Speltips: 14 Miljoner i Jackpot på V86-Express på Bjerke och Solvalla 7/12

Solvalla

V86-JP på 14 Miljoner från Bjerke & Solvalla 7/12

V86-Omgången.

14 Miljoner i Jackpot då sexor frös inne förra veckan så bra spelvärde den här veckan. V86-Express med spelstopp 20:30 avgörs den här onsdagen på Bjerke i Norge och Solvalla där det är två ganska lika banor som båda är genomsnittliga. Att tänka på som är extra nu är att det är skotvång och oftast behövs brodd bak så här års vid rådande banor och väder. I övrigt kan man säga att Norge har ännu svårare att få riktigt bra kvalitet på sina startfält och det blir ofta väldigt skiktade lopp. Omgången ser lite öppen ut

Andelsspelet är öppet som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

I första avdelningen är det klart värde att gå mot en tidig favorit från Frode Hamres stall då oftast hästar därifrån blir överstreckade på V86-express. Det är lite av ett tvåhästarslopp för många och helt klart bra att ta ställning och spika då. Se avdelning ett vilka hästar jag talar om och vilken jag spikar.

Avdelning 1.

Ranking: A 3. B 5. C 2-1-4-6. D 7-10-8.

3 Trefilov spikas nu när han möter så mycket billigare motstånd än på slutet och dessutom känns väldigt konstigt streckat på tidiga kupongerna. 5 Broadway Don var stor favorit ända fram till under onsdagen men nu börjar Trefilov komma ikapp. Brodway har smickrande rad då han matchats i enklare gäng på Sörlandet mest i formraden medan Trefilov varit ute på V75 och var på final på Solvalla sist. Frode verkar ha respekt för Trefilov och läge att ta ställning här då det är fel favorit.

Övriga borde svårt att räcka här även om både 2 Wishmaster och 1 Ståle borde kunna få bra lopp då dom kan öppna där inne. Skulle favoriterna komma bort är det dom två som är värst emot men så ser det också ut på strecken. 2 Wishmaster kanske är den som har bäst chans att komma till ledningen då det var bike på från dåligt läge sist och gick bra i den men nu bike på med framspår, så lite intressant så klart. 4 Hardy B.R. har bra läge och kuskplus så kanske kan vara en tänkbar skräll då han har bättre form än raden ger sken av efter att fått allt sparat sist.

Avdelning 2.

Ranking: A 4-8. B 2-3-1. C 5-6-7. D 9.

Fyråringslopp för ston på Solvalla och det är ett lopp i bra klass där dom flesta haft en ganska lång säsong så svårbedömd form hos många här. 8 Filippa B.J. är ju bästa hästen och borde ju ha bra chans även om det blir dödens här. Blir det för dryga spår in i första svängen kan det sitta i benen och backar man och kör till slut kan det bli dryga spår senare i loppet så värt att gardera när hon är över 40% från chansartat läge.

2 Losch Boko har kuskpluset i Magnus A men har tidigare varit proffskörd allt som oftast. Hade sin form i somras och lite nedåt på formen hos en del Reijo-tränat på slutet så överstreckadStallkamraten 1 Black Magic Eyes hoppas man kanske på rygg på ledaren för, struken sist så frågetecken för form även här men Mats E upp så kan skrälla med fin resa på hög kapacitet och smygläge.

Både 3 Ninepoints Candy och 4 Global Creation öppnar bra bakom bilen och någon av dom borde ta sig förbi invändiga duon. Den av dom två som kommer till spets räknas så klart och förmodligen är det Global Creation i spets.

Stefan Melander har tre hästar till start där 5 Swept Wing har bäst läge och har Örjan upp medan 7 Hard Landing också måste tas på allvar för Björn Goop. 9 Polar Operation växlar man ner på kuskfronten men räknas väl ändå.

6 Unfair gick fort sist som ospelad i skymundan och kan avsluta bra även här så i mindre fält skulle hon kunna skrälla med.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 6. C 10-12. D 7-4-3-1-5-9-8-11.

2 Arkan rankar jag först på att det är givna spetsbudet i loppet och jag tror att det kan var mycket värt här så given etta. 6 Fyri tror jag har högst kapacitet men kommer från två raka galopper men Vidar Hop upp är ändå ett klart plus. Bara fyra år men det är inget jättehårt lopp så ska kunna vinna här. Den som vill spara streck stänger på två hästar men har man råd så känns det ganska täckt på fyra streck här.

10 Bränne Rön drar mycket streck och har många förordare och visst kan han säkert avsluta snabbt men tror han är bäst på kort distans. Och då han stiger på strecken är jag inne på att kanske chansat bort honom. 12 Baias var faktiskt mer spelad i Kallblods-derbyt än Fyri men var efter honom i mål där. Är kanske nästan lika bra men spår 12 är riktigt dåligt så bara en av fyra hästar om man garderar. Man landar väl i dom fyra mest betrodda och ska man ha med en skräll är 7 Tangen Tore tänkbar då han har klart bra kapacitet men frågetecken för formen här.

Avdelning 4.

Ranking: A 5 B 10. C 1-3-6-7-8. C 4-2-12

5 Sun Summit blir för stor favorit till över 50% med bara tre lopp innanför västen och här får man nog gardera då det är orutinerade treåriga ston. Visst är hon kanske bäst och jag rankar henne ensam A-häst.

10 Edionora har man ändrat lite i huvudlaget för och klart gynnad av strykningar bredvid. Duktiga Magnus A upp 1 Hillsborough Flame var ute i samma lopp som Edionora sist och galopperade på första barfota så kanske mer stabil med skor och men fick ju inte se hur det funkar med bike sist då. Fortsatt den vagnen på och kan öppna bra så borde kunna hamna bra på det.

Tänkbara skrällar är 6 Merlene Boko som kan öppna bra, vann sist och får lite kuskplus. Men också 3 Still Stormin är intressant från bra läge då hon vunnit sitt enda felfria lopp och borde ha något högre segerchans än knappa fem procent.

Avdelning 5.

Ranking: A 7. B 9-11. C 2-5-3. D 10-1-12-4-8.

7 Hede Darling är nedstruken och körs väl offensivt här och ska ha riktigt bra chans. Den här har mött stenhårt nere i Frankrike och är en snackhäst i Hamres regi. God chans att han bara är bäst här där flera andra passerat sina bäst före datum. Tänkbar spik men att det var infektion sist och galopp i debuten i regin ger ändå frågetecken för formen.

Frode tycker dessutom det är bästa hästen i stallet. 9 Hickothepooh kommer med lopp i kroppen och kan avsluta snabbt så med bra startrygg kan man ju få bra läge trots bakspår och Vidar Hop är bra. 11 Ble du Gers är väldigt stor favorit och stallkamrat med favoriten så inte givet att man krigar allt för mycket. Klart överstreckad och bara en av tre vid gardering.

Är inne på att kort distans är bäst för 2 Bill’s Man och 5 Always On Time så frågetecken för om dom duger mot dom tre bästa här på medeldistans. Möjligen att Bills Man kan duga med rätt resa på lite högre kapacitet än dom andra där framme.

Avdelning 6.

Ranking: A 12. B 4. C 7-11-1-5-15-2. D 3-8-6-14-13.

4 Wings Level blir klar favorit här och ska kanske vara det men det är en spårtrappa och inte alltid givet att dom där framme håller undan. Jag väljer att dubbla med en från bakspår som jag rankar före på högt spelvärde.

12 Maestro Zon var ett löfte som unghäst som var fyra som betrodd i en E3-final. Varit i ny regi i år och gjorde comeback med seger efter uppehåll sist så kommer nog med bra form. Han har dubbelt så mycket på kontot som favoriten och dessutom nedstruken två spår från annars kalla spår tolv till betydligt bättre bricka nio. När man blir flyttad till mycket bättre spår i trappa är det väldigt fördelaktigt.

Avdelning 7.

Ranking: A 5 B 7-11. C 10-9. D 6-1-3-4-8.

5 Oz har en bra uppgift och Frode är inne på att han ska komma till ledningen och bara vinna loppet men jag är inte lika övertygad om att han är så överlägsen. Klart högst segerchans i loppet men till 73% måste man väl gardera loppet.

7 Bramante Ors är gynnad av strykning invändigt och får betydligt bättre utgångsläge nu så intressant nu. Haft lite knackig säsong i Italien i år så med tre lopp i kroppen i nya regin kan det vara dags för bra insats här. Varit bra mot ibland hårt motstånd i den klassen han då var i vid Sverige-sejur förra sommaren, så gansk hög kapacitet.

9 Gentletron ska testas med norskt huvudlag här så intressant från bra smygläge om man kommer igenom på bra sätt. Ofta med där framme och vunnit 13 av 28. 11 Garth Vader har med vunnit mycket lopp med 11 av 38 och den här borde kunna avsluta vasst här med ett lopp i kroppen efter dryg månads tävlingsuppehåll. Det ändras lite i huvudlaget här med och han vann i fin stil i comebacken sist. 10 Code Young är stallkamrat med favoriten och den här testas med norskt huvudlag första gången här.

Avdelning 8.

Ranking: A 11. B 12-2-4. C 6-8-7-9-10. D 3-5.

Går på beprövat kort i annars vidöppet lopp för treåringar, jag tar ställning för spik på Normus-tränat med Magnus A upp. 11 Say No More Zaz som vunnit sin första start med Magnus upp och nu får första gången bike på. Han har dessutom vunnit alla tre felfria loppen så obesegrad utan galopp.

12 Belgique är en fin häst men spår utanför min idé gör att han kanske borde få ett tuffare lopp och att favoriten kan se till att vara för den här hela vägen. Ändå väldigt tidig även om det är frågetecken för formen då han inte startat på ett tag. 4 Pop the Music drar en del streck med då han kan öppna bra och är ett spetsbud men den här har fyra galopper i raden så inte alls att lita på. 6 Mona Moonlight reser långt och är ett av två ston här i öppen klass så från spår en bit ut kanske det blir för tuft. Nedstruken ett spår nu så det höjer chanserna en del så klart och ska man gardera är hon nog tänkbar då hon kommer med två raka segrar. 2 Everglo Lemon hade bra läge men riskerar nu att bli över från start då han hamnade på innerspår här. Kan man få rygg på ledaren är han bra nog att överraska med lucka till slut.

Stora systemet.

 1. 3 Trefilov
 2. 1-2-3-4-5-6-7-8-9.
 3. 2-6-10-12.
 4. 1-3-5-6-10.
 5. 7-9-11.
 6. 4-12.
 7. 5-7-9-10-11.
 8. 11 Say No More Zaz

5400 rader som kostar 1350 kronor.

Lilla systemet.

 1. 3 Trefilov
 2. 1-2-3-4-5-8.
 3. 2-6.
 4. 1-5-10.
 5. 7 Hede Darling
 6. 4-12.
 7. 5-7-9-11.
 8. 11 Say No More Zaz

288 rader som kostar 72 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se