T.Tapdancer vann sist så kommer med form och med strykningar i loppet behöver bakspåret inte vara lika illa som vid fullt fält så klart. Tänkbar skräll här med och det behöver inte vara fel att strecka samtliga i loppet då duon jag tycker höjer sig lite har spår något steg för långt ut bakom bilen här, så det kan bli vingel.

Avdelning 5.

Ranking: A 5-7. B 3-13. C 4-8-9-2. D 6-10.

Stark favorit i 5 Winner Brodde som var bra som tvåa mot omöjliga Danao Degli Dei för dagen, i en final i Bronsdivisionen. Det var väl maxat till den uppgiften och inte alls säkert att det är lika toppat den här gången men han ska väl vinna på visad form. Nu är han väl för stor favorit till runt 65% den här gången så garderingen är på sin plats.

1 Best Time Ever STRUKEN där framme så 2 Global Enjoy får ledningen gratis men som ensam på grunddistansen blir det nog svårt att hålla undan mot hårdare hästar på tilläggen. Han har noll segrar på 21 starter.

7 Nugget Zon har bra fart och har årsdebut avklarad även om man strukit honom en start sedan dess. Han kan öppna snabbt för Jepson så utan hästar utanför sig kanske han kan komma snabbast från mellanfållan för att vara före favoriten för att överta ledningen där framme. kan vinna från spets eller på stretchen.

3 Akilles Face hade ett uselt fjolår men vann både försök och final i Bronsdivisionen 2022 och även om det varit mycket problem och skador har man ju mer träning i kroppen nu. Intresant comeback och duger väldigt bra i loppet.

4 So Far Away Ås är intressant regidebut för men är väl som bäst med spetsläge i bike utan skor så passas längre fram nu när man dessutom bytte bort den kusken som först var anmäld.

13 Special Major stod lika start med hästar som Four Guys Dream och Dark Roadster sist där han var långt före den duon i mål som trea i STL-Champions. Nu är det mindre fält med ett par strykningar och han har ensamt springspår på bakersta fållan så han ska kunna hamna bra på det med lite tur och till bara 1% måste han ha lite högre segerchans än kollektivet bedömer. Kul skräll.

Avdelning 6.

Ranking: A 7. B 6. C 5-8-1-4. D 3.

Se “Bästa Spiken!”

7 Decision Maker har en väldigt bra uppgift här. Vunnit i hårdare gäng på slutet och i ett så här litet fält ska hennes hårdhet och kunnande väga tungt, så trots tillägg på kort distans är jag inne på att hon bara vinner loppet.

6 Penthouse gjorde det bra vid segern i ett billigare Diamantsto-försök för att sedan vara bra i finalen med. Är stallkamrat med favoriten och släpper kanske om den kommer fram tidigt för det är troligt att den här kan köra sig till ledningen initialt, då man har ensamt springspår.

4 Pretty and Evil vek ner sig i spets sist så om man kommer dit borde man väl släppa den här gången. Gynnad av en strykning så man får spår tre i stället för sämsta spår fyra. Stallkamraten 5 Mirci A’lir har nog lite bättre segerchans då hon är lite rejälare, men frågetecken för formen då hon varit lite sjuk men ska ha tränat bra. 9 Aurelia Express kändes som klart värst mot på förhand men STRUKEN!

Avdelning 7.

Ranking: A 8-7. B 2-4-12. C 1-9-6-11-10-3. D 5.

Spårtrappa där det är en stor favorit i 2 Fabulicious som kan öppna snabbt i autostart men det är inte alls givet att man kan svara om Jepson skickar med 4 And Away We Go från ett perfekt läge bakom bilen. Jag tycker att det är favorit i fara om man blir av med spets eller är inblandad i hård körning från start och jag tycker att man behöver gardera loppet, även om jag så klart inser att det är bra segerchans om Fabulicious håller spets. Inte bara spetsstriden som kan ställa till det, hon har också varit sjuk vid senaste starten och fått medicin, så frågetecken för formen nu och hon kan behöva loppet.

Skulle And Away We Go komma till ledningen kan man spåra runt om och intressant med debut över kort distans för henne där man också kan välja att köra i rygg på ledaren med kanske. Det blir inte bara bike på nu utan helstängt huvudlag med så maxad utrustning borgar för att man är ute i angeläget ärende. Det är som sagt en spårtrappa och då letar jag motbud från dåliga lägen då det visar sig gång efter annan att hästar som står lika start med dubbla pengarna tjänat är hårdast till slut.

8 Havanna Banker kan öppna bra och gick sitt rekord på distansen tidigare i vinter då hon sprang 1.13,1 vid seger på Ålborg. Hon står bra inne på pengarna här med framspår som startsnabb så kan hamna bra på det trots spår långt ut och den roliga ändringen här är allt bättre Gustav Johansson upp.

7 Random Tile har bra fart och vann på 12-tid i somras så duger väldigt bra i loppet med ett lopp i kroppen efter frånvaro ska hon gå framåt. Stort kuskplus mot att hon allt som oftast körts av enklare körsvenner hela karriären.

12 Kovi Stream är gynnad av spårtrappa då hon ändå inte öppnar så fort så hon kan hamna bland sista hästarna oavsett spår, som vid spår 7 näst sist. Då satt hon sist utvändigt mot bara valacker i loppet men gick en vass långspurt med ryggar på vägen och vann lätt från kön på Jägersro. Nu är det bara ston mot och stallet har form i övrigt där den här inte är något undantag och hon kanske bara är bäst till slut här.

1 Holly D.K. är bra för klassen men riskerar att bli över från start här, så jag rankar ner henne på att jag tror hon kan bli fast. Visst var det ett bra intryck sist och skulle hon nå rygg ledaren så är det så klart bra position och då kan hon vinna, så har man råd med någon mer än dom jag streckat så är hon nästa häst på tur.

9 Sunshine Avenue kan få rygg på favoriten här så kan få ett bra lopp men är sju år och har tjänat lite pengar så har svårt att se henne räcka här.

6 Ahorsewithnoname har ett spår som ofta går bra på Åby där alla lite mer ofta vill köra på innerspåret så kan man komma ner lite enklare i banan från spår en bit ut. Den här kan öppna snabbt och är en faktor i spetsstriden, som kan ställa till det för favoriten. Visade fin form sist men kanske inte räcker här ändå.

Avdelning 8.

Ranking: A 3-4. B 2-8-9. C 7-1-6-10. D 11.

Här tycker jag att ett par hästar höjer sig över övriga, speciellt i frågan om segerchans då båda lottats till klart bra lägen dessutom. Bra lås där favoriten 4 Spike M.M. ska kunna öppna bra och kanske tar sig förbi värsta motbudet så god chans att leda loppet runt om. 3 Zigzag Zagazoo gick i spets sist men blev trött efter ganska tuff inledning och kanske bättre distans för honom nu. Loppet har flera bra hästar och det gör att procenten inte alls är i överkant på min duo så bra lopp att få bort några ganska hårt streckad i kan jag tycka.

2 Beyonce Face är liksom favoriten obesegrad efter tre starter där man dessutom haft dåliga lägen och löst det för att sist vinna i ett ganska bra lopp för klassen och vid bredare gardering är hon kanske första utmanare mot min duo. Hon har dock inte gått lopp sedan i april i fjol och borde väl behöva lopp för att vara på topp, nu när hon möter hårt motstånd för klassen.

8 Cloud Busting fick sämsta läget men nedstruken ett spår gör att chanserna stiger för henne. Hon vann från bra spår åtta i volten sist där det var fördel ston i propositionen, även sådan prop starten innan där det inte var fullt fält och dessutom ett par strykningar. Det har också varit MAD upp på slutet så litet minus med Kontio upp när det blir taktiklopp den här gången och tuffa hingstar och valacker mot så som två på strecken tidigt är hon klart överstreckad här.

1 Cameron kan öppna snabbt så det kan kosta lite för favoriten att spetsa och den här kan gå i ledningen om favoriten kommer bort men mest troligt körs väl den här i rygg på ledaren. Från vinnarhålet kan man så klart skrälla, men man söker efter formen i comeback här.

9 J.J.Daenerys får stort kuskplus i Goop upp efter att ha gått flera bra lopp som tvåa i sin nya regi i vinter. Goop kör bra i biken och han har startsnabb rygg så kan komma igenom för bra smyglopp och i låg klass är det större chans att det spricker upp för luckor än i många andra lopp.

5 Quattro Håleryd är en tuff konkurrent som STRUKITS!

Stora Systemet

 1. 1-2-3-5-6-9.
 2. 9 Southwind Boko
 3. 2-4-5-7-8-9-10.
 4. 2-3-6-7.
 5. 3-4-5-7.
 6. 7 Decision Maker
 7. 2-4-7-8-12.
 8. 3-4.

6.720 rader som kostar 1.680 kronor.

Lilla Systemet

 1. 1-2-3-5-6-9.
 2. 9 Southwind Boko
 3. 10 Börtas Ankare
 4. 6-7.
 5. 3-5-7.
 6. 7 Decision Maker
 7. 2-4-7-8-12.
 8. 3-4.

360 rader som kostar 90 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se