Speltips: Spets och slut!

Eskilstuna lopp 7, spelstopp 20:36! 

O.M.Dustin spurtade vasst till andraplats igår och platsspelet satt som en smäck. Sitter fjärde raka spelet idag måntro? 

Jag väljer att spela vinnare på 4 Kristina Sånna som borde ha toppchans att kunna spåra detta runt om. För fyra starter sedan på Örebro spårade hon hem ett kortlopp i överlägsen stil via 1.13,5 sista 800 med krafter sparade. Det med just Anders Eriksson i vagnen och motståndet denna gång är mediokert. Hon har visat fin form på slutet och jag tror knappast man väljer att släppa ledningen över korta häcken denna gång. Skor har hon gått bra med tidigare och uppgiften ser mycket passande ut på förhand. Jag kliver in med 6 units till fina 3.00ggr pengarna och jobbar in Anders Eriksson från start till mål med Anders Ahlneby fina sto!

Lucky Lukes blogg

Lucky Luke

Skjutglad kille som inte tvekar att sätta fingret på avtryckaren. Spelen görs alltid efter noggrann research och dagarna ägnas åt lopparkivet och här lämnas inget åt slumpen. Analyserna är alltid väl genomarbetade och spelstrategin är att slå marknaden genom att hitta överodds hos spelbolagen.

Sveriges bästa

Kända profiler