Speltips: 15 Miljoner i V86-Jackpot på Solvalla och Åby 22/2

Solvalla

V86 på Åby & Solvalla 22/2

Jackpot-omgången.

15 Miljoner i JP på V86-Express med spelstopp 20:30 avgörs den här onsdagen på banorna Åby och Solvalla. Förra veckan var det ingen som hade alla rätt på V86 så det är åtta-rättspotten från förra veckan som rullar vidare. Ändå vann omgångens största favorit i Four Guys Dream och det tål man absolut på V86, speciellt i JP-omgång, så var inte rädda att spika betrodd favorit på spelformen om man bara ser till att ha potential i övriga lopp. Veckans omgång ser klart intressant ut och kan absolut ge riktigt bra så väldigt spel-intressant omgång.

Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

Redan i inledningen är startar en av hästarna som har högst segerchans i hela omgången och det återspeglas i procenten som blir hög men jag tror han har ungefär 60% segerchans som han är spelad till. 4 Lucifer Sam har varit ute på V75 och vunnit två lopp i Bronsdivisionen i vinter och inte mycket att säga om att det inte gick att ta något från kön i finalen från bricka 12 sist. Nu är det perfekt proposition för honom där ett par av värsta konkurrenterna nog behöver lopp i kroppen medan den som kollektivt tycker är värst mot är kraftigt överstreckad, startar från spår fem i volten och varit chanslös mot favoriten då dom mötts i vinter.

Avdelning 1.

Ranking: A 4. B 8-3. C 7-1-6. D 2-5.

Se ”Bästa Spiken”

4 Lucifer Sam är en vettig storfavorit i loppet och vinner nog det här väldigt ofta med få hästar i loppet lär hans styrka och hårdhet vara avgörande. Han har fart i benen med och har vunnit två V75-lopp i vinter så ner i billigare klass nu och borde vara en stark favorit här.

7 Ornello var med i slagna fältet vid favoritens seger på V75 i Halmstad på uppesittarkvällen och stod då i över 40 ggr pengarna mot under 5 ggr på Lucifer Sam. Visst har Ornello varit lite bättre efter det men det hhar varit i betydligt enklare gäng och runt 20% här är i överkant då det är spår fem i volten dessutom.

Mer intressant vid gardering är 3 Princess Kloster som gått bra flera gånger på slutet och visade bra form på V75 sist så med bra läge i litet fält så borde det vara lite större segerchans än hennes 5%.

8 LoveExplosion H.C. skulle kunna skrälla som ensam på springspår här laddar man och kan komma hela vägen till ledningen, men då vill man nog släppa till favoriten. 4% är lågt från rygg på ledaren på Åby och hästen vann faktiskt på Vincennes i höstas så kapacitet som räcker i det här loppet. Varit inne på Åby och gått ett par banjobb inför det här så okej förberedd utan att vara helt på topp och är som bäst på barfota och med kanske något lopp i kroppen men aktuell ändå från fint läge och på kapacitet. 6 Amorcer Levallo behöver med lopp för att vara som bäst och även han väntar på skoryck, minst fram så från spår fyra i volten är han bara värd att hålla koll på inför kommande starter.

1 Special Topsecret startar på och spetsar här utan problem och kommer dom inte snabbt från tillägget tidigt så kan hon rinna undan i spets. Man testar norskt huvudlag den här gången så lite intressant som nästan ospelad.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 8-6. C 3-5-10-2-11. D 11-12-1-9.

Rätt favorit även i andra avdelningen i 7 E.L.Jetpack som skulle kunna vara en tänkbar spik då han ska vara bara bäst här. Han står lite småhårt inne på pengarna men det spelar ingen roll på den här som galopperade bort sig som stor favorit i finska Kriteriet och som delad favorit i finska Derbyt. Var sedan ute mot svenska kulltopparna i ett kval till Europaderbyt och efter det vann han två raka segrar i lämpligare konkurrens. Ut i Klass 1 på V75 efter det och blev hängande i spåren genom första svängen så ursäktad att han blev trött då för att sedan sitta kvar i kön gången efter och gå ute i tredje-fjärdespår till slut utan att kunna ta så mycket. Comeback nu inte givet att han är på topp direkt och risk för att åter bli hängande i spåren så väljer att gardera den här gången.

8 Jack is Back var det skrik på sist då det var första gången i den Amerikanska sulkyn och den gick han bra i som tvåa på kort distans och bakspår. Tränaren lät väldigt påställd då i fråga om form och chans och nu är det första gången från framspår i den vagnen då. Han var dock lite het kring loppet med googles sist så kanske positivt med öppet huvudlag nu när det är längre distans. Hittar han ner i vettigt slagläge fäller han många i spurten.

5 Turmalin Yankee kan öppna bra från toppspåret och tränaren vill se henne i spets men kanske blir det för tufft här. 6 Holy Ground kan med öppna hyggligt från bra läge kan den här kanske ta sig förbi invändiga. Var före Jack is Back i mål sist men störde honom lite ut ur sista svängen så diskades som måltvåa. Överstreckad tycker jag 10 Kalle Taxam är från bakspåret men kanske lite bättre distans för honom nu men tänkbart att det är sämre form nu än vid vinsten i januari efter perfekt lopp. Behöver tur igen och då är det mer chansartat från det här läget. 3 Black Mission har man höga tankar om från stallet och nu är det Mtas E upp från bra spår bakom bilen så läge att leverera då han tränat bra inför det här. Bra form på det stallet i övrigt i vinter.

Avdelning 3.

Ranking: A 12. B 3-8-10. C 5-1-7-6-9-2. D 4.

Låg klass och en favorit i 3 Oliver de Bos som ännu inte vunnit lopp och med ett par riktigt startsnabba längst ut bakom vingen kan det nog kosta en del att vara med i körning om ledningen här. Man är dock inne på att innerspåret är viktigt för honom men bryr sig inte om det blir rygg på ledaren. Oavsett en favorit i fara men bara knapp favorit och ännu mer favorit i fara är det på 1 Sink Rate till nästan exakt samma procent. Hon kan öppna hyggligt men innerpåret på Åby är chansartat och risk att bli över från start då det kommer snabba ute i banan som vill ner på innerpåret. Jag rankar ner henne på dåligt spelvärde här men kanske tar med riktigt många så ändå aktuell om det skulle bli rygg på ledaren eller trea på innerspåret.

7 Concord Oro kan öppna snabbt men tränaren pratar om snäll resa men det kan ju vara i rygg på ledaren eller tredje invändigt då med startsnabb häst så skulle bli förvånad om man ändå inte laddar något. 8 Horizon Majyc är kanske den som är mest intressant i spetsstriden då han visat sig kunna öppna väldigt snabbt och hade vunnit 4/12 starter innan han kom till Sverige. Nu lättas han i balansen efter att gått tung i kvalet sist och är nog ganska bra för den här låga klassen.

12 Talking to Me är gynnad av en strykning där bak och med lopp i kroppen är han nog bra den här starten. Tävlade med helstängt och rycktussar sist som fungerade bra så samma igen och han kan vinna loppet trots spåret då han visat bra fart och stallet haft bra form i vinter över lag.

10 Marcelo Vieira har inlett karriären bra och gått klart okej från kön på Färjestad i sista två loppen och där är det svårt att vinna loppen ute i tredjespår. Inledde med två segrar och man är ändå okej med bakspår då han är lite för het i loppen så man vill ha honom i ryggar än så länge och kul med ny kusk här.

Nämnt något om formstall och det får man göra på den här med då 5 Jebo Smart kommer från Kolgjinis och har ett lopp i kroppen hit. Toppspår och borde kunna få bra lopp där framme.

Avdelning 4.

Ranking: A 2. B 8. C 1-10-5-3-6. D 7-9-4.

Lopp i betydligt högre klass med spårtrappa här där favoriten 2 Muscle Lane möter lite tuffare motstånd än han är van vid. Visst har han varit bra den amerikanska vagnen men när han skrällde på V75 näst sist var det i Bronsdivisionen och nu möter han nån Guld-häst och då väldigt många ser ut att spika den här väljer jag att gardera då spelvärdet blir högt hos ett vettigt motbud. Risk/chans för att favoriten leder loppet runt om och han fick en del sparat sist med sen lucka men flera startsnabba så det kan kosta lite att komma till ledningen.

8 Alone var en besvikelse sist då jag trodde på honom i den starten. Var bra i dödens gången innan och i spårtrappa kanske det är läge att ladda trots spår en bit ut, då han kan öppna snabbt om kusken vill. Lättare mot än han är van att möta så bra chans oavsett upplägg nu när det är litet fält.

5 Sheena’s Boy är startsnabb så kan hitta rygg på ledaren och skulle kunna skrälla med sådan resa. 10 Bransbys Juke Box tål att gå ute i spåren och i ett litet fält rundar han många till slut då han går hela vägen in så 2% är lågt även om han inte vinner så mycket lopp och kanske ville ha det lite längre.

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 6-8-9-1-4-11-10-5 C: 3-7

Här kommer omgångens största favorit ut som inte startat sedan september och häst som gör debut i ny regi och inte gått lopp på fem månader är tufft att göra till nära 70% på stort streckspel hur fin stam det än må vara. Visst har hästen levt upp till sitt sin stamtavla än så länge med 7/10 i segrar men “trög i träningen” är rapporterna och vanlig vagn gör att 70% känns väldigt högt på 2 Real Scotch.

8 Orlando Young kan öppna väldigt snabbt och laddas säkert här trots spår längst ut och inte osannolikt att den hör spetsar. Hade stått över lite inför sist så ska gå framåt med loppet där han satt fast med sparat. Bike på och kanske tar i lite extra i Sverige med körspö.

9 Global Coldplay stod för stark insats sist och lättare kusk upp nu kan göra några meter extra här kanske. Hästen är bra för klassen och rygg på favoriten hela vägen så kan loppen i kroppen vara avgörande.

1 Apollo Prophet Cal var bra vid andraplatsen och följde upp med seger efter det i bra stil och två bra tider i rad för att sedan vara struken för dåliga blodvärden. Sällan något man står över mycket för och kanske spelade spår 12 in lite i strykningen sist. Bra fart i benen och det har varit tänkt att gå i bike flera gånger som dragits tillbaka så inte osannolikt att man gör tvärt om helt plötsligt och ändrar till amerikansk vagn sent vid någon start.

4 Muscle Man Boko har haft dåliga spår länge nu och toppspår nu så kanske tänkbar som skräll då han visat klart bra form i sista två starterna. 11 Dynamica Wise vann i amerikansk vagn för Jepson näst sist och galopp sist så bra med den vagnen nu och kuskplus. 5 Center Bus kommer med två lopp i kroppen och ska nu gå i bike som han bara testat någon gång tidigare då det blev galopp. Intressant nu från toppspår.

Avdelning 6.

Ranking: A 7. B 8-11. C 9-12-5-6. D 4-2-1-10.

Låg klass på loppet och chansartat läge för favoriten 8 In Love Mearas gör att jag garderar loppet, även om han är spurtstark och kan vinna loppet om han kommer ut. Voltstart och springspårets 7 Buzzed Driving kommer från stall med form i vinter och kanske kan ta sig till ledningen här så rankar honom först på spetschansen då övriga bra hästar i loppet fått bakspår.

11 Catch Me kommer från rejält formstall och till skillnad mot många av konkurrenterna är det hemmaplan för den här och det är bra när det är i låg klass och lite mer orutinerade hästar. Van att gå från bakspår så inget nytt här.

9 Brain Game kommer med tre raka segrar och räknas tidigt igen, tränarkörd i starterna före vinsterna så fortsatt kuskplus nu med proffs upp. Missgynnad av bakspåret då han är startsnabb så bara en av flera här.

12 Exactement vann från bakspår på kort distans sist på bra tid för klassen den här årstiden och spår 12 kan man ju ibland chansa lite mer från i voltstart än bakom bilen. Tänkbar. 5 Marea gjorde comeback sist och går nog framåt med loppet i kroppen men man ligger lite lågt. Tror dock att hästen duger bra här och en strykning invändigt ger lite mer plats i volten från annars snävt spår.

2 Magic Match och 6 Bonnie B. kan båda öppna bra och den som hittar rygg på ledaren skulle kanske kunna skrälla här med lopp på innerspår hela vägen, om man kommer dit.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 9-11. C 5-1-2-7-10-8. D 4-3-12.

Stolopp i ganska låg klass och jag väljer att spika mig ur loppet då det ser ut som att dom flesta sprider strecken rejält här. 6 Special Chance är bara trea på strecken till 16% och det är loppets givna spetsbud. Så när värsta konkurrenterna på pappret fått bakspår väljer jag att ta ställning då den här kan leda loppet runt om. Blev lite för het i loppet sist med blinkers som sist men känns det bra i värmningen kan det bli samma igen men annars något liknanande. På Åby kan man ju dessutom välja att släppa om någon av dom två mer spelade skulle köras offensivt och sedan ta dom på stretchen. Var galopperande häst framför och lite störningsmoment då luckan skulle komma och hon gick bra som tvåa på V75 den starten och inte mycket tuffare mot nu.

11 Cassandra Ferm blir klar favorit och dåligt spelvärde på henne då inte är någon enkel uppgift att runda ett fullt fält på Åby från det här läget. Har bränt från liknande lägen innan och fick perfekt lopp i ledningen efter bit sist mot enklare motstånd så nu är jag inne på att hon kan bränna igen som betrodd.

9 Luxury River drar en del streck med och är bra för klassen så givet att hon räknas tidigt från formstallet Kolgjini. Men hästen har inte gått lopp sedan i november och kanske behöver ett lopp i kroppen så från bakspår kanske det blir för tufft i årsdebuten.

5 Amazing Lady N.O. skulle ha fått snällt upplägg sist men det blev fel och som startsnabb kanske man är nöjd med rygg på min idé den här gången då hon inte visade full form sist och kanske behöver något lopp till för att vara på topp. Fler vill kanske ha rygg på ledaren här. 1 Ecate S.L. har ett lopp i kroppen på svensk mark och får bike på nu för Jepson så kanske kan man skrälla från rygg på ledaren om man skulle hitta den positionen. 2 Vikens Ale kommer från stall som satt dit några rejäla skrällar senaste tiden och formen är bra så kanske smittar det av sig på den här. Har gjort ett par bra starter i amerikansk vagn så intressant med den på första gången på länge nu och distansen passar nog henne bra.

Avdelning 8.

Ranking: A 9. B 4-10. C 11-1-6-7-8. D 2-5-3.

Ganska klar favorit i 10 Drill som så klart har bra chans i form men loppet är jämnare än procenten antyder och han är bara en av flera för mig här.

När Untersteiners tidigare skickat få hästar ända till Solvalla har det ofta varit väl iordning men nu har dom så mycket hästar så dom måste väl åka en bit för att hitta starter till alla. 9 Denco’s Galliano tror jag på bra chans för då han gick väldigt bra i comebacken sist och är säkert ännu bättre med loppet i kroppen.

Även 11 Oscarello åker också en bit för den här starten och kommer med ett bra lopp i kroppen med andraplats i årsdebuten för den här. Går säkert framåt den här med.

4 Ductus ändrar man i huvudlaget på och är inne på att banan inte var passande för honom i senaste två startena så plus med lite kallare nu och fastare bana. Blir det helstängt eller liknande med offensivt upplägg kan det mycket väl bli ledningen tidigt och svårt att ta många längder på den här då kanske.

1 Raya Maya siktar man på spets med men innerspåret är inte helt enkelt här på Solvalla i starten så inte alls givet att det går men når man rygg på ledaren är det så klart bra med. Kan kanske vinna men rankar ner på dåligt spelvärde till 15% då det finns risk att bli över och det är några tuffa mot.

Stora systemet.

 1. 4 Lucifer Sam
 2. 3-5-6-7-8-10.
 3. 3-5-8-10-12.
 4. 2-8.
 5. 1-2-8-9.
 6. 7-8-9-11-12.
 7. 6 Special Chance
 8. 4-9-10-11.

4800 rader som kostar 1200 kronor.

Lilla systemet.

 1. 4 Lucifer Sam
 2. 7-8.
 3. 3-5-8-10-12.
 4. 2-8.
 5. 2 Real Scotch
 6. 7-8-9-11.
 7. 6 Special Chance
 8. 4-9-10-11.

240 rader som kostar 80 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se