Ingvar Crazys blogg

Speltips: Har slitit ihop till en seger

Jag ska inte säga att det hade blivit vinst med en bättre styrning, men vad gjorde Witasp med mitt spel I'm a Keeper i tisdags? Han var ju aldrig med i matchen och när han väl körde var det försent. Ibland måste man få klaga på kusken, så är det bara.

Nu står jag med huvudet instucket i giljotinen som ledare av spelböckerna på den här sidan, med bara en procentenhet i marginal till tvåan och jag måste nästan sätta det här spelet. Idag är det Örebro som har hand om V64-spelet och det är trevliga tävlingar. Jag spelar 5 Mr Perfect, lopp 9 tillika V64 - avd 6. Bra odds och han är också spelvärd på både V64 och DD. Det här är en slitare som gjort sig förtjänt av en etta i raden. Han har startat i tuff V75-konkurrens på slutet och har gjort det bra varje gång. En sjundeplats senast ser kanske inte så bra ut, men han gjorde ett topplopp i ett riktigt getingbo och höll mycket bra. Nu är det en annan nivå på konkurrenterna, han har fått ett bra läge och har en vass kusk i Kevin Oscarsson. Får han ledningen står han med ena benet i mål, men det är inte säkert att han får det, men han har bra chans ändå. Han borde hamna bra till hur som helst och har han samma form som på Valla senast sköljer han över det här motståndet utan problem. Jag förvånas faktiskt över oddset, 3,30 hos Unibet.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler