Ingvar Crazys blogg

Speltips: Båth har hittat rätt

Västerbo Pay Me gjorde ett skapligt lopp senast på Gävle, men det räckte inte hela vägen. Bara att bryta ihop och komma igen. Snart vänder det igen!

Solvalla kör V65 i kväll och det ser riktigt roligt ut med många svårlösta lopp. Jag tar ställning i kanske det öppnaste av alla. Vinner inte min idé ligger en storskräll på lut. jag spelar 2 Sicaria, lopp 5 tillika V 65 - avd 2. Hästen debuterade för Svante Båth senast och det hade hänt grejer med hästen. Tog ledningen enkelt och vann sedan hur lätt som helst med några sekunder sparade. Exakt samma läge nu och bara tre hästar på första volten. Utan missöden bör Uffe Eriksson hitta till spets. Det är korta häcken och då blir hon svårfångad. I segerloppet gick hon med skor runt om och att det nu är skotvång är alltså inget minus. Känslan är att Svante Båth hittar rätt med den här fina Cantab Hall-märren och hon borde ha mycket att hämta om hon får vara frisk i vinter. Racebets sticker ut en aning med oddset och jag spelar vinnare till 2,55.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler