Speltips: 120 Miljoner i Drömjackpot på V75, Påskdagen på Romme 31/3.

Charliebrown Effe

120 Miljoner i V75-Jackpot på Romme 31/3.

Omgången, Banorna & Andelar.

Finalen av Springrace på V75, där man samlat ihop till en rejäl jackpot. Romme är värd för omgången som traditionsenligt går på påskdagen, så söndag för huvudomgången den här veckan. Jackpot-förstärkt omgång med 85 miljoner extra gör det så klart extra intressant och hela 120 miljoner beräknat i sju-rättspolen den här veckan.

Romme är en vanlig tusenmetersbana med upplopp på hela 205 meter så en bit över medel och det kan hända en del där. Lite lägre andel vinnare från ledningen här än på genomsnittet så bra bana. Innerspåret är lite sämre än medel bakom bilen och fördelaktigt med spår fyra och fem som vanligt. Men spår 7 till exempel ligger nån procent över snittet här så helt okej med spår en bra bit ut, så ge inte upp om era drag i omgången drar spår sex eller sju här.

Mitt andelsspelet är baserat på stora spelförslaget här i skrivna materialet. Det finns länk bland andelar på hemsidan och vi spelar butiksandelar numera, via dagensbästaspel. Mitt andelsspel spelar med 9 andelar per system och priset är 200:-/andel. Jag öppnar även 500:-/andel nu när det jackpot och det spelade in 44.777:- näst sist V75 hade jackpot, så bra form på det systemet och fin start på året där.

Bästa Spiken!

I näst sista avdelningen är det ett försök i Dimantstoet med tillägg där vi tycker att det är fel favorit och högt spelvärde på våran spik-idé, som kommer att stiga lite i procenten, men fortfarande vara mycket spelvärd. 14 Ultra Violet som tränaren och körsvennen håller högt och det gör vi med och tror hon duger i bättre sällskap än det här.

Behövde nog loppet sist och slog sig på ett knä men gick bra och kändes fin efter det enligt André och vi är inne på att hon måste vara väldigt bra för det här loppet. Oppererades i halsen i höstas, gått många lopp på V75 och är härdad, så med en rejäl vinterträning och ett lopp i kroppen tror vi att hon har god chans att kliva runt fältet här. Bra spik till bra procent.

Gå Kort!

jag försöker komma undan med få streck i första avdelningen, det är tänkbart att spika troliga spetshästen i 6 Joint Chief där, då han inte ens är favorit, vilket jag trodde han skulle bli. Kan dock vara många som är intresserad av både ledningen och rygg på ledaren så kan bli en utdragen körning där.

Favoriten 5 Great Time Trot är nog minst lika bra häst och duon höjer sig lite men då det är delat på strecken mellan dom två så vill ha en kantboll med på systemet.

8 Micke Sting är singelprocentare men har stigit ett par procent sista dagarna så kanske landar runt 7-9% till så ingen skräll direkt men klart spelvärd då han kan komma igenom bra och få ett fint lopp. Bra i två lopp efter vinterträningen och kastration så går säkert framåt ytterligare med det.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 5-8. C 1-2-3-12-7. D 4-10-9-11.

Se ”Gå Kort!”

6 Joint Chief ska väl Goop gå för att leda loppet runt om med och det kan lyckas, tänk på att det är voltstart och han har bästa springspåret så givet att det är toppchans att nå spets och kanske en tänkbar spik på det.

5 Great Time Trot har fått två lopp i kroppen för Stenströmer, där stallet är i absolut toppform och nu rycker man skorna första gången i regin. Han har tagit sig iväg bra från snäva spår tidigare och kommer han iväg på bra sätt så öppnar han även snabbt. Skulle Joint Cheif komma bort kan han köra sig till ledningen då kanske en del andra startsnabba kan tänka sig att släppa till honom.

Stänger loppet på tre streck med 8 Micke Sting som var bra i dödens sist och nu får lopp i ryggar så med två lopp i kroppen efter kastration är nog mogen att göra ett bra lopp här.

2 Spader får Magnus A upp men är missgynnad av spår två i voltstart, vanlig vagn och att han står lite hårt inne i klassen, så var väl lite överstreckad på tidiga systemen.

1 My Dreams har bästa spåret och kan öppna så givet att man kanske vill köra i spets men det låter som man är helt okej med rygg ledaren med så tänkbart att man släpper till 6 även om kan svara. Brafota runt om är plus så klart.

3 Forbidden to Rest är startsnabb och kanske kan ta sig förbi ettan för att släppa till sexan så tänkbart lopp i vinnarhålet, då kan han ju skrälla om det stämmer perfekt. Fungerade bra på barfota och halvstängt huvudlag sist men får växla ner på vagnen men istället är det ju ett mycket bättre läge.

7 Zätamustangen kan ta sig iväg bra från springspåret med men söker efter formen med två lopp i kroppen och Mats E upp kan det ju vara höjning då han dessutom kanske lättas med barfota bak nu.

12 Oh Cean har spår 12 men det är bättre i voltstart än med bil och duktig voltstartskusk upp där i Erik A, så ett bra kuskplus tillsammans med att man nu får barfota runt om första gången på länge på häst som står bra inne på pengarna i klassen.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 1-9-4-2. C 12-6-10-11-13-15-5. D 8-14-3.

Här garderar vi brett på alla system då propositionen är tuff för tilläggshästarna och favoriten 9 Svarte Petter inte alls har så hög segerchans som procenten antyder och bara är en av många tänkbara här.

7 Kruson väljer jag att ranka först i loppet då det är bra chans att han som startsnabb kan lägga beslag på ledningen härifrån. Tätare starter nu och man ändrar från kupat norskt till halvstängt norskt så han ska se motståndarna mer och svara bättre. Man är helt inne på att försöaka spetsa och kära där så givet att det är toppchans.

1 Prinsen Af Sola går barfota bak från toppspår och kan sitta i rygg på ledaren från bästa spåret så given.

2 Tallmons Wiking har betydligt bättre segerchans än kollektivet tycks tro här. Visat form i två starter i mars, har vettigt läge och står perfekt inne på pengarna i propositionen.

4 Vinn Tabac kan öppna snabbt om man kommer iväg från snävt spår och ska kunna hitta bra position.

6 Porto N.O. har bästa springspåret och får stora plus i MAD upp tillsammans med körspö här så intressant.

10 Klack Vidar har varit mer spelad än favoriten då man möts tidigare och har 1:1 i innebördes möten med honom och plusstatistik mot flesta motståndarna i loppet så tänkbar skräll från bra tredjespår i volten.

11 Tåga Ryker gick bra som fyra mot ungefär samma motstånd sist, det var årsdebut och han går nog framåt en del med loppet och räknas med skrällchans.

12 Grude Tryggve draa mycket streck på att det är Tjomsland som tränar och Ulf O som kör men hästen har spår fem i volten och växlar ner med skor på nu mot sist så vingelrisk och för hög procent. Med det sagt så har han ändå vunnit 15/26 och placerar sig ofta bra även om han också svikit som hårt betrodd förr men är svår att plocka bort, när han trots allt vinner en hel del lopp.

13 Målbo Urbin ska gå första gången barfota runt om här så intressant och kan kanske ha tur att komma ner en bit fram från sitt springspår här med kuskbyte så tänkbar spik om barfotan ger effekt.

15 Jack M.R. visade formintryck i skymundan sist och går ner rejält i klass nu så ska kunna känna sig tuff här efter det loppet, så kan vara en tänkbar skräll trots riktigt dåligt läge med bakspår på tillägg.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 7-3. C 10-5-8-4 D 6-1-9.

3 Xanthis Hilton blir stor favorit nu när värsta motudet i loppet ströks tidigt och det blir för mycket procent på en favorit som inte är så mycket bättre än många av konkurrenterna här. Visst finns chansen att han blir släppt till ledningen eller kan köras dit då det inte finns några raketer från start med framspår här. Melanders stallform är inte alls lika bra som december-januari heller även om just den här levererat bra insatser men det kan vara form på retur och det oroar på en stor favorit.

Jag är inne på att 2 Marres Dreamboy ska kunna hålla favoriten utanför sig i starten då man maxar på denna med bike på, barfota fram och blinkershuvudlag. Det kan gå fort i spets och den här har slagit bra motstånd på snabba tider på medeldistans tidigt förra året men sedan haft skadebekymmer och gjort comeback. Ett lopp i kroppen nu och täta starter så det är nog läge för en bra prestation här och i spets eller i rygg på ledaren är det toppchans. Han tål även dödens så ger inte upp om det blir andra positioner heller. Tänkbar spik fakttiskt.

7 Triton har man varit lite besviken på men han har ändå gått klart godkänt. Skulle han tända till på kuskbyte så fäller han många här, då han kan öppna hyggligt och skulle han hamna andra tredje utvändigt ska han absolut kunna vinna loppet. Speciellt om det kan bli lite körning där framme om positionerna.

10 Jerka Sting hade man väl velat ha framspår med då han är som bäst i spets men fungerat i ryggar med och fick väl en del sparat vid segern sist. Täta starter, årsdebut avklarad och fortsatt maxat i balans och bike är så klart intressant i litet fält.

5 Parveny får kuskplus i MAD upp och bra utgångsläge så till låg procent är han värd att strecka i ett väldigt klent Silver-försök. Stallet håller absolut toppform och den här växer in i klassen och gör det bra mest hela tiden.

8 Red Hot Roadster borde få svårt att räcka i Silver från bricka 8 men det är som sagt inte den bästa Silverdivisionen i år, det är litet fält och det intressanta här är att det kan bli barfota runt om för första gången i hästens 75:e start.

Avdelning 4.

Ranking: A 10. B 6-4-2. C 7-1-3-9-5. D 8.

Här ser vi ett av årets mest uppmärksammade kuskändringar, när bäste Magnus A Djuse hoppar upp bakom 10 Månlykke A.M.. Jag har ju gång efter annan sagt att Månlykke borde vunnit flera av loppen i fjol (och tidigare) om körande tränaren Gunnar Melander bara gjort ett eller ett par misstag i loppen, men han envisas med att ofta gör tre och fyra missar och hans fina hästar kan inte rädda honom alla gånger. Nu är det en tuff uppgift med tillägg på bra hästar men jag tror stenhårt på att den här bara vinner, även om det är större uppgifter längre fram man siktar på. Litet fält och värsta motbudet har betydligt högre galopprisk så jag spikar Månlykke och MAD på allt här. Det mest intressanta är att kuskpluset snackas om överallt men får ändå inget gensvar i procenten på de tidiga V75-kupongerna. Enda hästen som tillhör eliten även om ett par i loppet knackar på dörren.

4 Tekno Jerven ser det bra ut i formraden när han för en gångs skull har gått felfritt i fem raka starter. Han är väldigt bra och har kapacitet och utvecklas så klart då han fått flera hela lopp i kroppen nu. Han var favorit på tidiga kupongerna men borde väl trenda en bit ner under 30% till slut då duktiga spelare förstår galopprisken från spår fyra och då det dessutom ska gå allt snabbare i loppen. Bara en av många och rankas ner på lågt spelvärde den här gången.

2 Oppgårdsdrängen är mångas drag i loppet och det gör honom klart överstreckad den här gången. Visst är han bara 7 år och en av dom i loppet som har en del utveckling kvar men han är inte alls lika bra som favoritduon ännu. Det som kan gynna honom är att han kanske är först framme av dom betrodda och kan ta över ledningen på brafotabalans och Mats E i sulkyn är rejält formtoppad i sina styrningar för dagen.

Mer intressanta vid gardering är JOP:s duo från springspår i 6 Ard och 7 Holter Odin där den senare är yngst i fältet och bör ha en del utveckling den här säsongen efter en vinter hos JOP. Båda kom till sin nya regi i höstas och den senare kommer från Tjomslands toppstall medan Ard kommer från enklare tränare så det kan absolut vara så att det finns mer höjning i Ard då kanske, med tanke på det. Ard får dessutom vasse Wäjersten upp och kan öppna väldigt bra. Spets och köra där eller släppa till stallkamraten Oppgårdsdrängen om den kommer tidigt och man borde få ett bra lopp.

Anmärkningsvärt är att 9 Soldhöjdens Drake står stenhårt inne och han hade kunnat vara en skräll att strecka om han hade stått på startfållan. Han vinner för sällan men har en vass avslutning så kan skrälla trots läget, i ett litet fält.

Avdelning 5.

Ranking: A 4-8. B 3-6-9. C 11-2-12-10-1. D 5.

4 Antognoni blir omgångens största favorit men i lägsta klassen är det väl läge att försöka fälla den här då aktionen inte flyter 100% och när det ska gå fort kan det bli galopp när Nurmos-tränat åker en bit, så är det en faktor med.

8 Global Easy Rider kommer med fyra raka i enklare gäng så har väl byggt psyke när man fått vinna med sparat och nu lär väl duktiga Wäjersten ha vässat lite extra hit. Man rycker alla skorna och kanske är den som är mest gynnad av lång distans då flera här inte ens provat det ännu i tävling.

3 Cameron kan öppna snabbt och kanske är den som får ta över spets om favoriten skulle komma bort. Favoriten kan med öppna bra men den här snabb och ska gå barfota runt om och borde stiga en del på procenten här.

Snabbast ut är väl 2 Perfect Score Ås och 6 Sign Me Up Yankee men båda borde väl släppa och där spår är bra en bit ut så är det favoritodds på att den senare kommer ner till plankan på barfota runt om här. Intressant skrällbud på loppets enda hemmahäst, om det blir vinnarhålet här.

Borttappade på tidiga kupongerna är bakspårens 9 Gliding Eagle och 11 Even Younger där den förstnämnda fått två lopp i kroppen för formstallet Mattias Djuse och man kör första barfota runt om i regin nu och MAD fortsatt upp från bra smygläge är givna plus och han tål många fler procent. Den senare har väldigt hög kapacitet för lägsta klassen och tål nog att gå på en del i spåren här, kommer med ett formhöjande lopp i kroppen efter nästan ett års tävlingsfrånvaro, så borde gå framåt med loppet och svarar nog för en bra prestation här i en intressant debut på lång distans.

Ingen känns helt chanslös i loppet, där 2 Perfect Score Ås kan öppna bra och skulle kunna få rygg på ledaren eller tredje inner. Även 7 Global Email kan öppna snabbt och hittar man ner på innerspåret och får lopp i kanske tredje inner kan även den här skrälla med tur. 12 Dostojevskij har gått i mål med sparat på hyggliga placeringar på slutet och duger bra i lägsta klassen så även om han är bortlottad så hittar ju Mats E rätt vägar även med skrällar gång efter annan på slutet.

Lägesgynnade 1 Irjas Stjärna och 5 Zantanaz kan väl båda hamna hyggligt på det och den förstnämnda gick bra på V75 Bjerke för ett par veckor sedan och den senare har också visat formintryck på slutet, men i enklare gäng. Ingen är väl någon raket från start men skoryck på den senare och bra form för båda gör att man ändå ska kunna skrälla med lite tur här. Sista hästen att nämna är 10 Cloud Busting som gick barfota fram i ett Maragaretalopp sist och ner i klass nu med Goop upp första gången så tänkbar skräll med och man kan nog strecka alla i loppet här.

Avdelning 6.

Ranking: A 14. B 5-13-3-1-6-12. C 4-7-9-15-11-8. D 10-2.

Se ”Bästa Spiken”

5 Ohh Tooma blir på tok för stor favorit med ganska mycket omsatt men ska väl ner lite i procenten men överspelad ändå. Det är riskabelt spår och inte alls givet att någon släpper till den här även om det blir felfritt och han kommer iväg hyggligt tidigt. Varken Redén eller Kihlström radar upp vinster på V75 än så länge i år. Det har behövts lopp i kroppen på stallets hästar och på 30 starter i år har man noll segrar och två andraplatser, så givet att det är stort minus att den här kommer ut i första starten sedan september. Favorit i kraftig fara här, så läge att gå mot.

14 Ultra Violet har väldigt hög kapacitet för klassen och var rejält tränad inför årsdebuten sist där det blev en galopp då hon slog sig på ett knä, men hon gick bra efter det och kommer med ett lopp i kroppen hit. Stor chans att hon bara är bäst och kliver runt det här fältet.

6 J.J.Daenerys ska kunna spetsa från fint spår och får ett bra lopp i vinnarhålet eller i spets till och med. Tänkbar skräll med så bra läge och lopp. Utmanas i spetsstriden av 3 Ace Of Marke som har vunnit fem gånger på sex försök i ledningen och den här är totalt bortglömd. Första barfota runt om i den här regin och mycket intressant vid gardering.

Både 1 Ellen Ripley och 7 Elysia utmanar i spetsstriden men den första borde väl släppa även om hon har 2/2 i spets så låter det som man kan tänka sig att släppa här. Den senare har varit struken och kan nog tänka sig att släppa med. Roliga skrällbud finns från tillägget där 13 R.K.Queen skrällt förr den här helgen, som en av de största skrällarna någonsin på V75 och har utvecklats sedan dess. Kommer med två lopp i kroppen i år på barfotabalans som fungerat bra.

12 Nycora har ju matchats mot tuffa kullkamrater och varit ute i många lopp med bra prispengar så står tillägg i lopptypen nu direkt efter unghästsäsongerna. Ett lopp i kroppen och barfota runtom är extra intressant.

15 Listas Marion har skrällt rejält från tillägg på V75 tidigare och kommer med årsdebuten avklarad och får skoryck bak nu

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 12-6-3. C 8-1-9-2-7-4. D 11.

Om Silverdivisionen var klen den här veckan så får man väl säga att även Brons är ganska svagt och det har varit mycket lopp för tränarna i mellansverige att välja bland sista veckan.

Ganska stark favorit i 5 Icon Mearas som vann säkert från ledningen i comebacken sist och växlas nu upp med amerikansk vagn och barfota runt om. Bästa spåret och kan absolut bli släppt till ledningen för att spåra loppet runt om. Ingen jättestjärna dock och inte alls givet att han bara vinner så när det blir ganska hög procent i sista avdelningen vill man ju hitta motbud för att få upp utdelningen.

12 In Love Mearas trivs på distansen och kanske behöver Redéns hästar lopp i kroppen men detta är en riktigt bra häst för det här loppet och nu när man kom ner ett spår med strykningen så kan det gå trots sämsta läget på förhand.

3 Illfindmywayhome har årsdbuten avklarad och öppnar ojämnt så har han en bra dag kan han nog komma iväg vettigt och riktigt kul med MAD upp på den här. Hamnar bra på det oavsett men i spets hade det varit riktigt kul att se om det kan få effekt med kuskbyte.

6 B.G. Pastor Jonte hänger man på en bike som man bara testat en gång vid galopp från bakspår så osynad växel med framspår. Tänkbart att man kan spetsa och släppa till den som är först fram av 3 eller 5 kanske. Man hamnar nog bra på det här och procenten är väldigt låg på kapabel häst.

8 Xerxes Millpond har höjt sig på slutet och går bra barfota så formkort som ska kunna skrälla med lite tur.

Fördel ston i propositionen så givet att 2 Krakas står bra inne som kan öppna snabbt och även avsluta snabbt så i rygg på ledaren eller tredje inner och med luckor ska hon kunna skrälla.

Även 9 Jewilla står bra inne men är misgynnad av bakspår då hon kan öppna, men ska väl ändå gå i ryggar så med startsnabb rygg kanske man kan komma igenom vettigt. Hon går bra mest hela tiden och ska kunna slå till då det som sagt är ganska låg klass på det här Brons-fösöket.

En del startsnabba som vill åt rygg på ledaren och skulle hemmahästen 1 Current Leader vara den som når vinnarhålet så har man ju skrällt på V75 från rygg på ledaren tidigare i år. Även om man går upp en klass kan det gå igen, nu när man maxar med bike och barfota runt om första gången på länge.

Stora systemet.

 1. 5-6-8.
 2. 1-2-4-6-7-9-10-12.
 3. 2-3-5-7-10.
 4. 10 Månlykke A.M.
 5. 2-3-4-6-8-9-11.
 6. 14 Ultra Violet
 7. 3-5-6-12.

3.360 rader som kostar 1.680 kronor.

Lilla systemet.

 1. 6 Joint Chief
 2. 1-2-4-6-7-9-10-12.
 3. 2 Marre’s Dreamboy
 4. 10 Månlykke A.M.
 5. 3-4-6-8-9-11.
 6. 14 Ultra Violet
 7. 3-5-6-12.

192 rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se