Speltips: 16 Miljoner i Jackpot på V86-Express 24/11

V86-Omgången.

Jackpot på 16 miljoner då sexor frös inne förra veckan. Bjerke delar V86-omgången med Solvalla den här veckan. Att nämna om banan Bjerke, som ligger utanför Oslo, är att det är 200 meter långt upplopp. Voltsystemet är annorlunda och inga lika snäva spår som i Sverige förekommer och i övrigt så har Norge förbud mot körspö.

Att tänka på att det finns inte riktigt lika dåliga spår i voltstart som i Sverige och spår 5, 6 och 7 är som springspår då dom voltar åt motsatt håll och får lite extra anlopp. Bakspårens 11 och 12 får också bra fart i rygg på springspårshästarna så är det 12 på volterna är det inte alls lika kallt med spår 5 och 12 som i Sverige.

Solvalla har förlängt sitt upplopp fyra meter så har också 200 meter långt upplopp nu mera och i övrigt inga konstigheter där.

Bästa Spiken!

Jag spikar 3 Z.Boko i sjunde avdelningen för loppet är ihåligt och tre som drar lite streck och värsta motbudet har innerspår och kan bli över. Jag går på troliga ledaren även om han blir ganska klar favorit. Han var före de två värsta motbuden som två på V75 sist då han blev utstött först i tredjespår sista halvvarvet och var tapper in i mål då han passerade bland andra Pere Ubu och Golden Guard med lätthet. Enklare mot nu och då bör han kunna leda loppet runt så en sund spetsspik.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 3-7-10. C 5-8-6. D 2-4-11-9.

Stor favorit I låg klass I Norge från spår sju bakom bilen, då blir det gardering.

1 L.V.What A Hunk är spetsbudet så får tipsnicken på att han leder länge, kanske hela vägen då det är kort distans.

3 Karlotta är också startsnabb och får ett bra lopp där framme och skulle min tipsetta ha en dålig dag kanske den här spetsar i stället. Hon har gått med norskt tidigare men nu blir det helstängt och hin ska köras mot ledningen. Hon spetsade och vann ett lopp på norska V75 näst sist men det var mot bara ston så lite tuffare lopp nu.

5 Jarreu B.R. har massor av andra och tredjeplatser men vinner sällan. Nu är det toppspår och han ska laddas från start och går maxat, barfota, bike och helstängt.

7 Skate Trix ska ha bra kapacitet och tål att möta äldre i så här låg klass men han är inte lika bra som Frodes bästa treåringar poängterar han. Vingelläge och Frode är topptränare men inte lika skarp taktiskt i loppen men hästen är bra nog att vinna åt honom.

10 Greed har hopplöst läge men bara en start i nya regin då han inte vart där så länge och tränat på bra sedan dess. Är säkert bättre nu och anmäld barfota runt om men blir nog barfota bak.

8 Tilly Classic har höjt sig i ett par barfotastarter på slutet så med stigande form kanske den här kan överraska trots spåret.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 4. C 3-5-8-6-9. D 1-7.

Treåringslopp för ston och då kan man väl räkna med skräll men här är det inte stängt vid vissa tjänade pengar vilket gör att en del kan stå riktigt bra inne i loppet. Det gör favoriten 2 Imhatra AM som tjänat 1,1 miljon och har överlägset mest startpoäng i loppet och det spelar roll. Trea som betrodd i Breeders’ Crown-finalen sist bakom Glamorous Rain och Lara Boko trots att hon gick från bakspår då. Har gått bra lopp hela tiden sedan hon kom till Sverige och kanske bara är överlägsen här. Spelar med henne som kompletterande spik.

4 Roubine nöjer sig lite för gärna med andraplatser och har bara vunnit 1/10 men från bra spår och fortsatt Goop som kör själv måste hon räknas tidigt vid gardering. Startsnabb med så får bra position. Stallkamraten 3 Chic kör Jepson och hon har höjt sig lite i bike och på barfotabalanser i ett par starter och så blir det nu. Bakspår i de två loppen hon gått med maxade kombinationen så intressant att se vad det kan göra för startsnabbheten.

5 Cintra är stark men inte visat någon startsnabbhet som ska räcka för att ta sig förbi ett par av de invändig så kan inte utnyttja sitt fina spår. Minus att Bergh inte kör själv men är bra för klassen och i ett litet fält ska hon ju inte kunna hamna allt för illa på det och fäller många på sin styrka rutin.

8 Global Creation utrustades med rycktussar sist men de rycktes aldrig så kan bli första gången med den effekten nu. Skrällvinst på dubbla stretchen sist så är vass på kortspeed och i ett litet fält kan hon lifta med i ryggar och spela ut sin snabba avslutning över upploppet. PU har bra träffprocent när han skickar få hästar till Solvalla på onsdgar så passas vid gardering även om hon möter väldigt hårt motstånd.

6 Lyckans Loes ska väl inte kunna slå de bästa här men ska nämnas att det planeras första gången barfota runt om. Öppet huvudlag sist men nu blir det norskt, som hon provat tidigare. Startsnabb så blir hon ännu snabbare från start utan skor kanske hon kan hitta rygg på den stora favoriten till och med.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 4. C 2-12-10. D Övriga.

Åter en stor favorit från Frode Hamres stall som dragit ett spår en bit ut bakom vingen och i ännu lägre klass så det är givet att gardera även den här.

8 Brodway Don har löst det från samma läge så sent som förra veckan genom att köras offensivt till ledningen trots spår åtta och vann då. Även segrar från bakspår och kanske är det så enkelt att han bara bombas till ledningen och vinner igen men ibland blir det lite spår genom första svängen med det upplägget och det kan sitta i benen till slut. Man måste väl tro att det blir lite upp i klass efter raka segrar med även om motståndet ser lite skralt ut.

4 S.J.´S Tribute mötte favoriten sist och gjorde det bra efter en startgalopp och från bättre spår nu kan man hamna bra på det och ger favoriten en match till slut. Det låter uppåt i intervjuer och man verkar inte rädda för den stora favoriten.

2 Viscontin kan både öppna och avsluta snabbt så från ett bra läge räknas den här tidigt.

12 Saisirlejour Cox är bortlottad men man lättade lite i balansen sist och det föll väl ut så fortsatt så och kommer favoriten bort kan den här absolut strida om segern trots läget.

10 The Red Explosion ligger man lite lågt med kanske med tanke på läget men han kan avsluta snabbt så med tur på vägen skulle det här kunna vara en tänkbar skräll.

Avdelning 4.

Ranking: A 10. B 11-3-4. C 7-6-2-1-9. D 5-8.

Lågklassigt lopp där det är stängt vid 65 tkr tjänat favoriten 3 Furioso Wohlrab kommer från seger för Kontio men bortvald av honom nu. Kuskminus på den här favoriten och inte ens säker på att han är favorit när det är färdigspelat men i nuläget förordar jag spik för en annan. Furioso gör dessutom debut bakom bilen med framspår och det är klart chansartat på häst som varit väldigt ostabil.

10 Invader AM är i stället mitt spikförslag trots bakspåret då jag tror han bara är bäst. Han gjorde sin första start som valack sist och Kontio ska tydligen ha uttalat sig att han var en ny häst och Kontio valde den här före favoriten så därför väljer jag att ta ställning.

11 Mercenary ska kanske testas i bike och gör sin andra start för Westholm.

7 Go For Manny är anmäld första gången barfota runt om och har två lopp i kroppen efter uppehåll.

4 Leighton Boko visade startsnabbhet sist och kan stressa favoriten sida vid sida. Kan dessutom ta ledningen här och kanske leder loppet länge.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 1. C 6-10-9. D Övriga.

Storfavorit I Norge igen och nu är det spetsläge från toppspår med bra körsven så kanske är det bara spets och slut för 5 Only Be Kind To Me i ett stolopp över sprinterdistans.

1 A Perfect Dutchess siktar man på rygg på favoriten med men skulle favoriten komma bort försöker man väl köra i ledningen. Bra chans oavsett upplägg och främsta utmanaren på läge och startsnabbhet.

10 Thai Arya var trea i somras mot kulltopparna men haft problem med lungorna efter det. Hade tränat bra inför loppet sist så man var besviken på prestationen men det kanske blir bättre då med loppet i kroppen. Nu är det dessutom anmält barfota runt om och bike även om man sagt i tidiga intrevjuer att det blir barfota fram och vanlig vagn.

6 Dancing Queen har segern längst upp i raden så även om hon nu gör comeback borde man ju ställt i ordning direkt för att inte tappa alla startpoäng, vilket händer om man ska ge henne ett lopp i kroppen bara. Vid segern i raden tog hon utvändigt ledaren och vann i stark stil i biken så klart plus att den åker på igen här. Under 1% måste vara för lågt och jag tar med henne på systemen då hon är ganska startsnabb och borde kunna komma bra på det.

9 Jatzy Jazz är mycket startsnabb så klart missgynnad av bakspåret men kanske kan få ett bra smyglopp och ska kunna slå många om luckan kommer.

Avdelning 6.

Ranking: A 4. B 2-7. C 5-1-3. D 6.

Treåringslopp med fina prispengar och även om det är ett litet startfält så blev det bra hästar och öppet så jag väljer att helgardera då ingen känns chanslös.

2 That´s So Clever är favorit och mötte äldre på V75 sist då han vek ner sig och borde väl vunnit det loppet. Blev lite het då nu växlar man ner från helstängt till norskt huvudlag. Lång distans igen opch ska kanske inte gå i spets då om det blir fart på loppet men kan ju heller inte släppa som favorit om han kommer till ledningen så svårt att beta hur man väljer att göra.

4 Mi Ma Ohrtus gjorde första starten för Båth sist och det var barfota och bike direkt och fortsatt så nu. Går säkert framåt med loppet i kroppen och fick dessutom sparat efter att an spetsade och släppte för att sitta fast. Nu kanske man spetsar igen och kör där då kanske favoriten kan tänka sig ett lopp i rygg ledaren då han blev het sist. Bra spets och segerchans på den här som bara är trea på strecken och jag rankar först på bra spelvärde.

7 Beat Generation får rejält kuskplus och i ett litet fält där ett par tre hästar kanske kör mot varandra lite i starten så kan den här absolut vara starkast till slut. Stallkamraten 1 Castor The Star kanske kan vara med i spetsstriden en bit med men vill väl ha rygg ledaren på en av de betrodda här. Har ett par lopp i kroppen nu efter uppehåll då han nu lättats i balansen och man har haft högre tankar om honom än vad han visat i loppen ännu.

Avdelning 7.

Ranking: A 3. B 1. C 8. D Övriga.

Se “Bästa Spiken!”

3 Z.Boko spikas på att lägena är så chansartade för båda motbuden och han själv borde sitta i ledningen tidigt. Riktigt dåligt lopp för klassen i övrigt och tre ekipage sticker ut så läge att ta ställning.

1 Hulken Sisu är klart värsta motbudet som var bortlottad sist de möttes och det blev galopp då. Frode sov bort vinsten gången innan det, men då det var stallkamraten som han lät vinna i stället, och även om Hulken försökte kontra var det svårt att få upp farten. Hulken är bättre än stallkamraten 8 Brage Hindö och Hulken får kuskplus nu som sist. Hulken är dock inte snabb nog att försvara innerspåret så spåret kan bli en fälla och han är inte så tvärspeedig att han bara växlar ner de framför även om luckan kommer. Hans chans ligger i att komma ut och kanske köras till dödens eller få till en stark långspurt om han skulle sitta en bit ner, så klart chansartat oavsett vilket lopp han får. Brage Hindö tyckte inte Frode skulle räcka sist mot bland andra favoriten här och då hade han perfekta spår fem och avslutade vasst som trea efter smygresa. Z.Boko gjorde betydligt mer i det loppet och var nästan en längd före i mål ändå så nu när den har sämsta spåret i loppet måste den få väldigt svårt att fånga in ledaren. Överstreckad på läget även om formen är på topp och han har en snabb spurt att tillgå. Men bakom är det tunt och svårrankat så Brage är ändå tredjehästen.

Avdelning 8.

Ranking: A 2. B 15-3-5. C 8-4-11-1-6-12. D Övriga.

Medeldistanslopp med fullt femtonhästars-fält utspridda på tre startfållor där de flesta startar från mellanfållan och det är ett försök i Diamantstoet. Då brukar det ju kunna hända saker och jag streckar några ekipage och hoppas så klart på någon av de mindre betrodda av mina streck.

5 Super Sarah har inlett bra i sin nya regi och kommer med ett par raka vinster. Segrarna är tagna på Bollnäs och Hagmyren så favorit i fara när det är tuffare mot den här gången.

2 Kabor Boko lär väl Goop försöka komma till ledningen med och då borde han väl svara när tilläggshästarna kommer och kör väl så länge lampan lyser. Bara tre på grunddistansen gör dock att hårdare tilläggshästar är i kapp utan att det kostar så mycket, men jag tror absolut att hon är lika bra som några av de som står 20 meter bakom och ska bra chans att leda loppet runt om.

15 Whelk möter mycket enklare än hon är van vid och den här har hävdat sig på V75 även mot hingstar och valacker. Provade monté sist och vann så kanske tänder till extra på det och kan gå i bike trots volt då hon är själv där bak. Kan vara i kapp de söligaste på mellanfållan tidigt och i det här gänget borde hon tåla sista varvet i tredjespår och får hon den minsta hjälp på vägen visar hon sig kanske vara bara bäst.

3 Nikki Minaj gjorde inte bort sig då hon var ute i ett liknande lopp sist även om hon inte var nära att räka då. Går kanske framåt med det tuffare loppet i kroppen och hittar väl ner till innerspåret den här gången. Kan hon få rygg på Goop som lär svara allt i spets här kan hon kanske skrälla om luckan kommer men tränaren öppnar också för att Jepson får köra i spets med den här om han vill.

8 Marble Arch är startsnabb och får Magnus A upp men det är spår fem i volten och framför allt växlas det ner till vanlig vagn här. Hon har årets två segrar i bike så stort minus och men öppnar hon snabbt trots spåret kan Magnus ge henne en bra resa så med bra form kanske hon kan dyka upp långt fram.

4 Break Through har ett bra läge och stallet går bra och hon ser ut att ha stark form på slutet efter två bra spurter i rad. Lite svårt att vinna och har bara en seger på 13 starter i år men kan få ett bra lopp nu så kan hon sätta in spurten sent kanske hon skrälla här.

11 Heloise AM kommer med form men behöver tur från bakspår på tillägget och rankas ner på det dåliga läget så Whelk med mer än det dubbla på kontot kan vara i kapp den här på kör.

Stora systemet

Avd.1: 1-3-5-7-8-10.

Avd.2: 2 Imhatra AM

Avd.3: 2-4-8-10-12.

Avd.4: 10 Invader AM

Avd.5: 1-5-6-9-10.

Avd.6: 1-2-3-4-5-6-7.

Avd.7: 3 Z.Boko

Avd.8: 2-3-4-5-8-11-15.

7350 rader som kostar 1837;50 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-3-5-7-8-10.

Avd.2: 2 Imhatra AM

Avd.3: 4-8.

Avd.4: 10 Invader AM

Avd.5: 1-5-6-10.

Avd.6: 4 Mi Ma Ohrtus

Avd.7: 3 Z.Boko

Avd.8: 2-3-4-5-15.

240 rader som kostar 60 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se