Speltips: 14 Miljoner Jackpot på V86-Express 17/5

Åby

V86-Jackpot på Åby & Solvalla 17/5

V86-Omgången, banorna & andelsspel.

14 Miljoner beräknat till ensam vinnare på åtta rätt då sexor frös inne förra veckan. V86-Express med spelstopp 20:30 avgörs den här onsdagen på banorna Åby och Solvalla. Solvalla är mer genomsnittlig bana på det mesta medan Åby är lite annorlunda. Åby har lite kortare upplopp som vägs upp bra av att man har dubbla extraspår invändigt på upploppet, open stretch. Vinnare från spets ligger på ungefär medel på båda banorna oavsett distans och anledningen till att det blir så på Åby är kanske att det enklare släpps till ledningen här än på andra banor.

Andelsspelet är öppet som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen kommer hästen med högst segerchans i omgången ut och jag väljer att spika trots hög procent. 4 Capitano har toppspår och ska kunna köras till ledningen tidigt här, där han blir oerhört svårslagen från. han gick i mål med till synes mycket sparat sist och fortsatt Goop upp är givetvis bra. Spets och slut.

Gå Kort!

I femte avdelninegn spelar jag med lås på 3 Lindstedt Boko och 8 Love Keeper där jag tycker det ser kul ut att försöka gå mot favoriten och spela med två intressanta motbud. Den förstnämnda blir det lite ändringar i upplägg inför starten och små justeringar i utrustningen så från bra spår tror jag på toppchans på den här segervana hästen. Den senare kanske kan komma hela vägen till spets tidigt och jag gillar PU upp med en strykning invändigt så borde det bli offensivt upplägg nu. Hästen gör det bra mest varje gång och i ett ganska dåligt lopp för klassen borde han ha toppchans.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 6-8. C 4-1-11-7. D 3-10-2.

5 Organzza är väldigt stor favorit då hon kan öppna bra och kanske är det spets och slut men jag är inte alls säker på att det är så enkelt här. Det låter bra och första barfota sist och samma igen men jag garderar.

Flemming Jensen har två hästar i loppet där båda kan öppna snabbt och säkert försöker köra mot favoriten där 6 Golden Rain nog kan öppna fortast av hans hästar. Näst sist var det utdragen körning och gick sedan först i spåren och tröttnade men starten efter spetsade och vann hon mot ungefär samma hästar hon mötte starten före. Då var ingen nära i spetskörningen och det är nog så att hon hittat allt bättre form och har slagit hingstar och valacker förr. Stallets andrahäst 1 Beyonce Broline har inte vunnit lopp ännu men fått tre lopp i nya regin och ser klart bra ut så skulle man få rygg på ledaren är det en tänkbar open stretch-vinnare i ett ganska jämnt lopp. Hon gick i vanlig vagn sist men första barfota i Flemmings regi och nu blir det första kombinationen barfota i bike för honom.

8 Dubbio Amletico hade hudproblem i vintras och tävlade inte på topp så höjt sig rejält nu när han slipper det och ska räknas trots läget då det är en bra häst för klassen som det lossnat rejält för.

4 Oh Ah Kennedy ska gå första gången i bike från toppspår med och han kommer med form så intressant att se om han kan öppna vassare i den vagnen nu. Jag spelar med lägesgynnade och det är många bra där framme i loppet så ser det som svårt för bakspårshästar att komma in i matchen.

Avdelning 2.

Ranking: A 11. B 2-3 C 1-7-4-2-6-9. D 10-5-12-8.

11 Mellby Imperial är Nurmostränat med Magnus A upp som dessutom kommer hit med tre raka segarar och hade det varit ett bättre läge hade jag nog spikat men från bakspår i den här typen av final så är det kanske läge att gardera.

Wäjerstens duo 1 Global Dash och 4 Star Muscle ska så klart räknas tidigt då han lyckats ställa ordning när det är större prispengar väldigt ofta på slutet. Som delad favorit är kanske Global Dash övertsreckad då man är oroliga för innerspåret och hårt motstånd så rankas ner lite på lågt spelvärde nu.

3 Cash Winner är intressant med Kontio upp den här gången. 2 Smile Silvio drar alltid mycket streck men inte alls överstreckad den här gången och räknas tidigt från bra spår.

7 Coffey har gjort det bra vid två raka segrar på slutet och räknas tidigt trots spåret. Man sparade hovar sist och tränaren säger att det här den han får mest effekt på skorycken på så klart plus med barfota runt om nu. Man aviserar offensivt upplägg så räkna med att han får chansen.

6 S.G.Mistral vinner inte ofta men nu är det läge för att gå för det när det är fina prispengar och han räknas absolut.

Avdelning 3.

Ranking: A 10. B 1-8-9. C 7-4-6. D 2-5-3.

Svårt lopp med tillägg där jag streckar ganska brett och intressant med kuskbyte på 1 Longgone River som visat mer i träning och kanske kan tända till på ändringen från bra spår. Stallkamraten 8 Grappa Boy räknas med men tränaren är inte säker på att han tar 20 meter på sin andra häst. Han gick iallafall klart bra sist och satt fast med sparat näst sist på V75.

Jag streckar som sagt många och i ett ganska litet fält kan dom med springspår på tillägget komma bra på det i 9 Black Mission och 10 Kron Vici Star där den senare kanske är den som visat mest men Black Mission är intressant med ett lopp i kroppen i sin nya regi här.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 9. C 11-1-3-10. D 12-6-5-2-7-8.

Se ”Bästa Spiken”

Två hästar höjer sig en del i 4 Capitano och 9 Roberts Son B.B. där den senare kom igenom på bra sätt till ledningen sist och överraskade kollektivet då han fällde en stor favorit den gången men han överraskade inte oss då vi stängde loppet på tre streck den gången men honom tidigt. Nu är det åter en stark favorit där framme och osannolikt att han kommer igenom lika bra igen och det borde bli tuffare nu. Jag tar ändå ställning här trots hög procent på favoriten men det är tunt bakom och stabil spik då jag inte vill betala lika mycket för den med bakspår jag tror på mindre chans för.

Avdelning 5.

Ranking: A 3-8. B 1-10. C 11-7-9-6. D 2-5.

Se ”Gå Kort!”

Favoriten 1 First One Diamond blandar och ger så ingen jag litar alls på här och jag chansar att gå mot och plocka bort den här favoriten då innerspåret inte är bra på Åby om man inte riktigt startsnabb. Visst den här kan öppna men favorit i fara då jag inte tror den kan öppna snabbt nog och jag spelar med två motbud i stället.

3 Lindstedt Boko och 8 Love Keeper blir mitt lås där den senare är nedstruken ett spår och borde laddas framåt. Den förstnämnda har ett bra läge, vunnit 12/21 och har tre lopp i kroppen för sin nya tränare, där han vann direkt i regidebuten.

10 Mister K.O.Z. är bra för klassen men drog ett bakspår här och vann från spets näst sist så tror på lägre vinstchans en procenten antyder här, men räknas vid bredare gardering.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 9-8-2. C 10-11-7-12-6-1. D 3-4.

5 Faeza Zet kan vara en bra favorit då det är svårt att ta tillägg på hästar med så mycket tjänat som hästarna på startfållan har här. Spår fem i Volten är dock inte det bästa så jag väljer att gardera den här favoriten.

2 Global Lover kan öppna snabbt och spår två är nog inte så dåligt för den här så det kan bli spets tidigt kanske. Hade inte startat sedan september när han gjorde årsdebut sist och går garanterat framåt med det loppet i kroppen. Med loppis i ledningen eller i rygg på ledaren borde han ha något större segerchans än den procent han är spelad till.

9 Henry Flyer Sisu Har tävlat i stenhård konkurrens hela livet och måste stå riktigt bra inne i det här loppet. Ett lopp i kroppen och fint andra spår på tilläggsfållan gör att jag tycker att han måste räknas väldigt tidigt till låg procent.

8 Hoboken Am har kvalat in till flera större finaler och var tvåa i svenskt trav oaks så gör intressant comeback här. Få lopp i fjol men gjorde det bra då med som äldre och står sig nig bra i klassen här.

10 Dark Roadster är en vass avslutare och med rätta ryggarna fäller han många till slut. Han hade dock formtopp tidigt i vintras men tävlat på mycket och det är inte givet att det är full form här.

11 Loaded Maria tävlade inget under fjolåret men hävdade sig bra mot hingstar och valacker redan som fyraåring. Tillhörde kulltoppen som unghäst och startar nu med två lopp i kroppen, så tänkbar vid riktigt bred gardering.

Avdelning 7.

Ranking: A 4. B 8-10. C 12-6-2-3-11. D 7-5-1-9.

Spårtrappa iganska hög klass och jag garderar favoriten 4 Manual Flight även om jag tror på ganska bra segerchans men han galopperar för ofta för att gå på rakt ut här mot tufft motstånd.

8 Mr Mah Can kan öppna snabbt och kanske laddar man trots spåret men oavsett så tror jag han duger bra i sällskapet. Hel månad mellan starterna sist och ska vara bättre med loppet så då han möter lite enklare motstånd än han är van vid så måste det vara absolut toppchans nu.

10 Wish Me Magic duger med bra i klassen men det är klart frågetecken för fromen nu men väldigt intressant att det blir första gången barfota på länge nu så det tyder väl på att han är i ordning.

12 Andre Ward får sämsta läget då han har mest på kontot men gör det fortsatt bra som äldre och är inte borta här då det ofta skräller från sämsta spåren i trapporna tycker jag det är ett kul streck här.

6 Global Action är väl nästa streck på tur om man garderar vidare då han kan öppna bra och spår sex har bra statistik på Åby. Han har dock tävlat i mestadels enklare gäng och kanske inte räcker även om det varit bra form på stallet i övrigt och det kan vara bra prestation att vänta från den här med.

Avdelning 8.

Ranking: A 2. B 5-7. C 1-4-10-6-3-12-9. D 11-8.

2 Run N’Cola Garderade vi rejält näst sist, då det var comeback efter flera månaders tävlingsfrånvaro, men han fick ett perfekt lopp så med lucka till slut vann han knappt men enkelt. ett lopp till i kroppen där han också vann på fint sätt och nu är det dags för barfota runt om. Perfekt utgångsläge och Magnus A:s val där han inte ens är favorit så bra spelvärde på den här kompletterande spiken.

Stallkamraten 5 Global Classified är tidigt vid gardering då har han fått ett bättre läge än han är van vid i vinter och vår. Här är det dessutom aviserat första skoryck i livet med barfota bak. Kan öppnas snabbt och får bra position men jag håller stallkamraten som en bättre segerchans då den här kanske hade sin formtopp tidigare i vår.

7 Balotelli Face Var bra vid favoritseger förra veckan men spår utanför bättre hästar den här gången gör att han borde få svårt men han tål dödens och räknas vid gardering.

1 Noxx Vrijthout kan öppna snabbt och får han vinnarhålet i rygg på Run N’Cola ska han absolut kunna vinna om luckan kommer, men med startsnabba utvändigt finns så klart risken att sitta fast på Innerspåret.

4 Lee Harvey Bros Har två lopp i kroppen och ett fint utgångsläge med Goop upp så ska såklart vara tänkbar när man sparade bakhovar sist och barfota runt om den här gången.

12 Kash Keeper och 10 Grant Hall är bra hästar för klassen men bortlottade den här gången där den senare inte går alls lika bra i ryggar som när han slipper häst framför sig. 3 Reshevsky är startsnabb och kanske kan komma ner på innerspåret för smygresa och är då skräll-duglig men slår kanske inte dom bästa om han tvingas gå i spåren här.

Systemet.

  1. 1-4-5-6-8.
  2. 1-2-3-4-7-11.
  3. 1-4-7-8-9-10.
  4. 4 Capitano
  5. 3-8.
  6. 2-5-8-9.
  7. 4-8-10-12.
  8. 2Run N’Cola

5760 rader som kostar 1440 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se