Speltips: Korkar upp med Bacardi!

Beautiful Bacardi har överlägsna fartresurser för kvällens lopp och när Unibet ger oss dubbla degen är det läge att kliva in tungt.

Hon trivs bra med Ulf Eriksson och har visat hög kapacitet vid segrarna, vann på 12,5 över aktuell distans i början av hösten. Inför näst senast värmde hon bra och gjorde ett starkt lopp på en 11-tid utvändigt. Att hon galopperade senast tar jag inte så hårt på, hon behöver fäste vilket Örebros lösa bana inte gav henne.

Enklare emot än vanligt, Ulf sitter knappast fast i det lilla fältet utan kan köra till när han så önskar. Hon slår normalt dessa "i sömnen" och är ett givet spel.

Jag provar även en mindre insats på Mattias Djuses blänkare Finnick Sisu i det avslutande loppet. Han har varit borta länge för skada, men gått ett bra banjobb och att Djuse ska köra snällt tror jag spelar mindre roll från det här läget, det bör passa bra med ett rygglopp och jag tror på högt tempo i loppet. Han har visat finfina kvalitéer den här pållen som jag spår kan bli en kulltopp nästa år om inte skadan har "bränt" honom. 7,75 är för bra för att motstå på en sådan fin häst. 

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler