Speltips: 14 Miljoner JP på V86 Vaggeryd 29/6

V86-Omgången.

14 Miljoner Jackpot när V86 gästar Vaggeryd den här onsdagen då hela omgången går på den banan. Inget Express-upplägg innebär som under sommaren spelstopp 19:20. Upploppet är 200 meter och banan är smalare än medel, lite snäva svängar med något lägre dosering än på många andra banor och banlängden är 1004 meter, därav lite märkliga distanser.

Video-tips & Andelar.

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Vi bygger grunden till systemet där, i skrivna tipsen försöker jag få med lite utrustningsändringar vi kan ha missat i videomaterialet. På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system två gånger, för önskat antal andelar, sista köp av andel brukar ligga ca en timme för spelstopp, så jag hinner bygga klart systemen beroende på hur många vi blir.

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen är omgångens största favorit i 3 Cinderella Jet 75% för bra för det skrala motstånd hon stöter på och ska vinna loppet åtta gånger av tio. Visst är det hårt att göra ett sto i låg klass till så stor favorit men det finns undantag och här är det befogat då hon verkar okomplicerad och det låter som det är häst för betydligt större uppgifter. Gocciadoro aviserar inga ändringar så att det lyser rött på bakskorna ska inte stämma när loppet går och han pratar väldigt gott om henne i intervjuer. Det skadar ju inte att Goop kör och alla lär ha stor respekt för henne här så hon får spets när Björn vill och vinner loppet väldigt ofta.

Gå Kort!

I avslutningen är det ett Klass1-försök där en tuffing från Gocciadoros stall blir favorit trots bakspår och trots att man inte vet hur hans ovana att springa och bryta utåt i loppen ska fungera med Vaggeryds kanske lite svårare svängar för vissa. Det är dock Goop upp och hästen är kanske bara bäst men i sista avdelningen kanske många då levande system sitter med honom som spik och man kan få bra betalt på ganska troliga motbud bakom. Vi väljer att stänga loppet å tre streck, 9 Cobra 44% är given trots bakspår på kort distans. 1 Inspiration 17% är en Maharaja-son som inte fick full utdelning som treåring men gått framåt med vinterträningen och var tvåa i kvalet till Kungapokalen och var fin igen efter en månads tävlingsuppehåll. Höjt sig på barfota runt om senaste tre loppen med och nu blir det tätare starter. Inte startsnabb men många startsnabba utanför och då kan luckor uppstå att hitta ut i ett ganska skiktat lopp.

7 Katalonia 16% är väl inte riktigt lika bra som dom två först nämnda men hon är å andra sidan startsnabb och kan komma till ledningen här och blir hästen att slå då det är vingelrisk för de bättre kanske dom inte når henne till slut. Skrällt mot hingstar och valacker i öppen klass på V75 tidigare i vår och ett lopp i kroppen efter två strykningar så garanterat framåt med ett lopp i kroppen.

Avdelning 1.

Ranking: A 9. B 7-8-12. C 5-4-3-6-1. D 11-2-10.

Ett lopp över 2650 meter med autostart för hästar som tjänat upp till 355 tkr. Här har betrodda hästar från chansartade lägen så svårt att gå fullt på någon här och garderingen är på sin plats.

8 Brady D.E. 23% är bra men inte startsnabb och kanske får backas här så favorit i fara. Farter som räcker gott i klassen och vunnit 12 av 27 så räknas tidigt men det kan ju strula härifrån.

9 Conte Prad 21% är bra för klassen och diskades som mål-etta näst sist så hade inte fått vara med i den här propositionen om man inte diskats där. Står därför minst sagt bra inne i loppet och nu är det kuskplus och anmält barfota runt om så min förstahäst trots bakspåret.

12 Jello W. 20% har tillhört favoriterna vid V75-start på slutet där han galopperade bort sig och står bra inne i loppet här men läget är uselt så klart. Vunnit 3/6 i nuvarande regi och kan vinna trots spåret.

7 Invisible Sun 13% ska gå i bike för första gången och tål offensiva upplägg så tidig då han kan vara före värsta konkurrenterna läge här i kraft av start från ett framspår.

5 Global Best Lover 6% får tätare starter nu än innan och går han framåt med loppet där han fick en del sparat efter att ha suttit fast så ska han absolut kunna skrälla här även om han inte vinner så ofta.

4 Courtley Kronos 1% får andra gången bike i lopp och första gången med urryckare så från bar spår kan det absolut vara en tänkbar skräll. Var betrodd i V75-start i mars och nu har han comeback avklarad och säkert framåt med loppet i kroppen där han galopperade av att han var för pigg enligt tränaren.

Avdelning 2.

Ranking: A 6-11. B 5-4-7. C 12-10-3-2. D 1-8-9.

Sprinterlopp I låg klass där distansen är 1646 meter och här ser procenten ut att sjunka för den tidiga stora favoriten i 6 Honky Tonky Tour 39% där den här nog sjunker lite på strecken. Det ska hon för ingen ska vara så stor favorit i det här loppet och hon är ett sto i öppen klass och Goops stallform är det visst frågetecken för då flera underpresterade kraftigt under måndagen. Varm dag och långresa kan ju varit en faktor då men en bit att åka även den här gången och här blir det gardering. Visst är det kul med bike och barfota men sådant vill man se i på utmanare och inte stora favoriter, om det inte är i lite högre klasser på mer rutinerade hästar.

11 X.Y.Diamant 16% är första motbudet på visad form och visad vinnargnista med fyra segrar på åtta starter i år. Två starter i ny regi och var sämre i den första men vann med loppet i kroppen och säkert ännu bättre nu. Första bike här med.

5 Fenomen A.F. 9% har gjort tre lopp i nuvarande regi och hunnit vinna ett och nu blir det tätare starter. Ganska startsnabb så från bästa spåret kanske man sitter i ledningen och körs där.

4 TenOutOfTen 3% vann I enklare gäng sist men var positiv på första barfota bak, toppspår nu och stallet har form.

7 Vincent Cheri 19% kommer med två raka segrar och visade sist att han fungerar på banan och fungerar i dödens om det krävs så mycket tidig här.

12 Rustico 2% är toppstammat från toppstall som är van vid kalla lägen. Årsdebut efter lång frånvaro men Lövgren har ofta ordning direkt han startar sällan i form utan vill ha segerchans på sina direkt om han ska tävla. Siktas så klart mot större uppgifter men man aviserar skoryck direkt även om man kanske drar tillbaka det när läget blev kallt så är det ändå en indikation på att formen finns direkt.

2 Deluca 2% är startsnabb och man kanske ska köra i ledningen här men borde inte duga trots kort distans men är en faktor i loppet. 3 Trustme Southwind 5% laddas säkert med då det är första i bike så kanske bidrar till bra tempo på loppet men tror inte heller han räcker här.

Avdelning 3.

Ranking: A 7. B 2. C 8-3. D 6-1-4-5.

Treåringslopp för ston i låg klass över medeldistans med 2148 meter med bilstart och det är så klart en öppen proposition men det finns en stark favorit i loppet och med litet fält kanske hon bara vinner hur det än blir kört.

7 Destiny Effe 67% borde väl sjunka lite i procenten och kommer hon ner lite är det tänkbar spik men Goop hade inte full form på stallet med hästarna han åkte till Halmstad med under måndagen så visst frågetecken finns. Man har höga tankar om den här och kanske är hon för bra för konkurrenterna men ston är ston och i låg klass kan allt hända. Ändå skiktat lopp trots få hästar med och tror inte man behöver strecka alla för att känna sig väldigt säker att överleva loppet. Tre motbud räcker att nämna här, resten får tufft.

2 Orgazza 20% är bra för klassen så från bra spår md startsnabb kusk kanske man försöker att köra hela vägen i ledningen här. Debut bakom bilen är intressant så kolla gärna provstarter inför tävlingarna innan man tar ställning här men absolut tänkbart motbud.

8 Al´s Showmethehill 2% är hemmahoppet I loppet som är härdad i fler starter och mött äldre så kanske känner sig tuff mot jämnåriga nu. Startsnabb och inte omöjligt att hon är före favoriten från start här, så kanske kan vara före hela loppet.

3 Olivia Coger 5% är fjärdestrecket från fint utgångsläge och på första gången barfota runt om efter att ha visat form på barfota bak från bakspår två starter i rad. Inte så långt efter Organzza sist och blir det höjning på skoryck även fram så kanske det ger dom extra meter som behövs.

Avdelning 4.

Ranking: A 6. B 9-10. C 7-4-5-8. D 3-2-1-12-11.

Lopp I betydligt högre klass där vi ser en del V75-bekantingar när man får ha tjänat upp till 750 tkr. Kort distans och favoritduo från bakspår gör att vi lutar åt att det är ett garderingslopp även här.

9 Izzi´s Newport 29% och 10 King Of Greenwood 24% är bra favoritduo om det inte vart för bakspåren över kort distans på ovan bana för dom här. Båda räknas vid gardering då det är förnuftiga höstar som kommit upp i klass och då borde banan spela mindre roll än för orutinerade.

4 Charlock Wiking 18% är loppets spetsbud från sitt fina spår och får streck därefter och visst kan man leda loppet runt om men det är lite tuffare mot än han vunnit och kanske släpper man Ingves kommer fort i starten utanför. Segerchans även från rygg på ledaren.

6 Boston Trio 13% har ett bra spår på den här banan och vann i biken sist så intressant med fortsatt den vagnen och dessutom barfota runt om. Öppnade snabbt med bike sist och kanske, kanske får man överta men räknas även från utvändigt ledaren i full form. Rolig förstahäst då de som är lika bra eller kanske något bättre dragit bakspår och den här kan ha många länders försprång när man kommer in på upploppet.

7 Fighter 4% är en rejäl häst som går hela vägen in i mål allt som oftast även om han blev trött över den längre distansen näst sist men var desto bättre med sen lucka sist. Svedberg åker med den här och har bra skrällstatistik så intressant bud och tidig vid gardering.

5 Conrads Massiv 4% vinner inte så ofta men har också haft otur i spårlottningen en period nu så från bästa tänkbara spåret och är bättre än raden, tänkbar kantboll vid bredare gardering.

8 Crossfire Simoni 0,4% ska man rycka bakskorna på för första gången i 58:e starten vilket är intressant då han dessutom kan ha tänt till av ett åar form-höjande starter i monté på slutet. Läget är vad det är men den här kan öppna bra så skulle man hitta ner i banan så ska han absolut kunna vara ett skrällbud och har högre segerchans än procenten antyder.

Avdelning 5.

Ranking: A 12. B 5-3-10. C 4-7-11-9-1. D 2-6-8.

2650 meter med bilstart för hästar I låg klass och nu startar favoriten från sämsta tänkbara utgångsläge I fullt fält, så det ser ut som 12 Liberty Boko 50% blir för stor favorit här. Kommer kanske sjunka lite så det blir neutralt spelvärde till slut så att säga men vi väljer att gardera. Har mött och slagit flera av konkurrentarena här och över den långa distansen kanske han visar sig bara bäst så given första häst och ensam A.

5 Warriors Tale 11% är startsnabb men tränaren vill se honom med ryggresa. Men från toppspår sitter han väl i ledningen på två steg med start-specialisten Uhrberg upp och han har ju kört i ledningen till varje pris med hästar som haft betydligt lägre segerchans än den här. Tänkbar från rygg på ledaren om någon bra avlöser.

10 Sobel Caviar 18% kommer från seger och nu kör PU så lite plus där men bakspåret sätter ner chanserna och han är bara en av flera vid gardering.

3 Arachis P.R. 4% fungerar på banan och det är plus att den visat det då banan kan ställa till det för hästar med lite mindre rutin. Häxlägen gång efter annan på slutet och klart fördelaktigt startspår den här gången på distans man tror ska passa honom. Hemmaplan kan vara bra om det blir varm resa för flera motståndare och borde nog ha något högre segerchans än kollektivet bedömer.

4 Alisson Face 3% var fin på barfota bak sist och sköt till bra med sen invändig lucka via stretchen. Kan man få bra slagläge från toppspår här kan man nog skrälla.

7 Honey Millionaire 6% vann från spets i första bike sist men här växlar man ner från vingelläge och han möter tuffare. Nu växlar man i stället upp med barfota runt om aviserat och med Goop upp är det kanske tänkbar skräll i öppet lopp bakom favoriten.

Avdelning 6.

Ranking: A 3. B 5-8-4. C 6-10-12-9. D 2-1-11-7.

Se ”Bästa Spiken!”

1646 meter autostart och som i dom flesta loppen för dagen är det fortsatt låg klass men fulla fält gör det ändå spelvänligt. Väldigt stor favorit i det här loppet i Gocciadorotränade 3 Cinderella Jet 75% som dessutom blir kuskförstärkt i Goop upp här.

5 Global Believer 4% är tänkbar att sätta som första reserv då han är startsnabb och kanske kan leda loppet hela vägen om favoriten skulle strykas.

6 General Moneymaker 8% drar mest streck bakom favoriten så får alla streck om hon skulle strykas, därav är spelvärdet på den här som reserv uselt.

8 Brivido Roc 3% får kuskplus och har visat uppåtform på slutet trots dåliga lägen. Skulle det bli invändiga strykningar stiger så klart chanserna och han är tidig vid gardering av loppet.

4 Le Adonai 2% ska gå andra gången barfota runt om i livet och vann faktiskt 4/9 i fjol och visat bra form trots dåliga spår på tillägg senaste två starterna. Toppspår och tidig vid gardering men ska man gardera loppet kan man nog måla på rejält.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 8-10. C 3-9-15-13-11-2-14-6-4. D 7-12-1.

Smålandsstayern där fullt femtonhästars-fält utspridda på fyra startfållor gör upp över hela 3654 meter.

5 Arriverci Face 23% svarade länge en så pass bra häst som Piemonte i den hästens genrep inför Harper Hanovers lopp där han var betrodd. Arrividerci var tapper tvåa då och gjorde bra lopp gången innan det med på barfota fram men har återfallit i gamla synder med två raka galopper och kanske är galopprisken runt 50% trots inga hästar utanför sig i volten. Har ställt sig efter galopp tidigare och så mycket sämre motstånd nu att han kanske tål en kortare gunga och kan vinna ändå. Så bra häst är det här som har för lite pengar på kontot så absolut tänkbar spik till under 30% stiger säkert och är fortfarande tänkbart singelstreck en bit förbi 30% med.

10 Fighter Simoni 33% är loppets tidiga favorit och kanske väder det och blir lika på strecken med vår idé men oavsett är det överstreckat på den här. Spår fem i volten är klart chansartat och formen verkar inte riktigt sitta där den ska så bara en flera vid gardering.

11 Tresexton 10% verkar ha tappat formen totalt och inte räckt i breddloppen på slutet och riskerar bli hängande från det här läget. Överstreckad.

15 Doctor Doxey Zenz 4% gillar den extra långa distansen och skulle kunna vara loppförstörare här om han kommer fram utvändigt och trycker på. Många lopp med offensiva upplägg har slitit på honom och han är gammal trots ”bara” 9 år med sina över 100 starter innanför västen. Kan tröttna tidigt om han får för jobbigt fram då han verkar formlös med sju starter i år utan att varit riktigt nära seger och under 50 tkr tjänat den här säsongen. Riktigt lång resa i tänkbar värme sätter ner chanserna ytterligare.

8 Bellmondo 6% har ett fint utgångsläge och har sett formstark ut i skymundan på slutet. Står bäst inne på 20-fållan och är faktiskt det vettiga motbudet om man letar sådant.

9 Notorius Zon 8% var stor favorit på samma bana sist men står stenhårt inne i propositionen från dessutom besvärligt fjärdespår i volten. 3 Halakazam 2% mötte Notorius Zon sist men blev het i spets men här kanske han kan hitta rygg på ledaren och spara speeden så mer intressant som o-spelad.

Avdelning 8.

Ranking: A 9. B 1-7. C 4-8-5-2-6-11-10. D 12-3.

Se ”Gå Kort!”

Klass1-försök över kort distans men V75-klass och gör det så klart intressant. Här är ytterligare en Gocciadoro-tränad och Goop-förstärkt favorit I 9 Cobra 44% väldigt hårt betrodd trots lurigt bakspår på 1646 meter.

1 Inspiration 17% har kanske lika hög kapacitet som favoriten men riskerar så klart att bli fast på ett dåligt innerspår på den här banan.

7 Katalonia 16% kompletterar ett trehästars-lås då hon visat att hon kan slå bra hästar i sin klass från spets så hittar hon dit kanske hon bara vinner.

Bakom är det tunt men hemmahästen 4 Thats It 2% är bättre än procenten antyder och var bra få starter barfota som treåring men tävlade nästan inget som fyraåring. Nu gör han första starten över kort distans som tränaren tror kan passa bra för den här. Fint utgångsläge och säkert siktat mot den här starten.

8 Midnight Special 3% har ett par starter på 11-tider på distansen i vår och får nu tätare starter. Är startsnabb och körs väl framåt så kommer han ner i banan till något vettigt slagläge kan det vara en tänkbar skräll.

Stora systemet

Avd.1: 4-5-7-8-9-12.

Avd.2: 4-5-6-7-11-12.

Avd.3: 2-7-8.

Avd.4: 4-6-7-9-10.

Avd.5: 3-4-5-10-12.

Avd.6: 3 Cinderella Jet

Avd.7: 5 Arrividerci Face

Avd.8: 1-7-9.

8100 rader som kostar 2025 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 7-8-9.

Avd.2: 4-5-6-7-11.

Avd.3: 7 Destiny Effe

Avd.4: 6-7-9-10.

Avd.5: 12 Liberty Boko

Avd.6: 3 Cinderella Jet

Avd.7: 5 Arrividerci Face

Avd.8: 1-9.

120 rader som kostar 30 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se