Speltips: V75-systemet Århus 28 december

V75-1: 3 Wonderboy slutade visserligen oplacerad i V75 på Åby senast, men avgjorde med lätthet gången före och är en häst med stort kunnande. Han har totalt i karriären tagit 20 segrar på 77 försök och fungerar över alla distanser – en het segerkandidat här. 9 Rushmore Face är en klassig travare som visat att han i ljusa stunder tillhör de bättre i årgången i Sverige. Han har gjort två starter efter en tids vila och avslutade bra lite i skymundan som sexa näst senast. Han kan mycket väl räcka till vinst här. 2 Uha Uha De Hess har inte vunnit lopp på ett tag, men det är inget fel på vare sig form eller kapacitet. Han har här fått ett bra läge bakom bilen och avslutade klart plusbetonat till andraplatsen bakom Wonderboy senast.

V75-2: 3 C´est Peak inledde med två raka förluster som treåring, men som fyraåring är han alltjämt obesegrad efter fem försök. Han visade upp helt rätt inställning vid segern från spets senast och gången före lyckades han vinna loppet trots att han tappade en hel del mark på en inledande galopp. Han kan visa sig svårstoppad även här. 6 Charlie L.M. har segrat i tre av de fyra senaste starterna och vid förlusten 18/11 kunde det också ha blivit vinst utan galoppen i sista sväng. Han avgjorde på bra sätt när han gästade Åby för tre starter sedan och måste räknas mycket tidigt här. 1 Strong Case har bra grundkapacitet och det blev senast seger direkt efter några månaders tävlingsuppehåll, en välstammad travare som känns tidig i denna omgivning.

V75-3: 15 O´Sunday är betydligt mer stark än snabb och gillar att springa långa sträckor. Han har presterat bra över tre kilometer i de två senaste starterna som tvåa respektive etta och han är van att inleda från tillägg. Han blandar sig mest troligt i segerstriden utan alltför mycket strul på vägen. 9 Amadillo C.N. var vass vid seger på svensk mark (Halmstad) näst senast och inställningen verkar vara den rätta, facit hittills i karriären är hela 20 segrar på 60 försök. Han får liksom på slutet Steen Juul i vagnen och vi streckar ekipaget tidigt. 3 Fast Track kan bli svår att plocka in tillägg på. Han debuterar i ny regi, för sin förre tränare inledde han på bästa sätt med två raka segrar. 13 Supreme Star är en kapabel nioåring med bra segerprocent. 

V75-4: 2 Candy La Marc gör verkligen det mesta rätt och har riktigt fin kapacitet. Hon kommer från seger på Jägersro där hon avgjorde via en flott avslutning, det har totalt blivit 14 segrar på 21 försök för den klassiga damen. Läget passar bra och Birger Jörgensen känner henne väl, en het segerkandidat förstås. 5 Target Kronos vågar vi dock inte utelämna, han är klart kapabel i grunden och såg senast fin ut som tvåa bakom Canari Match efter ett längre uppehåll – han fick inte chansen i tid och kanske kunde ha utmanat om segern i annat fall. 6 Triton Neergård kan mycket och var duktig vid seger näst senast, han visade fortsatt fin form som femma med galopp (felade direkt från start) på Jägersro senast och är en het platskandidat denna gång.

V75-5: 5 Duglas gästar från Tyskland och har inlett tävlandet vasst med åtta vinster på 17 försök, han inför denna uppgift fyra segrar i rad. Han gick senast undan på bra sätt efter att ha blivit rejält utmanad genom sista sväng och in mot upploppet. 6 Askepot Macoy vann enkelt från spets senast och besitter hög kapacitet för aktuella klassen. Han får liksom i de två senaste starterna Birger Jörgensen i sulkyn och strecket är givet. 7 Don Rossini har visat att han duger gott även i svensk konkurrens, han verkar mycket rejäl och kan vara den som avgår med segern här. 9 Cerveza kan avsluta loppen riktigt starkt och håller fin form, en given segerkandidat. 10 Neo har i rask takt tagit två raka segrar på slutet och är därmed obesegrad i sin nya regi.

V75-6: 1 Fighting Gehör vinner tämligen ofta och har fått ett bra läge här. Han visade fin form som trea senast och förstärks här med Jeppe Juel i vagnen, vi ger ekipaget förstarösten. Betydligt knepigare läge har 12 Harley As fått, men det saknas sannerligen inte kunnande hos den här tyske sexåringen. Den sistnämnde har segrat i tre av de fem senaste starterna och när han senast ”bara” slutade tvåa så levererade han en förstklassig avslutning. 3 Mr Panamera gjorde bort sig med galopp i V75 på Bjerke senast (17/11). Han hade innan dess svarat för flera fina insatser i rad och kan mycket, han kan uppvisa seger i elva av sina 24 starter och är att räkna med. 2 Casino Gardenia har bra förutsättningar och han hade ett vasst fjolår med fem segrar på nio försök.

V75-7: 2 Gustavson Be gästar från Tyskland och har i fin stil tagit tre raka segrar på slutet. Han verkar hantera de flesta upplägg, vid senaste vinsten tvingades han göra mycket jobb själv under slutrundan. Gången före gick han undan med lätthet till slut. Även om det inte saknas motstånd här så ger vi honom goda möjligheter att lösa uppgiften och väljer att spika. 7 Giggs Boko har slutat etta eller tvåa i hela 24 av karriärens 32 starter. De två senaste triumferna har tagits lekande lätt och han kan absolut utmana om segern här. 11 Quality Fighter var fullt godkänd som trea på Åby senast och gången före avslutade han snyggt mellan hästar till fjärdeplatsen, han fick då inte riktigt chansen och såg ut att ha en del sparade krafter.

 

Stora systemet:

V75-1: 2-3-7-9 (5-1)

V75-2: 1-3-6 (4-10)

V75-3: 3-5-9-13-15 (6-7)

V75-4: 2-5 (6-3)

V75-5: 5-6-7-9-10 (2-8)

V75-6: 1-3-12 (2-6)

V75-7: 2 (7-11)

1800 rader / 900 kronor

 

Lilla systemet:

V75-1: 3-9 (2-7)

V75-2: 3-6 (1-4)

V75-3: 3-9-15 (13-5)

V75-4: 2-5 (6-3)

V75-5: 5-6-7-9-10 (2-8)

V75-6: 1-12 (3-2)

V75-7: 2 (7-11)

240 rader / 120 kronor

 

 

 

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken: 
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler