Vi inleder med tre spetsvinnare på V75!

V75-1 är Stoeliten och jag gillar att spela spetshästar i stoloppen där ingen vill gå förbi någon på upploppet. In Toto Sund fick visserligen ge sig för Unique Juni från ledningen senast, men jag tyckte att hon såg fin ut och trots att hon var slagen 200 kvar höll hon samma avstånd till Unique Juni över mål och efter mål såg hon faktiskt starkast ut av dessa två. Hon sprang 11,3 och jag tycker det är hårt att klaga på den prestationen, hon behövde loppet för att få upp rätta tempot helt enkelt. Nu låter det kanonbra från stallet, hon är rappare i jobben och har gått framåt. Hon är effektiv i ledningen och att Unique Juni ska plocka ner henne från dödens på full väg, efter den tömningen hon gick i lördags, nej, det köper jag inte. Anna Mix bör få problem på Örebros bankropp. Möjligen I Love Paris från hålet, men hon var blek senast och In Toto bör hålla undan för henne, troligt även att Björn aldrig får chansen med en stark häst (läs 8 eller 9) i dödens.

V75-2 är Silverdivisionen och jag gillar blänkaren Baron Gift. Han var grym mot Cyber Lane i dödens på Mantorp och tog en välförtjänt seger på Gävle på en 10-tid från ledningen. Han var snabb efter galopp i årsdebuten, men kom inte till i lördags. Nu blir det racergrejer på, bike, barfota och stängt huvudlag och då tror jag att han håller upp ledningen. Vem ska sedan sätta upp tempot? Baron Gift är en jäkla fin löpare som bör få sitt genombrott i år och jag köper en biljett på tåget redan nu. Michelangelo Ås är värst emot i spetsstriden, men ska gå med norskt igen och bör inte komma förbi. Dartagnan Sisu övertygade i årsdebuten ifjol, men då körde Ohlsson, nu kör tränaren själv och det är tufft emot. Springover spurtade jättebra senast, men bör hamna en bit bak och är inte tillräckligt modig för att köra fram i dödens och pressa på.

I gulddivisionen lirar jag favoriten Shadow Woodland. Han har hamnar dåligt till i årets två lopp, men sett fin ut och han går framåt för varje lopp. Han är en helt annan häst i ledningen och dit bör han hitta den här gången. Target Kronos är snabb, men det låter på "Ludde" som att han söker rygglopp (!) då formen inte är på topp. Charrua Forlan kan öppna, men är ibland trög bakom bilen och Shadow har tagit en längd på honom sida-sida tidigare. Volstead med skygglappar är värst emot, men att han ska slå Shadow som tränarkörd från dödens med en tredjetagg runt första sväng måste bli tufft.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se