Speltips: Vlad Del Ronco - barfota och jänkarvagn = skräll?!

Ni bör alltid ha koll på hur banan och övriga förutsättningar ser ut, MEN 10 Vlad Del Ronco måste vara ett av dagens absolut bästa spel och drag OM banan är i topptrim. Hästen såg enastående ut senast. Testas med jänkarvagn utöver barfotabalansen, vilket borde göra hästen ännu vassare.

Idag möter 10 Vlad Del Ronco ett par riktigt bra hästar och då tänker jag främst på 5 Vincero Gar. Dennes insats var femstjärnig och från bricka 5 bakom bilen är det klart en vettig chans. Det som dock talar emot för favoriten och som istället gynnar oss med 10 Vlad Del Ronco är att ser ut som många händer vill köra från start, vilket borgar för ett högt utgångstempo. 7 Harran Boko är ingen lus och det kommer testa framåt direkt från start. Pass på.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler