Ingvar Crazys blogg

Speltips: Unibet sticker ut på formkusk

Sir Q.C. gjorde det bra senast, men min analys att Michelangelo Ås inte skulle köras i spets var ju helt fel och från dödens kunde inte Sir Q.C. koppla greppet och det är honom förlåtet.

Idag hamnar blickarna på Gävle som arrangerar en spelvänlig V64-omgång. Jag hittar mitt spel direkt och det är också en vettig spik på V64. Det är 7 Bottnas Easy Cash, lopp 4 tillika V64 - avd 1. I min bok är det bästa hästen i fältet, han har fått ett helt ok läge efter en strykning innanför och det viktigaste av allt är att han körs av bästa kusken, som dessutom har toppform. Anders Eriksson vann lopp så sent som igår och han är inne i ett bra flow just nu. Troligtvis en av de största kusktalanger vi har just nu. Dessutom är han sympatisk och ödmjuk och det tar man sig långt på.

Bottnas Easy Cash är trots allt en viktig faktor för att det här ska gå vägen. Hästen var bra i våras, men efter en start i juli fick han ta en paus. Kom tillbaka för några veckor sedan och vann då i ett enklare gäng på Rättvik. Han fick gå en 13-tid för att vinna loppet och den ögonöppnaren kommer att göra nytta till den här starten. Det blir barfota runt om igen och på sin pondus borde Anders Eriksson kunna köra sig till spets ganska tidigt. Därifrån blir han svårslagen. Unibet sticker ut på marknaden och erbjuder 2,45vinnarspelet.

 

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler