Speltips: 12 MILJONER JACKPOT på V86 Skrubbs 3/8

Häst 2

V86 Visby 3 aug. JACKPOT 12 Miljoner

Omgången.

Jackpot-förstärkt omgång med 12 Miljoner beräknat till en ensam vinnare gör det så klart extra intressant spelmässigt, då V86 är en svår spelform och inte ofta man har alla rätt. Det gör det extra viktigt att inte krångla till det för mycket just när det är jackpot på den här spelformen, en skräll kan räcka om man fäller några favoriter utöver det. Skrubbs som Visbys travbana på Gotland kallas är värd för veckans omgång med spelstopp 19:20 som fortsatt under sommaren. Banan är en vanlig tusenmetersbana med 156 meter kort upplopp. Strax under medel på banbredden så lite trångt i voltstart och i övrigt inga konstigheter, ingen open stretch eller vinklad vinge här. Bricka ett är kallt bakom bilen här men spår ett i volt är det bästa, tätt följt av springspåren.

Video-tips & Andelar.

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Den här veckan gör vi extra inspelade tips till söndagens V75-omgång så det blir bara skrivet material till V86 den här veckan och inspelat material kommer ut till lördagens och söndagens V75-omgångar kommer ut sent torsdag och under fredagen. Andelsspelet öppnas till onsdagen som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. 200:-/andel där vi siktar på ca 9-12 andelar per system beroende på intresse. Jag rensar ofta i laget och tar bort dom som inte köpt andelar på fem omgångar eller fler. Sätt er på kö om det skulle vara fullt och har jag tagit bort någon som vill ha en andel är det bara att gå med igen.

Bästa Spiken!

I femte avdelningen är det en spårtrappa där jag tror på bra chans för den jag tror är bästa hästen. Spikar 8 Robthebank trots spår längst ut bakom vingen mer motivering ner vid avdelning fem.

Gå Kort!

Flera lopp som är skiktade där man kanske kommer undan på få streck men fastnar mest för läge att gå kort i sjunde avdelningen där det är ett styerlopp. Jag spelar med tre streck där jag ändå plockar bort en ganska betrodd i andrahandsfavoriten som jag ser som klart övertsreckad. Se vilka mina tre streck är och varför nere vid avdelning sju.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 2-3. C 1-8-12-9. D 11-5-7-4-10.

Sprinterlopp i första avdelningen och jag är inne på att det krävs några streck då det är favorit i fara då han visade sig ha halsinfektion sist. 2 Kanai Goj är bra häst som gick bra i sina första två lopp i nya regin men var sjuk i senaste starten och blir för stor favorit då han kanske kan behöva lopp i kroppen. Startsnabb men det är det fler som är och även om han slog 6 Baroncini Jet sist dom möttes så tror jag den senare kan få revansch nu. Baroncini kastrerats i vinter och sedan flyttat under våren men startat på och gjort det helt okej på V75 även om det blev startgalopp sist i stökig start. Han rapporteras fortsatt träna bra och här blir det full gas från start så då dom inre spåren är något sämre här är det inte alls omöjligt att han kommer till ledningen då jag är inne på att 3 Mistelns Napoleon tar sig förbi favoriten från start. Blir bara inte den het i spets så borde man väl kunna tänka sig att släppa om Ulf O kommer tidigt med min idé. 1 Beware Kronos har inte vunnit lopp i år ännu och det är risk man blir över här så kanske lite övertsreckad. Kuskplus med Mats E upp så tänkbar vid bredare gardering. Är startsnabb så kanske kan få rygg på ledaren. 8 Hacker Am är också startsnabb men har väl spår något snäpp för långt ut men det aviseras full laddning så det kan gå fort här. Bra avslutning sist och satt fast gången innan så klart bra intryck i två starter i den nya regin och väldigt streckvärd här. 12 Illfindmywayhome kan kanske komma in i matchen om det blir misstänkt bra fart på loppet då många ska ladda här. Härdad på V75 och gillar distansen så Örjan på Reden-tränat har funkat trots bortlottat förr.

Avdelning 2.

Ranking: A 1. B 2-12. C 13-4-10. D 3-7-15-9-8-6-11.

Ett voltstartslopp med tillägg och det är i låg klass och ser dessutom skiktat ut så är inne på att man borde kunna gå kort här. 1 Makian Degato är loppets favorit och det är nog rätt då han inledde karriären i bra stil men efter att varit sämre i årsdebuten har han blivit kastrerad och fått stå över en del sedan dess. Comeback nu och inte startat sedan i mars men är kanske bara bäst ändå så rankar Morotai Degat-brosan ensam A. Vågar inte spika i så här låg klass när det dessutom kan behövas lopp i kroppen för honom med och skulle någon av springspåren pricka kanske han kan bli fast. Två hemmahopp 2 Kontiki T.R. och 12 Bugatti Veyron måste vara tidiga här där den först nämnda kommer med två raka segrar och visat full form. Den senare har visat ahh han tar sig iväg från snäva spår i volten förr och kommer också med bra form hit. 13 Babsans Bankir kanske inte kan utbyttja sitt springspår och då är det viss vingelrisk men han är bra nog att duga här då han till och med matchats en del mot V75-motstånd. Det var första barfota runt om sist och så blir det igen. 4 Solkattens Lucas är med tänkbar på lättning i balansen med barfota bak för första gången här och satt fast med sparat sist. Nu får man lite mer utrymme i volten då femman är struken.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 3-2-4. C 1-10-11-9-7. D 6-8-12.

Snabblopp i ganska låg klass där Uncle Lasse-sonen 5 Uncle Silvio gör debut i ny regi och blir stor favorit direkt i comebacken. Han är startsnabb och har bästa spåret så tror på bra chans att han tar sig förbi inre spåren och leder loppet runt om. Även om värsta motbudet på pappret 2 Enfin Pastis också kan starta snabbt så tror jag att favoriten kans slå henne från dödens om man inte skulle koma förbi. Bakom smyger två lägesgynnade i 3 Global Certificate och 4 What A Deal där den först nämnda gjort två starter i ny regi där hon var ute mot tuffare motstånd sist och gick första gången barfota runt om då. Den senare har startat en del på banan och gjorde det bra, även kusken kan banan. 1 B.W.L.Fighter riskerar att bli över från start men Salmela-tränat med Örjan upp är ändå tänkbart om man skulle kunna få rygg på ledaren.
Vill man strecka vidare då det är låg klass och kanske favoriten kan behöva lopp så är väl ett par intressanta från bakspår. 10 Queen On Road som får bike för första gången och 11 Global C.Luck som gjorde det bra på distansen sist och kan slå många i spurten.

Avdelning 4.

Ranking: A 15. B 3-1-14. B: 5-6-8-13-10. D 10-9-2-4-7-11-12.

Ett lite speciellt fyraåringslopp med fyra startfållor där det blev fullt fält så tuff proposition för favoriten 15 Donizetti men han har väldigt hög kapacitet. Han var bland annat delad andrahandare på spelet i Kriteriet bakom Fancesco Zet och har matchats mot kulltoppar mest hela tiden så betydligt enklare mot nu och kanske springer han bara runt dom. Jag tror på bra chans att han är bäst och är inne på att man kanske kan chans-spika honom på att han bara ska vara hårdast här men vii har sett enklare hästar rinnan undan från startfållan hela sommaren i tilläggsloppen så nämner några där framme så fastnar nog gardering här till slut. 1 Fosbury Zet borde komma iväg bra från bästa spåret och från ledningen eller rygg på ledaren kan det här vara loppets skräll med två lopp i kroppen efter ändrade träningsförhållanden. Om man vill släppa och köra i rygg på ledaren är kanske troligaste ledaren 3 Mythical Rokk och här är man inne på att han går framåt med träning och loppen. Och det är kanske troligt att den här kommer till ledningen efter en bit och kan vara den som spårar runt om. 5 Attention Please är också tänkbar spetskandidat med offensiv körsven men spåret är desto sämre för henne. 14 Icon Mearas har risigt läge och gått bäst i ledningen men Båth-tränat med som vinner mycket lopp ska passas i alla unghästlopp.

Avdelning 5.

Ranking: A 8. B 11-7 C 14-12-10-2-13. D 3-5-15-6-1-4-9.

Spårtrappa och då gillar jag att leta vinnare från tuffare utgångslägen för det där lilla extra man får ha på kontot och i hårdhet brukar spela stor roll i den här lopptypen, speciellt då propositionen är bra för favoriten här. 8 Robthebank får ha tre gånger så mycket tjänat än hästen från bricka ett och jag tror på offensivt upplägg och utan galopp så är han nog bara bäst. Vunnit ett par lopp från bricka 12 bakom bilen så oöm för resor och positioner och sist var det galopp i voltstart som ställde tilld et för honom men upphämtningen var bra i V75-sammanhang den gången. Lättare mot nu och han borde vinna oftare än kollektivet bedömer här. 7 Greenhill’s Rocco kan snabbstarta förbi alla invändiga här och kommer han hela vägen till spets är en en hemmahäst att räkna med. Invändigt är 2 Impressive Sisu startsnabb och kanske behövde han loppet i kroppen sist efter kastration men var inte alls bra och får visa bättring innan man tippar honom tidigt. Oklart med formen även för ett par andra motbud i 12 Tyrion som annars är bra för klassen men fått ett tufft spår då han har mycket tjänat. Stuken för feber sedan sist så det kanske blir passiv styrning att vänta. 11 Global Classified har bara ett lopp i kroppen efter lång frånvaro men han var klart bra i comebacken och går säkert framåt med det så han räknas tidigt. 14 Niras Donatellogick första gången i bike sist och la bort lite för mycket krafter i ledningen på V75 då. Rätt motstånd nu så räknas trots chansartat läge. 10 Aplollo Rek har tänt till på banan i bike senaste tre starterna men blev hovöm sist så får gå med bakskor så litet minus.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 1-4. C 6-7-8. D 3-9-2-11-10-12.

Ett V75-försök i Klass 2 som är lägsta STL-Klassen och här kommer omgångens största favorit ut i 5 Roll Control till hela 64%. Vi nämnde honom som spetsbud sist och rankade upp på bra spelvärde men han vek ner sig till slut efter att gjort ett klart bra lopp. Nu blir han överstreckad men rankas ändå först på att han borde ha högst segerchans i loppet med fint kuskplus och genomköraren i kroppen. 4 Borups Vilde är startsnabb så räknas tidigt från bra spår och nu maxas det med barfota runt om och bike på för första gången så tänkbart att den här kan leda loppet runt om. Kanske vill man släppa till favoriten för lopp i rygg på ledaren men inte alltid hästarna vill samma som tränare och kuskar när det är amerikansk vagn på för första gången. 1 Red Rum är kanske lite bättre än favoriten då han slagit honom tidigare och här maxas det så han tar väl sig ut så blir det nog offensivt upplägg. Klart att det är risk att han blir fast men här är det betydligt bättre procent än sist då han var överstreckad. Första gången med rycktussar nu och kombinationen bike och barfota runt om har han bara gått med en gång tidigare, näst sist då han blev kvar ute i tredjespår länge från bricka 8 bakom bilen. Så klart risk att bli fast nu men tror Örjan försöker ta sig ut här. 6 Staro Pomerol är startsnabb och får amerikansk vagn nu så borde kunna hamna bra på det. Kommer med bra form och har höjt sig på barfotabalansen. 7 All In Face har gjort tre starter i rad på V75 så växt in bra i klassen och är behandlad sedan sist så tänkbar trots spår en bit ut, växlas dock ner till vanlig vagn nu och chansartat läge. 8 Livingstone ska gå första barfota runt om och kommer också han med form efter seger i sin senaste start. så tänkbar vid bred gardering.

Avdelning 7.

Ranking: A 1. B: 10-11. C 3-8-12-5-7-13-9.. D 2-4-6.

Stayerlopp över 3120 meter där jag tycker att favoriten 1 Jumanji Love drar lite för mycket streck. Kuskplus och spetsläge då han är ensam på grunddistansen men just det gör att det är färre i vägen för dom hårdare i loppet och första 20 metrarna äts in ganska billigt när det ser ut så över lång distans. Visst har han riktigt bra chans att leda loppet runt om då det sällan skräller i dom längsta loppen. Det blir norskt huvudlag och han får bli ensam A på att det är frågetecken för formen hos dom tuffare där bak men jag väljer ändå att ta med ett par av dom och stänger loppet på tre streck. Enligt kollektivet är 3 Amarcord L.G. värsta motbudet men det tror inte jag. Spår två kan bra i volten men på smal bana med häst som har en del galopper i historiken kan det vara snävt. Dessutom är det en häst som tänt till på att tävla i amerikansk vagn och nu är det voltstart så klart minus. Han rankas ner på dåligt spelvärde här. 11 Carry Cash har två lopp i kroppen för sin nya tränare men det var galopp sist men fin i debuten som tvåa. Har hon tagit loppen på rätt sätt och utvecklas ytterligare i ny regi så har hon kapacitet för att slå det här gänget. Hon har slagit hingstar och valacker förut och vunnit mot bra hästar på distansen så måste vara tidig till bara 8%. 10 Dollar Doc har mätt kulltoppar och tävlat i helt andra sällskap än han ställs mot här. Dock frågetecken för formen då han körts invändigt och inte varit som bäst på slutet men fartresurser och kapacitet som räcker och blir över här.

Avdelning 8.

Ranking: A 4-2. B 5-8. C 6-7-1. D 9-3.

Gotlandslöpningen över medeldistans för högsta klassen och spetsbudet 4 Lucifer Lane blir favorit och det är klart att han kan rinna undan på en spetsbana. Jag garderar vidare då man kanske helst hade haft kort distans för ledaren här och det är tuffingar mot. 2 Zarenne Fas kommer med ett lopp i kroppen och har gått klart bra i monté så tänder han till på att gå tillbaka till sulky och få duktiga Magnus A upp från bra spår måste det vara bara chans. 8 Missle Hill är en klasshäst som fick sparat sist och kan öppna bra så kommer han ner i banan på bra sätt räknas han trots spåret även om det visst frågetecken för formen hos honom. 5 Global Welcome är startsnabb från spår mitt i banan och gör det bra mest hela tiden så räknas på sitt fina läge och höga lägsta nivå. 6 Jaguar Dream kommer in i matchen om det blir bra tryck på loppet då han har en vass kortspeed till slut men här varnar man för att det inte är full form då han fått stå över jobb sedan sist och kan behöva loppet.

Systemet.

  1. 1-2-3-6-8.
  2. 1-2-4-12-13.
  3. 5 Uncle Silvio
  4. 1-3-14-15.
  5. 8 Robthebank
  6. 1-4-5.
  7. 1-10-11.
  8. 2-4-5-8.

3600 rader som kostar 900 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord