Speltips: V64-systemet Mantorp 12 mars

V64-1: Öppen inledning men 5 Bigarrå är en favorit med bra vinstchans. Glöm senast där hon blev kvar i spåren och loppet var tidigt förstört. Hon är tuff nog att göra jobbet och kommer att försöka utnyttja styrkan i kväll. 4 Rebell Yell Face har varit en besvikelse i vinter men tränaren menar att det är en mycket bättre häst när det kan lättas i balansen och fungerar det med barfotakörning i kväll är han mycket intressant. 3 J.A.Connie Bell vann från ledningen över dryga tre varv senast och gav ett mycket gott intryck. Kim Eriksson upp igen och det kan bli ett offensivt upplägg som senast.

V64-2: Loppets mest spelade har inte vunnit lopp och det är bäddat för en överraskning. 2 Dinjo är stabil och har gjort det rätt bra i varje lopp men samtidigt verkar han begränsad och skall inte överskattas trots billigt motstånd. 4 Pelas Ethos är vårt första streck i loppet. Senast var han inte stort slagen från ledningen och krigade fint hela vägen in i mål. Både häst och kusk är kvick från början och Claes Svensson är inne på att leda loppet hela vägen. 6 Ufo Del Rio drog upp spurten senast och fullföljde klart bra som tvåa. Borde stå sig väl i sammanhanget. 3 Ridgehead Mikko gav ett gott intryck vid sin seger tidigare i höstas och har nu laddat om inför årsdebuten. Passas!

V64-3: 1 Conway Streamline avla maiden senast men det har varit flera fina insatser och sedan hästen kom till Mantorp har det blivit tre starka lopp. Han byter ännu en gång regi till kvällens start men tätt mellan loppen och nye tränaren Claes Svensson meddelar att hästen känns väldigt formstark i lugna jobb efter senast. Utgångsläget talar också för favoritvinst med bara fyra hästar på startvolten och med en favorit som har stor respekt med sig. Vi krånglar inte till det utan spelar med spik.

V64-4: 4 Indian Front har fyra vinster på elva starter och åtta gånger varit placerad på pallen. Hon har efter sina fina vinstlopp provat på V75 i de två senaste loppen men det har inte blivit någon utdelning. Tillbaka nu mot mer ljummet motstånd och med skicklige Oskar J Andersson är i alla fall förutsättningarna mycket bättre denna gång. En tävlingspaus och några vassa motståndare gör att vi streckar vidare. 8 Susan Journey är ett riktigt hederssto som aldrig missat pallen på åtta starter och hon var verkligen rejäl vid seger från utvändigt ledaren senast i årsdebuten. Ännu vassare form med loppet i kroppen och hon kan även göra jobbet själv. 7 Amina Crystal har visat att hon hävdar sig i tuffa sammanhang och är nu behandlad efter senast. Sandra Eriksson håller vi högt i lärlingslopp. Strecka även 9 Keycard som var fin vid segern efter ett smyglopp. Senast blev hon alldeles för hetsig från ledningen.

V64-5: 5 Great King Wine var mycket bra vid seger utvändigt ledaren vid i årsdebuten och kunde inte göra sig själv rättvis gången efter på grund av halsproblem. Visade senast att formen var tillbaka igen och han krigade då snyggt till seger i en snabb avslutning. Lyckas Stefan Söderkvist forcera hästen till ledningen är det en bra uppgift. 6 Copimade håller vi väldigt högt och med några lopp efter långt uppehåll är formen kraftigt i kommande. Pass upp! 8 Othello Face har också kommit tillbaka fint efter sitt långa uppehåll. Nedspeedad senast men ett fortsatt gott intryck. 7 Havberghs Knight är en bra femåring som måste räknas tidigt i årsdebuten.

V64-6: 1 Man O´War är vår fräcka lösning det svåra avslutningsloppet. Det här är en häst som vi alltid haft ett gott öga till men som haft problem att komma upp i sitt bästa på slutet. Nu finns han sedan en tid i nya regin Robert Bergh och bara det är högintressant. Han har egentligen väldigt lite pengar på sig i förhållande till kapaciteten och från innerspåret sitter han direkt bra med i loppet. Gynnas av bilen och felfri tror vi på toppchans att inleda med seger i sin nya regi.

Stora systemet:

V64-1: 3,4,5,6,7,10 (1-8)

V64-2: 1,2,3,4,6,7,8,10,11 (9-12)

V64-3: 1 (5-2)

V64-4: 4,7,8,9 (12-2)

V64-5: 1,5,6,7,8 (3-11)

V64-6: 1 (2-6)

1080 kr

 

Lilla systemet: 

V64-1: 3,4,5,6,7,10 (1-8)

V64-2: 2,3,4,6 (7-10)

V64-3: 1 (5-2)

V64-4: 4,7,8,9 (12-2)

V64-5: 5 (8-6)

V64-6: 1 (2-6)

96 kr

 

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler