Speltips: 14 Miljoner i V86-Jackpot på Sundbyholmstravet 19/7.

Axevalla singelhäst

Tips till V86-Jackpoten på Sundbyholmstravet 19/7, 19:20.

Omgången & Banan.

V86 går den här veckan på Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna med ett spelstopp vid 19:20. Banan har ett lite kortare upplopp med sina 182 meter och det är något högre andel spetssegrar än hos genomsnittet av banor. Innersta spåren bakom bilen är inte så bra här så spår ett med bilstart är klart kallt den här veckan på V86. Det som gör omgången extra intressant är att den är jackpot-förstärkt med beräknat 14 Miljoner i åtta-rättspotten. Några stora favoriter och man tål ju en eller ett par sådana på V86 där det är åtta lopp att lösa och kan man fälla ett par stora favoriter kan det accelerera snabbt i värde ändå.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips på YouTube som du hittar på trav.se och gruppen på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar in till V75 på torsdagskvällar och släpper materialet sent torsdag eller tidigt på fredag. Även om vi testat lite olika upplägg så är det bara inspelat material till V75-lördagar som kommer ut regelbundet men om det finns intresse är det tänkbart att börja göra inspelat material även till andra omgångar som V86 mm. In och prenumerera på YouTube och kommentera gärna i våra sociala medier vad ni tycker vi ska göra för material.

På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system ett par gånger, för önskat antal andelar. Stänger andelsspelet redan 18:30 onsdagar på sommaren för att hinna bygga klart systemet innan inlämning, när jag vet hur många vi är och jag kan komma att väga in sen info. Det systemet är än så länge bara öppet onsdagar och lördagar, men även där kan tillkomma till exempel GS75 och vissa V64-omgångar längre fram.

Bästa Spiken!

Hästen med högst segerchans i omgången är en häst som är för kvar i för låg klass och 4 Esposito i avdelning två spikas på allt. Hästen gick banrekord för fyraåringar på Rättvik sist från dödens och räds inte offensiva upplägg, så blir han inte släppt till ledningen så vinner han från dödens igen.

Gå Kort!

I fjärde avdelningen litar jag inte på att formen är där hos stora favoriten 2 Brother Bill och garderar med minst en häst kanske ytterligare en. Se avdelning fyra för att se vilka hästar jag förordar där.

Avdelning 1.

Ranking: A 11. B 6-3-2. C 7-8-5. D 1-4-9-10-12.

Här blir 6 Ready Tonight för stor favorit men givet att det är bra vinstchans då han har bra chans att komma till ledningen från ett fint springspår. Jag streckar fler och har en annan häst före i rankingen på bättre spelvärde. Fyra streck totalt i loppet.

11 King of Everything är väl minst slika bra som favoriten om inte bättre faktiskt men bakspår är kallt nu så klart. Det är ändå voltstart och man kan ju välja att ligga en bit ut och se om det blir en lucka att snabbstarta i, för att ta sig fram till en bra position. Magnus A är en kreativ körsven så blir inte förvånad om man hamnar ganska bra på det tidigt. Hästen är bra oavsett och det skiljer på tok för mycket i procenten på tidiga systemen här.

2 Frodo S. har ett bra läge att dyka ner på innerspåret från, som startsnabb, för att sedan få rygg på favoriten och då kan man vinna med lucka.

3 Love You Too vann treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen 2021 och har hög kapacitet. han startade bara sex gånger som fyraåring och var betrodd mot bra fyraåringar då så borde stå kunna gå bra i klassen här. Det blir skor på bak som vanligt så röda skor där stämmer inte.

7 Laradja Wrijtouth kan öppna snabbt så kan störa favoriten i starten och gör att det kostar en del då man vill söka position med den här med.

Avdelning 2.

Ranking: A 4. B 10-3-8. C 1-11-2-12-7. D 6-5-9.

Se “Bästa Spiken!”

4 Esposito är på tok för bra för den låga klass han är kvar i. Amerikansk vagn och urryckare testas båda för första gången i lopp den här gången så intressant att se vad det ger extra. Hästen kommer med bra form och ska var för bra för det här loppet så mycket hög segerchans här.

8 Deeply Express skulle kunna vara en topphäst för kullen men lite bortlottad den här gången och möter en för tuff motståndare dessutom. Kom igång sent i år och har bara ett lopp i kroppen och går säkert framåt mycket med den starten innanför västen.

10 Mahadour ska gå första gången i bike nu och har dessutom inte så många starter barfota runt om så intressant med skoryck med så klart.

1 Loaded Olle, 2 Global Currency och 3 Erjon kan alla tre öppna snabbt invändigt och den som kommer till spets lär väl vilja släppa till favoriten här. Får man rygg ledaren kan det bli bra placering till slut och jag tror att Erjon är snabbast första biten och släpper till favoriten så tänkbar komb med 4 före 3. Loaded Olle har väl öppna snabbt i enklare gäng och innerspåret är lite lurigt så klart så man riskrerar att hamna som bäst tredje invändigt som orutinerad häst med innerspår bakom vingen på den här banan.

Avdelning 3.

Ranking: A 2-3 B 5-6. C 12-9-1-13-7-8-11. D 14-15-10.

3 In Love Mearas är ny i Redéns regi men första starten i ny regi är ju något som är intressant på mindre streckade som en chansing att man har höjt sig och är riktigt bra direkt. Så är det ju så klart på alla som går till större tränare men när man blir stor favorit så kan man ju istället fundera på om det kan behövas ett lopp i kroppen. Han ska dessutom gå med PG-skor fram så långt ifrån optimal balans ännu och det är en favorit jag vill försöka fälla.

2 Topping Artist har ett okej spår för honom här och han går ner i klass efter att mött hårt motstånd sist men vann på V75 starten före så borde duga riktigt bra här. Man låter nöjda från stallet och jag väljer att ranka honom först här.

6 Across the World körde galopp sist och var bra som trea på V75 i starten före så från bästa springspåret borde han ha god chans att spetsa här och släppa till hästarna från spår 2, 3 eller 5. I rygg på ledaren kan han nog skrälla om luckan kommer. Från favorit på V75 nöst sist och var helt okej till bara 3% är hårt och jag rankar honom tidigt på högt spelvärde den här gången.

5 Vision of Gideon kan öppna och kan vara tidigt framme och överta ledningen och körs väl där i så fall men inte att lita på efter dubbla galopper sist och spår fem i volten är inte bra.

9 Imola Boko rankas djupt ner på många ställen men hästen har vunnit Champions-lopp på V75 i år för 150 tkr och inte många som kan stoltsera med liknande meriter i fältet. Det var med Magnus A i sulkyn och det kan bli kärt återseende här så även om hästen var sämre sist och struken efter så får man ju lyssna på tränaren som säger att han tränar bra. Bra smygläge och så klart oklart hur det är med formen och han kan behöva ett lopp i kroppen osv men till låg procent är det värt att chansa lite och strecka om man tar många här.

12 Ninepoints Lasse låter man nöjda med från stallet men är inte så nöjda med spår fyra i volten men menar att han duger bra i klassen. Han står bäst inne på tillägget och borde ha en bra chans om han kommer iväg från sitt snäva startspår.

1 Otomaro Zon har bästa läget men kan inte hålla upp ledningen tror jag inte och skulle kunna hamna en bit ner invändigt så chansartat läge

7 Snowy Me kan öppna snabbt bakom bilen men från springspåret längst ut måste man pricka perfekt för att spetsa och inte givet att man gör det så viss vingelrisk men skulle man kunna komma ner till plankan för att få bra ryggresa så kanske man kan skrälla.

13 Raja Knight har springspår på tillägget så skulle han pricka från start kanske man kan komma bra på det . 11 Kadabra Dream duger nog med i klassen från bra tredjespår på tillägget men man ligger lågt då man inte vet vart man har honom i formen efter att han var sämre än man hoppats sist.

Avdelning 4.

Ranking: A 2. B 11-10. C 3-7-8-12-1-4-9. D 5-6.

Se ”Gå kort”

2 Brother Bill gillar jag ju allt som oftast men han tyckte inte om Elitloppet då han måste stå i detention barn från ett dygn innan. Han har dessutom varit struken efter det så stora frågetecken för formen här. Han är riktigt bra för loppet och given ensam A men då jag spikar en annan av de största vill jag garderar den här med en eller ett par hästar.

11 Gooner går från alla positioner och hästarna i stallet har bara gått bättre och bättre den här säsongen. Gooner fick stå över efter sist men ska vara väl förberedd nu och har en vass långspurt att tillgå. Han vann till 1,19 ggr pengarna i maj före bland andra Axel Ruda (som i sin tur gick vidare till att göra det helt okej i försök och final av Sweden Cup). Visst ligger man lite lågt från stallet men Wäjersten brukar köra för vinst oavsett vad röster från stallet svarat i intervjuer många dagar före start.

10 Vaprio har gått bra i monté här uppe men hävdar sig bra för sulky då han vunnit storlopp för vagn med och Gocciadoros hästar blandar och ger. 2% på tidiga kupongerna är lågt och det kan vara läge att ta med honom som tredje häst här och så här säger tränaren själv:

Vaprio pullade för mycket senast på Åby. När en galopperande häst passerade honom på insidan blev hästen väldigt nervös och skärrad enligt ryttaren. Utifrån det var insatsen på intet vis dålig. Hästen har vunnit Grupp I-lopp för sulky och jag tycker inte alls han är sämre för sulky än i sadel så jag kommer åka ut till det här loppet med en god känsla. Det blir barfota, jänkarvagn och så bestämmer jag om vi ska köra barfota fram eller runt om senare under veckan, säger Alessandro Gocciadoro.

3 Phoenix Photo såg fin ut bakom hästar sist och han har lite smygform på slutet så från bra läge är han en tänkbar skräll i loppet.

7 Jaguar Dream har en bra snabbspurt att tillgå om det blir kört perfekt. Men kanske bara går på kort distans nu när han kommit upp i guld men genom klasserna gick han på medeldistans också och vann över 2140 meter flera gånger mot tufft motstånd.

8 Inti Boko har skyhög kapacitet men inte startat på ett år så måste ha både tur med positionerna och tur med att formen ska sitta där.

Avdelning 5.

Ranking: A 1. B 6-10-9. C 3-2-12-8-4-5. D 7-11.

Här är det voltstart över lång distans i Klass 1 så stor fördel för bästa spårets 1 Working Class Hero som dessutom förstärks med Goop upp mot att ofta vara tränarkörd. Goop har kört honom två gånger och vunnit båda. Tror på bra chans för ekipaget att spetsa och leda loppet runt om.

Stallkamraten 6 Mercenary kan liksom favoriten öppna bra men att man är just stallkamrater gör ju att man kanske inte kör max mot varandra. Kommer den här till spets kanske man växlar efter en bit då man ser Working Class Hero som den bättre chansen av de två. Båda räknas oavsett vem som sitter i spets eller rygg på ledaren.

10 Make it a Star gick bra på V75 i en Diamantsto-final där hon blev tvåa med sparat och hon har slagit hingstar och valacker förr. Hon är i absolut toppform och får ett kuskbyte som kan ge extra kick och jag rankar henne tidigt på högt spelvärde.

9 Fat Rabbit passade kanske inte i amerikanska sulkyn sist och tvekade en del och fick backas. Han står jäkligt bra inne i klassen, kan snabba tider och vann 5/9 lopp i fjol så visat bra skalle och han borde ha en vettig chans trots bakspåret.

3 Cash Winner drar mycket streck men är hopplöst osäker och svenskt voltssystem är inte Robin Bakkers bästa gren. Får se honom som övertsreckad och rankar ner på dåligt spelvärde.

2 Extreme A.F. lättas från järn till aluminiumskor och har ett okej utgångsläge så tänkbar skräll.

Avdelning 6.

Ranking: A 7. B 10-4. C 12-11-5-1-3-2-6. D 9-8.

4 Jerka Sting låg man väldigt lågt kring sist då han skulle behöva lopp osv, men ändå avslutade han väldigt vasst och nu blir det maxning. Han är väl redan i bra form och skulle han komma till ledningen från sitt toppspår så måste segerchansen vara bra men procenten är på tok för hög och spelvärdet är dåligt på honom här.

7 Corazon de B. är jag inne på att man borde ladda iväg med här och kan man vara före favoriten för att ta över ledningen från kanske 2 Fenix Brick så tror jag att Corazon säljer sig dyrt i spets här och inte alls givet att man släpper även om favoriten kommer tidigt med frågan. Corazon håller formen efter att ha körts invändigt från bakspår sist och loppet innan det vann han från spets på Solvalla.

10 Robthebank satt fast med rubbet sparat på STL-starten sist från bakspår men nu borde man väl vara mer offensiv när det blev som det blev där. Det var första barfota runt om på länge sist och plus att man kan köra så igen nu så tidig, speciellt som singelprocentare efter att tillhört favoriterna i mycket sämre lopp för klassen den gången.

11 Parker är en bra häst i grunden som man letar efter formen med i år med få starter och skulle man hitta rätt med honom slår han många över lång distans.

12 Run N’Cola har haft ett par dåliga lägen på slutet och som det blivit kört har det varit svårt att något till slut. Nu är det åter dåligt spår men skulle han ha tur på vägen så ska han absolut göra sig gällande då han står bra inne i klassen.

5 Conte Prad har haft en del dåliga lägen och ändå gjort det bra så när det nu är ett toppspår kanske han kan få mer passande resa och borde kunna skrälla för Jepson.

Avdelning 7.

Ranking: A 4. B 7-6. C 3-1-8-9-2-10-5. D -

3 Excusez Moi blir kanske veckans kanske mest överstreckade favorit och visst kan han vinna ändå men det är betydligt hårdare motstånd nu än det motstånd han besegrade sist då loppet var stängt vid 450 tkr tjänat. Nu är det mot kulltoppar med miljoner på sina konton och visst kan den här vinna från bra läge om man serveras optimal resa men som favorit måste man gå mot eller gardera rejält.

Jag väljer att gå mot helt och plockar bort favoriten för att ta ställning i annars vidöppet lopp. Jag spelar med 4 Tetrick Wania som kompletterande spik i omgångendå han är en absolut kulltopp som var skadad som treåring och nu har kommit igång som fyraåring på bra sätt med en fin andraplats från dödens i Kingapokalen. Han körs offensivt här från toppspår och kan komma till ledningen tidigt här så blir hästen att slå för övriga och jag tror man leder loppet runt om. Bakom är det vidöppet och som jag ser det är det en eller alla här.

7 Danger Bi är svårbedömd italienare från gula stallet men även om man håller den som kanske stallets bästa fyraåring har han inte riktigt visat det ännu med bara tre segrar på 18 starter och desto fler andraplatser. Visst är det imponerande tider på en del långsamma banor men inget som skrämmer motståndet här då han går rakt ut mot flera av de bästa vi har och kan behöva lopp. Man får ändå lita på Goccidoro när han säger att det är bra och han kommer köra därefter så räkna med dryga spår till dödens och så här lägger tränaren ut texten kring hästen:

Danger Bi kom till Sverige i förra veckan, har hunnit jogga lite och acklimatisera sig. Jag känner mig trygg när jag sitter bakom den här hästen för han är väldigt stark och lång distans passar bättre för en sådan här häst som inte kan öppna så snabbt, men tål tuffa lopp. Jag tror att det här är min bästa fyraåring i stallet och då han som sagt ändå inte är någon snabbstartare så spelar inte startspåret någon roll. Jag kommer försöka söka mig fram mot positionen utvändigt ledaren precis som i senaste starten. Det blir barfota, helstängt huvudlag och jänkarvagn, säger Alessandro Gocciadoro.

9 Bedazzled Sox drar alltid mycket streck och var årets treåring i fjol men siktas väl på att ha full form till hösten så från bakspår är det inte säkert att man kör allt för mycket i tredjespår den här gången. Betrodd som kan rankas ner en del.

6 Demon kommer från försök och final på V75 där han var bra mot äldre som överlägsen segrare över lång distans i sitt försök och som bra avslutande tvåa från omöjligt läge i STL-finalen sist. Lång distans är hans bästa och han har en rejäl långspurt att leverera även om det gått fort på vägen. Går säkert framåt med loppet sist då han inte var tom i mål och hittar man vettigt slagläge fäller han många över upploppet här.

2 Dubai Kronos trivs med på lång distans och slog äldre sist över dryg distans så han kommer med form och ute på rätt distans. Tuffare mot då han haft bra propositioner på slutet men det här är kanske för tufft.

1 Michigan Bro är inte så startsnabb men det är nog inte så många som är här så om han ska gå första gången barfota runt om och kan öppna snabbare på den balansen kanske man kan få rygg på ledaren här och är det Tetrick Wania så kan han kanske dra undan så luckan kommer. Hemmahäst som säkert siktats lite hit så ska kunna skrälla.

8 Barack Face kommer från formstall och var väl bara godkänd sist men kan ha höjt sig då det vinner en del hästar från stallet för dagen och Adrian har väldigt bra statistik på sina styrningar senaste tiden. Hästen duger men läget är lurigt och sätter ner chanserna så klart.

10 Thereisnolimit gör sällan dåliga lopp och körs med lite olika bakans och utrustning där det nu kan bli maxat med skolöst runt om vilket han bara gått balanserad så vid ett par tillfällen. Fast med sparat sist och form-intryck så inte chanslös trots bakspåret.

5 Make it Schermer kördes för sent sist och hann inte fram men nu är det bra läge att hamna bra på det ifrån så med maxningar med barfota runt om och bike nu så kan han vara en storskräll här.

Avdelning 8.

Ranking: A 4. B 5-11-7-9. C 6-15-1-8-12-13-3-10. D 2-14.

Två hästar höjer sig på startfållan och kanske är båda minst lika bra som hästarna som startar 20 meter efter så det borde bli svårt att ta längder på 5 Global Duchess och 4 Goldas Love där framme. Jag rankar den senare först på högre spelvärde och hästen kommer med seger i sin regidebut så full form dokumenterad här. Favoriten hängde inte med i ganska tufft gäng i sena årsdebuten och har vartít struken efter så verkligen frågetecken för formen hos den klara favoriten här.

6 Miss Chevy Neo ledde på V75 runt om sist och nu plockar man bort bomullen innanför ryckhuvan och kör med bara den så kan tända till ytterligare på det. Låter ändå som inte vill ge henne för tufft lopp då hon ska ut i STL-final i kanske nästa start eller möjligen ett enklare lopp till mellan. Ska man köra i ryggar kan det bli för passivt och hon höjde ju sig i spets så minus att gå i ryggar då.

I loppet Miss Chevy Neo vann gick 9 Chic i ryggar och vi nämnde henne som en tänkbar skräll och hon var lite försiktig i travet på barfotabalnsen den gången men gick bra bakom hästar. Sist körde man med bakskor och då flöt det bättre då hon fick vinna i ett lite enklare gäng. Spåret är chansartat men 3% när Goop både tränar och kör häst i full form är för lite.

7 Jes Angel bytte regi i vintras och har tänt till med miljöombytet och annan träning så med den fina form hon är i ska hon räknas då hon dessutom är van att gå i spåren och har gjort det bra från tillägg på slutet.

11 Laiza Westwood har bästa springspåret och Magnus A upp så räkna med att han sänder från start med det läget och få hästar på grundditsansen gör att man kan hamna bra på det. Hästen är bara tre år men var igång tidigt så i så här låg klass behöver det inte ha betydelse alls då hon redan matchats en del mot kulltoppar och var bland annat fyra i Svampen i fjol. Två lopp i kroppen och ner i klass rejält mot de två starterna så borde räknas vid gardering.

1 Speedy Vici har bästa spåret och kanske kan få rygg på ledaren och det är positionen det ofta skräller från i den här typen av lopp. Tränaren Paw har form efter att ha haft framgångar med seger i ramlopp och andraplats på V75 på hemmabanan Årjäng under lördagen. Hästen kommer från galopp och har höjt sig i bike men läget och övrig stallform är bra.

8 Lucia Lane mötte tufft nere i Halmstad sist och gjorde det bra som fyra men är väl häst som gjort det klart bäst i amerikansk vagn så stort minus med voltstart nu.

15 Made For Metalimo kommer från en seger så visad form och det är höjning på stallet på slutet där Adrian dessutom har form på styrningarna den här veckan. Efter att ha vunnit tre av fem körda lopp i måndags, på Halmstad följde han upp det med tre av tre på Jägers under tisdagen. Mycket galopper på hästen och bara två segrar på 22 starter samtidigt som läget är lurigt men på plussidan då är ju att det kanske är lättare att hålla sig i trav där bak i volten och procenten gör det intressant.

12 Lady Dee har springspår och skulle kunna komma ner i banan en bra bit fram. Han kommer med formintryck efter sen lucka sist på barfotabalansen som han åter går med så som ospelad är han tänkbar vid bred gardering.

Stora Systemet

 1. 2-3-6-11.
 2. 4 Esposito
 3. 2-3-5-6-9-12.
 4. 2-10-11.
 5. 1-6-9-10.
 6. 4-7-10
 7. 4 Tetrick Wania
 8. 4-5-7-11.

3456 rader som kostar 864 kronor.

Lilla Systemet

 1. 6-11.
 2. 4 Esposito
 3. 2-3-5-6.
 4. 2 Brother Bill
 5. 1-6-9-10.
 6. 4-7-10
 7. 4 Tetrick Wania
 8. 4-5-7-11.

384 rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se