Speltips: 18 Miljoner i Jackpot på V86 från Åby & Solvalla 21/12

Åbytravet

V86-Jackpot på Åby & Solvalla 21/12

V86-Omgången.

18 Miljoner i Jackpot på V86-Express med spelstopp 20:30 avgörs den här onsdagen på banorna Åby och Solvalla. Solvalla är genomsnittsbana och Åby är lite special med kortare upplopp men i gengäld dubbla open stretch-spår, vilket är två extra spår invändigt på upploppet. Högt spelvärde då V86 är ett svårt spel så mycket positivt när det är jackpot på den spelformen och nu är det väldigt öppna lopp den här veckan så verkligen läge för hög utdelning.

Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

I sista avdelningen tycker jag favoriten drar för mycket streck och det skiljer alldeles för mycket mot min idé där och jag tar ställning till högt spelvärde på mitt spikförslag där.

6 Velocius Crowd One ska man byta balans på det inte passade som bäst sist och man tror han ska bli både bättre ut från start och snabbare totalt sett. Kommer vara bättre än sist där han inte fick fullt fäste men var klart godkänd ändå. Innerspåret såg lite slirigt ut sist så när det bet bra för den som kom utanför var det svårt att stå emot. Starten före det gick han ute i tredjespår i sista svängen och Drizzle som vann V75 sedan var den som ledde och vann det loppet. Lättare mot nu och var åtgärdad inför sist och ska kunna gå bättre i kurvorna nu.

Gå Kort!

Avdelning fem är ett stolopp där jag spelar med intressant lås. Favoriten 1 Lazy Breeze kan ju leda loppet runt om och även om man skulle tappa ledningen så kan man ju antingen ta över eller välja stretchen till slut. Hög segerchans för Jepsons styrning här.

14 Olga Utca hade vi drag på i tipsen sist efter att Lönnaeus haft bra spaning på den en längre tid och vi var så när att få fullt betalt då hon var knappt slagen som tvåa bakom Love No Pain som serverades bra lopp i andra utvändigt. Nu slipper hon möta henne här och 13 Maggiore som var favorit i det loppet tidigt blir åter hårt betrodd. Hon var chanslös och galopperade till sedan som slagen. Även 6 Cascabella drog en del streck den gången och gick i spets men var tidigt slagen av Olga Utca den gången och åter blir Olga bortglömd. Riktigt högt spelvärde i det strecket så näjer mig att låsa på dom två.

Avdelning 1.

Ranking: A 8. B 7. C 12-6. C 5-10-9-11. D 1-4-2-3.

8 Shapes är stor favorit och lite för stor då loppet känns mer öppet än procenten antyder. Ändå är det ett fåtal som höjer sig lite och kan förstå att något kan dra iväg lite extra på strecken i sådant läge. Bra intryck sist, nedstruken ett spår och Goops givna val bland ett par anmälda hästar där stallkamraten 6 Abbys Wise As har lite bättre läge. Inte samma formintryck på honom men i oktober vann han före Gerben (som är en väldigt bra häst för klassen). Eventuellt bike på nu säger man från stallet men inte anmält så ännu.

Frågetecken för formen är det hos 7 Romero som inte startat sedan i maj men hästen har gjort ett par bra lopp efter träningsperiod tidigare så går säkert bra direkt. Står bra till här då man är nedstruken ett spår och har spår innanför favoriten. Kan öppna bra och ska kunna komma ner till ledingen här och kommer favoriten tidigt kanske man släpper för bra lopp i rygg på ledaren men kan leda loppet runt om själv också.

12 Juan Les Pins D.E. har ett par lopp på svensk mark i kroppen och det var laddat intryck i amerikansk vagn sist där han satt fast med rubbet sparat. Enda hästen med över miljonen på kontot och hade det varit 15 hästar i loppet hade det varit start i tredje ledet och betydligt fler att runda så läget behöver inte vara lika illa nu som det kunde ha varit.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 4-7. C 5-3-9. D 2-1-12-10-8.

Här blir 6 Samedi min kompletterande spik i omgången då jag tycker hon är jämn och stabil häst som går bra mest varje gång där en del andra yngre ston kan vara väldigt upp och ner i sina prestationer. Westholm har en bra start på vintern där många haft vissa problem med träningen har han sin “takraka” där han kan träna hästarna under tak i fint underlag. Nu åker bike på och det låter som det är offensivt upplägg planerat där Westholm tror på bra insats. Jag tror hon kan vinna loppet från dödens men skulle hon bli släppt till spets tidigt är det nog slut.

7 Tara Hills drar en del streck och fick ett lopp i kroppen sist efter uppehåll så går kanske framåt, men med spår så här långt ut är det vingelrisk och om formen inte är på topp borde det inte räcka.

3 Lady Dee och 4 Lasses Tara drar med en del streck och det är verkligen ett lopp där många garderar brett så klart bra läge att ta ställning i den typen av lopp. Dom här två kan inte öppna så vasst så kan inte utnyttja sina fina lägen fullt ut och är inne på att trots att min idé och loppets knappa favorit i Samedi kan vara före den här duon tidigt och då får dom svårt att gå förbi henne till slut.

5 Uptown Skift öppnar snabbt men då det är frågetecken för formen borde man väl släppa om min idé ställer frågan tidigt här.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 2-4. C 10-6-12-5-11. D 1-8-7-9.

En final i en serie för körsvenner som kört under 400 lopp under förra året och vidöppet lopp där jag tar många.

Flera där framme som kan öppna bra och jag streckar alla från spår två till sex och även ett par från bakspår. Tänkbart att strecka så många man har råd med då det borde kunna skrälla här.

Favoriten 4 Kadabra Dream tror jag inte tar spets här med startsnabba runtomkring, dessutom är han kanske bäst på kort distans så favorit i fara här. Bike på från bra spår och visst kan han vinna loppet från dödens men ingen favorit jag håller i handen.

2 Loveley Lasse kommer med form och har bra läge men tror ett par kan öppna vassare en bit ut och kanske är man nöjd att sitta i andraspår så kan bli lite vad som helst i positon här, duger oavsett.. 6 Follow Me Now gick bra sist som ostreckad och när han är i form duger han bra i klassen så tänkbar skräll här.

David Persson har anmält en trio i loppet där 3 Gloster Gladiator har bra läge och kan öppna bra men där 5 Woudstra kan öppna snabbare och vill ner till innerspåret. Båda räknas men bäst form i hans trio har 10 Zagor Roc visat vid seger sist. Kanske mest minus för den med skor. Gloster Gladiator är nog klart tuffast i trion då han testat en del på V75 och sist gick han i mål med sparat bakom bättre hästar än han möter i dag så klart bra chans om kanske stallkamraten tar spets och släpper till honom.

12 Special Topsecret är bortlottad då hon är startsnabb men gått i många tuffa lopp så borde duga bra trots spåret i lite enklare gäng.

Irriterande på 1 Rado S.W. där man drog tillbaka på bike-anmälan nyss… hade varit kul ide med amerikansk vagn som han gått bra i ett par starter i våras med. En att hålla utkik efter framöver om det blir bike, den här har min kollega Lönnaeus fått mig att få upp ögonen för och skulle det ändras tillbaka till amerikansk vagn som man ville låna hit så är det intressant som ostreckat.

Avdelning 4.

Ranking: A 3 B 5-7. C 12-10-1. D 4-6-9-2-8.

Stolopp för fyraåringar där omgångens största favorit kommer ut och då det är i låg klass och sent på säsongen för hästar som borde siktats mot helt andra uppgifter kanske en del kan hända på formfronten här.

3 Ackuratess drar nästan 70% i insatsprocent och det på tok för högt även om hon nog har ganska bra segerchans här. Streckar men garderar tidigt då jag inte gillar när hästar med 100 tkr på kontot och bara fem starter innanför västen blir så här hårt spelade. Visst är hon startsnabb och ser fin ut så hon kan leda loppet runt om men jag måste gardera.

7 Lady Bros drar mest streck bakom favoriten och man är nöjda med henne från stallet där hon nu fått några lopp i kroppen. Man meddelar att hon går framåt med varje start och har förhoppningar på henne trots spåret.

5 Zenith Millpond har haft järnskor tidigare och ska lättas till aluminiumskor idag så faller det väl ut och hon blir bättre i aktionen av det så är det intressant från toppspår med toppkusk.

12 Flora Petes är behandlad sedan sist och ska vara bättre nu. Får dessutom Örjan upp och det gör ju en del så tänkbar skräll då man är nedstruken ett spår här.

Avdelning 5.

Ranking: A 1. B 14. C 6-2-10-12. D 9-7-11-3-5-8.

Se ”Gå Kort!”

1 Lazy Breeze har toppläge att kunna leda loppet runt och kommer i fin form. Låser med en som har oerhört högt spelvärde trots att hon visar vassa intryck gång efter annan i 14 Olga Utca. Hon har slagit flera i fältet tidigare så till 4% och i full form så borde hon väl slå många även nu.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 13-3-4. C 11-12-8. D 6-9-10-7-2-1.

3 Carelya är favorit då hon har spår innanför värsta konkurrenterna i starten. Hon kommer med två raka segrar i amerikanska vagnen som hon trivs i så toppchans. Möter ändå lite hårdare motstånd nu så ändå läge att gardera henne. Har två som kan öppna bra utanför sig så kan bli en del körning.

5 Isabelle Sisu har gjort ett par starter på V75 med vanlig vagn på slutet så växlar upp i utrustning samtidigt som hon går ner i klass så det borde bita bra här och hon är väldigt tidig.

13 Mia Vince gillar jag och hade tidigt till låg procent i debuten för Goop där hon vann från rygg på ledaren på Bjerke. Gick klart godkänt i finalen sedan mellan hästar och nu blir det plus när amerikanska vagnen får användas igen, den svarar hon riktigt bra på.

4 Vilja T.Y.C. har vi spikat vid seger på V75 under vintertid så hennes årstid nu och stallet verkar ha bra form för dagen. Toppspår och Örjan upp är klara plus och hon kan öppna hyggligt från start så borde kunna få bra lopp där framme.

11 Ninja’s Kiss har nog bättre form än man kan tro om man bara ser nollorna på slutet men det har varit målgång med allt sparat från luriga utgångslägen på slutet varav ett var på V75. Spårtrappa som hon står bra inne i så ska räknas här om det blir körning mellan flera där framme.

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 11-9-4. C 15-13-14. D 2-8-12-3-1.

Spårtrappa som känns lite skiktad och det är fyra hästar som sticker ut och jag väljer att spela med alla fyra då favoriten 7 Queen dragit iväg en del på strecken så gör det att man får bra effekt vid favoritfall. Visst är det bra chans för favoriten som blivit nedstruken ett spår och jag rankar henne ensam A-häst här men det är öppen klass och ett par ganska bra hingstar och valacker för klassen mot så det blir nog inte helt gratis. Tänkbart även att ta någon till i loppet om man har råd, jag nämner den jag har närmast bakom i rankingen, men kanske att ytterligare tre ekipage har viss skrällchans.

11 Deon W. är också gynnad av ens strykning där bak som gör att han kommer ner ett spår. Den här hade man höga tankar om sist då han spelades till drygt 2 ggr pengarna men lite bortglömd nu på tidiga kupongerna. Han trendar dock uppåt på strecken så inget jättevärde men med ett lopp i kroppen är han nog bättre den här gången.

9 Winner Brodde är bara tre år men visade sist att han hävdar sig bra mot äldre i den här låga klassen. Hopplöst läge då men vann efter offensivt upplägg och tål spår på vägen så bra chans.

4 Great Shadow hade vi med som skrällbud i tipsen då han sköt till bra sist och han är ju lägesgynnad nu så kan komma ner på innerspåret som ganska startsnabb här. Form och siktas mot att köras i ledningen så ska nog med på det.

Tänkbara skrällar är dom från bakersta ledet där alla tre, 13, 14 och 15 kommer med visad form och alla tre duger bra i klassen. Det är dock ingen jättebra proposition i den här spårtrappan för dom tre så kanske blir för tufft att runda fältet då.

Avdelning 8.

Ranking: A 6. B 1-3. C 5-10-7-9. D 2-4-11-12-8.

Se ”Bästa Spiken”

Här tycker jag absolut att favoriten 3 Jeppas Uppercut får för mycket streck och väljer att gå mot och spika en annan. Jeppas kan öppna okej och har bra läge så förstår att många streckar men har stått över en del jobb inför detta och borde inte vara helt på topp nu. 6 Velocius Crowd One ska kunna öppna lite bättre på sin nya balans nu och Erik brukar ju kunna tajma bilen bra på Solvalla så kanske behöver vara minus att han kör den här gången då vissa dessutom kan tända till lite på körsvensbyte. Det lilla minus det ändå kan vara att byta bort Björn vägs upp av att procenten blir minst 10% lägre än det borde vara här.

Visst kanske favoriten kan komma till ledningen men det är ingen riktig raket och god chans att 1 Global C.Lucky kanske kan försvara innerspåret men favorit till att komma först till plankan i starten är 5 Herr Melin. Båda kan väl tänka sig att släppa kanske och kan den från bricka fem öppna bra kan ju det få min idé att följa med där ute och vara före favoriten för att överta ledningen ganska tidigt till och med.

Systemförslaget.

  1. 6-7-8-12.
  2. 6 Samedi
  3. 2-3-4-5-6-10-11-12.
  4. 3-5-7.
  5. 1-14.
  6. 3-4-5-11-13.
  7. 4-7-9-10.
  8. 6 Velocius Crowd One

3840 rader som kostar 960 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se