Speltips: V64-systemet Åby 7 december

V64-1: 1 Västerbo Exact är oerhört bra när han tävlar på topp. Senast blev det galopp i spets i första kurvan, gången före löpte han inte alls upp till sitt egentliga kunnande. Insatsen som tvåa med galopp för tre starter sedan var ”våldsamt” bra, det handlade om V75 och det var inte långt borta att han vunnit loppet. Han får fortsatt Thomas Uhrberg i vagnen och kan inte klaga på läget, motståndet ser inte så värst tufft ut på förhand och vinstchansen måste betecknas som mycket god. Vi väljer att inleda omgången med att spika. 7 Hank Von Håleryd är normalt sett ingen enkel motståndare, han har fin kapacitet för klassen. Det har blivit galopp i två av de tre starter han gjort efter vila på slutet, som tvåa näst senast så får han godkänt – han signalerade dock inte någon toppform. 2 Dollar Access är knappast gynnad av distansen, men har riktigt fin form och ett tilltalande läge.


V64-2: 9 Cougar Woodland kvalade på helvass tid 3/10 och avslutade snyggt som tvåa efter sen lucka i den efterföljande starten, hon gick med fin fart genom mål. Hon vann senast enkelt och utan att behöva visa hela sitt register, här skall hon ses med fin vinstchans. 7 Bonete var klart bra vid seger för tre starter sedan, segermarginalen skrevs till överlägsen och hon inledde då liksom nu från tillägg. 5 Doubletrouble Sisu är lite ojämn, men saknar verkligen inte kapacitet. Han var outstanding vid vinsten på Åby för tre starter sedan och gick senast bra som tvåa med galopp, ett givet segerbud denna gång.


V64-3: 7 Fontaine Brodde visade fina takter redan i debuten som tvåa (21/7 på Axevalla), han avverkade då loppet utvändigt utan rygg. Han har varit ute över aktuella distansen i de två senaste starterna och vann på bra sätt näst senast. Han verkar tåla att göra jobb själv på vägen och kan absolut vara en vinnare direkt efter lite vila. 6 Elway AM har fina fartresurser i kroppen och tog i fin stil första segern i karriären på Färjestad näst senast. Han fullföljde bra som tvåa på Åby senast och visade bibehållen form, han måste räknas tidigt här. 5 M.T.Multo Bene är färsk i amatörregin, hästen har tagit två segrar på de tre senaste starterna och slutar troligen långt framme här utan strul på vägen.


V64-4: 6 Skip Beau kan uppvisa seger i sju av sina 16 starter. Han vann utan bekymmer näst senast och med sparade krafter, han har oftast sin bästa bit till slut i loppen. 9 Harri K. visade tidigt prov på gott kunnande samt rätta inställningen. Det var en vass prestation som tvåa bakom duglige Bad Boy i ett V86-lopp senast och för tre starter sedan vann han enkelt från spets. 12 Victoria EK är bra när hon fungerar på rätt sätt, segern näst senast togs den tunga vägen och med lite flyt från detta kniviga läge så är hon att räkna med. 8 Lucas Laday höll senast bra till andrapriset efter en tung resa, han tillhör de bättre hästarna i detta startfält.


V64-5: 7 Sunwapta Goj är en ganska klassig travare som hittills ofta slutat bland de tre främsta, det har blivit fyra segrar på elva försök. Hon har inför denna start bytt regi och blir mycket intressant att följa framöver, vi ger henne tipsettan här. 1 Pompano Euphoria avgjorde med säker marginal i spurten senast, hon inledde då från bakspår. Läget är bättre denna gång och det här är en för klassen klart duglig travare, vi streckar henne tidigt. 6 Flashing Victory älskar den korta distansen högt och rent, hon öppnar snabbt bakom bilen och har slutat tvåa i båda starterna efter uppehållet. Kanske är det hennes tur att få sticka nosen först nu?


V64-6: 8 Te Quiero Grif har varit riktigt bra vid några tillfällen i sin nya regi. Han har levererat fina avslutningar i de senaste starterna och formen sitter tveklöst där. Hon noterade senast nytt rekord över kort distans som trea, hon står fint inne i detta lopp sett till intjänade pengar och kan bli tuff att stå emot till slut. 3 Global Signature var en liten besvikelse i V75 på hemmaplan senast, han kan betydligt bättre än han då visade. En allround travare som om han har en bra dag är med och slåss om segern denna gång, han får nu sin tränare Joakim Wallin i sulkyn. 2 Twilight D. hade ett klent fjolår med endast två starter och noll kronor intjänat. I år är facit hittills fem segrar på 17 försök och när hon nu gästar Sverige så får hon Thomas Uhrberg i vagnen, ekipaget måste tas på största allvar. 6 Hickothepooh gästar från Norge. Han vann från spets senast och nådde från samma position ett andrapris för tre starter sedan, han fick då se sig slagen mitt på upploppet.

 

Stora systemet:
V64-1: 1 (7-2)
V64-2: 5-7-9-10 (2-3)
V64-3: 6-7 (5-4)
V64-4: 3-6-8-9-10-12 (1-11)
V64-5: 1-5-6-7 (4-11)
V64-6: 2-3-6-7-8 (5-9)
960 rader / 960 kronor

 

Lilla systemet:
V64-1: 1 (7-2)
V64-2: 5-7-9 (10-2)
V64-3: 6-7 (5-4)
V64-4: 6-8-9-12 (3-10)
V64-5: 1-5-6-7 (4-11)
V64-6: 3-8 (2-6)
192 rader / 192 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler