Speltips: 16 Miljoner i V86-JP på Skellefteå 26/7

Genrebild

V86-Jackpot på Skellefteå 26/7, 19:20.

Omgången & Banan.

16 Miljoner i Jackpot när V86 går den här veckan på Skellefteå med ett spelstopp vid 19:20. Banan har ett kort upplopp på bara 175 meter men det vägs upp av att man har ett open stretch-spår här så rygg ledaren får chansen och kurvan går att köra snabbt igenom så det är inte alls omöjligt för hästar att dra upp spurten tidigt ute i banan med. Som vanligt under den här sommaren har vi fler STL-försök inom spelformen men också ett par kallblodslopp där det tyvärr är lite skiktat. Jag gör ett försök att fälla flera av omgångens stora favoriter men spikar också en hårt streckad, vilket man som bekant tål när det är åtta lopp att lösa.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips på YouTube som du hittar på trav.se och gruppen på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar in till V75 på torsdagskvällar och släpper materialet sent torsdag eller tidigt på fredag. Även om vi testat lite olika upplägg så är det bara inspelat material till V75-lördagar som kommer ut regelbundet men om det finns intresse är det tänkbart att börja göra inspelat material även till andra omgångar som V86 mm. In och prenumerera på YouTube och kommentera gärna i våra sociala medier vad ni tycker vi ska göra för material.

På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system ett par gånger, för önskat antal andelar. Stänger andelsspelet redan 18:30 onsdagar på sommaren för att hinna bygga klart systemet innan inlämning, när jag vet hur många vi är och jag kan komma att väga in sen info. Det systemet är än så länge bara öppet onsdagar och lördagar, men även där kan tillkomma till exempel GS75 och vissa V64-omgångar längre fram.

Bästa Spiken!

I femte avdelningen går jag på en av omgångens största favoriter som spik i 8 Lindysmusclemania som går upp i klass men jag tror det möjligen kommer att bli tuffare för honom när han kommer till Silver, om ens då. Jag försökte spela mot i andra starten efter lång frånvaro då han inte hade tränat i några snabbare tempon men han var bara totalt överlägsen och går framåt med starterna han gör. Vinner man final i klass 1 i så fin stil som han gjorde det så är man riktigt bra i Brons i norrland med. Han ska nog bara vara överlägsen och spikas på allt.

Gå Kort!

Har flera lopp där det är tänkbart att stänga loppen på två-tre streck men två lopp känns extra troligt att man klarar sig med ett fåtal markeringar. Avdelning två och sex är dom jag fastnar¨lite extra för men även tänkbart att gå väldigt kort i avdelning fyra. Tanken att det är skiktat och ser ut att kunna lösas med flera lopp man har lite färre hästar i gör att man kanske kan spela med bara en spik den här omgången, och då ha 2-4 hästar i fleraav loppen men ändå få bra effeklt om man lyckas fälla ett par stora favoriter med bara ett eller ett par motbud.

Avdelning 1.

Ranking: A 4-1. B 5-12-8. C 10-6-3-9. D 11-2-7.

4 Idomenio Sisu har jag nämnt tidigt som skrällbud för två och tre starter sedan men ville inte riktigt gå förbi efter perfekt lopp i Boden och sedan var det bara okej i finalen efter. Desto bättre i Finland sist då man körde första med blinkers och Salmela har snurr på stallet med seger i Stochampionatet i söndags på meritlistan. Visst är det klart bra chans men hård procent nu och jag garderar.

1 Devils Tongue kan öppna snabbt och går barfota så kan leda loppet runt om och han har fyra av fyra i ledningen så hög segerchans om man håller upp ett lite besvärligt innerspår.

Berghs duo 5 Mustang Racer och 8 Kagan går ju bra och Mustangen var det snack kring på V75 näst sist när man testade bike och nu blir det första i bike med framspår då från toppläge. Kagan har fått bra lopp och kan öppna så gynnad av att vara nedstruken ett spår och kan man okej på det trots läget.

12 Mellby Joker har tufft läge men absolut toppform och en bra Silverhäst. Det verkar kunna bli bra tryck på loppet så kanske bjuds man in trots läget. Övriga borde få svårt så streckar man fem hästar är det nog heltäckt men kanske bara streckar tre-fyra hästar här och håller lägesgynnade först så att säga.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 10-15. C 6-9-11-1-12-7. D 14-4-5-3-8-13.

Se ”Gå kort”

Kallblodslopp där 2 Kleppbest på startfållan är rätt favorit men blir för hårt streckad och 10 Zargo måste ses som för lågt streckad så ett starkt lås där favoriten antagligen kommer till ledningen men bästa hästen är för lite streckad och kompletterar låset. Kleppbest trodde man ju skulle bli över från start sist men hade tur och kunde komma ut och överta tidigt så då var det bara över mot enklare motstånd. Nu är det tuffare mot, voltstart så högre galopprisk och man testar att lätta fram så viss galopprisk på det med. Favorit i fara.

Zargo tror jag är bra för det här loppet och han stod i 2,3 ggr pengarna mot 6 Stålviktor som stod i 12 ggr när man möttes 17/6 då det blev galopp för Zargo. Nu är den senare klar tvåa på strecken i loppen och han ser ut att bli överspelad även om han så klart har viss chans.

Mer intressant vid vidare gardering är 15 Fräcke Prins som nog är lika bra som Zargo och favoriten men startar med 40 meter tillägg i fullt fält och det kan bli lurigt så klart. Ändå stort kuskplus nu och ensam på sista fållan så kan komma ikapp hästar 20 före ganska enkelt och ska räknas trots läget.

9 Ivarsviking har hemmaplan och inledde året bra så är ett tänkbart garderingsstreck om man tar många men spår fyra i volten är så klart inte helt enkelt. 11 Fyrkrafs har springspår på tillägget och skulle kunna komma bra på det. Går bäst på isen på vintern men kanske höjt sig lite i år och ska gå barfota runt om som han inte alls gått ofta så tänkbar skräll.

Bakom nämnda sex hästar är det tunnt och jag väljer att plocka bort den näst mest streckade och spelar med tre streck. Men har man råd spelar man med alla sex jag skrivit om.

Avdelning 3.

Ranking: A 10. B 4-2. C 3-12-8-1-5-7-11-6. D 9.

Klass 2 och här är väl favoriten lite för hårt streckad och jag garderar även om favoriten fick framspår kommer från formstall och körs av Ulf O i 2 Jamie Sisu. Han kan inte öppna så braoch kan hamna en bit bak och det är i Klass 2 favoriten oftast faller i STL-försöken.

10 M.T.Puccini är vinstvan häst som står bra inne i lägsta klassen då han tjänat små pengar vid ett par av segrarna tagna i Finland men ska duga bra i klassen här. Han har startsnabba ryggar och kan vara bra på det tidigt här. Han går säkert framåt med loppet i kroppen där han vann en spårtrappa lätt på aktuell bana och jag chansar och rankar honom först trots bakspår i öppet lopp.

4 Guvenör Godiva fick toppspår nu och kan öppna och då det finns open stretch kan han bli släppt till ledningen. Haft en del otur i loppen i år och kan gå barfota igen så från ledningen rankar jag honom tidigt här.

3 I am Timmie kan öppna hyggligt så från bra läge borde det bli vettig position och han ska få helstängt huvudlag nu men litet minus med skor och bara en av flera. En som går åt andra hållet i den frågan och ska gå första gången utan skor är 12 Bollinger Bishop så det är spännande trots spåret då tränaren är inne på att det ska ge bra effekt med skoryck på honom.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 2-6. C 1-5-7-9. D 3-8.

Kallblodslopp i högsta klassen i Sverige där 6 Bäcklös Uriel tagit klivet upp i en ganska tunn elit för året på kallblodssidan. 2 B.W.Sture släppte man till favoriten när man möttes på Bollnäs och båda gick fort på en snabb bana den dagen. Man kanske släpper igen och då finns väl bra chans för favoriten att vinna igen då man är stallkamrater och inte vill tävla hårt mot varandra. B.W.Sture hade vi tidigt på V75 sist och gjorde oss inte besvikna och han är nog lika bra häst som favoriterna här så rankas tidigt på bra spelvärde den här gången.

4 Månlykke A.M. gör comeback och förra året hade han varit stor favorit mot det här gänget men han har inte hittat formen i år men har tränat på och kommer tillbaka nu. Hittar man rätt med honom och han utvecklas ytterligare för han är ju “bara” 9 år så borde han väl ha ett par bra säsonger till i sig. Visst slår form klass ofta men jag skulle inte vilja släppa den här helt ännu. Många tycker det är överstreckat nu på runt 20% men jag ser nog favoriten som mer överstreckad till runt 50%. Till så konstig procent är jag beredd att chansa och ranka Månlykke som ensam A faktiskt.

Ett par till kan öppna snabbt och man gör väl vad man kan för att inte släppa B.W.Sture förbi sig med 1 Pydin sida vid sida och skulle det lyckas och man kör i ledningen eller i rygg oå favoriten så kan man så klart överraska. Pydin var jämnt spelad som vinnare mot Månlykke AM i maj där B.W.Sture vann som en överraskning och nu är Pydin tappad på strecken och med fin resa skulle han absolut kunna skrälla den här gången.

3 Smedsbo Faksen kan öppna snabbt men borde inte gå mot det här sällskapet och fyra hästar höjer sig i kapacitet här så jag väljer att strecka alla fyra. Klen elit nu som sagt och inte långt upp till dom bästa för hästarna precis bakom och 5 Järvsöodin går snabba tider mest hela tiden så har han sin dag kan han skrälla från bra utgångsläge nu.

Avdelning 5.

Ranking: A 8. B 6-3. D 10-7-12-5-4-11. D 1-2-9.

Se “Bästa Spiken!”

Går på spik på den jag tror har absolut högst segerchans i omgången trots lite chansartat utgångsläge så tror jag man bara är bäst och spelar med spik för 8 Lindysmusclemania

3 Denarius har ett fint utgångsläge den här gången och gick bra trots vanlig vagn sist så plus nu med bike, Ulf O upp och spetsläge men det är en enklare häst än favoriten så borde få svårt att stå mot. Hästen är speedig och kan leda hela vägen om favoriten kommer bort och han skulle kanske kunna överraska om man släpper till favoriten för att spela ut sin kortspeed på stretchen, om favoriten har en sämre dag.

Stallkamraterna till favoriten i 6 Marlon Boko och 10 Global Dash är väl ändå hästarna som kommer hävda sig bra i klassen där Marlon gått bra i bike från omöjliga lägen och nu blir det första gången i den vagnen med framspår. Gick i mål med sparat i finalen då man bara styrde på över upploppet, så fortsatt full form där utan att det riktigt framgår av formraden, som många tittar på. Den senare, Global Dash gick snabbt förbi Klass 1 och har fått snabba pengar i år så kanske behöver något lopp eller två i klassen för att vara riktigt aktuell från den här typen av lägen mot bra bronshästar.

7 Maybach W.F. kan öppna bra men har väl spår något för långt ut den här gången och möter några bra så kanske för tufft mot men har ett par av dem betrodda en sämre dag är han inte långt efter.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 3-10. C 6-7-8-2-9. D 4-1.

Här kommeromgångens största favorit ut i 3 Esprit Sisu som kan öppna snabbt och visar bra form i hårt motstånd gång efter annan men han vinner inte tillräckligt ofta för att vara något att hålla i handen här. Han har dessutom fått regelrätt stryk av stallkamraten 5 Spickleback Face under fjolåret då man möts och ibland är dom jämnt spelade. Nu skiljer för mycket och från toppspår måste Spickleback vara tidig då även han visar form efter att ha varit bra som tvåa näst sist och satt fast med sparat sist. Nu blir det kusk som kör i självförtroende och kanske kan man vara före favoriten i starten och få ta över ledningen av övriga eller köras i rygg på favoriten så chansar och rankar den här först på spelvärdet.

10 Henry Flyer Sisu trodde jag ju på några gånger i fjol i Silver men blev besviken på moralen men han har höjt sig inför i år och testats mot högsta eliten i senaste två starterna där han var bra som tvåa näst sist och fick galopp i förra starten. Litet fält och går ner i rätt klass nu så det borde bita bra där kusk och stall visade form i helgen med seger i Stochampionatet.

6 Dwayne Zet har fin rad och har sina anhängare men är ny i högsta klassen och det borde bara vara för tufft den här gången men passas i mer lämpliga lopp framöver.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 4-10-8-1. C 5-11-12-9-7-3-2. D -

Stolopp över kort distans med spårtrappa och favorit från innerspåret är Wäjerstens 1 Nycora som kvalade in och tog pengar i Stosprintern vilket så klart smäller högt här. Men bricka ett bakom bilen på den här banan är inte bra och hon borde bli över från start så är en favorit i fara här. Jag kommer att spela med kompletterande spik men det är ingen av dom två mest betrodda ens och ska man gardera loppet krävs nästan alla streck här så bra lopp att ta ställning i.

8 Olly Håleryd är tvåa på strecken men har bricka åtta bakom bilen och det kan absolut bli vingel så även hon rankas ner men är lite mer intressant vid gardering än favoriten. Man har ju sagt att barfota runt om ska ge bra effekt för henne men det blev galopp vid enda försöket på den balansen så intressant om man får effekten nu. Hon tål väl att köras offensivt och skulle kunna vinna kortlopp från dödens om man får höjning på skolöst den här gången.

6 Mitzy Gold är väldigt startsnabb och ska kunna spetsa och leda loppet runt om även om tränare och kusk till 5 Florence Ima vill köra i ledningen den här gången då man kör i bike. Det finns open stretch på banan så finns absolut chans att man släpper men inte ens givet att man kan svara och Florence Ima har nog bäst chans att vinna loppet från rygg på ledaren. Mitzy Gold får bra läge där framme oavsett om man får svar eller inte och ska räknas mycket tidigt här. Hon var tvåa i Klass 1 på V75 sist mot hingstar och valacker och möter betydligt enklare här så hon ska kunna vinna loppet även från dödens i den fina form hon är i nu.Per Linderoth är ett litet kuskplus mot tränarkört som normalt och det är en klart spelvärt spikförslag i annars vidöppet lopp som “alla” slösar streck i.

4 Icegirl L.A. drar mycket streck och ska så göra men är ett skrik på många ställen så spelvärdet blir inte högt på henne. Läget är bra och bike har hon bara gått i vid ett par tillfällen då det gett bra effekt är det många som går på det här från ett toppspår.

Spårtrappa och då får man leta skrällar från sämre lägen om man ska gardera loppet och 11 Kit Crown är väl ingen skräll men duger bra i klassen som härdad på V75. Hon har dock fått snabba pengar och borde vara singelprocentare för att vara riktigt intressant. 10 Juno Beach är mer intressant där bak som vunnit 4/7 i amerikansk vagn så stort plus med den men trivs bäst där framme. Till 3% håller jag henne före flera mer betrodda trots läget. Även 12 Mission Beach är tänkbar vid bred gardering som ospelad då hon mött tuffare på slutet med överlägset mest pengar på kontot här. Hon har sprungit många 11-tider på distansen med 10,5 som snabbast dessutom så hennes speed borde bita bra här. Ingen känns helt chanslös i loppet och det blir en eller alla här.

Avdelning 8.

Ranking: A 7. B 2-1-5. C 9-12-11-10-6. D 4-8-3.

5 Last Dying Breath blir väldigt stor favorit och när det har varit skikatat tidigare i loppen är det verkligen en favorit man inte vill ska vinna i sista avdelningen. Jag målar på med många här och hoppas på skräll.

1 No Limit Express kan öppna snabbt och även om innerspåret inte är det bästa här sp kanske Ove A kan hålla upp det med den här och då lär man ju inte släppa över kort distans. Det kan göra att det blir tryck på loppet och öppnar upp det.

2 Kocu Boko kan med öppna snabbt men inte givet att man tar en längd sida vid sida och kanske tar man sig ner i rygg på invändiga hästen direkt och vinner på stretchen. Maxat nu med helstängt, bike och barfota bak som kollegan Lönnaeus drag i loppet och streckas mycket tidigt till under 3% den här gången. Bara gått med helstängt en gång tidigare och vann då så tränare och kusk hoppas på spets och slut.

7 Cadiz N.O. är min ide i loppet som tål lite jobb och blir man bara inte hängande i spåren så måste det vara toppchans. Loppet på Bjerke i mars hade han vunnit utan galopp en bit in på upploppet och starten på Sörlandet i mars är bara att glömma då det var ösregn, blåst och uselt innerspår, där han dessutom fick en het häst på utsidan och fick mjölksyra tidigt i loppet och bara joggade imål. Startade igång igen i maj efter det och har tvålopp i kroppen så är nog mogen en bra insats här och även om jag inte alltid är imponerad av Tjomlands taktiska upplägg så är det nog ändå ett litet kuskplus mot tränarkört normat sett här.

9 Because the Night har startsnabba ryggar och Wäjerstens-tränat som kan komma igenom bra från fint smygläge bör passas i en ganska dålig men jämn Klass 1 den här veckan. Galopp sist och frågetecken för formen men studsar han tillbaka efter det så var det ju framåt med loppen utan skor på slutet, innan sista starten.

12 Barolo Gene var mångas skrik på V75 näst sist och vann för Örjan och fick sedan ett passivt upplägg på innerspår med sparat sist och nu är han ospelad så tänkbar skräll även om läget är riktigt dåligt. Stallkamraten 11 Burn Notice var favoritspelad i Klass 2 samma dag som Barolo vann och gjorde det bra från rygg ledaren och sökte sig utåt för att vara knappt slagen som tvåa efter perfekt lopp. Duger nog i Klass 1 med men står hårt inne och läget är lurigt men första Ulf O upp kan vara ändring som hästen tänder till på. Bara bike i ett fåtal starter och då i riktigt tuffa lopp så intressant trots spåret.

10 Bettle Hanover har nästan bara haft framspår bakom bil och är startsnabb så missgynnad av läget nu men blir det bra tryck på loppet så får han ju å andra sida spara speeden till slut. Han har efter 17 lopp aldrig varit sämre än trea och på sina 12 lopp i fjol var han aldrig sämre än tvåa. Tre procent måste vara för lågt på en så stabil häst som alltid dyker upp där framme.

Stora Systemet

 1. 1-4-5-8-12.
 2. 2-10-15.
 3. 2-3-4-10.
 4. 1-2-4-6.
 5. 8 Lindysmuclemania
 6. 3-5-10.
 7. 6 Mitzy Gold
 8. 1-2-5-7-9-10-11-12.

5760 rader som kostar 1440 kronor.

Lilla Systemet

 1. 1-4-5.
 2. 2-10-15.
 3. 10 M.T.Puccini
 4. 2-4-6.
 5. 8 Lindysmuclemania
 6. 3-5-10.
 7. 6 Mitzy Gold
 8. 1-2-5-7.

324 rader som kostar 81 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se