Speltips: Tobias Del Ronco i en perfekt spårtrappa...

"Mäster" selar ut italienske 8 Tobias Del Ronco på Solvalla ikväll och gissa om det är väl förberett. Världens bäste genom tiderna; Sir Henry har laddat länge med att få visa upp sitt skötebarn från Italien. 

Jag kommer spela 6 units vinnare till oddset 2,85 hos Unibet.se. Det är hämtgurka i mina ögon.

"Mäster" har haft hästen under sina vingar över en längre tid och när han nu bestämmer sig för att starta har Stig H funnit en riktigt fin proposition åt sin springare - en spårtrappa med ljummet motstånd frånsett 3 Dardanos som dock gjorde en slät figur senast.

8 Tobias Del Ronco ÄR en riktigt fin häst som bl a löpt mot den italienska eliten och mött en suverän Urlo Dei Venti som dock naggat sitt varumärke lite i kanten, då hästen vann Oslo Grand Prix, men fråntogs segern pga doping. Då vill jag att ni noterar att Urlo Dei Venti har sprungit in över 7 miljoner SEK och vunnit bl a Lotterian, Prix De Luxembourg och Gran Premio Duomo. Han blev oxå inbjudan till Elitloppet som häst nr 7, men tackade nej, då det begav sig...

Med ovan vetskap är det helt sinnes att hästen får stå i 2,85 hos Unibet.se. Det finns inte en chans att "Mäster" selar ut en sådan här spännande individ, utan att lyckas?! Rygga!

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler