Speltips: 17 Miljoner JP på V86-Express 13/4

V86-Omgången.

17 Miljoner JP på V86-Express som delas av Åby och Solvalla med spelstopp 20:30. Åby har sin dubbla open-stretch att ta hänsyn till och ett upplopp under medellängd, på 180 meter. Solvalla har strax över medellångt med sina 196 meter och ingen av banorna har vinklad vinge på sina startbilar. Åby är också lite bredare vilket är gynnsamt för hästar som har problem med utrymme i voltstart.

Twitch.tv

Vi kommer att ha en Twitch-sändning vid 18:30 där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet på tillsammanssidan. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben. Twitch-sändingen kallar vi för Travfeber och andelarna heter Travpunktse200 som kostar 200:- per andel.

Bästa Spiken!

I andra avdelningen tar jag ställning där tre- fyra hästar höjer lite mot övriga. Jag spikar obesegrade 5 Xerava C.D. 36% då ser upplagt ut för spets och slut här.

Gå Kort!

Sjätte avdelningen är absolut tänbart att gå kort i den här veckan då det bara är sju hästar till start där och omgångens största favorit kommer ut där. Jag lutar åt att låsa det loppet på tre streck och får då bra effekt om favoriten faller men slösar inte för många streck om han skulle vinna. Läs vid den avdelningen vilka mina motbud är.

Avdelning 1.

Ranking: A 10. B 1-9. C 11-8-5-3-6-2. D 4-7.

10 Even Steven 44% är väldigt bra för klassen och haft planerat lång vinterträning så är säkert ännu bättre i år men kan behöva loppet. Tycker han är lite bättre än motståndet här och det blir barfota bak direkt och det är tänkbar spik över passande distans.

11 Stenson 16% är det så klart snack om då han vann på V75 sist men och han vann loppet före med. Sist var det bike och blinkers, fortfarande blinkers men i vanlig vagn tror jag inte på toppchans från bakspår på tillägget.

9 Digital Indy 12% växlas också ner från bike till vanlig vagn så minus men startsnabb från springspåret och kan vara en bit före favoriten tidigt så ska räknas vid gardering.

1 Ninias Boy 13% är klart mer intressant nu när han inte är stor favorit och även om han gav sig i striden sist med galopp och galopp mitt i loppet starten före så måste han räknas tidigt här. Han kan ju sitta i fred i spets en bit och få trava in sig samtidigt som han bör ha mer krut till slut i långsammare voltstarten och om han får fuska undan något halvvarv på vägen.

8 Ornello 4% har tio segrar på 47 starter och står bra inne på pengarna här. Ofta ute i ganska hårda gäng och trivs på distansen så ska absolut räknas här trots spår fem i volten.

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 3. C 6-2. D 8-4-1-7.

5 Xerava C.D. 36% är startsnabb och Hans R siktar mot spets i detta fina treåringslopp för ston med 100 tkr till segraren. Alla här har väl större uppgifter längre fram på säsongen och då är det troligt att ingen vill sänka sin häst med tufft tempo i dödens utan risk/chans att ledaren får välja tempot och då borde hon bli svår för övriga att fånga in till slut. 300 tkr vid segern sist då Örjan sa att det var sparat och hon är säkert bättre nu så jag tar ställning och spikar.

6 Eireann 31% har spår utanför de värsta motbuden så även om Örjan och kretsen kring hästen ser det som en väldigt bra treåring så borde det bli svårt att ta sig förbi favoriten sida vid sida här. Bara ett lopp i karriären medan ett par andra gjort flera starter i tuff konkurrens redan gör att den här måste vara överstreckad och rankas ner lite på dåligt spelvärde.

3 Escada 12% kommer från stall med bra form och är snabb bakom bilen men borde väl vara nöjd om man kan få rygg på favoriten här. Kommer favoriten bort kan den här leda runt om men segerchans även från rygg på ledaren med så klart då luckor ofta kommer i den här lopptypen.

2 Global Delivery 14% lättas till barfota bak och är startsnabb men tror både 3 och 5 är snabbare från start. Tänkbar men lite överstreckad då jag tror tre andra här är lite bättre för tillfället.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 7-4. C 8-6-9. D 5-1-2-10-11.

Låg klass på loppet här på Åby över 2140 meter auto och antingen chansar man och spikar 3 Cindy Caraf 51% på att hon fått lite fler lopp och gjort det riktigt bra på slutet i Italien. Eller så får man nog strecka ganska många för att känna sig säker at överleva loppet. Jag är nog inne på det senare upplägget då favoriten stigit på procenten och blir för stor favorit.

6 Mack Joe 5% och 7 Global Believer 7% får båda bike hit där det är andra gången för den första och första gången för den senare. Båda går också barfota runt om där den först nämnda gjort det några gånger med bra resultat medan även detta är nytt för den senare. Maxningar som gör båda tänkbara till låga procent. Man ligger dock lite lågt på Mack Joe men bra nog att vinna ändå med maxat.

8 Bowler Day 17% var fin på barfota runt om sist och gjort det bra i sin nya regi så trots spåret ska han räknas på sin fina form. Ett annat formkort är 9 Exclusive J.M. 7% som gått bra på Åby på slutet. Han slipper resa som många av de värsta konkurrenterna ska göra här och det kan vara litet plus att slippa.

4 Global Barrister 10% är startsnabb från toppspår så får bra lopp och med tillgång till open stretch måste det vara bra chans.

Avdelning 4.

Ranking: A 6. B 5-3. C 8-9-7-11. D 1-10.

Spårtrappa med ett par strykningar där en stor favorit blev struken tidigt på onsdagen och då har 6 Brexit Night 29% fått betydligt bättre spår i fyra bakom bilen. Med Goop upp på Svante Ericsson- tränat med spetsläge måste det vara riktigt bra segerchans och tänkbar spik. Vunnit två raka från ledningen på barfota bak och kanske bara bäst igen.

Låg klass och tänkbart att gardera trots allt och två strykningar underlättar för alla i loppet att komma bättre på det.

5 Ductus 23% har vunnit båda sina felfria lopp och är nog ganska startsnabb för klassen med så kanske kan svara ut favoriten men inte alls givet då favoriten är lite mer rutinerad och Goop kan kanske få mer fart på den. Chans oavsett från stall i form.

3 Mercenary 7% har ett lopp i kroppen och kan han löpa ut lite bättre i biken som han får på nu för första gången så kan han vara många meter bättre än han varit tidigare.

8 Global Collection 6% är så klart en av de mest gynnade av strykningarna och hon är lågt spelad för att läget var 8 bakom bilen nu är det i stället 6, men procenten fortsatt låg. Gick ur form lite i höstas då hon också mötte tuffare motstånd men årsdebut avklarad och går nog framåt även om hon varit struken. Det var för en sårskada och inte missat mycket på grund av det, barfota bak första gången nu.

9 Narragansett 9% är den som är stark där bak och kan profitera om det skulle bli hård körning mellan de betrodda där framme.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 12. C 15-10-7-11-9. D Övriga.

5 Ready Tonight 34%blir klar favorit men frågetecken för formen då han galopperade en del på slutet i fjol och har 0-0-0-8 innan vinterträningen. Går säkert framåt men kanske kan behöva loppet. Positivt att det är barfota och bike direkt så trots frågetecken för formen och att han nog är överstreckad rankar jag ändå honom först på spetsläget. Kapacitetten är hög och han har blivit valack under uppehållet så felfri ska han ha bra chans att leda runt om.

12 Galantis 6% spårtrappa så startar från uselt läge men den här är fin och såg tankad ut sist, barfota i bike, när han hade sparat i ryggar på Andre Ward och Upper Face. Samma vagn, samma balans, samma körsven och lika bortglömd trots intrycket. Det snackas om favoriten som lyckandes kvala in till Europaderbyt i höstas men den här kvalade ju med in till storlopp den dagen i form av EM för femåringar och till skillnad mot favoriten här som var oplacerad i sitt lopp medan den här tog pengar som bra femma bakom Extreme, Aetos Kronos, DFZ och Rackham.

15 Dortmund 8% var delad favorit med Oracle Tile i ett 2640-lopp på Åby sist han gästade Sverige, i höstas. Slagen då av Andre Ward men före nämnda Oracle Tile men också bland andra EenymeenyminymoeDK och Sansjöns Enzo i slagna fältet. Nu kommer han med ett lopp i kroppen och den här tål lite jobb på vägen så helt okej proposition även om det är helt enkelt.

10 Bradsbys Juke Box 18% rankade jag högt vid segern i Brons på Kalmar i mars men i finalen var det för tufft. Tror inte han riktigt lika bra som mina tre första streck men han går säkert framåt med de två tuffa loppen i kroppen och på fortsatt barfota kan han duga.

Avdelning 6.

Ranking: A 3. B 4. C 7-5-1-2. D 6.

Litet fält för treåringar där alla som kommer till start är hingstar med ganska få starter innanför västen och framtiden för sig så klart.

Tufft att göra en till megalampa här i 3 Coquaholy 78% då han ändå har underpresterat någon gång och dessutom finns viss galopprisk med. Ska kanske vara först i rankingen men då spelvärdet är uselt så bör han garderas.

4 Urban Africa 10% var en av få som var tänkt att utmana Tetrick Wania i Svensk uppfödningslöpning men blev struken. Kulltopp som tvååring som nu fått två lopp i kroppen i sin nya regi och var inte stort slagen av favoriten här debuten för Oscarssons. Kan vara mycket bättre nu med ett par lopp i kroppen och det ska inte skilja så här mycket i strecken.

7 Global Day Trader 4% är väldigt lågt streckad för att vara en unghästimport som debuterar för Frode Hamre och körs av Björn Goop. Det är litet fält så även om passivt upplägg är att vänta i första starten i Skandinavien så ska den kunna skrälla på hårdhet och farter i benen som den ändå fått i några tuffa lopp på andra sidan atlanten.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 11-3. C 7-10-14-1-5-9-12. D Övriga.

Stolopp med spårtrappa och stor favorit i 3 Garden Leave 35% speciellt nu när stallkamraten strukits som också drog en del streck. Låg klass och för stor favorit som var oplacerad i årsdebuten och inte startat sedan tidigt i februari så gardering är på sin plats här. Barfota bak är bra och hon startsnabb så kan inte ignoreras men bara en av flera här.

6 Jeopardy 12% är nedstruken ett spår och bättre än raden, viss vingelrisk men hittar man rätt på henne kanske hon bara är bäst här. Det intressanta är att det kan bli bike och då hon inte trivs ute i spåren så är Conrad inne på att köra till hon kommer till ledningen den här gången. Stort plus med strykningen då och i ledningen blir hon svårpasserad.

11 Nikita Vrijthout 8% var fyra på V75 från bakspår på tillägg i mitten av mars, då hon kom igenom bra och sedan har hon varit fin i två starter till på barfota runt om. Per Henriksen har väldigt bra form på hästarna för dagen och den här måste vara väldigt tidig som singel-procentare trots spåret.

7 Nannys Girl 4% kommer med från tränare med bra snurr på stallet så även om hon varit struken sedan sist är det intressant med första barfota i 28:e starten.

Avdelning 8.

Ranking: A 7. B 9. C 1-4-10. D 6-8-11-2.

2640 meter med voltstart med tre startfållor där det är fel favorit i 9 Amazing Warrior 29% som inte får ha bike nu i voltstart och blev trött sist så kanske ska ha medeldistans för att trivas som bäst. Han är bra med fin vinnarskalle men bara en av flera som överstreckad här.

7 Infinitus 26% är mer intressant på stallformen och att den här sett fin ut i två starter på barfotabalanser efter kortare vinterträning och är säkert bättre med de två loppen i kroppen. Tror han är mer distansgynnad än favoriten.

4 Carl Halbak 11% kommer från formstall men har inte startat på länge och gjort få starter. Att han tjänat sina nära 600 tkr på bara åtta starter säger en del om kapaciteten och absolut tänkbar vinnare då han har 20 meter försprång till de värsta motbuden.

1 Totte C.D. 4% står 40 meter före favoriterna och kan leda loppet läge då det blir barfota första gången på väldigt länge. Ett lopp i kroppen och norskt huvudlag nu med är bra grejer till låg procent.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 18:30.

Avd.1: 10.

Avd.2: 5 Xerava C.D.

Avd.3: 3.

Avd.4: 6.

Avd.5: 5-10-12-15.

Avd.6: 3-4-7.

Avd.7: 3-6-11.

Avd.8: 1-4-7-9.

108 rader som kostar 27 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se