Speltips: Tips för Stryktipset (lördag med superjackpott)

FSport fantasy trav

Med anledning av lördagens superjackpott på Stryktipset bryter vi våra vanliga ”sändningar” för ett viktigt meddelande.

Tipsextra och Stryktipset har mycket att tacka varandra för och på fredag är det exakt 50 år sedan det förstnämnda gjorde sin första sändning. Programmet har sedan dess, som bekant, gått i graven men Stryktipset lever och frodas – något som lördagens superjackpott på 25 miljoner tillägnad jubilaren är ett klart bevis på.

Stryktipset på lördag spelas i vanlig ordning genom att 13 rätt ska jobbas in, en bedrift som heter duga och något av svensk bettings heliga gral - efter V75:an då. Ofta är det näst intill omöjligt att sätta tretton utan ett par heta insidertips eller genom att delta i system av storlek större - båda som i vår digitala tidsålder är enkla att hitta.

Ta hjälp av Sveriges främsta bettingexperter och låt dem inspirerar din rad, eller köp en andel i deras system! Du hittar dem hos vår systersida 1x2.se och deras avdelning dedikerad Stryktipset tips. Håll utkik efter andelarna som går fort när de väl annonseras, men vill du inte sitta och uppdatera din browser, klicka på den gröna ”Följ” knappen och bli meddelad direkt när något som rör Stryktipset postas.

Tack för uppmärksamheten.

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.