Ingvar Crazys blogg

Speltips: Spurten biter bra

Uppohoppa var en snygg vinnare på Solvalla i tisdags och det blev hur enkelt som helst. Där snackar vi formen i zenit och hoppas bara att han vaknade upp dagen efter med hela ben.

Idag är det Åby som roddar V 64-omgången och det är ganska roligt med många fina hästar som ska ut i hetluften. Kanske lite för många tunna lopp och det kan nog bli svårt att få de där riktigt stora pengarna. Mitt spel är ett vinnarspel och det ligger på 11 Oriental Pearl, lopp 6 tillika V 64 - avd 3. Den här märren har bara gjort tre starter, men det syns tydligt att det är något alldeles extra. Hon började med två enkla segrar, men senast tog det stopp när det var dags för V75 på hemmaplan. Det blev startgunga direkt och vi fick inga svar alls från det loppet, men man ska notera att hon var hårt spelad trots att det var V75 och bara hennes tredje start. Det är alltså många som fått upp ögen för den här hästen redan. Nu är det knepigt läge med bakspår, men den här årstiden är det inte lika handikappande som på sommaren. Jag hoppas på lite körning och då kommer spurten att bita bra. Ägaren själv, dvs Jörgen Sjunneson svingar sig upp i vagnen och det är inget stort minus. Han vann ju lopp igår och verkar köra med fint självförtroende. Oddset blev till slut den avgörande faktorn till liret. Racebets sticker ut och ger 4,25 på den har "3-oddsaren".

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler