Speltips: 16 Miljoner JP på V86-Express 4/5

V86-Omgången.

16 Miljoner i Jackpot då sexor förs inne förra veckan, det höjer spelvärdet. Omgången delas den här veckan av Bergsåker och Solvalla med ett spelstopp vid 20:30 som vanligt. Bergsåker har 200 meter upplopp och banan är genomsnittligt bred medan Solvalla har numera också 200 meter långt upplopp. Spår ett bakom bilen är kanske lite bättre på Bergsåker än på många andra banor, från start. I övrigt ingen vinkad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till på någon av banorna.

Video-tips & Andelar.

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Vi bygger grunden till systemet där, i skrivna tipsen försöker jag få med lite utrustningsändringar vi kan ha missat i videomaterialet mm. På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system två gånger, för önskat antal andelar.

Bästa Spiken!

Margaretas tidiga unghästsserie med 300 tkr i första fris har lockat till fulla fält i alla fyra loppen på Solvalla vilket så klart är bra. Jag väljer att ha bästa spiken i ett av de avdelningarna där jag tycker att 5 Imhatra AM 46% sticker ut ordentligt i sitt lopp i avslutningen. Det är fyraåriga ston som gör upp där hon skördat framgångar i storlopp både i Sverige och i USA med 1,6 miljoner på kontot redan nu när fyraåringssäsongen startar är hon lite före många av kullkamrateran i det här loppet. Kommer från någon lite sämre placering då det varit bakspår på slutet men tre lopp i kroppen nu och toppspår tror jag hon bara är bäst. Visst var hon inte så bra sist men tar inte så hårt på det då man anmäler igen hit tror jag inte det är något fel på henne och framspår nu ör bra grejer.

Gå Kort!

I tredje avdelningen är det ett K150-lopp där körsvennen på favoriten inte vinner så mycket lopp och det blir lite orosmoln för 2 Gladiator Mearas 45% till hög procent. Hästen kommer från tuffare lopp där han gått snabba tider och sist avslutade han väldigt fort sista biten utan att ha fritt spelrum. Det var på V75 och enklare mot nu så måste ha riktigt bra chans här. Första gången på barfotan runt om från framspår så kanske kan göra en del i starten med men troligt annars att han får överta från de flesta dör framme. Jag väljer ändå att gardera även om jag tycker det är rätt favorit men hela ekipaget ska i mål med.

10 Ola Islet 14% ska gå första gången med kombinationen bike och brafota runt om. Hästen är i full form och körsvennen är duktig så även om läget är uselt så ska den här absolut kunna slå alla.

Avdelning 1.

Ranking: A 8. B 5-3. C 1-7-9. D 6-4-2-10.

Valde att gå kort med ett låst i tredje avdelningen men kunde lika gärna lagt det här loppet som en avdelning att gå kort i den här veckan. Bara tio hästar till start i en spårtrappa för kallblod i ganska bra klass där det som vanligt är väldigt skiktat och flera mer eller mindre chanslösa gör at man ska kunna lösa loppet få streck.

5 Tekno Lynet 46% är för stor favorit då det finns frågetecken för formen även om man säger att förra strykningen var för att det var oväder. Långt mellan starterna och visst är hästen bra för klassen från ett bra spår men jag litar inte helt på honom då han har mycket galopper tidigare i historiken.

8 Backegubben 7% har minst lika hög kapacitet som favoriten och kommer från lopp där han mött miljonärer från opassande innerspår i båda starterna. Det har blivit galopp båda men han har varit hårt betrodd mot bättre motstånd än han möter nu och helt plötsligt streckas han inte alls mycket. Måste räknas tidigt här då Björn var införstådd med att han skulle hamna här ute eller från bakspår med tanke på propositionen, men med litet fält kan han köra lite hur som helst och ha toppchans oavsett taktik.

3 Blixen 16% är den tredje hästen i fältet som höjer sig mot övriga och de tre jag spelar med kan låga 25-tider på distansen och den här har bra fart i benen och kan spetsa här. Var fin mellan galopperna sist och kanske blev för rullig utan framskor så de åker på nu för stabilitet. Vunnit 8/35 totalt med 8 av 18 felfria lopp så utan galopp måste segerchansen vara riktigt hög från fint utgångsläge.

1 Ängsbrage 22% kommer från formstall men går som bäst på kort distans så här vill man nog köra i rygg på ledaren och det blir chansartat på en som är så här hårt spelad. På medeldistans vinner han sina lopp på runt 27-tider och uppåt medan mina tre streckade hästar gjort flera lopp på ett par sekunder snabbare tider så han ska bara inte kunna slå alla tre.

7 Sort Gull 2% är en kul skräll för er som garderar bredare då han tänt till lite på många montélopp senaste året. Tre lopp i kroppen första gången med Micael Melander upp som är en rutinerad kallblodskusk.

9 Edbest 3% får Ulf O upp som vann med honom sist han körde och givet att det är plus. Bra läge för storskräll som står bra inne i loppet.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 9-8. C 11-5-1-7. D 3-12-6-4-10.

Första ’Margareta-loppet’ för fyraåriga hingstar och valacker och som alla fyra loppen är det 2140 meter autostart som gäller.

9 Mellby Jinx 25% är vaorit och jag gillar hästen speciellt då det är anmält barfota runt om och eventuellt bike på men då det blev bakspår tvekar Svante så inte alls givet att det blir något av det. Han vet inte alls var han har hästen efter sämre prestation sist och favorit i fara då det kan bli passivt upplägg med all den informationen. Bara en av flera.

2 Dowhatyoudodowell 21% hoppas jag tar spets här och rankar först på att flera av de värsta konkurrenterna dras med sämre utgångslägen. Tänkbar chansspik i annars väldigt öppet lopp. Inte säkert att det blir bike då Jeppe Juel som kör uttalat sig om det ska vara samma vagn som tidigare men det är en customvagn, så nära bike man komma. Tränaren har ändå anmält med riktig bike så kanske blir det något vagnbyte som Jeppe inte känner till. Aluminumskor sist för att spara hovar och barfota runt om nu är plus.

8 Global Concept 17% kan snabba tider så med två lopp i kroppen och kuskplus så kanske det kan gå trots spåret men rejält vingelläge.

5 Sourire Frö 5% är väldigt startsnabb och tränaren har sagt att hon vill se honom i ledningen men inte givet att man tar sig förbi min idé. Kanske släpper man om man skulle ta sig förbi första biten, om Jansson kollar oddstavlan. Oavsett är han tidig på startsnabbheten från det här spåret.

11 Parveny 6% har körts försiktigt på V75 och har varit i gång lite mer än flera av motståndarna så även om han inte har samma erfarenheter så kan formen räcka en bit då det nu ska bli första gången barfota runt om.

1 Dozen Of Oysters 17% är överstreckad då han riskerar att bli över från start med ett par startsnabba utanför så kan det bli tredje invändigt här. Hittar han rygg på ledaren kan han så klart vinna men bara en av väldigt många på lågt spelvärde.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 10. C 7-8-1-6-3. D 11-5-9-4-12.

Se ”Gå Kort!”

Låset landar på 2 Gladiator Mearas 45% och 10 Ola Islet 14% med motiveringen längre upp i texten. Toppläge på den först nämnda och kul maxning på den senare.

8 Geronoimo AM 22%är kanske lika bra som de två jag spelar med men chansar bort honom på det risiga startspåret. Det kan absolut bli vingel här och det är frågetecken för formen då han kommer med två raka galopper i historiken.

7 Cobbys Yourah 0,8% kommer från formstall men inte imponerat på slutet. Jag vill ändå varna för honom då biken åker på som han inte gått i så värst många starter i. Visade ändå uppåtform näst sist som tvåa och sist var det galopp sent i loppet med framskjuten placering på gaffeln.

Avdelning 4.

Ranking: A 5. B 12-1-6-4. C 3-8-7-10-9. D 2-11.

Tråringsloppet för hingstar och valacker I Maragareta-serien där favoriten har bricka 12 över 2140 auto vilket borde kunna innebära problem.

12 Every Day Elegant 30% är det fortsatt vanlig vagn och skor på så inga ändringar här och man kanske skulle velat se någon ändring för att det skulle vara riktigt intressant. Läget gör att man inte kan gå på den här favoriten som bara har tre lopp i kroppen, totalt. Visst är han obesegrad och svår att veta botten i så klart så han streckas tidigt på alla kuponger men för många här är det här inte det viktigaste loppet direkt.

4 Rocket Tile 20% har bara gjort två lopp så även om han varit fin så är han nog överstreckad nu då han är bortvald och inte startsnabb så kan inte utnyttja det fina läget. Bara en av flera vid bred gardering.

5 Marinho Boko 17% tappade en sko sist och kunde inte köras sista biten så klart bra insats som tvåa då och har ett provlopp på hemmaplan i benen inför detta. Räknas mycket tidigt från toppspår.

1 Nail’em 11% är intressant nu med barfota runt om första gången och helstängt huvudlag. Startsnabb så kan han hålla upp innerspåret ska han kunna leda runt om med de här ändringarna.

6 A Sniper 5% är startsnabb från formstall på hemmaplan så hittar man ner i banan en bit fram, på bra sätt måste han räknas. Före Nail’em näst sist i Breeder´s-lopp och omvänt spelat då så borde finnas bra värde på det här strecket.

3 Lightning River 2% har haft rycktussar i senaste två starterna men inte ryckt det så effekt att vänta där. Fint läge och provas med ny körsven här på startsnabb häst.

Avdelning 5.

Ranking: A 6. B 13. C 1-12-15-3. D 7-2-4-11-8-5-9-10-14.

Stolopp med tillägg över 1640 meter på grunddistansen och det borde vara svårt för tilläggshästarna att komma in i matchen. Samtidigt är favoriten 13 Zante Grif 43% så mycket bättre än motståndet men hon brukar köras i ryggar och ska hon göra jobbet så borde det kunna bli för tufft. Favorit i fara då det nu är skor på.

15 Krakas 16% är tvåa på strecken men har spår fyra i volten och kan hamna absolut sist och behöver nog gå i ryggar med för att komma som bäst till i avslutningen. Hon står ganska hårt inne och formintrycket hon visat i senaste två starterna har varit i bike så stort minus att det växlas ner här.

6 Sara K.M.E. 15% är idén i loppet då det låter positivt från stallhåll och man tycker att galoppen sist bara var olycksfall i arbetet och ser inte så hårt på det. Barfota bak, norskt huvudlag och bästa springspåret är idealiskt så hög chans att hon kan köras till ledningen tidigt här och stanna hela vägen in i mål. Hon har inte så många starter på kort distans men gått med i 11,5 över distansen med autostart så har farter i benen som gör att hon borde kunna en låg 13-tid från spets och då blir det svårt för tilläggshästarna att runda ett femtonhästarsfält.

1 Made By Vitsand 3% är tänkbar skräll då hon borde kunna få ett lopp i rygg på ledaren och hon har gått snabba tider på distansen så kan med låga 13-tider från rygg på ledaren här. Första barfota på länge och bara gått så fyra gånger totalt. Upp i klass och frågetecken för formen men läge balans gör det intressant.

12 Lisa S.E. 4% vinner inte så ofta men har ett bra spår på tilläggsfållan och kommer hon igenom på bra sätt så har hon visslande avslutnings om ska bita bra i det här sällskapet. Härdad i tuffa lopp och tänt till som äldre med 364 tkr inkört under sjuårssäsongen.

Avdelning 6.

Ranking: A 1. B 5-2-9. C 10-11-4-3-6. D 8-12-7.

Stor favorit bland de treåriga stona och här måste jag gardera 1 Eireann 59% som bara gjort två starter och ska gå i väg från chansartat innerspår bakom bilen. Man har sett mer rutinerade hästar köra galopp från det läget så inget att hålla i handen till nära 60%. Visst har hon visat startsnabbhet i debutloppet men då mötte hon inget och hade ett i volt och det är helt annan femma. I övrigt orutinerade motståndare så hon får nog ändå rankas klart först i brist på bra utmanare.

2 Carbonfiber 17% kommer från seger i Breders´Crown-lopp i april för 110 tkr så visat full form och ska räknas tidigt från fint utgångsläge.

5 Hello Stone 3% ska kunna öppna bra från spår precis bakom bilen och hon ska absolut kunna spetsa här. Går maxat i utrustningen och var fin som tvåa från rygg på ledaren i förra Margareta-loppet så med ytterligare lopp i kroppen borde hon kunna gå i spets här.

9 Bys Nosy Nunc 11% har bara gjort tre starter men nere på låga 15-tider redan i loppen så kan hon rekordsänka ytterligare måste hon ha bra chans att vinna trots bakspåret då hon har rygg på de betrodda här och kan få ett bra lopp.

10 Caradja 2% möter lite tuffare än hon är van vid nu men har gått neddövad innan och öppnas upp lite.

Men det finns massor av ston som är svårbedömda här och har någon gått framåt mycket med lopp och träning kan absolut vem som helst skrälla här och det behöver inte vara fel att strecka alla.

Avdelning 7.

Ranking: A 2-4. B 12-9. C 11-8-6-10. D 3-1-7-5.

Omgångens största favorit i lägsta klassen för dagen och visst kan det skilja mycket i riktigt låga klasser men tufft med så här hög procent på 4 Real Scotch 65%. Läget är bra så kommer han till ledningen är väl segerchansen hög men inte startat sedan i december så måste vara frågetecken för formen. Han galopperade i sitt debutlopp med så det finns på kartan att det kan bli stressat i årsdebuten.

2 Doldis 7% står perfekt inne i loppet och kommer från stenhårt kval till Kungapokalen där han var i samma uttagningslopp som Iznogoud AM så fått lite hårdhet av betydligt tuffare lopp än det här. Visst var han långt efter även om han var femma men han var inte långt från andraplatsen, trots ganska tufft lopp. Har flera lopp tuff konkurrens och gått många låga 14-tider över full distans så favoriten behöver rekordsänka ett par sekunder för att slå den här. Inte startsnabb men ligger i andraspår och kan få ett bra lopp då han tål tufft upplägg i det här sällskapet.

12 Oktan Håleryd 14% är man inte främmande för att köra offensivt med på hemmaplan då han fick bra fart i benen redan i årsdebuten. Hade vunnit enkelt på 17-tider tidigare men visade direkt i comebacken att han har betydligt snabbare farter än så i kroppen med andraplats på låg 13. Stallkamraten 9 Västerbo Victorius 5% provas med ny körsven vilket är intressant från bra smygläge i rygg på min idé. Bjuds han rygg och får spara speeden ska han kunna skrälla och har inte varit sämre än tre på sina åtta starter.

11 Herman Hazelar 2% är tung häst som ska ha gått framåt med några starter innanför västen och sist var han ute i ett V75-lopp så fäller nog många till slut då han ät i rätt klass.

Avdelning 8.

Ranking: A 5. B 6-3. C 7-4-8-11. D 2-1-10-12-9.

Se ”Bästa Spiken!”

5 Imhatra AM 46% har kanonspår och står för högst visad kapacitet i fältet där värsta motbudet på pappret 3 Glorius Rain 16% kanske kan ta ledningen för at köras där men tror att favoriten är så mycket tuffare att hon kan ta den från dödens. De har varit ute i helt olika klass på loppen och jag vill se mer av Glorius Rain innan jag köper henne mot de bästa i kullen. Hon är ändå ett tidigt motbud på startsnabbhet och att hon varit fin efter vinterträningen.

6 Lacille Boko 7% är med startsnabb och mer intressant vid gardering på högre spelvärde då hon har hårdhet från Breeder´s Crown-final och E3-final på både kort och medel-distans. Eventuellt testat både och eller något av barfota runt om och bike den här gången, vilket är första gången på båda.

7 Carroty 4% har vunnit i enklare gäng men här testas första gången barfota runt om så tänkbar trots spåret.

8 Global Creation 4% testades första gången i bike och barfota runt om i kval till Drottningpokalen sist från lika risigt läge. Två lopp i kroppen och ny kusk så med lite tur med loppet kanske vi får se effekten av maxningarna den här gången.

4 Global Celebrity 10% gör intressant comeback och många av Mattias hästar har höjt sig efter vinterträning. Magnus A körde vid enda segern så plus med honom upp från toppspår.

Stora systemet

Avd.1: 3-5-8.

Avd.2: 1-2-5-8-9-11.

Avd.3: 2-10.

Avd.4: 1-3-4-5-6-7-8-12.

Avd.5: 6 Sara K.M.E.

Avd.6: 1-2-5-9.

Avd.7: 2-4-9-12.

Avd.8: 5 Imhatra AM

4608 rader som kostar 1152 kronor.

Lilla systemet.

Avd.1: 3-5-8.

Avd.2: 2 Dowhatyoudodowell

Avd.3: 2-10.

Avd.4: 1-4-5-6-12.

Avd.5: 6 Sara K.M.E.

Avd.6: 1-2-5-9.

Avd.7: 2-4-12.

Avd.8: 5 Imhatra AM

360 rader som kostar 90 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se