Ingvar Crazys blogg

Speltips: En "gammal räv" får chansen

Oj, vad rött på min lista på slutet, men så här är travlivet. Bara att jobba vidare och leta ett trendbrott. Mijoda Star var ett riktigt lusigt spel i torsdags. Travade inte i kurvorna och sågs aldrig med chans även om spurten var hygglig.

Idag är det Eskilstuna som är värd för V64 och jag tänker spela en gammal räv och då tänker jag på tränaren. Det är Kjell Hermin som är amatör på Romme. Svedbo Active minns kanske någon som har varit med ett tag. Han firade stora framgångar på Rikstoton på 90-talet. Kjell Hermin matchade honom mycket snyggt och det var framförallt vältränat.

Han tränar även mitt spel idag och det är 4 Red Miles, lopp 6 tillika V64-Avd 3. Behöver kanske lite tur för att vinna då jag håller både 6 och 11 som bättre, men trav är trav och oddset på min idé är tilltalande. Hästen är i sitt livs form i alla fall. Helt ok från byngligt läge på Romme senast och bra vid segern på Eskilstuna gången före. Näst senast körde Olf Ohlsson och han kör igen och det är positivt. Passar utmärkt på Red Miles som har lite galopp i sig. Jag tror Ohlsson fixar det här. Väl i trav är det väl bara att köra framåt och det är inte omöjligt att han kommer till ledningen hyfsat tidigt. Då blir han svår att passera. Han står perfekt inne i loppet och distansen är den bästa. Jag hoppas att favoriterna kommer bort, då blir Red Miles farlig. Jag spelar vinnare till 9,50 och plats till 2,20 hos Racebets.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler