Speltips: 14 Miljoner i V86-Jackpot på Mantorp 9/8.

Escobar FI

V86-Tips till 14 Miljoner JP på Mantorp 9/8.

Omgången & Banan.

14 Miljoner beräknat i åttarätts-potten då det är Jackpot-förstärkt omgång när V86 går på Mantorp med ett spelstopp vid 19:20. Banan har ett kort upplopp på 177 meter men det går att köra fort i bra kurvor och inte alls omöjligt att vinna från kön på den här banan, även om främre träffen så klart är att föredra. Ungefär medel vad gäller andelen spetsvinnare här mot resten av banorna i Sverige.

Som vanligt under den här sommaren har vi fler STL-försök inom spelformen som höjer kvaliteten rejält på loppen och den här omgången är som nämnts Jackpot-förstärkt då sexor frös inne förra veckan vid låg utdelning i Visby. Ytterligare höjning av klassen på loppen då det är fyra avdelningar som är Uttagningar till Breeders' Crown där fyra främsta kvalificerar sig för semifinaler senare i höst.

Inspelade tips & Andelar.

På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många så spelas samma system ett par gånger, för önskat antal andelar. Stänger andelsspelet redan 18:30 onsdagar på sommaren för att hinna bygga klart systemet innan inlämning, när jag vet hur många vi är och jag kan komma att väga in sen info. Systemet är än så länge bara öppet onsdagar och lördagar, men även där kan tillkomma till exempel GS75 och vissa V64-omgångar längre fram.

För övrigt gör vi inspelade tips till V75 på YouTube som du hittar länk till på trav.se och på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar in sent onsdag eller torsdag och brukar släppa det på torsdagen på Youtube men också i ljudformat där poddar finns.

Bästa Spiken!

I avdelning sju är det Breeders’-lopp för fyraåriga ston där jag kommer att gå på 2 Decision Maker som ser ut att ha det upplagt för att spetsa och leda loppet runt om. Det kan bli så att många kör passivt och ger upp loppet lite om favoriten kommer till ledningen, speciellt då några av värsta motbuden fått nyngliga lägen här. Ser inte riktigt att någon ska trycka på och den som kör fram i dödens tar det väl lugnt där för att försöka få med sig en placering bland de fyra främsta.

Gå Kort!

I fjärde avdelningen där det är Breeders' Crown för treåriga ston är jag inne på att två-tre hästar sticker ut i vinstchans och jag är inne på att kort här.

5 Kinglet Bird är ny i Redéns regi så givet att det är intressant med häst som var obesegrad efter fyra starter fram till finalen i E3 sist. Nu tycker jag det är för stort favoritskap den här gången då man kanske inte ställt på direkt i regin och hon kanske kan behöva lopp för att vara på topp.

10 Knickers Sisu slog favoriten regelrätt sist och har redan tjänat över 1,4 miljoner och ska tas på absolut fullaste allvar här. Det finns chans att det kostar en del för favoriten att köra mot spets och sitter något sådant i benen till slut lär den här kunna ta sig förbi till slut igen.

4 Ni Hao Bros är den som kanske kan spetsa här och skulle man släppa till favoriten får man bra lopp i draget. Kör man i spets kanske det blir tufft att svara favoriten hela vägen men det kan absolut gå och till låg procent kan man faktiskt chansa och ta med den här.

Avdelning 1.

Ranking: A 4. B 11-6. C 10-8-12. D 5-7-9-2-1-3.

Jag väljer att spela med spik för lägesgynnade favoriten 4 Demon här, då värsta motbudet lottades till bakspår. Jag tror att Jepson kan få lite bättre fart på den här från start än vad man visat, nu när det är ett toppspårbakom bilen. Han borde hitta bra slagläge i andraspår en bit fram och skulle det bli tredjespår så kör man väl bara framåt för att överta? Mötte övermakten sist i bland andra Danger Bi, Tetrick Wania och Bedazzled Sox så ner rejält i klass till den här starten och segerchansen måste vara hög oavsett upplägg.

11 Faeza Zet kan vara med i Bronsdivisionen då det är fördel ston i propositionen så hon får ha lte mer tjänat men läget gör att tar ställning mot henne den här gången även om hon är bra för klassen.

6 Lady Beluga är än mer gynnad av den generösa fördelen ston får i loppet och kanske kan laddas i starten härifrån så är en vass utmanare om hon är före favoriten i starten. Blir Nog ändring i huvudlaget till norskt och lyckas man spetsa blir hon farlig.

8 Hobart visar klar uppåtform men det är nog för risigt läge den här gången. 10 Kainai Goj trodde jag på sist då det var spetsläge men då man inte lyckades spetsa tog man upp ganska snart och höll bra hela vägen i dödens. Helt okej intryck i första med bike och så blir det igen.

Avdelning 2.

Ranking: A 4 B 10-7. C 3-12-5-1. D 2-6-8-11-9.

Breeders' Crown för fyraåriga hingstar och valacker där 4 S.G.Dracarys blir väldigt stor favorit och visst ska han vara favorit här då han har god chans att komma till ledningen och spåra loppet runt om men procenten är för hög och därför väljer jag att gardera loppert.

10 Kuiper visade rejäl höjning sist och har nu tre lopp i kroppen och går framåt rejält med varje start så lär kunna rekordsänka en bit till nu. Tas med trots bakspår då Wäjersten tycks kör för seger med i princip allt han selar ut, oavsett om man står hårt inne i loppen och har byngliga lägen.

7 You to Class kan öppna snabbt och från bricka sju har man väl inget annat alternativ än att ladda för att hitta ner till plankan och skulle favoriten ha en dålig dag kan den här absolut spetsa och leda loppet runt om. Tänkbar skräll även från rygg på ledaren så klart om man studsar tillbaka efter en något sämre insats i E3-finalen sist.

Untersteiners duo i 3 Global Enjoy och 12 Boscha Diablo borde duga bra i loppet men den senare är bortlottad och den först nämnda har gjort det bra trots att han sällan är betrodd men sist blev det galopp innan bilen släppte fältet vilket ger lite frågetecken för formen. Båda duger i loppet och räknas vid bredare gardering.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 8-4. C 10-1-9-6-2 D 7-3.

En Gulddivision går här där det är ganska klent guldgäng ute och jag streckar på en del då jag tycker att favoriten 4 Dexter Chatho drar för mycket streck på tidiga kupongerna och absolut ingen jag vill hålla i handen här. Tycker helt enkelt att han har mer att visa innan man kan göra honom till så stor favorit.

Spetsbudet 5 Harran Boko från bästa spåret ger jag en chans här trots att det är full distans men man testar en del nytt nu. Han spottade ur bettet sist när körsvennen trodde det var klart så struntade hästen helt i det och kom i mål med väldigt låg puls och allt sparat. Man ryckte inte tussarna då och har den växeln till nu då han fått annat träningsupplägg och dessutom ska han gå med norskt huvudlag nu. Han har haft det tidigare men aldrig dragit det. tar han i och tänder till på ändrat upplägg och utrustningsändringar så kan han absolut leda loppet runt om trots att det kanske är 500 meter för långt.

8 Holy Waterär härdad i betydligt tuffare gäng och ska duga bra dp det är enklare mot den här gången. Stort kuskplus i Goop upp och litet fält så hans tunga långspurt lär bita bra här. STRUKEN NU!

10 Husse Boko fick PU upp sist och så igen vilket är bra och med loppet i kroppen som han kan behövt efter två månaders tävlingsuppehåll är han säkert bättre nu och duger absolut bra i det här gänget.

1 Indy Rock tillhörde kulltoppen som unghäst och när det är lite enklare guld borde han hävda sig väl. Visst är innerspåret en fälla men litet fält och hittar man ut på vägen så kan han absolut vinna efter tre lopp i kroppen där han har en galopp och suttit fast i två.

Avdelning 4.

Ranking: A 10-5. B 4-6-3. C 1-2-7-8. D 11-9-12.

Se ”Gå kort”

Breeders' Crown för treåriga ston där 5 Kinglet Bird bytt regi sedan sist och det är så klart stort plus men favoritskapet är väldigt hårt här och jag garderar med ett eller ett par motbud. Favoriten är startsnabb men om man kanske ska växla ner till vanlig vagn som det är anmält med och om hon inte är tränad för att vara på topp just nu så kanske 4 Ni Hao Bros kan svara ut henne. Ni Hao Bros går framåt med loppen och var bra sist i hårt gäng och skulle favoriten göra bort sig kan den här leda loppet runt om men räknas med chans från rygg på favoriten med.

10 Knickers Sisu är fältets klart mest meriterade häst med andraplats i E3 sist, klart före favoriten den gången. Höjning i bike på slutet och att Magnus A väger tungt. Rygg på startsnabb och kanske kan komma igenom bra så rankas tidigt här på visad hög kapacitet.

6 Kind Of Magic S.R. är obesegrad men har samtidigt bara gjort tre starter och har spår utanför ett par-tre startsnabba så det är vingelrisk i kobination med väldigt lite rutin gör att jag inte vet hur man ska värdera hennes chanser.

3 Monrose Wine kan öppna bra och kanske kan hitta vinnarhålet i rygg på ledaren så tänkbar från sådan position om man målar på här.

Avdelning 5.

Ranking: A 9. B 3-10-5. C 2-1-6-8. D 7-4-11-12.

Klass 2 över kort distans med bilstart och jag tycker att favoriten 5 Global Difference fått för mycket streck på tidiga kupongerna. Har väl derbykvalen i sikte och lägger väl inte lasset för att vinna det här så inte alls givet att man vinner så ofta som kollektivet tycks tro. Man sparar på ändringar till Derbykval och är det inte maxat nu så är det inte alls säkert att det räcker för att vinna STL-försök.

Startsnabba från inre spåren är alla tre 1 Iconic, 2 Putte och 3 Oligark Tooma där jag tror att den senare kan vara snabbast. Han har dessutom redan vunnit i klassen mot uppsnackade Jackpot men det var i maj och kanske behövs lopp för att vara på topp. Samtidigt har Oligarken vunnit lopp direkt efter kval så kanske inte behöver loppet och kan vinna från spets eller rygg på ledaren. Rygg på ledaren vill väl både 1 Iconic medan ledningen vill 2 Putte ha så kan bli rejäl körning mellan 2 och 3 i loppet kanske och favoriten får nog inget gratis.

Man hänger på bike för första gången på Iconic vilket så klart är intressant. Putte har bara gått i bike en gång så vagnplus där med till den här starten och man testar att öppna upp det stängda något, så han ser konkurrenterna lite mer. Putte är snabb men hela stallet har varit lite sämre en period i sommar och man tror det beror på höbyte men hoppas att man är på väg tillbaka nu.

Jag streckar även en kapabel duo i 9 De Facto och 10 Luca Barosso där den första varit väldigt stor favorit ett par gånger i klassen och då har vi fällt honom i tipsen och nu är han kvar i klassen och står väldigt bra inne. Han har startsnabba ryggar och det kan bli körning i loppet så jag rankar faktiskt honom först här och han skulle kunna vara en tänkbar spik om procenten håller sig så låg som den är onsdag morgon.

Luca Baross har med startsnabb rygg i starten då han är missgynnad av bakspår så kanske han kan följa snabba Oligark Tooma för bra position. Derbykvalen borde vara i fokus för den här och kanske blir det därmed passivt här men hög kapacitet så tänkbar vid många. Stallkamrat till Luca är 6 San Sebastian som kan öppna snabbt och dessutom ska gå i amerikansk vagn för första gången.

Avdelning 6.

Ranking: A 2. B 7-5-11-3. C 9-10-1-12-6-8. D -

Klass 1 och ett par strykningar i loppet gör att favoriten 11 Head of State kommer in i matchen men han är inte att lita på och har svikit som stor favorit flera gånger och han är bara en av flera här.

2 Sandokan har hittat form och var bra på barfotabalans sist så kanske tillochmed kan spetsa härifrån då kuskar som kört honom tycker att det finns startsnabbhet i honom.

7 Kyrie Eleison är klart gynnad av en invändig strykning och måste ha toppchans då formen är bra och han växlar upp till amerikansk vagn nu med. Formkusk upp med och man låter nöjda från stallhåll.

3 Pingis har höjt sig då han varit proffskörd på slutet med ett par segrar men det blir också en del galopper och ingen att lita men från bra spår är han ganska tidig här.

5 Mud Hill kanske kan laddas från start den här gången då han trivdes i ledningen sist, så från fint spår lär det bli bra lopp oavsett och han ska räknas med skrällchans igen. Siktas mot Derbykvalen men ska kanske provas med ryckhuva den här gången så intressant om det faller väl ut.

9 Kaxig In duger i klassen men kanske saknar formen han hade tidigare i somras och siktas väl på att hitta formen igen till Derbykvalen så kanske körs passivt från bakspåret.

Avdelning 7.

Ranking: A 2. B 4-11-8. C 7-1-3-12-5-6. D 9-10.

Se “Bästa Spiken!”

Här spikar jag 2 Decision Maker i Breeders’-lopp för fyraåriga ston där jag helt enkelt tycker att det hon som sticker ut här så från bra spår måste det vara toppchans.

Så klart saknas inte motstånd men till exempel 1 Lilian Young gör comeback och har inte gått lopp sedan i början av maj så borde vara nöjd med rygg på favoriten här. 4 Mellby Korall har så klart bra spår men kan inte öppna lika snabbt som favoriten så hamnar väl i andraspår till slut.

11 Mary Ann Lane, 7 Eireann och 8 Dea Grif duger så klart bra allihop och är väl lika bra som favoriten men lägena gör att man mest troligt backar den här gången med allihop då det är stundande Stoderby-kval så vill man väl inte bli hängande för länge ute i spåren.

Avdelning 8.

Ranking: A 8-4. B 7-5-10-3. C 1-2-7-6-12-9-11. D -

Breeders’-lopp för fyraåriga hingstar och valacker där 4 Staro Mack Crowe är klar favorit och har bra chans från toppspår men det är ett tufft lopp och jag streckar flera här. Det kan bli skor på och man maxar nog inte hit utan vill bara se till att vara bland de fyra främsta så läge för gardering av en ganska stor favorit i sista avdelningen här.

1 Bedazzled Sox kan öppna bra och borde kunna få åtminstone rygg på ledaren så räknas så klart därifrån eller i spets.

8 Dancer Brodde kan öppna snabbt och laddas väl härifrån och skulle man ta sig till ledningen ska han bli svår att slå men kan vinna loppet från andra positioner och jag rankar honom först trots spåret.

10 Heartbeat Thunder fick sparat sist och har varit en följetong på V75 i år där han varit bra mot äldre i låga klasser. Hårdare mot nu men duger.

3 Ante La Roque kan öppna snabbt om kusken vill och man vill väl ner till plankan så det kan ju rent av bli ledningen här men rygg ledaren är väl Örjan nöjd med också.

5 Barack Face har bara gått i bike en gång och var klart bra då och nu är det absolut toppspår så klart intressant.

2 Friend of Elves från bra smygläge med MAD till 2% är ju ett kul skrällbud i loppet då han inte är anmäld till Derbyt och matchas mot Breeders’ så säkert i väl ordning hit.

Stora Systemet

 1. 4 Demon
 2. 4-7-10.
 3. 1-4-5-8-10.
 4. 5-10.
 5. 1-2-3-5-9-10.
 6. 2-3-5-7-11.
 7. 2 Decision Maker
 8. 1-2-3-4-5-8-10.

6300 rader som kostar 1575 kronor.

Lilla Systemet

 1. 4 Demon
 2. 4-10.
 3. 4-5-8-10.
 4. 5-10.
 5. 9 De Facto
 6. 2-5-7-11.
 7. 2 Decision Maker
 8. 1-3-4-5-8.

320 rader som kostar 80 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se